Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 25 ianuarie 2011

SEMNALE DE LUMINA
Aceasta zi se situeaza printre cele mai reusite, intrucat multi dintre voi v-ati schimbat pe deplin. Ati pus capat freamatului intens al vietilor voastre, numai o clipa, pentru a va desfata in trecut si pentru a va reaminti intreaga frumusete pe care ati trait-o ca experienta, iar apoi pentru a va intoarce si a nutri sperante referitoare la viitor. Acestea sunt sperante care va creeaza viitorul chiar acum. Ele va traseaza calea, oriunde v-ati indrepta; va pastreaza oportunitati, pentru ca sa experimentati orice doriti in acest balon fizic, din sfera biologiei.
Impamantarea Luminii

Pentru a va permite voua insiva pur si simplu sa fiti, am dori sa inspirati adanc, o inspiratie a Pamantului, intr-un trup fizic, numai o clipa si ingaduiti-va doar sa fiti aici, in acest moment, chiar acum. Odata cu prevederea si asteptarea a ceea ce va fi, este foarte usor pentru fiintele umane sa recada in trecut, sau sa se proiecteze in viitor. Numai unul dintre acestea trei — trecut, prezent si viitor este real. Acesta este chiar acum. Amintirile voastre referitoare la trecut sunt foarte reale, insa nu puteti trai in ele. Sperantele cu privire la viitor sunt foarte reale si importante, insa nu puteti trai nici in ele. Puteti trai aici, chiar acum si imbina cele trei. Va rugam sa va straduiti sa nu traiti numai in timpul prezent, fiindca aceasta va deveni o provocare extrema. Majoritatea dintre voi va creati efectiv calea, atunci cand faceti planuri, nutriti sperante sau creati ceva. Daca sunteti ocupati sa va bucurati de acest moment, va rugam sa intelegeti ca acum este o imbinare a acestora: trecut, prezent si viitor. Nu este alb si negru, astfel ca nu puteti alege unul singur; e o reunire a celor trei. Vom vorbi mai mult despre aceasta, pe masura ce avansam. Pentru inceput, haideti sa recapitulam si va voi spune de ce se petrec schimbari si de ce perceptia voastra asupra timpului, in calitate de fiinte umane, se va modifica foarte curand.

Dorim sa reimbinam cateva piese diferite despre care am vorbit inainte. Acum va fi mai usor de inteles, fiindca sunteti deja familiarizati cu mare parte dintre ele. Chiar daca s-ar putea sa nu stiti precis cum se incadreaza in viata voastra de zi cu zi, ati acceptat in vietile voastre mult din ceea ce am vorbit, drept adevar, fapt care a creat baza pentru evolutia unei noi fiinte umane. Totul se petrece pe intreaga planeta, deoarece acum sunt vremurile in care fiintele umane isi aduc mai mult din propriul spirit in trupul fizic, decat oricand inainte.

Evolutia fizica

Cateva modificari fizice se produc pentru a ne adapta mai bine acestei schimbari energetice, care afecteaza fiecare fiinta umana de pe planeta. Corpul vostru fizic incepe acum sa se modifice, insa va mai dura probabil cativa ani pana cand comunitatea medicala va putea evalua cantitativ aceste schimbari; este caracteristic pentru comunitatile medicale sa avanseze foarte incet, in mod deliberat. Mare parte dintre evenimentele la care va asteptati, din cadrul a ceea ce numiti inaltare, sunt posibile daca puteti aduce aceasta lumina intr-un trup fizic, care se afla in jurul Pamantului.

Redistribuirea apei

Da, intotdeauna veti avea limitari. Sunteti de aceasta parte a voalului, asadar trebuie sa va incadrati in linia temporala. Cu toate ca linia temporala poate fi schimbata – dupa cum bine stiti, intrucat tocmai ati modificat linia temporala a Pamantului, ce urma sa se incheie in jurul anului 2012. Deja ati modificat acea situatie; insa, da, inca trati experienta multor lucruri care urmau sa provoace sfarsitul. Un numar atat de mare dintre modificarile si transformarile pe care le vedeti pe planeta voastra – avand in special legatura cu redistribuirea apei si cu reechilibrarea planetei – se petrec zilnic, in aceste vremuri. Stabiliti, de asemenea, atat de multe conexiuni cu energia pe care o numiti apa, dar, cu toate acestea, nu o clasificati drept energie, chiar daca ea corespunde tuturor clasificarilor asupra a ceea ce identificati drept energie. Apa exista de ambele parti ale voalului, la fel ca si intreaga energie. Ati fost in masura sa purtati spiritul sinelui vostru superior in trupul vostru fizic, in mare parte datorita cantitatii de energie a apei pe care o contineti in corpurile voastre. Aceasta incepe sa se modifice, intrucat este unul dintre atributele fizice care vor fi evaluate cantitativ si masurate cu mare usurinta, pe masura ce timpul inainteaza, pentru fiintele umane. Va simtiti bine cu o anumita cantitate de apa, insa aceasta apa va aduce, de asemenea, impamantarea in planeta fizica. Nivelurile voastre emotionale sunt efectiv atasate de apa fizica. Este vorba despre modul in care prelucrati emotiile prin corp si despre modul in care receptati emotiile din partea altor persoane, prin corp. Ati fost vreodata la teatru, stiind perfect ca sunt alte persoane asezate in spatele vostru, insa neacordandu-le nicio atentie? Apoi, dintr-o data, simtiti ca cineva se intoarce si priveste exact in ochii cuiva care atinteste partea din spate a capului vostru, de parca i-ati vedea? Aceasta are loc prin apa. Ceea ce se petrece acum este inceputul functionarii trupului fizic cu procente mai reduse de apa. Va puteti literalmente schimba cantitatea de apa chiar si cu 20%, in decursul urmatorilor 50 de ani. Aceasta este o modificare importanta pentru omenire si va conduce la numeroase atribute variate, iar despre unele dintre acestea dorim sa vorbim astazi.

Cantitatea de apa din trupul vostru fizic se va reduce si, asadar, expunerea voastra excesiva la emotii se va diminua, la randul ei. La inceput, ori de cate ori fiintele umane se schimba la un nivel energetic, se manifesta o rezistenta la schimbare; va este caracteristic sa prindeti strans si sa incercati a va agata de fiecare parte din voi insiva. Multi dintre voi simtiti ca nu va puteti controla emotiile. Mare parte a acestei situatii are legatura cu aceste schimbari care se instaureaza in toata omenirea. Multi dintre voi pot simti ca fac totul in chip corect: viata va este pe calea cea buna, iar spiritul va este impacat, cu toate acestea tot timpul sunteti maniosi, nelinistiti sau raniti. Probabil ca simtiti lucruri pe care nu le-ati mai trait inainte. Acest lucru e adevarat, intrucat este parte a schimbarilor care se petrec. Haideti sa mai explicam ceva. Am afirmat, de mult timp, ca fiintele umane de pe aceasta planeta devin cristaline, din punctul de vedere al structurii. De asemenea, recent am sustinut ca structura atomica propriu-zisa, a elementului pe care il numiti carbon este pe punctul de a se modifica. Toate sunt parte a aceleiasi schimbari pe care o veti trai ca experienta in trupurile voastre fizice, intrucat sunteti creaturi pe baza de carbon. Carbonul si apa, modificandu-se in acelasi timp, va vor permite sa evoluati inspre noi niveluri, extrem de repede. Aceasta va constitui si o provocare, bineinteles. Pare, de asemenea, ca tocmai cand v-ati regasit stabilitatea, covorasul de sub picioare va aluneca brusc. Vai, numai ce ati invatat regulile jocului, iar regulile se schimba din nou. Este caracteristic pentru procesul vostru de evolutie. Asteptati, asteptati, asteptati … va sprijiniti de orice, apoi sariti brusc inainte. Acest salt inainte a fost deja initiat de multi dintre voi. Haideti sa vorbim mai intai despre cum va fi viata, atunci cand veti avea mai putina apa in corpul fizic.

Cristalizarea trupului

Deveniti cristalini, din punctul de vedere al structurii. La un moment dat, acest fapt va fi efectiv descoperit, la nivel stiintific, cu privire la structurile membranelor celulare ale fiintei voastre fizice. S-a manifestat deja in Botanica si in lumea insectelor, va fi foarte curand descoperit in cadrul lumii animale si al lumii umane. Va fi atestat; insa ce se poate spune despre cristale? Care sunt unele dintre proprietatile pe care cristalele le detin si de care voi nu ati beneficiat pana in acest moment? Cristalul este caracterizat prin cea mai inalta vibratie in cadrul regatului mineral si este o parte a voastra, in acelasi mod in care Pamantul este parte din voi. Intrucat fiintele umane sunt caracterizate de cea mai inalta vibratie din cadrul regatului animal, voi rezonati adesea cu structura cristalina a cristalelor, pe care le considerati minerale, deoarece ele detin cea mai inalta vibratie din cadrul a ceea ce voi numiti materia minerala sau a Pamantului. Aceasta a creat o conexiune si v-a extins vietile mai mult decat sunteti in masura sa apreciati. Atunci cand intrati intr-o camera, acolo se pot afla toate felurile de ornamente si bibelouri, trofee favorite, precum si tablouri si fotografii pe perete, la care sa va uitati. De care anume sunteti atrasi? In general, veti fi atrasi, in primul rand, de cele care au legatura cu cristalele. Daca un cristal va fi asezat acolo, cel mai probabil veti traversa camera, il veti ridica doar pentru a-l tine in mana si pentru a privi scanteile de lumina care izvorasc din el si danseaza imprejur. Acel moment are insemnatate pentru voi si va modifica structura; va ajuta sa va transmutati.

Pe aceasta planeta, femeile ating de obicei varste mai inaintate decat barbatii. Acest lucru poate fi atestat prin tabelele statistice. V-am mai spus inainte, multi dintre voi credeti ca aceasta situatie este cauzata de razboaiele de pe planeta; razboaiele v-au rapit numerosi barbati, acesta fiind motivul pentru care barbatii nu traiesc atat de mult – insa nu este adevarat. Ceea ce a determinat longevitatea femeilor este placerea acestora de a purta cristale in apropierea trupurilor, neimpartasita de barbati. Nu este caracteristic pentru un barbat sa poarte un inel cu diamant, in vreme ce unei femei i-ar face mare placere sa il poarte. Din cauza unora dintre aceste diferente, tipice culturii si societatii, femeile ating de obicei varste mai inaintate decat barbatii; vor face fata stresului un timp mai indelungat decat barbatii.

Ceea ce se petrece acum este ca fiecare dobandeste o structura cristalina in trupul fizic, ceea ce implica numeroase schimbari. In primul rand, acum asistati la intoarcerea sperantei de viata. Multi dintre voi stiu ca trupul uman este proiectat pentru a depasi varstele de 80, 90 sau 100 ani, care sunt specifice in acest moment fiintelor umane. Nimeni nu prea poate intelege de ce unii oameni, care traiesc intr-o anumita parte a lumii, ating varsta de 130 ani. Va spunem noi ca, inclusiv in cursul vietii voastre, in trupul fizic de care dispuneti, va fi foarte posibil sa traiti 120 sau 130 de ani. Intrucat aceasta modificare a inceput sa se petreaca, ea va determina o longevitate naturala care va prelungi speranta de viata a trupului fizic. Acesta este unul dintre obiectivele pe care doriti sa le atingeti – si care va fi declansat de modificarea cantitatii propriu-zise de apa sau a procentajului de apa pe care il contineti in trup. De asemenea, mai este o energie care a fost imblanzita si valorificata si care este utilizata, cu regularitate, pe planeta voastra: electricitatea. Recurgeti la ea de fiecare data cand ridicati receptorul, de fiecare data cand savarsiti activitatile cotidiene, mereu si mereu. Fiintele umane s-au deprins cu electricitatea; stiu care le sunt limitele. Stiu ca nu-si pot vari degetul intr-o priza, pentru ca va durea zdravan si va ustura si invata sa traiasca in armonie cu ea. Ceea ce se intampla acum este ca, pe masura ce contineti un procent mai mic de apa, pe masura ce acest proces incepe sa se petreaca in corpul vostru fizic, veti avea o reactie diferita la electricitate si la aparatele electrice din preajma voastra.

Multi dintre voi au inceput deja sa descopere aceasta. In special aceia care lucreaza cu instrumente sau aparate electronice, in mod curent, vor incepe sa se confrunte cu aceste fermecatoare probleme spectrale, dupa cum le numeste Pastratorul [nume dat lui Steve, de catre Grup n. tr.]. El spune “Nu este nimic in neregula cu acea masinarie. Este bantuita.” In realitate, masinaria are o reactie diferita la energia lui, fiindca el este cel care s-a schimbat. Haideti sa explicam cateva lucruri. Pastratorul se dezlantuie acum, fiindca tocmai am deslusit cateva dintre lucrurile care i se intampla. Va trebui sa vi le impartaseasca alta data, fiindca ne aflam in mijlocul unei discutii. Va vom relata unul dintre ele, fiindca este foarte obisnuit. Pastratorul tocmai s-a intors dintr-o excursie de doua saptamani, iar casa i-a fost complet inchisa in acest rastimp. Nimeni nu a intrat si nimeni nu a iesit, cu exceptia pisicii. Ceea ce s-a intamplat este ca ca, la intoarcere, cand a ridicat telecomanda televizorului si a apasat pe butoane, nu s-a petrecut nimic. A tipat la sotia lui, fiindca nu a asezat-o la locul potrivit sau poate fiindca a facut ceva gresit; asta e tipic. Apasa butonul din nou – si tot nimic. Schimba bateriile si ceva se urneste. De aceasta data, o piesa din dispozitiv face progrese, insa celelalte piese nu functioneaza. Se mai straduie un timp si dupa ce o mestereste vreo jumatate de ora, functioneaza deodata cum trebuie. Merge in biroul lui, se apleaca, ridica telecomanda de acolo – si se intampla exact acelasi lucru. S-a schimbat atat de mult in cele numai doua saptamani cat a fost plecat, incat relatia pe care o crease cu numeroase dispozitive electrice nu mai functiona. Aceasta se suprapune experientei pe care o traiesc numeroase persoane. Este mai mult decat atat; va oferim numai mici fragmente, pe care sa le verificati in propria viata.

Reducerea apei in interiorul trupului

Unul dintre fragmentele asupra caruia toti veti pune intrebari si veti dori sa stiti mai mult este reducerea cantitatii de apa in corpul vostru fizic. Va prevenim in aceasta problema, intrucat se poate crea impresia ca va sugeram sa va hidratati mai putin, insa noi accentuam ca, in momentul in care veti incerca sa va controlati cantitatea de apa din trup, acesta va prelua situatia si va va domina. Chiar va va inunda, pentru a se asigura ca nu va veti deshidrata, evaporandu-va; trebuie sa procedeze cum stie mai bine – si o va face. Nu va sugeram sa incercati a controla acest proces, fiindca se va petrece de la sine. Ceea ce va spunem este ca, in chiar clipa de fata, prin corpul vostru circula energia din mediul inconjurator. Este vorba despre microunde, unde radio si despre o mare parte din spectrul luminii invizibile, care circula prin trupul vostru, fara niciun fel de problema. Pastratorul are inclusiv un emitator radio, care ii transmite vocea pana in spatele salii, astfel incat sa o puteti auzi. Nu ati simtit aceste energii, pana in acest moment. Cu toate acestea, pe masura ce se diminueaza cantitatea de apa din trupul vostru, veti incepe sa percepeti, ocazional, o acumulare de energie in interiorul acestuia, despre care nu stiti cum a ajuns acolo. Pe masura ce deveniti cristalini, veti incepe sa emiteti si sa receptati frecvente radio. De fapt, dispuneti de aceasta capacitate chiar acum, deoarece multi dintre voi v-ati cristalizat glanda pineala, iar ea poate fi antrenata sa emita si sa recepteze. Aceasta este o parte a ceea ce numim contact profund. Adesea, acest contact profund este, la ora actuala, realizat prin glanda pineala a numeroase fiinte umane. Incepe sa se petreaca sub alte forme, iar cand el va avea loc, fiintele umane vor dezvolta o noua arie pentru a opera cu toata aceasta energie a mediului inconjurator, de care veti deveni constienti. Ea circula prin trupurile voastre, chiar in aceasta clipa, insa nu sunteti constienti de ea. Pe masura ce acest proces se desfasoara, veti incepe sa fiti constienti si coplesiti de ea. Ceea ce se petrece poate fi foarte asemanator unei gripe, insa fara toate simptomele gripei. Pastratorul spune ca tocmai i s-a intamplat si lui, noaptea trecuta. Incepe sa inteleaga ce se petrece aici si are multe de spus, din nou, insa il vom potoli, doarece e important sa ne terminam ideea. Va spunem ca veti percepe lucrurile in mod diferit. Sarcina voastra electrica — energia de Acasa – pe care ati purtat-o pana in acest moment si care contine cea mai mare parte din spiritul vostru – este apoasa si se modifica. Va avea o natura electrica, pe masura ce avansati, intrucat energia de Acasa, orice nume i-ati da, va ajunge la voi pe numeroase cai diferite.

Electricitatea noului corp

Se iveste o noua provocare, deoarece fiintele umane stiu cum sa se conecteze la pamant, atunci cand opereaza cu apa – stiu cum sa-si impamanteze energia. Stiu cand primesc sau dispun de prea multa energie emotionala. Insa, accentuam ca este in special vorba despre aceia dintre voi care isi desfasoara activitatea in fata unui public, tinand discursuri, practicand o forma de arta sau lucrand cu oamenii. Sa presupunem ca lucrati cu oamenii, in fiecare saptamana, vorbind in public fara nicio dificultate. Ati invatat sa ridicati o mica bariera si sa va pastrati la distanta, adresandu-va peretului, daca este necesar, pentru a evita revarsarea pe scena a acestei incredibile energii. Acum veti percepe aceasta energie, fiindca barierele la care ati recurs inainte nu mai sunt la locul lor. Multi dintre voi vor incepe sa simta lucruri pe care nu le-au mai trait inainte; acestea declanseaza operarea cu aceasta energie. Pe masura ce deveniti din ce in ce mai cristalini, lumina va patrunde pe diferite cai in trupurile voastre – pe langa vibratiile pe care le poarta apa.

Impamantarea Luminii

Acum, veti fi coplesiti de Lumina. Am mentionat asta si inainte, numai pentru a va tachina si provoca, insa acum este momentul sa o invocati si sa o primiti. Impamantarea Luminii va fi unul dintre secretele pe care le veti invata. Veti invata sa o aplicati nu numai asupra fiintei voastre fizice, ci si asupra aparaturii electrice. Veti invata sa o aplicati asupra a tot ce utilizati, pentru a va regla aparatura electronica si pentru a va armoniza fiinta fizica, cu aparatura electronica. Pastratorul a trebuit sa inlocuiasca patru seturi de baterii, inainte de a incheia activitatea unei zile. S-a gandit ca cineva i-a patruns in casa si i-a scurs bateriile, insa nu era vorba decat despre el insusi. Apoi a mers in camera lui si a pornit computerul pe care il foloseste tot timpul, insa acesta nu voia nicicum sa demareze activitatea. Pur si simplu nu functiona. A mai incercat de trei sau patru ori si, in cele din urma, a inceput sa reactioneze; apoi, in sfarsit, a cincea sau a sasea oara, si-a revenit in forma normala. Asta s-a intamplat fiindca a trebuit sa se adapteze noii sale vibratii. Deja lucrati cu armonicele, iar armonia sacra este o lectie minunata. Este locul vostru in lume, in care va incadrati, insa trebuie de asemenea sa intelegeti ca locul in care va incadrati nu va mai cuprinde energia. Evoluati intr-un ritm uimitor, iar din acea perspectiva asupra omenirii, totul se petrece intr-o clipita. Sunteti cei care deschid calea si sunteti cei care se incumeta sa o indrepte inspre urmatorul nivel energetic.

Mai avem un ultim fragment pe care sa vi-l impartasim. Intrucat acest proces declanseaza, de asemenea, o reancorare a corpului fizic, trupul trebuie intotdeauna sa se ancoreze – sau, in cuvintele voastre, sa se conecteze la Pamant. Conexiunea electrica din corpul vostru fizic trebuie sa se indrepte undeva, pentru a circula prin trup. Voi numiti acest fenomen, impamantare. Se numeste astfel si in circuitele electrice, fiindca reprezinta o intoarcere a curentului in pamant, sau in locul sau final de repaus. In mod specific, are loc modificarea conexiunii; tiparele vibrationale umane se schimba in fiecare zi. Fotografiile aurelor voastre vor atesta modificari radicale, iar mare parte din conexiunea cu tot ceea ce va masura campul energetic se va schimba radical, la randul ei. Ca atare, multi dintre voi vor trai ca experienta vremuri in care vor simti emotii, sau nu vor simti emotii, cand vor fi crezut ca ar fi trebuit sa le simta.

Unda energiei sexuale

Ancorarea finala a spiritului in trupul fizic este ceea ce am numit energie sexuala. V-am spus, cu cativa ani in urma, ca se va desfasura un nou val de energie sexuala pe aceasta planeta – unul care va face ca anii 1960 sa para cuminti, prin comparatie. In acele timpuri s-a manifestat un val urias, care a cuprins totul cu mare repeziciune si care a stimulat orice in calea sa. Aceasta activare este o redesteptare. Acum, pe masura ce va indreptati spre un nou nivel, va veti elibera propriile tipare energetice. Veti incepe sa-i permiteti energiei a se intoarce in starea ei fireasca, in loc de a incerca sa o cuprindeti si sa o inchideti intr-o fiinta fizica. Pe masura ce va insusiti aceste lucruri, veti descoperi o noua bucurie in a fi vii – iar aceasta este energia sexuala. Veti surprinde o noua lumina in suras si va rugam sa nu va fie teama de ea. Imbratisati-o. Este o parte a omenirii care evolueaza pe aceasta planeta, intr-un ritm uimitor. Va spunem ca nu este vorba numai despre sex – si, cu siguranta, nu numai despre actul sexual, intrucat acesta constituie numai o mica utilizare a acestei energii. Dati dovada de energie sexuala, de fiecare data cand cineva va percepe spiritul in trupul fizic. Ori de cate ori suradeti, ori de cate ori aduceti acea Lumina de Acasa. Sunteti reconectati, fiecare dintre voi in parte, astfel incat corpul vostru fizic sa cuprinda mai multa Lumina, in vreme ce umblati pe aceasta planeta. Este descoperirea si creatia voastra; nu e o predestinare. Destinatia planetei Pamant este pe cale de a fi atinsa, iar voi pasiti alaturi de ea, sarbatorind, bucurandu-va de vietile voastre.

Deveniti cu repeziciune noi fiinte umane. Suntem atat de onorati sa fim aici, pentru a privi si veghea, intrucat acesta este scopul pentru care va straduiti de o viata. Multi dintre voi au trebuit sa razbata cu dificultate in decursul acestei vieti anume, avand parinti care nu v-au inteles sau traversand tot felul de dificultati, pe parcursul maturizarii, numai pentru a fi aici, chiar acum. Am reusit! Espavo. Ati reusit! Bucurati-va de acesti noi pasi care se prefigureaza. Daca va infricosati, intindeti mana si prindeti-o pe a celuilalt, ajutandu-va unul pe altul inspre noul pas, inima cu inima. Aceasta planeta se transforma in raiul pe Pamant.

Ne despartim de voi, reamintindu-va: Purtati-va unul fata de celalalt cu cel mai profund respect, intrucat sunt multi zei pe aceasta planeta. Ocrotiti-va unul pe celalalt si deschideti-va reciproc calea, cu fiecare oportunitate de care va bucurati. Nutriti convingerea ca este un joc minunat si jucati-l frumos impreuna.

Sursa : For You


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)