Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 9 februarie 2014

Ciclul anotimpurilor voastre

Eu sunt vocea Pământului care vă vorbește, a pământului de sub picioarele voastre! Vă vorbesc din inima Iernii, care este un anotimp al anului care vă aduce multe, chiar dacă voi nu întotdeauna credeți acest lucru. Iarna, forța vieții se retrage în esență. Anotimpul de iarnă se învârte în jurul acestei esențe: esența de lumină din voi, focul care arde profund în voi, puterea spiritului din voi. Iarna, exteriorul cade la o parte, ramurile sunt goale. Viața se retrage în trunchi și în rădăcini, iar tăcerea și liniștea domnesc în natură. Dar această liniște, această goliciune și uscăciune nu este lipsită de viață și de suflet – simțiți asta! Când vă plimbați prin pădure sau pe câmpuri, viața este acolo – invizibilă, dar tangibilă. Viața se retrage în esența sa pentru a-și aduna forțele pentru a încolți din nou în primăvară.
Această adunare de forțe, în scopul de a le rearanja, are loc într-un ciclu care se repetă din nou și din nou: iarnă, primăvară, vară, toamnă și din nou iarnă. Un astfel de ciclu are loc și în viețile voastre. Există momente în care energia sufletului vostru se manifestă în totalitate pe Pământ, momente în care lumina din inima voastră se conectează cu această realitate și voi exprimați în totalitate cine sunteți voi. Gândiți-vă la un astfel de moment din trecut. Întrebați-vă: ”Care moment din trecut a reprezentat pentru mine o împlinire totală a cine am fost? În ce, și unde, și cu cine mi-am permis să fiu văzut în totalitatea mea? Unde a curs energia mea bine și în totalitate?” Simțiți acest lucru în voi înșivă pentru un moment! În cadrul unui ciclu complet, acesta este un moment de deschidere, de radiere, de vară. Apoi următoarea fază a ciclului este cea de retragere a energiei, în scopul rearanjării și reflectării  asupra ei însăși. Apoi ciclul se învârte din nou la un nivel ulterior pentru a ajunge chiar mai departe, astfel încât să exprime și mai deplin sufletul pe Pământ. Astfel vă aflați într-un ritm constant de a vă deschide în afară și de a reveni în interior; o întoarcere în esență, în scopul de a vă deschide din nou, de a fi cu bucurie voi înșivă și de a vă împărtăși cu lumea.
Acum simțiți în voi acea esență în care vă retrageți! Este un loc care se află în pântecele vostru, chiar sub ombilic, și în care vă puteți simți umanitatea, aici și acum, adânc în esența ființei voastre întrupate! Vă cer să vă scufundați în acest loc și de aici să simțiți puterea primară care sălășluiește în voi!
Inima voastră aparține ființei voastre angelice – Sinele vostru Înalt – în timp ce pântecele vostru este locul în care ”bate inima” părții voastre umane.
Obiectivul vostru în această viață este să vă conectați cu acel loc din pântecele vostru. Numai atunci deveniți pe deplin umani întrupați pe Pământ, pentru că numai de acolo lumina voastră poate face o conexiune profundă cu realitatea pământească.
Conectați-vă cu fluxul energiei în pântecele vostru, permițând respirației voastre să se afunde în pântecele vostru și simțind viața din interiorul lui! Simțiți cum acest flux de energie este conectat cu puterea voastră creatoare, cu însăși vitalitatea corpului și, de asemenea, cu sexualitatea voastră.
Scufundați-vă adânc în centrul pântecelui vostru și uitați pentru un moment de lumea exterioară. Simțiți cum acolo se adună forțele care vă permit să începeți un nou capitol al vieții voastre pe Pământ, și care vă oferă exact puterile și talentele de care aveți nevoie pentru a vă manifesta mai deplin pe voi înșivă pe Pământ. Vorbiți cu acea putere! Lăsați-vă îmbrățișați de acea putere imensă din pântecele vostru și din umanitatea voastră.
Simțiți cât de profund sunteți conectați din acel loc cu esența mea, cu centrul Pământului! Simțiți cât de conectați suntem!
Acum alegeți din viața voastră de zi cu zi o frică cu care vă confruntați frecvent. Unde și de ce vă este frică? Numiți-o pentru voi înșivă: este frica de a fi respins, sau de a fi judecat, sau de a fi singur?
Simțiți apoi cum acea frică gravitează spre voi, mai ales în zona umerilor și a capului, pentru că frica se atașează foarte tare de gândire. Frica este hrănită și se amplifică prin gândire. Gândurile voastre sunt adesea panicarde și lipsite de încredere.
Simțiți pentru o clipă cum frica nu are cu adevărat legătură cu ceva din lumea exterioară, ci provine din interiorul propriei voastre minți și este emanată de propria voastră ființă.
Imaginați-vă acum că voi conțineți acea frică sub forma unui nor de energie întunecată și cu ajutorul mâinilor voastre voi ghidați acel nor de energie către acel loc tăcut, liniștit din pântecele vostru; în fluxul de energie care curge în liniște și plin de încredere acolo în interiorul vostru. Vedeți cum pântecele vostru primește și salută frica voastră într-un mod cu adevărat neutru.
Simțiți forța elementară a naturii în pântecele vostru! Voi sunteți mai mari decât această frică –  aceasta vă consolează. Lăsați frica să vadă cât de puternici sunteți cu adevărat și faptul că voi sunteți parte din Viața Eternă! Voi sunteți acum întrupați aici pe Pământ și sunteți în carne și oase. Corpul vostru este o casă sacră pe care voi o animați cu propria voastră lumină, iar Esența voastră este eternă, indiferent ce formă ia.
Simțiți serenitatea puterii voastre de neegalat, iar apoi vedeți și știți că frica rămâne la periferie, nu în esența voastră. Lăsați frica să circule în jurul vostru, în timp ce voi vă retrageți în esența voastră, în cea mai profundă cunoaștere interioară care vă aparține: ”Sunt bun! Sunt acceptat aici! Sunt frumos așa cum sunt!”.
Eu sunt Pământul și eu vă recunosc și vă salut drept îngerul care sunteți!
Aveți încredere în puterile mele și în instinctele corpului vostru! Acum, în acest anotimp de iarnă, faceți-vă timp pentru a vă retrage și a crea cât mai mult gol puteți în interiorul vostru. Rămâneți în acel spațiu de tăcere și simțiți ce este ceea ce vă doriți din Esența voastră! Ce vreți să manifestați pe Pământ? Simțiți că aveți puterea de a vă ridica deasupra fricilor voastre! Când deveniți conștienți de fricile voastre, este un semn că sunteți pregătiți să le depășiți. Dacă fricile voastre devin perceptibile, conștiința voastră este pregătită să le primească cu compasiune – a sosit momentul.
Nu vă temeți de ”fricile” voastre, iar atunci când o frică își face apariția, apelați la puterea voastră cea mai profundă, Esența voastră. Frica face posibilă simțirea Esenței voastre, așa că manifestați simpatie față de frica voastră. Voi trăiți într-o lume a dualității lângă cea mai întunecată parte întotdeauna este prezentă cea mai strălucitoare lumină. Ele se cheamă una pe cealaltă și dansează împreună.
În viața voastră pământească întotdeauna există ciclul în care prima dată mergeți în interiorul vostru pentru ca mai apoi să vă deschideți spre exterior, iar apoi din nou în interior și apoi spre exterior. Și de fiecare dată când mergeți în interior voi vă adânciți un pic mai tare în întuneric, astfel încât și mai mult din lumina voastră să poată să curgă spre exterior. Adânc în voi lumina și întunericul acționează împreună în acest dans. Onorați acest dans, pentru că acesta este modul în care energia vieții lucrează pe Pământ. Este o alternanță între mersul în interior și apoi deschiderea spre exterior, între lumină și umbră, așa că onorați umbra ca parte a vieții.
Așa cum un copac își pierde splendidul frunziș în scopul de a se întoarce complet spre interior, faceți și voi ceva similar în anotimpurile vieții voastre. Prin întoarcerea spre interior, voi vă conectați pentru o vreme cu durerea, pierderea și jalea voastră. Dar aceasta este totodată o mișcare frumoasă în care conexiunea vă ajută să vă apropiați mai mult de voi înșivă, să intrați mai profund în esența a cine sunteți voi. Acceptați acest proces, pentru că întunericul este calea pe care voi călătoriți către lumină.
Acestea sunt cele două elemente care dansează împreună. Nu vă scârbiți de părțile voastre mai întunecate pentru că ele vă îmboldesc înainte. Ele vă provoacă lumina să se încarneze tot mai adânc. Salutați acele părți ale voastre care au purtat întunericul în voi și care vi-l aduc în conștientizarea voastră. Dacă aveți compasiune pentru ele și le acceptați ca făcând parte din calea voastră, ele vor deveni cei mai buni prieteni ai voștri printr-un profund sentiment de intimitate și conectare. Vi se permite să fiți umani!
Voi sunteți un Înger întrupat care experimentează extremele luminii și întunericului, astfel încât să creați ”aurul” prin faptul că le acceptați pe amândouă. Prin transformarea propriei voastre umbre, voi creați ”aurul” înțelegerii și al compasiunii și ”aurul” conștiinței unificate. Acesta este motivul pentru care sunteți aici pe Pământ, și de aceea vă iubesc atât de intens și vă urez bun venit din toată inima.
De fiecare dată și oriunde este posibil, eu vă voi susține cu puterea mea. Simțiți prezența acestei puteri în pământul de sub picioarele voastre, în aerul din jurul vostru și în corpul vostru!
 Sunt aici pentru voi, așa că aveți încredere în uniunea noastră și să știți că eu vă iubesc!
 
Traducere Poka Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)