Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Luna Noua in Capricorn: 24 decembrie 2011



Luna Noua a sosit în Capricorn – o perioada în care sa ne evaluam obiectivele fundamentale, o perioada în care sa reflectam profund asupra prioritatilor noastre. Anul acesta a fost un an de schimbare derutanta, care ii influenteaza pe toti oamenii si toate lucrurile din lume. In aceste ultime zile din 2011, a murit dictatorul nord corean, Kim Jong IL, taifunul Washi a devastat Filipine, iar poporul rus demonstreaza impotriva opresiunii politice. Ce an memorabil a fost anul asta, care a inceput si s-a sfarsit cu schimbari uluitoare de regim si cu dezastre naturale! Lucrurile s-au schimbat intr-un mod atat de fundamental, incat multi dintre noi se intreaba daca chiar inteleg realitatea, iar altii simt sa faca doar cateva lucruri simple, ca sa fie fericiti. Poate ca intelegem ca nu trebuie sa facem totul în aceasta viata de acum – pentru ca mai avem mult de trait? Un nou mod de cunoastere – Constiinta Unimii – ne ajuta sa intelegem ca traim deja multe lucruri, asa ca acum e momentul sa facem ca aceasta viata sa fie una speciala. Stilul Capricornului stie cum sa faca acest lucru, mai bine decat orice alt semn zodiacal.

Jupiter intra în miscare directa, la 0° în Taur, imediat dupa ziua de Craciun, dupa ce a avut o calatorie retrograda, inceputa in 10 august. Observand marea reorganizare a banilor, declansata de Luna Plina din decembrie, cu Uranus în miscare directa, putem vedea ca Jupiter in Taur a adus intr-adevar o presiune pentru mai multa egalitate în cadrul sistemelor financiare, atunci cand criza financiara europeana a ajuns in centrul atentiei. Am avut cinci luni in care bancherii si politicienii au miscat banii de ici-colo, ca sa intareasca si sa stabilizeze partile slabe ale sistemului. Avandu-l pe Uranus în miscare directa, la 0° în Berbec – si incepand un nou ciclu de 84 de ani – Jupiter în miscare directa, la 0° in Taur, asigura nivelul maxim de trainicie si integritate pentru aceste progrese din cadrul sistemelor financiare mondiale. Desigur ca s-ar putea ca aceste reorganizari curajoase sa nu se mentina, mai ales pentru ca Federal Reserve, caruia i s-au alaturat banci din sase natiuni suverane, s-au inteles sa mentina ratele dobanzilor la un nivel scazut, în timp ce Mercur era retrograd, la inceputul lui decembrie. Cu toate acestea, marea miscare facuta de Federal Reserve – aceea de a sprijini bancile straine – ar putea ajunge sa fie inceputul unei noi corectitudini financiare în lume. Probabil ca vom sti in ce directie se va indrepta aceasta miscare, pe 28 decembrie, cand Soarele face conjunctie cu Pluton, la 7° in Capricorn.

Indiferent de directia in care se indreapta pietele mondiale, acum, ca Jupiter si Uranus au intrat în miscare directa, cele care schimba jocul sunt, în realitate, deciziile pe care le ia fiecare dintre noi! Ganditi-va la acest lucru. Au schimbat ceva în lumea voastra locala, agitatia pietelor si acrobatiile bancare? Probabil ca nu, astfel incat acum e timpul sa va indreptati atentia spre planurile si prioritatile voastre, ceea ce reprezinta spiritul clasic al Capricornului. In definitiv, sistemele disfunctionale si distrugatoare, din ultimii cinci mii de ani sunt cele care mor si nu realitatea colectiva, creata de geniul vostru personal. Capricornul este un instructor de putere si intelepciune individualizata, este o capra incapatanata, care va impinge sa iesiti din ceata mentala colectiva si care va ofera o noua cale, numai daca veti vrea sa actionati. Luna Noua in Capricorn din acest an este un ghid deosebit de minunat pentru adoptarea adevaratei individualitati.

Intrucat Luna Noua din decembrie are loc la doar doua zile dupa Solstitiu, nu voi analiza din nou toate aspectele rezonante dintre toate planetele (cu exceptia lui Marte). Analiza Solstitiului va ramane postata pana la Echinoctiul de Primavara si va fi o idee buna sa o recititi de cateva ori în iarna aceasta, deoarece acesta este genul de astrologie care creeaza campuri fractal cu totul noi – domeniile creative esentiale, ce configureaza dimensiunea noastra. Pentru ca Marte are o influenta mica în timpul iernii, nimic nu va opri acest proces. Marte ramane neaspectat în timpul Lunii Noi, asa ca avem o gramada de timp sa ne gasim locul în cadrul acestor noi campuri creative, din lunatia prezenta. Cu Uranus care a intrat recent în miscare directa, la 0° în Berbec si a inceput un nou program creativ de 84 de ani, avem cu totii o tabla curata – exact ca atunci cand o tabla de scris e stearsa cu o carpa umeda si moale. Agresivitatea razboinica este dezarmata temporar (Marte neaspectat), iar Jupiter direct, la 0° in Taur, confera o judecata excelenta, care ne incurajeaza sa urmam sfatul inteleptilor plini de compasiune si cu adevarat cunoscatori. Chiar este uimitor cat de multi despoti si dictatori au disparut de pe scena internationala, în 2011, ceea ce inseamna ca milioane de indivizi au simtit ca au o sansa la o viata creativa si libera! La aceasta rascruce decisiva din politica mondiala, venita ca un dar din ceruri, aceasta Luna Noua este foarte personala si aduce foarte multa putere individuala - insa doar daca va puteti debarasa de orice frica cu privire la sistemele falimentare care va ingradesc.

Multora dintre voi le pasa de declinul financiar, de demascarea abuzului sexual si de drogarea multimii, pentru ca este emotionant sa vezi ca adevarul este dat in vileag! Sunteti surprinsi ca aproape toti conducatorii lumii sunt niste dobitoci si niste prefacuti – de vreme ce asa se intampla mereu, în perioadele de coruptie din istorie? Barbatii si femeile de treaba nu servesc în functii guvernamentale, în timpul imperiilor excesive si degenerate. Chiar sunteti surprinsi ca banii dispar, atunci cand majoritatea oamenilor pe care ii cunoasteti au fost indatorati, cea mai mare parte din viata lor? In mod uimitor, aceste sisteme dispar atunci cand campurile fractal favorizeaza dreptul individual la fericire si la libertate. Aceasta Luna Noua in Capricorn este plina de perle de intelepciune si ghidare extrem de neobisnuita – exact atunci cand fiecare dintre noi are nevoie mai multa de ele – asa ca haideti sa vedem cum ne sunt de folos.

În timpul aceste Luni Noi, exista potentialul de schimbare profunda si reala si de cai total noi, pentru ca Pluton, la 7° in Capricorn, face conjunctie cu Soarele/Luna, la 3° in Capricorn. Adevarul si evitarea disimularii sunt pe ordinea de zi, iar aspectele cu Pluton/Soarele/Luna (stellium-ul din Capricorn) indica cum s-ar putea desfasura acest joc: Saturn la 28° în Balanta, face sextil cu stellium-ul, aspect ce ii determina pe oameni sa lupte pentru dreptate; Saturn distruge în ritm neobosit structurile in ruina, ale globalismului. Neptun/Chiron fac sextil cu stellium-ul, asa ca suntem inspirati sa folosim intentii vindecatoare si indrumare spirituala, ca sa curatam si sa eliminam aceste foste stiluri distructive de viata. Acest lucru este decisiv, pentru ca o transformare semnificativa a speciei noastre este pur si simplu imposibila, fara calauzire divina; aceasta e o perioada în care trebuie sa avem incredere în intelepciunea evolutiei.

Maretii zei trebuie sa fie cu noi, cu Jupiter la 0° in Taur, intrand în miscare directa în ziua de Craciun, în timp ce face trigon apropiat cu stellium-ul din Capricorn. Jupiter retrograd a facut trigon exact cu Soarele Solstitiului, asa ca venirea Lunii langa Soare si miscarea inainte a lui Jupiter pun cu totul în libertate puterea Solstitiului. Aceasta armonica ideala, venita de la Jupiter, vă va umple de recunostinta pentru ceea ce deja aveti; în acest anotimp vor fi multe povestiri minunate despre Constiinta Unimii si o egalitate mai mare intre toti oamenii. Aceasta este o perioada in care unii vor lua, iar altii vor da si este un moment insemnat, in care sa cititi povestirea despre Christos, cu inmultirea painii si a vinului, la nunta din Cana Galileii.

Uranus, intrat recent în miscare directa, la 0° în Berbec, actioneaza ca un bufon dansator, ce ii zapaceste pe „duri” si ii lumineaza pe spiridusi, pe copii si pe animalele vesele, in acest anotimp de sarbatoare. Uranus face cuadratura apropiata cu stellium-ul, astfel ca nimic nu poate opri acest dans excentric. Acesta este un aspect foarte important, pentru ca faza cea mai dificila din aceasta transformare mareata are loc atunci cand cei de la putere se hotarasc ca vor lupta pana la sfarsitul sangeros. Acest factor va produce cateva balbaieli foarte nostime printre candidatii republicani la presedintie, din SUA, întrucat ele trec prin faza lor finala de imperiu. De vreme ce Uranus va face cuadratura exacta cu Pluton de sapte ori, în perioada 2012-2015, putem fi siguri ca procesele de transformare, initiate în 2011, nu pot fi oprite. Si totusi, cine o va face? Voi o veti face! Uranus în cuadratura cu Soarele/Luna spune ca v-a venit timpul sa va alegeti noul rol în marele salt inainte. Nu am în vedere sa va sugerez ca va veti alatura Miscarii Ocupati sau ca va trebui sa faceti vreun lucru extraordinar. Mai degraba, ce ziceti despre a va ocupa propriul corp, luand seama la un vecin in varsta si nevoias sau la un prieten ori un copil ce sunt intr-o situatie grea?

Saturn la 28° în Balanta face opozitie cu Jupiter la 0° in Taurus, iar în timpul acestei Luni Noi nicio planeta nu formeaza o cuadratura in T cu opozitia, asa cum a fost în timpul Lunii Noi în Sagetator si al Sostitiului de Iarna. Asta inseamna ca Saturn si Jupiter sunt liberi sa se ia la intrecere, fara nicio interferenta – fapt ce ar trebui sa creeze unele lucruri foarte interesante. Saturn in Balanta reprezinta lupta pentru dreptate, iar Jupiter in Taur ne invata sa materializam lucruri si, pentru ca Jupiter este din nou in miscare directa, el are superioritate. Intr-o opozitie, apar potentialul cel mai inalt si cel mai jos al fiecarei planete, asa ca acesta este locul în care alegerea individuala are un cuvant de spus. Tensiunea dintre adevarul total, corectitudine si nevoia de a fi în largul tau poate varia – de la un vanzator care te priveste cu coada ochiului ca sa te escrocheze, pana la un judecator care rezolva un caz, intr-o maniera atat de impresionanta, incat atat victima, cat si persecutorul se simt tratati corect. Fiecare dintre noi are diverse dileme si responsibilitati, iar aceasta opozitie se va desfasura în aceste parti din viata noastra. Jupiter se misca inainte, iar Saturn va ajunge la 29° în Balanta, dupa care va intra în miscare retrograda, în februarie 2012. Prin urmare, valorificati acest ultim „impuls” din partea acestor nivelatori ai realitatii materiale, care au inceput sa ne activeze, pentru prima oara, la mijlocul lui august 2010.

Venus la 5° în Varsator, planeta care a format capul cuadraturii în T cu Jupiter, in opozitie cu Saturn, joaca un rol foarte interesant în timpul acestei Luni Noi. In analiza Solstitiului, am afirmat ca Venus, în cuadratura T cu Jupiter, in opozitie cu Saturn, a impins lupta pentru impamantare si corectitudine în zona energiei feminine. Acum, dupa doua zile, Venus s-a deplasat indeajuns cat sa se desparta de Saturn, insa ea inca face cuadratura cu Jupiter. Hmmmmm! Venus va cere sprijin material si nu va fi atat de preocupata de corectitudine, ceea ce ar putea fi interesant. Femeile se vor simti stresate, intrucat cuadraturile în sine sunt foarte intense. Avand-o pe Venus în sextil cu Uranus, escrocul poate aparea atunci cand va asteptati cel mai putin. Poate ca unele dintre femeile ce se intorc de la serviciile din Irak vor vorbi despre inutilitatea razboiului? In final, Mercur a intrat în miscare directa pe 13 decembrie, la 4° in Sagetator, iar acum mesajerul este in conjunctie cu Nodul lunar Nord, la 14° in Sagetator. Nodul Nord ne spune despre cautarea noastra, care, în cazul de fata, este pentru adevar si spiritualitate, asa ca inteligenta intra si ea in combinatia pentru urmarea cailor divine. In timpul acestei transformari extraordinare, calauzirea divina va prelua conducerea, asa ca straduiti-va sa va acordati cu spiritul, în timpul haosului pe care il creeaza, adeseori, sarbatorile de Craciun.


Ramas bun, Astroflash! Aceasta este ultima mea analiza si postare. Mi-a placut sa imi impartasesc gandurile cu voi, timp de unsprezece ani, si va apreciez foarte mult, pe fiecare dintre voi, pentru faptul ca le cititi. In 2012, e posibil sa public expuneri periodice pe handclow2012.com si pe wiseawakening.com.

Barbara Hand Clow
Ana Nicolai Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner www.TheReconnection.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)