Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 2 ianuarie 2014

COMPATIBILITATEA IN CUPLU

6 comentarii:

  1. e adevarat dar problema este chiar daca tu intelegi, problema e ca foarte multi nu inteleg si de aici ranchiuna.
    Altceva ce nu inteleg oamenii nu numai barbate ci si femei cel care pleaca nu neaparat e oaia neagra poate a incercat sa explice, sa dea exemplu, sa incerce dar a constatat ca nu mai poate ca cel de langa nu intelege, nu neaparat inseala decizia de a pleca nu e gasirea altui partener ci doreste sa isi gaseasca calea singur pentru ca celalalt bate pasul pe loc. Cei parasiti nu inteleg ca au ramas blocati, ei spun ca au dat totul, cadouri, relatii etc, etc, dar nu au dat esentialul IUBIREA ADEVARATA - AU DAT CEVA PENTRU CARE ASTEPTAU SA FIE ACCEPTATI IN BUCLA LOR SI REVIN OBSESIV SA SE IMPACE DAR EI NU INTELEG CA DACA CELALALT NU MAI VREA E CA NU MAI ARE IUBIRE SA II OFERE - DEGEABA OFERI UN MUNTE DE AUR DACA NU EXISTA IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere
  2. MAI ESTE O PROBLEMA DES INTALNITA, BAIETII SI FETELE DEPENDENTE DE MMA SAU TATA CARE DACA AU DUS O VIATA GREA IMPREUNA CAND CAUTA SI SE STABILESC PE UN PARTENER, IL CAUTA BOGAT, FRUMOS SI CU POZITIE SOCIALA DE CE CA E COLACUL DE SALVARE, CE E TRIST E CA NU CAUTA SA IL CUNOASCA PE PARTENER CU ADEVARAT CHIAR SI BARFE SAU ISTORICE CAUTA SI CHIAR DACA ACESTEA SUNT NEREALE SI PREZINTA PARTI NEGATIVE ALE PARTENERULUI ISI ZIC LASA CA MERGE SI ASA, ESENTIALUL E ACOPERIT, E BOGAT SAU SUFICIENT DE BOGAT NU MA PREOCUPA GRIJA MATERIALA PENTRU EL DIN CONTRA E UN AJUTOR PENTRU MINE CA MA POT CONCENTRA ASUPRA GREUTATILOR PROPRII FAMILIALE SA II AJUT PENTRU CAA EI SUNT CHINUITI SI DE EI MA DOARE . CUM POATE MERGE O ASTFEL DE RELATIE OARE IN MINTEA LOR PENTRU CA EI RELATIA O PRIVESC CA PE UN TROC - EU ITI OFER CASNICIE SI TU IMI EI O PARTE DIN GRIJILE PECUNIARE SAU MA ROG NU TREBUIE SA IMI FAC GRIJI DE GENUL ACESTA PENTRU TINE - CUM DE NU ESTI MULTUMIT CAND BARBATI CUMINTI CU CAPUL PE UMERI SUNT GREU DE GASIT SI FEMEI SINGURE CU DUIUMUL SI VA VENI SI BATRANETEA SI RAMAI SINGURA UITATA DE TOTI CU OAMENI EGOISTI, PROFITORI, INVIDIOSI - DE CE NU TE MULTUMESTI CA IN FOND ESTI NOROCOASA? - CAM ASA AM INTALNIT EU IN VIATA. CE MAI SPUI?????????????? DE ACEEA AM DECIS SA PLEC DIN RELATIE SI AM ZIS MAI BINE SINGURA DECAT O TRANZACTIE COMERCIALA, EU OFEREAM IUBIRE, EU OFEREAM PARTENERIAT, EU DOREAM O ECHIPA, NU O UMPLUTURA CARE TREBUIA SA ZICA MERCI CA NU FACE PARTE DIN MASA FEMEILOR SINGURE SAU A ACELORA CARE AU NIMERIT CURVARI, CARTOFORI SAU BETIVANI - SI LA FINAL TOT EU AM FOST OMUL NEGRU. SI SUNT MULTE CARE SE CONFRUNTA CU ACEASTA SITUATIE PARCA AM DEVENIT VACI SCOASE LA EXPOZITIE CU VANZARE SI UNDE OFERTA ESTE FOARTE GENEROASA.
    CAM TA E REALITATEA SI CINE ARE COLOANA VERTEBRALA SI ISI PERMITE MATERIAL SA FIE PE PICIOARELE EI PLEACA SIGUR.

    RăspundețiȘtergere
  3. referitor la sa fii cat mai bun, perfect - e un lucru cu doua taisuri daca esti prea perfectionist nimic nu o sa iti mai placa si de ce sa fii perfectionist, omul e om.
    Sunt de acord sa fii pe acelas calapod emotional care se dezvolta prin esecuri, experienta dar si prin familie mai ales daca nu ai trait intr-una disfunctionala, intellectual, aspirsatii, spiritual in ceea ce priveste sexual aici te formezi in cadrul cuplului daca le intrunesti pe celelalte si sunt asemanatoare si exista iubire si rabdare reala.
    Omul nu are rabdare si are perceptii eronate si despre el si despre ce e in jur. Principalul este sa fii vertebral sa te cunosti pe tine, sa ai rabdare sa il cunosti pe celalalt fara idei preconcepute si istorii culese de pe la lume, sa-ti placa real persoana si sa te gandesti nu la nevoiile si dependentele tale proprii care trebuiesc satisfacute si nici l banii celuilalt ci la om asa cum e , e muncitor, e intelligent are dorinta de a face, e correct cu el insusi si cu tine isi asuma raspunderi, comunica real, e sincer, e deschis planurilor commune. Nu am vazut caswnicie sa nu mearga daca sunt indeplinite ceste attribute.
    Nu sunt in asecntiment cu femeia minune, o femeie daca e mama, sotie nu poate fi de cariera decat daca are bani multi si plateste pe altii sa o suplineasca dar si aici trebuie sa se implice si sa urmareasca si cere timp, pentru ca un copil nu e un sac de cartofi, o mobila sau o bijuterie. Cate familii bogate cu femei de cariera si ingrijite cu sali de sport nu sunt si copii sunt cu droguri si viata haotica - trebuie revizuita problema a ceea ce ai spus e putin dezechilibrat si nereal.
    Mai tine cont si de faptul ca imbatranesti si oricate exercitii fizice faci nu mai poti fi o diva stai sa pui bisturiul pe tine atunci versus Nicoleta Luciu - dar aceasta doamna ce face toata ziua, gateste, spala, calca, lectii, cariera, sala de sport si bisturiu miramas. Are bani si un om de afaceri in spate si suplinita dar oare cu toata imaginea ei ingrijita si de diva nu a fost cumva neocolita de aceleasi problem ca si a oamenilor mai putin norocosi - inselata, discutii in familie ????????????????, deci un pic de atentie cu PERFECTIUNEA SI PILONII PENTRU CA NICI ACESTIA NU ADUC RETETA RELATIEI DE CUPLU FERICITE.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa te asemeni, sa fi realist, correct, sa comunici real, sa fi cu picioarele pe pamant sa stii sa faci compromisuri dar unele reale, sa iubesti cu adevarat si e valabil pentru ambele sexe, cerintele sa fie echilibrate si nu FEMEIA DIVA, VORBIM DE VIATA REALA UNDE NU TOATE FEMEILE SUNT MARI FRUMUSETI, respect reciproc
    Evolutia in cuplu si aici e o mare problema, ca sa evolueze amandoi intellectual in egala masur e foarte greu pentru ca femeia are misiunea de mama nu le poate face pe toate doar daca are noroc si are cine sa o suplineasca dar daca nu are atunci trebuie sa le faca ea cand chiar si cu treburile impartite. Ca sa fie o DIVA FRUMOASA clar trebuie sa fie ajutata si de barbat si de altcineva pentru ca nu are timp si probabil nici banii necesari DE ACEEA UN CUPLU PRESUPUNE COMPLEMENTARITATE SI PARTENERIAT V- NU PROMOVATI IMAGINEA CREEATA DE TELEVIZIUNE CU DIVE CARE NUMAI ASTA FAC SE INGRIJESC PE ELE, SPA, MASAJE, SALA, 4 ORE CEL PUTIN LA DOUA TREI ZILE SUNT CONSUMATE DIN CELE 24 DE ORE NUMAI PE ACESTE LUCRURI SI BANI LA GRAMADA DACA NUMAI UN ABONAMENT LA AEROBIC, KANGOO ESTE IN JUR DE 2 MILIOANE MINIMUL MINIMULUI PE LUNA, DE MASAJ 5-6 MILIOANE, SPA - SI ALA 2 MIL ETC, ETC. hAI SA FIM REALISTI NU TOATA LUMEA E PLINA DE BANI, CAND SALARIILE SUNT DESTUL DE MICI.
    NU TOTI SUNTEM OQAMENI DE AFACERI SI AVEM VAGOANE DE BANI.
    SEXUL ORAL ACUM 20 DE ANI ERA INCA CEVA MAI TABU ACUM E CEVA NORMAL SI IN RELATIILE DE CUPLU, PESTE 5 ANI SI SODOMISMUL VA FI CEVA NORMAL IN RELATIA DE CUPLU - ATUNCI E CLAR DE CE SA NU NUMIM FILMELE PORNO CA FILME DE EDUCATIE SEXUALA SI SA NICI NU LE MAI AVEM CU CODURI DE ACCES.
    NU PROMOVEZ SOVINISMUL SI NU SUNT NICI AGRESIVA DAR TOTUSI AR TREBUI REVIZUIT ACEST MATERIAL, NU ZIC CA NU ARE ELEMENTE DE BAZA BUNE DAR ATENTIE - ACEASTA ESTE PAREREA MEA.
    DECI INTR-UN CUPLU NU EVOLUEZI INTELECTUAL LA FEL PENTRU CA NU AI CUM IAR OMUL NU E O MOBILA CARE SE INVECHESTE SI O SCHIMBI CA NU AI EVOLUAT LA FEL.
    PROMOVATI COMPLEMENTARITATEA SEXELOR INTR-O RELATIE, TRANSFORMAREA INDRAGOSTIRII IN IUBIRE REALA, PRIETENIE, RESPECT, VALORI MORALE/SPIRITUALE COMUNE, RESPONSABILITATEA AMBELOR PARTI, MUNCA DE ECHIPA PE LANGA TRASATURILE DE BAZA COMUNE, COMPATIBILE, RABDAREA, COMPASIUNEA SI CA OMUL SFIINTESTE LOCUL NU BANII LUI, POZITIA SOCIALA, DACA DOI TRAG LA ACEEASI CARUTA SI AU VALORI COMUNE POT AVEA SI O VIATA MATERIALA MULTUMITOARE. SA FIE ONESTI UNII CU ALTI SI CHIAR DACA INTERVINE RUTINA SI CEVA NOU E INTODEAUNA MAI ATRAGATOR SA AI ACEL ECHILIBRU IN TINE SA NU TE RAVNESTI LA CURTEA VECINULUI SAU PASAREA DE PE GARD CA SI CU AIA SITUATIA VA EVOLUA LA FEL IN TIMP. iAR PERFECTI NU O SA FIM NICIODATA SI PRECIZIA SI PERFECTIUNEA IN DSETALIU DEVINE IN TIMP APASATOARE, MONOTONA SI PLICTISESTE.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu exista o viata de cuplu perfecta si in armonie totala, poate in gradina Edenului Adam cu Eva pana sa nu se atinga de marul din pomul cunoasterii.
    Oare Eva il linistea pe Adam cu o partida fierbinte de sex oral??????????????????
    FRICILE DA SI FRICILE DISTRUG O RELATIE DAR IN PRIMUL RAND IUBIREA NEREALA, CONSIDERAREA INDRAGOSTIRII CU A FI IUBIRE, LIPSA DE MATURITATE, LIPSA DE TOLERANTA, CENTRAREA PE PROPRIA PERSOANA SI NEVOI, MANIPULAREA, MINCIUNA, IPOCRIZIA, LASITATEA, DUALISMUL, NERESPECTAREA CELUILALT ETC DUC LA DESTRAMAREA RELATIEI SAU CONSTRUIREA UNEI RELATII SLABE CARE SE RUPE ULTERIOR.
    O FEMEIE NU CAUTA NICI PE FAT FRUMOS, NICI PE TARZAN REGELE JUNGLEI, NICI PE MARELE BOGATAS, CI UN BARBAT MATUR CARE SA-SI ASUME RESPONSABILITATI, CARE SA AIBE INITIATIVA, CARE SA FIE PRIETEN CU EA, SA COMUNICE, SA TRAGA LA ACEEASI CARUTA CARE SA FIE REALIST, SA AIBE TACT SI SA AIBE CEVA SARM. IN NICI UN CAZ MARELE GASTBY - SI ACELA A DAT-O IN BARA CU VIATA LUI.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)