Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 5 aprilie 2012

PASTA de dinti care te spala pe creier

flor otravaPublicul este astazi prea putin constient de efectele nocive ale ingerarii de fluoruri, atat prin utilizarea pastelor de dinti care contin fluor, cat si din apa potabila. Exista un numar foarte mare de studii care au demonstrat ca fluorurarea nu are niciun efect in combatarea cariilor dentare, in schimb exista dovezi ca fluorul din pasta de dinti si din apa reprezinta un real pericol pentru sanatate.Fluorizarea este contestata vehement de mii de medici si oameni de stiinta, iar cercetarile au aratat ca ea conduce la cresterea mortalitatii infantile, provoaca malformatii congenitale, distruge oasele si sistemul nervos, scade coeficientul de inteligenta si induce stari de obedienta.

O serie de studii demonstreaza ca in trupul uman prima tinta atacata in care fluorurile se acumuleaza este glanda pineala (epifiza), fapt care conduce la calcifiere si blocarea functiilor acesteia. Glanda pineala este localizata exact in centrul geometric al creierului. Ea este de marimea unui bob de mazare si este amplasata intr-o cavitate mica, in spatele si deasupra glandei pituitare, chiar in spatele ochilor, fiind legata de al treilea ventricul al creierului. Adevarata functie a acestei glande misterioase a fost indelung contemplata de catre filosofi si adepti spirituali.

Vechii greci credeau ca glanda pineala reprezenta legatura noastra cu "Realitatea Gandului". Marele filosof Descartes a numit-o "Locul sufletului".
Glanda pineala prezinta multe caracteristici ale ochiului exterior. Aceasta glanda contine o harta completa a campului vizual al ochiului. Este activata de lumina si controleaza variatiile bioritmului natural al organismului. Glanda pineala functioneaza intr-o armonie directa cu hipotalamusul - ce coordoneaza reactiile legate de sete, foame, sexualitate, ceasul biologic, precum si procesul de imbatranire. Glanda pineala secreta melatonina in stare de relaxare si, de asemenea, raspunde la energia campului electromagnetic. In zona unei anumite frecvente a undelor cerebrale, cum ar fi undele Theta, simtul granitei ego-ului deseori dispare. Constiinta noastra este, in acel moment, mai putin preocupata de existenta fizica. Efectele negative in plan psiho-mental si chiar spiritual ale prezentei unor cantitati de fluor excesive in corpul uman sunt considerabile si nu pot fi neglijate. Traditia yoghina afirma ca functiile glandei pineale sunt corelate cu centrul de forta suprem al fiintei umane, Sahasrara. Fluorul afecteaza grav functionarea acestui centru de forta, privand-o pe fiinta umana de anumite trairi spirituale esentiale. Fluorurarea poate avea deci ca efecte chiar modificarea conceptiilor morale si de viata. In acest context putem spune ca nu este deloc intamplatoare proliferarea ateismului intr-o lume in care miliarde de oameni de pe planeta sunt pacaliti sa se spele pe dinti cu o neurotoxina sub pretextul ca "salveaza lumea de carii". S-ar putea sa nu va para surprinzator faptul ca regimurile lui Hitler si Stalin au practicat conceptul de control al mintii prin intermediul substantelor chimice. Insa s-ar putea sa va mire cum a ajuns astazi fluorura sa fie folosita ca instrument de supunere si indobitocire a populatiei la nivel global: conceptul a fost preluat de armata americana care a continuat cercetarile naziste in cautarea unor tehnici ce produc incapacitatea inamicului sau a unei intregi natiuni
La sfarsitul celui de-al II-lea Razboi Mondial, guvernul SUA l-a trimis pe Charles Eliot Perkins, un cercetator din domeniul chimiei, biochimiei, fiziologiei si patologiei, sa coordoneze vastele uzine chimice IG Farben din Germania. Acesta a aflat de la chimistii germani despre programul de tratare a apei potabile cu fluorura de sodiu desfasurat in timpul razboiului de conducerea germana, cu scopul de a controla populatia dintr-o anumita zona. Metoda fusese testata anterior in Germania si Rusia pe campul de lupta pentru a-i face "prosti si docili" pe prizonierii de razboi. IG Farben dezvoltase un proiect de fluorurare a apei in tarile ocupate deoarece se descoperise ca aceasta produce atrofierea glandei pineale, pentru cel afectat devenind dificila apararea libertatii, el comportandu-se foarte docil in fata autoritatilor. Asa cum se arata in "raportul Rockefeller", o directiva prezindentiala din anii '70 privind activitatea CIA, "programul medicamentelor a fost parte dintr-un mult mai larg program de cercetare al CIA privind controlul comportamentului uman". Fluorura ramane si astazi una dintre cele mai puternice substante anti-psihotice cunoscute si reprezinta circa 25% din majoritatea tranchilizantelor.

O stire aparuta recent pe site-ul Infowars dezvaluie pericolele marsavei fluorizari:
Un studiu stiintific demonstreaza ca fluorura distruge creierul
Un studiu efectuat de oamenii de stiinta din India demonstreaza ca ingerarea fluorurii de sodiu produce leziuni neurologice si ale creierului. Studiul a fost publicat de catre K. Pratap Reddy de la Colegiul Universitatii de Stiinte de la Universitatea Osmania din Hyderabad, India.
Studiul a fost efectuat pe sobolani, pe o perioada de 60 de zile. Fluorul a produs schimbari neurodegenerative, observandu-se modificari morfologice in neocortex, hipocampus si cerebel, precum si in maduva spinarii si nervul sciatic.

Anterior, in anul 1995 dr. Phyllis Mullenix si colegii sai stabilisera ca studiile realizate administrand fluorura unor sobolani "pot fi relevante in cazul oamenilor pentru potentiale disfunctii motorii, deficit al IQ-ului (coeficientului de inteligenta) si dizabilitati de invatare."
K. Pratap Reddy scrie in "the Journal of Medical and Allied Sciences: "Un nivel ridicat de consum de fluor (1-12 ppm), afecteaza sistemul nervos central in mod direct, fara a provoca mai intai diformitati fizice, ca urmare a fluorozei scheletului". Deteriorarea hipocampusului conduce adeseori la hiperactivitate (ADHD) si deficiente cognitive.Numeroase studii efectuate in ultimii ani in China, India, Iran si Mexic au stabilit ca expunerea la fluor este asociata cu un deficit de IQ (coeficient de inteligenta) la copii.Corelatia intre expunerea la fluor si IQ-ul diminuat a fost subliniata la inceputul acestui an, dupa publicarea rezultatelor unui studiu realizat in China. Paul Fassa scria in aprilie pentru Natural News: "Un studiu chinez recent a concluzionat ca mici cantitati de fluorura de sodiu ingerate in apa de baut (sau prin spalatul pe dinti) diminueaza IQ-ul, in special in randul copiilor. Acesta este al douazeci si patrulea studiu international ce are aceeasi concluzie. Fluorura de sodiu este legata, de asemenea, de scaderea fertilitatii si a numarului de spermatozoizi."
In plus fata de studiul chinez si celelate 23 de studii ale IQ-ului, exista peste 100 de alte studii pe animale care conexeaza fluorura cu leziuni ale creierului, sustine site-ul "Fluoride Action Network". Studiul indian este cel mai recent dintre acestea.

Dr. Tara Blank, responsabilul pe teme de Stiinta si Sanantate al "Fluoride Action Network" afirma ca studiul realizat de chinezi "ar trebui sa fie cel care sa duca in sfarsit la interzicerea fluorizarii apei si a pastei de dinti. Milioane de copii americani sunt expusi zi de zi in mod inutil la aceasta neurotoxina. Ce om cu mintea intreaga ar risca scaderea inteligentei copilului lui sub pretextul slab dovedit al reducerii unei procent nesemnificativ al cariilor dentare."
Studiul indian disponibil aici in format PDF poate fi un ajutor inestimabil pentru activistii care lupta pentru eliminarea distrugatoarei neurotoxine - fluorura de sodiu - din apa potabila, produsele de igiena orala si din alte produse cosmetice sau alimentare.

Pericolul docilizarii si al distrugerii cerebrale nu este insa cel mai grav efect al fluorurilor asupra corpului uman. Odata cu aparitia unor studii independente in anii '80, multiple sesizari si proteste au fost adresate FDA (Food & Drug Administration) referitoare la pericolele reprezentate de fluorizare, insa acestea au ramas fara raspuns.
Totusi, dupa aparitia unui studiu care demonstra pericolul fluorului din pasta de dinti pentru copii mai mici de 6 ani, in loc sa-l interzica, FDA a impus de la data de 7 aprilie 1997 ca toate pastele de dinti cu fluorura vandute in Statele Unite sa poarte pe ambalaj o atentionare in caz de otravire:
"AVERTISMENT: A nu se lasa la indemana copiilor sub varsta de 6 ani. Daca inghititi accidental, apelati la un ajutor profesionist sau contactati imediat un centru de control al otravurilor."

De ce este nevoie de un astfel de avertisment?
De ce nu este interzis complet fluorul din pastele de dinti?
Exista o informatie pe care majoritatea populatiei nu o cunoaste si care suna infricosator. Ea apartine doctorului John Yiamouyiannis: "Nu adaugam in mod deliberat arsenic si nici plumb in apa. Dar adaugam fluor. De fapt fluorul este mai toxic decat plumbul, iar arsenicul este doar putin mai otravitor decat fluorul
Si mai putin cunoscut este faptul ca fiecare tub de pasta de dinti cu fluor - chiar si cea comercializata pentru copii - contine suficient fluor pentru a ucide un copil. Cele mai multe paste de dinti "Colgate pentru Copii", avand arome apetisante, contin 143 miligrame (mg) de fluor in fiecare tub. Aceasta doza de fluor este mai mult decat dublul dozei letale (60 mg) pentru un copil de 2 ani cu greutate medie. De asemenea, este mai mare decat doza capabila sa ucida copiii cu greutate medie avand varsta de pana la 9 ani.

Varsta copilGreutate medieDoza letala de fluorura*Procentul de pasta de dinti "Colgate pentru copii" letala in cazul ingerarii **
2 ani~12 kg60 mg~42% din tub
3 ani~14 kg75 mg~53% din tub
4 ani~16 kg80 mg~56% din tub
5 ani~18 kg90 mg~63% din tub
6ani~20 kg100 mg~70% din tub
7 ani~22 kg110 mg~77% din tub
8 ani~25 kg125 mg~87% din tub
9 ani~28 kg140 mg~98% din tub
* Doza ucigatoare = 5 mg de fluorura per kg. Aceasta este doza minima care produce semne si simptome vizibile, inclusiv moartea, si care necesita interventie medicala specializata imediata. Aceasta nu inseamna ca doze mai mici de 5.0 mg de fluor/kg ar trebui privite ca fiind inofensive. (Sursa: Journal of Dental Research 1987; 66:1056-1060.)

** Concentratia de fluorura in pastele de dinti "Colgate pentru copii" este de 1,100 ppm (parts per milion). La un tub de 130 de grame aceasta echivaleaza cu 143 milligrame de fluorura.

Intr-o analiza a rapoartelor existente la "Poison Control Center" intre anii 1989 si 1994 s-au gasit 12571 de cazuri de persoane care au ingerat pasta de dinti in exces. Dintre acestea 2 persoane - probabil copii - au suferit "efecte medicale importante", definite ca "semne sau simptome care pun in pericol viata sau duc la invaliditate sau desfigurare" (Sursa: Shulman JD, Wells LM.(1997). Acute fluoride toxicity from ingesting home-use dental products in children, birth to 6 years of age. Journal of Public Health Dentistry 57: 150-8.).

Desigur multi va veti intreba ce putem face, ce alternative avem la pastele de dinti cu fluor care efectiv au monopolizat toata piata? Oare cum se spalau pe dinti bunicii nostri? Oare exista si alternative moderne, naturale? Daca preferati modalitatile traditionale puteti apela la inlocuirea pastei de dinti cu bicarbonatul. Pe langa avantajul ca este nenociv si poate fi inghitit fara probleme (ba chiar este recomandat intr-o multime de afectiuni gastrice, chiar si contra cancerului), acesta curata foarte bine dintii si ajuta la albirea lor. Este disponibil in aproape orice farmacie si magazin alimentar. Alta solutie clasica, care poate fi inghitita fara probleme, este sarea bruta, naturala sau sarea marina.
Evitati sarea nociva, iodata, cu antiaglomeranti (ferocianuri) sau continand alti aditivi, adica cea care se gaseste in magazinele alimentare. Sarea fara iod si fara aditivi se poate achizitiona doar din magazinele de tip "Plafar". Atentie, chiar daca este cea mai ieftina evitati sarea care se vinde ca "neiodata" in pungi de 0,5 kg de la "Slanic Prahova" pentru ca este foarte murdara si dupa miros pare a avea aditivi. Alta solutie traditionala este cenusa (preferabil din lemn de vita de vie) cernuta si amestecata cu apa. Detalii gasiti pe net sau la bunici. Mai greu accesibila, mai ales orasenilor. Pentru cei care sunt comozi sau dependenti de tubul cu pasta de dinti, exista si variante fara fluor. Mare atentie insa la lista de ingrediente pentru ca unele dintre aceste paste care nu contin fluor, pot contine alte substante otravitoare extrem de periculoase precum: triclosan, SLS (Sodium Lauryl Sulfate), SLES (Sodium Laureth Sulfate), parabeni, parfum, conservanti si coloranti sintetici, PEG (Polyethylene glycol), derivati petrochimici, etc.. Cele mai bune solutii "moderne" de pasta de dinti sunt cele naturale sau organice cu sare, bicarbonat, plante, aloe sau alte componente naturale. Pe piata exista multe magazine si site-uri care vand astfel de produse de igiena orala.
Sursa : Aici
Nu uita ce se spune si carea Inuaki

Eu personal folosesc prin rotatie :
Pasta de dinti antitartru cu minerale si plante de la Life Care si
Forever Bright Toothgel de la FLP

7 comentarii:

  1. Ady, multa sanatate mamei tale, cu toata inima sunt alaturi de voi . VA SUSTIN !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut m num. Bogdan....important...am ceva d adaugat aici ...fluorida se depune in interiorul ghlandei pineale ceea ce rezultatul este catastrofal pt minte atat si corp,sanatate etc,la fel si cu bauturile carbogazoase acelas principiu se aplica si la ele,asa ca fratilor incercati sa evitati aceste "produse" nu uita ca pana urma sunt facute pt profit nu pt sanatatea noastra.....
    ps...eu ma spal cu salvie si menta pe dinti rezultatul nu i stralucitor ci mai degraba ca un dezinfectant,aaa si au aparut periute d dinti cu ARGINT....ce rol are argintul poti gasi pe internet....


    Glanda Pineala se presupune ca ar fii al-3-lea ochi sau a 7-a chakra,un lucru important d stiut .

    RăspundețiȘtergere
  3. Bogdan, multumim pentru informatii, ai mare dreptate

    RăspundețiȘtergere
  4. FAZA CU ARGINUL.....
    Apa rezistă timp îndelungat dacă e ţinută în recipiente de argint. Ce au în comun aceste practici? Argintul, un metal ale cărui virtuţi terapeutice au fost ţinute în secret secole de-a rîndul. Astăzi, ştiinţa a făcut mii de teste care au confirmat că ionii de argint au efect bactericid. Distrug circa 650 viruşi şi germeni, constituind astfel un dezinfectant extrem de eficient. Dintre toate întrebuinţările curative ale argintului, cea mai cunoscută este apa de argint, leac pe care-l cunosc şi astăzi oamenii de la sate. Şi despre care se spune că ajută la menţinerea sănătăţii şi păstrarea longevităţii.


    In concluzie Apa in combinatie cu Argintul se transforma in cea mai pura apa existenta bineinteles ca se poate bea ,daca incerci ai sa observi gustul

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant, am sa caut si eu mai multe ... Mc

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant tabelul pus pe grupe de varsta!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)