Pagini

joi, 7 martie 2013

O femeie l-a iertat pe ucigașul fiului ei

Mary și ucigașul fiului eiO femeie a găsit puterea să îl ierte pe acela care i-a ucis fiul. Acum, locuiește în aceeași clădire cu ucigașul și frecventează împreună aceeași biserică.

Fiul lui Mary Johnson, Laramiun, era în vârstă de doar 20 de ani atunci când a fost împușcat mortal de O'shea Israel, în vârstă de 16 ani la data aceea. Incidentul s-a petrecut în 1993. O'shea „este un animal care merită închis într-o cușcă", a declarat Mary atunci, notează christianpost.com.

O'shea a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, din care a executat 17. A fost eliberat recent.

La 12 ani după condamnarea lui, mama lui Laramiun l-a vizitat pe O'shea în închisoarea de stat din Minnesota, unde era întemnițat. Femeia mărturisește că Dumnezeu i-a dat în momentul acela puterea de a-l ierta pe ucigașul fiului său. „Iertarea este un lucru puternic", a declarat Mary. Ea a subliniat că ranchiuna „este ca un cancer" care „te macină din interior".

După ce O'shea a ieșit din închisoare, Mary l-a invitat să locuiască alături de ea, în același imobil. „Îl tratez ca pe un fiu, îi vorbesc ca unui fiu", susține Mary.

La rândul lui, O'shea spune despre Mary: „Ea este mama mea acum. Este a doua mea mamă".

Mary Johnson a pus bazele unei fundații, From Death to Life, prin încearcă să ajute familiile victimelor să găsească o cale de împăcare cu aceia care le-au făcut rău.

Sursa : http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/O-femeie-l-a-iertat-pe-ucigasul-fiului-ei-3541.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.