Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 20 februarie 2014

Mesaj de la Matei februarie 2014

 
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Revarsarea de recunostinta ce a urmat mesajului despre apostolul Matei a fost aici motiv de sarbatoare. Noi onoram intotdeauna dreptul divin al sufletelor de a crede ceea ce vor si suntem foarte entuziasmati, atunci cand este ales adevarul. Dincolo de asigurarile noastre repetate, ca voi stiti la nivelul sufletului ce este adevarat si ce nu, experienta voastra personala va ofera dovada irefutabila a faptului ca stiinta sufletului vostru poate ajunge la constiinta voastra treaza.
Chiar mai mult decat in anul care a trecut, primul an al Pamantului de libertate de sub giulgiul intunericului, energia primita si generata pe planeta, pe parcursul acestui an, va produce Lumina intr-o asemenea abundenta, incat sufletele pot face un salt in constiinta si crestere spirituala, cu efecte exponentiale in intreaga voastra lume. Pe masura ce Lumina sporeste, la fel se intampla si cu nivelele vibrationale ale tuturor regnurilor voastre, mineral, vegetal si animal. Pe masura ce inaltarea Pamantului continua, constiinta fiecarei forme de viata de pe planeta se poate extinde – numai locuitorii ei umani pot alege daca sa se alature fluxului spre inaltare sau sa ii opuna rezistenta.
Divizarea cu privire la cele mai serioase problemele care va afecteaza societatea va continua pana cand Lumina va deveni suficient de puternica pentru ca pozitiile extreme sa nu mai poata impiedica pasii constructivi, in directia rezolvarii pasnice. Discutiile rationale aflate in desfasurare, ca si cele care vor mai incepe, se pot impotmoli din cand in cand – dar, in ansamblu, ele vor lua avant si ceea ce voi numiti „bun simt” si inca nu le este comun tuturor, va iesi la iveala, intr-un final, in situatiile care in acest moment stagneaza sau sunt volatile.
Se vorbeste foarte mult despre frica de terorism in legatura cu Jocurile Olimpice de la Soci si nu este nevoie – nu e niciodata nevoie de frica, intrucat ea este contraproductiva deoarece creeaza o negativitate de care Pamantul trebuie sa se ocupe. Familia universala, aflata pe nave si pe pamant, comunica in permanenta in legatura cu „punctele fierbinti” active sau potentiale si in conformitate cu dorintele Gaiei, sunt autorizate sa previna atentatele teroriste serioase. Cand apare vreun eveniment minor, care sa rezulte in ranire sau moarte, ca si in celelalte cazuri de acest fel, el este legat de prevederile contractului sufletelor implicate.
Am mai dori sa vedem ca nu va faceti griji in legatura cu situatia de la uzina nucleara de la Fukushima. Tehnologia de la bordul navelor spatiale care inconjoara planeta, reduce toxicitatea din solul si apa radioactiva, iar echipajele sarguincioase fac tot ce este posibil pentru a preveni deteriorarea, in continuare, a reactoarelor afectate. Ce se intampla este ca respectiva uzina constituie un motiv convingator pentru a renunta la folosirea respectivei surse de energie, oriunde pe planeta si voi puteti ajuta foarte mult Pamantul, in procesul sau de vindecare, prin indepartarea de energia nucleara si de combustibilii fosili si prin trecerea la surse de energie regenerabile si gratuite.
Furtunile neobisnuite, temperaturile maxime sau minime record, inundatiile, seceta, incendiile scapate de sub control, cutremurele sau eruptiile vulcanice curata interiorul, suprafata si atmosfera Pamantului si conduc la un climat moderat global.
Am fost rugati sa comentam despre doua pete mari de pe Luna. De fapt, nu este nimic pe Luna – acelea sunt umbrele unor nave mari care pot disparea si reapare, pentru a dovedi mobilitate. Sa ii convingi pe locuitorii Pamantului nu numai ca alte civilizatii sunt in apropiere, dar si ca ele se afla acolo in scopuri pasnice, trebuie sa fie un proces controlat, pentru a preveni frica si socul psihic in masa.
In mesajul de luna trecuta am facut referire la mult mai multe intrebari si raspunsuri, decat in orice alt mesaj din cei zece ani de cand ele exista si este corect sa vorbesc acum doar despre mine. In primul rand, va multumesc din partea mamei mele – este prima data cand cititorii au transmis numai reactii pozitive, nici macar unul singur nu a fost rau intentionat. Sunt nerabdator sa incep sa raspund la intrebari, deoarece raspunsurile vor facilita o intelegere profunda a vietilor voastre in acest in univers. Atat de multi dintre voi ati pus intrebari legate de viata mea in timpuri biblice sau despre subiecte inrudite, care veti vedea ca le apartin tuturor, asa ca voi include unele dintre ele aici si altele in mesajul urmator.
Daca nu a fost nicio cina de taina, ce este Sfantul Graal? Povestea cinei celei de taina a inspirat multi oameni sa caute un pocal care sa contina sangele lui Iisus – un obiect considerat a fi cel mai sacru si cu cea mai mare putere de pe Pamant. Nu a existat niciodata un astfel de obiect, dar intr-adevar exista ceva sacru, care e mai puternic decat orice altceva de pe Pamant – Sfantul Graal este sufletul. Nimic din univers nu este mai puternic decat energia Iubire-Lumina a sufletelor!
Nu am crezut niciodata ca Iisus se va intoarce ca acceasi persoana care a fost acum 2000 de ani, dar oare s-a mai reincarnat El pe Pamant? Nu, dar Iubirea-Lumina esenta a lui Iisus este de-a pururi pe Pamant si pretutindeni in acest univers.
Deoarece continuumul atemporal, in care multiple vieti multidimensionale se intampla simultan si totul influenteaza totul, reprezinta un concept nebulos si aproape imposibil de inteles, reincarnarea este cel mai apropiat mod in care mesagerii din Lumina pot descrie acest proces astfel incat sa se potriveasca cu cadrul vostru temporal liniar. Dar nu este ca si cum Albert Einstein s-ar reincarna intr-o persoana sau alta si voi face tot ce pot pentru a va explica realitatea.
Fiecare dintre nenumaratele suflete din intregul cosmos este o fiinta eterna, unica, independenta si inviolabila care este in acelasi timp interconectata energetic cu toate celelaltei Inceputul fiecarui suflet a fost in clipa in care Creatorul a lasat sa izbucneasca Sinele Sau iubire-lumina – „big bang”-ul- si tot ceea ce exista este co-creat de suflete folosind energia Creatorului pentru a-si pune ideile in miscare si forma.
Sufletul A, sa spunem, vrea sa se incarneze pentru prima data. Dupa ce si-a pus ideile intr-un contract al sufletului, el face un acord – sa-l numim acord inainte de nastere – cu alte suflete care vor sa impartaseasca respectiva viata. Apoi, isi proiecteaza si isi cocreaza pentru personajul sau, un corp care sa se potriveasca cu ce doreste sa traiasca ca muritor. In acel moment, Sufletul A devine un suflet cumulativ, ramanand in acelasi timp sinele sau unic etern si isi impartaseste toata cunoasterea cu sufletul noului personaj. Termenul cumulativ se aplica Sufletului A, deoarece a initiat viata fizica a unui alt suflet – dar, dupa cum veti vedea, acesta reprezinta inceputul unei experiente cumulative.
Sa numim acest prim personaj, Sufletul B. Toate caracteristicile cu care a fost dotat Sufletul B, de catre Sufletul A, precum si toate experientele lui dintr-o viata – inteligenta, talentele, forma si trasaturile corpului, personalitatea, ideile, relatiile, educatia, obiceiurile, planurile, realizarile, dezamagirile, suferintele, bucuriile, indoielile, esecurile, interesele, fricile – se adauga „bazei de date”a sufletului A, atunci cand Sufletul B traieste fiecare experienta si totul este retinut de Sufletul B, la moartea trupului sau.
Atunci cand Sufletul A porneste intr-o viata fizica de alt fel, el trece prin acelasi proces; acum nu mai dispune insa doar de cunoasterea sa intiala, ci si de experienta de viata a Sufletului B, pe care le imparte cu cel de-al doilea personaj. Atunci cand Sufletul B doreste sa isi puna in miscare propriile idei, el face un contract al sufletului si asa mai departe. Asemenea Sufletului A, el ramane un suflet unic si etern, in timp ce isi impartaseste cunoasterea, rezultat al experientei personale si al elementelor primite de la Sufletul A, cu sufletul primului sau personaj.
Sufletul A si Sufletul B isi imbogatesc experienta, cunoasterea si intelepciunea cu fiecare dintre personajele lor – fiecare dintre acestea fiind suflete unice, independente, inviolabile si eterne, iar ceea ce rezulta este un camp de forta alcatuit din diverse vieti interconectate, ce creste prin adaugarea de noi personaje, oriunde s-ar afla acestea in univers. Sufletele aleg prevederi contractuale care sa le umple golurile sau sa le intareasca zonele de experiente comune, pentru a echilibra toate vietile; prin urmare, tuturor sufletelor apartinand unei anumite descendente, le este disponibila o imensa magazie de constientizare, aflata in continua expansiune.
Evolutia apare, atunci cand personajele se branseaza constient la aceasta magazie; asa ca nu se invata nimic nou, ci mai degraba are loc un proces de auto-descoperire, de reamintire a ceva ce este cunoscut la nivelul sufletului, inca de la Inceput. Si, asa cum voi traiti in acest moment, la fel traiesc toate fiintele la care va ganditi ca la vietile voastre trecute sau viitoare – voi si toate celelalte suflete unice traiti in ACUM din continuum.
Din vietile mele in civilizatii ale celei de-a treia densitati, stiu cat este de dificil sa incerci sa intelegi ceva pentru care nu exista nicun fel de cadru de referinta constient, iar explicatia mea poate ca v-a zapacit mai mult decat sa va clarifice in legatura cu multiplele vieti multidimensionale. Asadar, va rog sa stiti ca tot ce am descris se intampla in mod simplu si divin – dupa cum veti vedea si voi intr-o buna zi, din nou!
Daca Rastignirea si Invierea nu s-au intamplat, care a fost atunci natura intalnirii cu Iisus, care i-a facut pe adeptii sai sa ii raspandeasca invataturile cu atat de mult devotament si entuziasm? Pot vorbi cu siguranta doar despre mine. Nu a fost niciodata vorba de frica, dar a fost cu adevarat mult entuziasm, deoarece stiam in inima mea ca Iisus spunea intotdeauna adevarul si o facea cu iubire; si, dupa cum am spus in ultimul meu mesaj, am avut din plin ocazia sa le spun oamenilor despre invataturile lui. In orice caz, din ce am aflat/ mi-am amintit dupa viata mea in timpurile biblice, accentul atat de puternic si neobosit pe care l-a pus biserica catolica pe versiunea sa cu privire la viata, moartea si invierea lui Iisus reprezinta motivul pentru care crestinismul s-a raspandit atat de mult.
Poti explica de ce anumite transmisiuni prin channeling spun ca a existat o rastignire, in timp ce altele spun ca nu? Pot oferi diferite motive posibile pentru aceasta discrepanta si unul ar fi acela ca rastignirea a avut loc intr-o lume paralela. Oamenii investesc energie in directiile pe care se gandesc sa le urmeze si, atunci cand ajung in punctul in care trebuie sa ia o hotarare, sinele constient merge in directia aleasa. Dar o energie puternica este directionata si pe calea care nu a fost aleasa si ea nu poate fi oprita – continua sa curga in directia sa, iar pe calea sa, materializeaza situatii logice in conformitate cu ceea ce au gandit indivizii, inainte de luarea deciziei.
In cazul rastignirii, pe masura ce adeptii lui Iisus au continuat sa devina tot mai numerosi, conducatorii statului si ai bisericii au devenit din ce in ce mai preocupati de faptul ca invataturile Lui le amenintau controlul asupra populatiei. Unii dintre conducatori au preferat sa Ii ordone lui Iisus sa paraseasca tara, decat sa riste sa Il transforme intr-un martir, condamnandu-L la moarte, in timp ce altii au vrut sa il omoare. Astfel, energia a fost trimisa in ambele directii si energia concentrata pe rastignire a continuat spre acel rezultat, intr-o lume paralela. Din moment ce acele lumi exista in continuum, ca si lumi in care au loc evenimente si cum nu exista etichete care sa le deosebeasca unele de altele, unele surse care transmit informatii ar putea sa prezinte evenimente dintr-o lume paralela.
O alta posibilitate ar fi ca o holograma a rastignirii si invierii – poate proiectata de Iisus si de Maria sau de alti apropiati ai lor – sa fi fost expusa pe Pamant. Aceasta forma de pedeapsa atat de cruda satisfacea setea de sange a multor oameni din perioada respectiva, in timp ce inaltarea dadea speranta celor insetati de eliberarea de greutatile vietii.
O alta posibilitate ar fi legata de puterea mintii. Daca cei care primesc transmisiunea prin channeling – care este mai precisa, deoarece voi toti sunteti canale de energie – au credinta de nestramutat ca rastignirea si invierea s-au intamplat, atunci credintele lor pot trece peste informatia din mesajele pe care le primesc. Puterea mintii poate afecta orice situatie din viata cuiva – ceea ce o persoana crede, reprezinta realitatea ei sau a lui, oricat ar fi acest lucru de departe de fapte.
Ai spus ca atunci cand ai fost Apostolul Matei nu stiai, in mod constient, celelalte lucruri despre care ai scris in mesaj. De ce nu stiai? Cum ai aflat despre ele? Sa comparam ceea ce am stiut in mod constient in acea viata, cu toate amintirile din baza de date a memoriei voastre – daca toate aceste amintiri vi s-ar revarsa simultan in minte, ar fi ceva coplesitor. Acelasi lucru este valabil daca cunoasterea combinata a tuturor personajelor mele s-ar fi revarsat atunci, in constiinta mea.
Eu – noi – avem o „biblioteca de referinta aflata in crestere”, ati putea spune, in care toate informatiile sunt disponibile oricand alegem sa o accesam. Exersarea acestor alegeri reprezinta auto-descoperirea despre care am vorbit, amintirea a ceea ce sufletul stie si, tinand cont ca fiecare descoperire este insotita de un puternic sentiment „ca este corecta”, fara nicio umbra de indoiala, voi stiti cu intreaga voastra fiinta, ca acest lucru este, fara discutie, adevarat.
Chiar daca se intampla la fel cu fiecare persoana – la nivelul sufletului toata lumea are intreaga cunoastere de la Inceput – amintirea este mai usoara pentru oamenii din civilizatii mai avansate si din lumea spiritelor, unde corpurile nu sunt impiedicate de densitatea vibratiilor scazute. Mai ales intr-o civilizatie care are constiinta din a treia densitate, densitatea unui corp blocheaza constientizarea a ceea ce sufletul cunoaste.
Vorbesti despre sufletele de pe acea statie, deoarece ele sunt personajele tale? Unele dintre milioanele de suflete de aici sunt personajele mele, dar majoritatea nu sunt. „Legatura” noastra cu aceasta statie este data de nivelul de evolutie. Cu cativa ani in urma, am vorbit despre asta intr-un mesaj:
„Notiunea de „Statie”, asa cum o folosim noi, nu este legata de un „ loc” sau de o civilizatie anume, ci este mai degaraba un nivel de crestere spirituala, pe care l-a atins un suflet indiferent de originea lui universala sau de numarul de vieti traite. Cand vorbesc despre „sufletele de pe aceasta statie”, ma refer la un grup de egali a caror claritate spirituala a evoluat, acordata fiind la iubirea neconditionata si la constiinta Unimii a Toate cate sunt. Acesta poate fi numit „grup mental” sau „suflete colective”, datorita iluminarii pe care o impartaseste dar, intr-un sens mai larg, reprezinta o contopire a nenumarate personaje-sine ale sufletului, intr-un singur „suflet superior”. [19/20 ianuarie2009]
Numire s-ar putea sa nu fie termenul cel mai potrivit pentru modul in care devii purtator de cuvant pentru alte suflete, acolo unde te afli tu, dar cum ai obtinut aceasta pozitie? Daca alt suflet ar fi purtatorul de cuvant, informatia lui ar fi identica cu a ta? „Alegere” este un termen mai corect decat „numire” si ea nu se face votand pentru „candidati”, ci mai degraba printr-un gand unanim ca anumite suflete pot exprima mai bine anumite aspecte ale cunoasterii grupului.
Nu sunt singurul care vorbeste pentru noi toti. Eu ii transmit numai mamei mele mesaje pentru acest grup, altii transmit informatii receptorilor lor. La acest nivel exista numai adevarul, asa ca nu exista nici un fel de neintelegere cu privire la ce transmite oricare dintre noi; in orice caz, noi nu transmitem exact aceeasi informatie. Acest lucru tine de diferenta dintre diversele noastre trairi colective. De exemplu, multe dintre personajele Kryon au o experienta universala stiintifica foarte vasta, pe care multe dintre personajele altor suflete, inclusiv al meu, o au intr-o mai mica masura. Un alt factor il constituie vocabularul receptorului. Mama mea nu are o educatie in domeniul stiintelor, asa ca nu cunoaste cuvintele de care am nevoie, pentru a vorbi despre subiecte de aceasta natura.
Stiau si alte suflete de acolo, de unde te afli tu acum, ca erai apostolul Matei sau nu va cunoasteti personajele unii altora? Ne cunoastem unul altuia doar personajele care sunt foarte cunoscute pe plan universal – si ele sunt relativ putine. Cumulat, personajele noastre sunt inimaginabil de multe, sub multe forme si aparitii, inclusiv animale, ceea ce este la fel de greu de imaginat pentru mintea voastra constienta.
Unele suflete au avut personaje care au trait in perioada respectiva din istoria voastra, dar ne-am fi cunoscut numai daca vietile noastre ar fi avut o legatura apropiata una cu cealalta. Prietenia mea pretioasa cu Iisus si experienta mea satisfacatoare ca profesor, mi-au facut viata ca Matei foarte agreabila, dar in contextul nenumaratelor vieti in acest univers, nu a fost deloc remarcabila. Ea a devenit cunoscuta pe Pamant, cu secole mai tarziu, atunci cand a fost extrem de exagerata, datorita notitelor mele din jurnal care au condus la „apostolul Matei”.
In orice caz, acum sufletele de aici si personajele lor pot sa stie despre aceasta viata, datorita mesajului meu – informatia transmisa de oricare dintre noi devine parte din cunoasterea grupului si se adauga la depozitul accesibil tuturor descendentilor nostri. Dar asta nu inseamna ca viata ca Matei are mai multa importanta decat pana acum – important este ca acum se cunoaste adevarul despre ea si nu numai cele spuse in Biblie. Acelasi efect este si atunci cand iese la iveala adevarul in legatura cu viata oricarui suflet a fost gresit interpretata, a celor care au fost considerati rai pe nedrept sau a celor ale caror fapte rele au iesit la lumina.
Voi povesti cate ceva despre celelalte personaje ale mele, in afara „biblicului” Matei, raspunzand astfel si altor intrebari ale cititorilor. Nu, vietile mele combinate nu imi permit sa cunosc constient sau la nivelul sufletului, fiecare eveniment si fiecare persoana de pe Pamant sau tot ce se afla in viitorul lumii voastre. Asemenea altor suflete de aici, eu vad „imaginea de ansamblu”, dar niciunul dintre noi nu cunoaste detaliile situatiilor fiecarui suflet de acolo. Numai Dumnezeu stie, deoarece El este tot si cunoasterea Sa creste continuu, odata cu fiecare dintre nenumaratele schimbari care se petrec in mod constant.
Acestea fiind zise, noi avem totusi surse de informatie in plus fata de vietile noastre – si Dumnezeu este una dintre ele. Noi observam impulsul activitatii campului de potential al Pamantului, comunicam cu persoanele din Nirvana care monitorizeaza planeta, cu sufletele de pe alte statii cum este aceasta si cu membri civilizatiilor avansate si ne putem bransa la constiinta colectiva a Pamantului si la constiinta de masa a universului.
Eu, ca prim personaj al Arhanghelului Mihail din acest univers, am fost „echipat”, ati putea spune, pentru nasterea intr-o civilizatie evoluata, iar cea aleasa pentru mine traieste intr-o splendida lume acvatica, aflata la marginea cea mai indepartata de voi, a Caii Lactee. Un numar dintre personajele mele au trait pe Pamant, pe parcursul ultimilor 100.000 de ani din timpul vostru, dar toate vietile anterioare acestora si multe altele din acele milenii au fost pe Sirius, Pleiade si in alte parti ale acestei galaxii sau a altora.
Viata in antichitate mi-a permis sa arunc o privire asupra etapelor de formare a paradisului Pamant – cunoscut atunci ca Terra sau Shan – si sa observ stresul Gaiei pe parcursul eonilor in care corpul ei planetar a coborat in spirala de la originea sa in cea de-a cincea densitate, pana cand a ajuns, intr-un final, adanc impotmolita in a treia densitate. Am vazut efectele progresive ale civilizatiilor mai puternice, care au modificat ADN-ul civilizatiilor mai slabe, aducandu-l inapoi la doua spire si am vazut populatiile vechi ale Pamantului, pierzand ocaziile de aliniere astrala prin care ar fi putut sa se inalte din cea de-a treia densitate. Unele dintre personajele mele au trait pe planeta in timpul acelor ere lungi si intunecoase, iar unul a trait atunci cand a disparut toata viata, pentru ca Gaia sa isi poata salva trupul de negativitate, astfel incat sa nu dispara. Stiu despre acele ere nu numai din perspectiva foarte ingusta a personajelor mele, ci si pentru ca informatia se afla in constiinta universala de masa. Aveti si voi aceeasi informatie la nivel de suflet si probabil ca ea include unele sau poate multe dintre vietile voastre.  
Ca unul dintre cei din consiliul universal superior, care au proiectat planul general pentru Epoca de Aur a Pamantului, as putea sa va dau informatii la prima mana in legatura cu aceasta si sa va mai spun ca datorita faptului ca unele suflete nu si-au tinut angajamentul de a se uni cu fortele Luminii, progresul societatii voastre a fost intarziat cu un deceniu. Consiliul cunoaste sufletul care a fost ales de Gaia pentru a veni pe Pamant si a se intrupa ca Barack Obama si, deorece l-am observat pe parcursul anilor in care s-a aflat acolo, stim ca a ramas neclintit in daruirea cu care serveste Lumina si ii cunoastem si dusmanii cei puternici din guvern si din afara lui.
Unele dintre personajele mele, aflate in pozitii de influenta – cum ar fi la conducerea ferderatiilor care asista civilizatiile ce doresc sa se inalte din intuneric – au realizat obiective admirabile, altele nu au reusit. Unele personaje au fost artizani, legislatori, consilieri, fizicieni, lucratori ai pamantului, administratori, muzicieni, negustori, profesori sau vanzatori ambulanti, fiecare atingand diverse nivele de realizare semnificativa. Altii au fost in flote de recunoastere si cei foarte putini care au fost razboinici, au avut nevoie de vieti linistite, inclusiv unele cu limitari mentale severe, pentru a permite recuperarea psihicului cumulat. Am trait vieti de sanatate si longevitate, vieti fericite alaturi de familii iubitoare, de prieteni loiali, pline de eforturi demne si prospere, dar si vieti foarte scurte, inchisoare, saracie, boala, tradare, esec, singuratate si izolare. Pe scurt, o mare varietate de experiente, intinse pe o perioada foarte, foarte, foarte lunga de timp, ca si voi. De unde stiu? Pentru ca voi cititi acest mesaj. Voi va urmariti intuitia, in cautarea iluminarii spirituale si a unei auto-descoperiri mai profunde.  
Fiecare personaj este evaluat egal, de catre sufletele cumulate, care nu masoara nimic dupa avere sau putere sau faima ci dupa cat de aproape au fost alegerile libere, de alegerile din contractul sufletului. Indiferent de locul unde se pot afla personajele in acest univers, contractele lor sunt menite sa echilibreze experienta cumulata, deoarece atingerea vibratiilor superioare din cadrul echilibrului reprezinta scopul oricarui suflet. Noi toti cei de pe aceasta statie suntem asemenea voua si asemenea oricarui alt suflet – noi toti ne aflam pe caile noastre personale, catre destinatia noastra comuna, reintegrarea cu Dumnezeu si El a spus ca numai atunci cand acest lucru se va intampla, Va sti ce urmeaza.
Iubirea si admiratia noastra neconditionate pentru serviciul vostru de lumina, adus Pamantului si sufletului vostru sine, sunt cu voi mereu pe drumul vostru inainte.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Un comentariu:

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)