Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 10 noiembrie 2011

SaLuSa, November 9, 2011

Evenimentele continua sa se miste intr-un pas inca mai rapid decat pana acum si lumea priveste la un declin in Europa, care va avea implicatii foarte profunde. Problema in a gasi o solutie este aceea ca banii sunt insuficienti, pentru a mai oferi vreo finantare de orice fel sau portita de scapare. Dupa cum noi v-am informat, vechiul sistem nu mai serveste acele tari implicate si unul nou va trebui sa fie gasit, care sa abordeze toate fatetele problemei. Raspunsul asteapta desigur pregatit si aliatii nostri vor prezenta planul lor la momentul potrivit. Fiti siguri ca inconvenientele pentru voi vor fi de scurta durata, iar noi ne vom afla in spatele celor investiti cu resonsabilitatea de a aduce in fata noul plan. Schimbarea trebuie sa vina si din moment ce nevoile voastre sunt identificate, noi am inrolat oamenii de autoritate capabili sa ajute la punerea ei in practica cu viteza maxima. Cei ai intunericului, pe care deja i-am identificat, vor fi opriti de la a interfera si daca va fi necesar, ei vor fi dusi in locuri din care nu vor mai fi capabili sa faca aceasta.

Avem aliati care ar putea sa va uimeasca, care cunosc amenintarea ce atarna asupra lumii si care ar fi afectat practic toate tarile. Illuminati au avut ambitii de a cuceri lumea si nimeni nu s-ar fi aflat in siguranta de intentiile acestora. Din fericire pericolul a trecut si in timp toate vestigiile fortelor si bazelor lor militare vor fi inlaturate. Pacea vine si va fi stabilita inaintea Ascensiunii si prezenta noastra va asigura ca ea va fi mentinuta. De fapt cu nivelurile continuu crescande ale constiintei, exista o reticenta in mintile majoritatii oamenilor de a se ridica in a isi infrunta concetatenii. O parte a acestei reticente vine din intelegerea ca razboaiele nu rezolva problemele, ci pe termen lung le agraveaza. Ca parte integranta a curatarii Pamantului va fi restaurarea a tot ceea ce a fost distrus, detariorat sau poluat in urma actelor de razboi.

Iubirea si Lumina revin foarte repede pe Pamant, si o mare parte a acestora fiind impamantenita de fiecare data cand ati ajuns la un punct cheie. Urmatorul (astfel de punct, n.t.) este 11.11.11 si este un moment extrem de important, care va mari dramatic frecventa Corpului vostru de Lumina si a Corpului vostru Fizic. Unii dintre voi veti fi fara indoiala capabili de aceasta si veti stii ca intensitatea a crescut. Aceasta va continua pana la Ascensiune, cand voi veti fi perfect pregatiti sa incheiati procesul. Atunci Varsta de Aur va fi inceput cu fazele urmatoare de iluminare, ce va vor duce mai departe spre dimensiuni chiar si mai inalte.

Aspectele mai pamantene vor ajunge sa fie incheiate cu bine si vechii paradigme ii va fi in cele din urma negata orice energie, care sa o mai mentina in functionare. Deja ea se destrama si o mare parte a contactelor voastre, ce vor avea loc pe Pamant, cu noi vor fi petrecute ocupandu-ne de aceasta destramare. Noi suntem dedicati sa inlaturam orice, care nu isi mai are locul in viitorul vostru imediat. Deci va urma sa fie o perioada incitanta in care sa fi prezent pe Pamant, iubirea inlocuind frica si acele emotii negative, care au fost alimentate de vibratiile joase. Unicitatea a Tot Ceea Ce Exista va va inalta, iar oamenii vor abandona ideile de separare, ei reunindu-se pentru a crea o noua civilizatie, care va actiona ca Unul, in care toate sufletele iubesc si au grija de aproapele lor. Presupusele diferente pe care s-au bazat Cei intunecati, pentru a va tine separati, vor fi rapid depasite. Nu va mai fi loc pentru dogme religioase si unicul Adevar va domni pe masura ce sufletele invata sa se reconecteze cu Sinele lor Superior.

Aceia dintre voi care sunteti bine informati si care intelegeti Adevarul, veti fi chemati in fata sa deveniti mentori pentru cei care nu stiu. Cu viitoarea noastra prezenta, noi ne vom asigura ca oricine va avea oportunitatea de a invata Adevarul. Multe v-au fost prezentate intr-o maniera falsa si ne pare rau sa o spunem, dar aceasta ramane valabil si in cazul majoritatii ordinelor religioase sau bisericilor. Pentru cei care se simt puternic atasati de credintele lor, noi le cerem doar sa urmareasca sa se deschida spre noi idei si sa inteleaga ca exista doar Un Creator Suprem. Egoul vostru se poate sa nu fie foarte usor de convins sa isi abandoneze credintele, pe care le-ati pretuit, dar noi suntem siguri ca voi veti gasi ca ele pot fi cu usurinta inlocuite.

Liberul arbitru este un dar pe care Dumnezeu vi l-a dat si noi il onoram, pana la a nu incerca sa va impunem noi viziuni voua. Oricum, noi spunem din nou – va rugam sa fiti deschisi spre noi versiuni asupra scopului vietii si de asemenea asupra istoriei voastre, care necesita sa fie rescrisa in cea mai mare parte. Sa stiti ca tot ceea ce s-a petrecut vreodata de la creatie pana in prezent este inregistrat si poate fi “re-rulat” daca este necesar pentru a clarifica neintelegerile. Nu poate exista decat Un Adevar si voi ati atins acum un punct in care vi se cuvine sa il primiti. Atatea conflicte au avut loc pe Pamant, din cauza diferentelor ce au fost perpetuate si simulate de catre fortele intunecate. Curand voi veti cunoaste cum este sa fiti eliberati de atatea conditionari si sa duceti o viata pasnica si binecuvantata alaturi de Fratii si Surorile voastre, aici fiind si noi inclusi.

Sunt atatea la care sa priviti cu optimism inainte si inconvenientele cauzate de schimbari vor fi nimic in comparatie cu darul libertatii si pacii, care urmeaza sa fie al vostru. Nimic nu poate opri incheierea cu succes a calatoriei voastre prin Dualitate, dupa cum aceasta a primit binecuvantarea si iubirea Creatorului. Prin urmare duceti-va vietile voastre zilnice cu bucurie in inimile voastre si priviti-va pe voi insiva (cum va reflectati, n.t.) in sufletele din jurul vostru. Cei intunecati sau cei ai Luminii, nu are nici o importanta deoarece cu totii ati experimentat aceleasi experiente ale partilor opuse diviziunii. In viitor voi veti recunoaste divinitatea in toti aceia pe care ii veti intalni si veti impartasi reciproc frumusetea iubirii celuilalt. Energiile se amesteca si vibratiile se armonizeaza unele cu celelalte intr-o expresie de Iubire Neconditionata.

Dragilor, continuati pe calea calatoriei voastre prin a face viata altor oameni mai fericita, fiecare cuvant de bine sau salutare poate sa ii inalte. Oamenii tind sa fie fiinte izolate si retrase si totusi, voi aveti abilitatea de a fi expansivi si generosi in prietenia voastra fata de altii. Lasati deoparte lucrurile ce fac ca alte persoane sa va para diferite si “vorbiti-le” pe un nivelul unei vibratii mai inalte, iar ele va vor intelege. Doriti-le si lor ceea ce v-ati dori pentru voi si veti ajuta astfel la inaltarea lor.

Sunt SaLuSa din Sirius si eu sunt euforic la gandul inaltarii voastre si a revenirii voastre in dimensiunile de Lumina. Fie ca voi sa primiti iubirea si Binecuvantarile Creatorului, pentru a va aduce bucuria si fericirea in viata voastra.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)