Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 6 mai 2014

Mesaj de la Matei

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. O stralucitoare lumina a compasiunii a emanat din intreaga lume, catre familiile ale caror membri au pierit pe feribotul din Coreea de Sud si in zborul din Malaezia. Ori de cate ori, sute de mii de oameni deplang o trauma neasteptata, pe care o impartasesc, ei formeaza un val de compasiune care se ridica din toate colturile Pamantului.
Astfel, ar parea ca inimile voastre se unesc numai in momentul unor tragedii personale multiple si lucrurile nu stau de fapt asa. Intotdeauna sunteti uniti in iubirea voastra pentru familie si in dorinta ca viitoarele generatii, copiii vostri, sa traiasca intr-o lume mai buna decat cea pe care ati mostenit-o voi – si aceasta a constituit fundatia unitatii voastre de pana acum, o fundatie cu mult mai puternica decat diferentele care va despart, iubiti frati si surori! De aceea, in continuumul temporal, toate culturile si rasele Pamantului traiesc in armonie una cu cealalta si cu intreaga Natura. Voi co-creati lumea, pe masura ce depasiti provocarile cu care va confruntati in lumea de acum.
Sa incercam sa va linistim ingrijorarea legata de agresivitatea Rusiei in Ucraina – ea nu va conduce la un razboi generalizat. Vladimir Putin nu doreste razboi si el nu greseste, atunci cand atribuie criza, inteventiei Statelor Unite. Nu este vorba de guvernul SUA, ci de faptul ca Statele Unite sunt sediul CIA si factiunea controlata de Iluminati a acestei agentii este cea care agita lucrurile in toata lumea. O da, operatiunile lor secrete sunt inca destul de puternice, pentru a actiona acolo unde oamenii sunt nemultumiti si pentru a exacerba situatia.
In orice caz, vremea aparitiei unor noi teatre de razboi a trecut, vibratiile nu vor mai sprijini prea mult temperamentul razboinic si divizarea combativa. A sosit era negocierii conflictelor si, intr-un final, toate diferendele serioase din interiorul unei natiuni sau dintre natiuni vor fi rezolvate pe aceasta cale. Discutiile vor fi anevoioase, asa ca nu va asteptati la o tranzitie usoara sau la rezultate imediate, mai ales acolo unde inca se mai desfasoara lupte crunte sau in conditiile in care emotiile foarte puternice depasesc cu mult, pragul ratiunii.
Discutiile menite sa puna capat deceniilor de framantari dintre Israel si Palestina s-au inpotmolit din nou, nu din cauza faptului ca locuitorii acestor tari ar prefera discordia, in locul unei vieti pasnice impreuna, ci datorita faptului ca varfurile Iluminatilor nu doresc armonia acolo, pana cand regiunea respectiva nu se va afla sub controlul lor – acei cativa indivizi se mai amagesc inca, sperand sa poata domina lumea, avand Ierusalimul ca unul dintre cartierele lor generale. Planul lor nu are cum sa se implineasca, odata ce a inceput inaltarea Pamantului si, in cele din urma, nivelele vibrationale vor duce la implinire un acord de pace durabil.
Ni s-a cerut sa comentam si asupra catorva tari din Africa – tema generala a intrebarilor fiind: „De ce mai exista inca atat de multa brutalitate?”. Istoric vorbind, acest continent a fost o scena a opresiunii si a varsarilor de sange. Pe langa faptul ca se omorau fara mila, unii pe ceilalti, triburile mai puternice le-au capturat pe cele mai slabe si le-au subjugat sau le-au vandut negustorilor de sclavi. Negativitatea care s-a adunat de-a lungul secolelor de crima si scalvie si, mai tarziu, de apartheid si razboaie civile, a fost eliberata treptat, pe parcursul inaltarii Pamantului si vibratiile joase care au mai ramas in acele zone ii fac pe locuitorii lor sensibili la rasturnari. Deoarece mijloacele bruste ale Mamei Natura, de a dezradacina si elibera negativitatea inradacinata – cutremure, eruptii vulcanice si furtuni puternice – nu sunt predominate in Africa, o „pagina curata” este pe cale sa fie deschisa si acolo, dar ritmul in care va fi atinsa este unul mai lent decat in alte zone.
Pe langa inaltarea constiintei societatii, vibratiile predominante mai produc si alte efecte. Persoanele care sunt supuse unor traume de un anumit fel – poate razboaie indelungate, molestari sexuale sau alte forma de abuz fizic sau aberatii mentale – sunt cele mai vulnerabile. Atunci cand experientele respective conduc la furie incontrolabila sau la o disperare covarsitoare, stabilitatea precara a acestor indivizi se destrama si deseori se sinucid sau ii ucid pe altii. Persoanele care sunt antrenate din copilarie, sa razbune ceea ce li s-a facut stramosilor lor, simt o pornire sporita de a-si anihila dusmanul cunoscut – si acest fapt isi va urma cursul, dorinta de a ucide aflandu-se insa in declin, in intreaga lume.
Elementul comun in aceste diferite situatii, din trecut sau din prezent, este ca toate au fost si sunt ocazii pentru ca sufletele sa evolueze spiritual si constient. Acum, nu numai fostii locuitori ai Pamantului profita de aceasta sansa unica de a-si completa karma din cea de-a treia densitate, intr-o singura viata in loc de mai multe, dar si suflete din alte civilizatii vin sa faca acelasi lucru. Cu toate acestea, chiar daca intelegeti scopul ciclului karmic, noi stim ca este extrem de dificil sa intelegeti prin aceasta prisma, ce se intampla cu multele milioane de oameni care aleg sa traiasca si sa moara in conditii dureroase. Asa ca, va rugam sa va ganditi la miile de Lucratori intru Lumina (majoritatea dintre ei nici nu au auzit vreodata acest termen), care participa sau doneaza bani pentru programele umanitare care pot imbunatati aceste vieti si fiti recunoscatori pentru eforturile lor – lumina recunostiintei este, intotdeauna, o contributie valoroasa.
Numeroase comentarii recente si intrebari pot fi rezumate astfel: Numeroase tari se afla in relatii ostile si unele au arme nucleare; cum putem fi siguri ca niciuna dintre aceste arme nu va fi folosita deliberat sau accidental, pentru a declansa un razboi nuclear? Si daca un razboi nuclear poate fi preintampinat, atunci de ce nu pot fi preintampinate toate razboaiele?
Va putem spune cu siguranta ca nu va fi niciun razboi nuclear pe Pamant, deoarece Creatorul a decretat ca nu vor mai exista astfel de razboaie, nicaieri in cosmos. Atunci cand corpurile mor la nivelul solului sau in explozii atmosferice foarte joase, sufletele nu sunt afectate – densitatea corpurilor le protejeaza. La explozia armamentului nuclear in spatiu, asa cum s-a intamplat in alte civilizatii, sufletele care traiesc ca spirite libere sau in fome de densitate mica nu sunt protejate – ele au fost spulberate si parti din ele s-au imprastiat prin spatiu.
Ele nu pot fi lasate in acesta stare de soc, iar recuperarea si restaurarea lor este de durata – acesta fiind un proces foarte complex, care incepe cu echipe special pregatite sa caute parti de suflet. Unele parti pot pluti fara directie, uitand de orice altceva, in afara de propria existenta; altele pot intra in corpurile unor suflete binevoitoare care primesc „orfani”; altele pot fi capturate de entitati intunecate si tinute ostatici si unele pot fi atat de inspaimantate si de zapacite, incat doar se invartesc de colo-colo. Dar, oriunde s-ar afla aceste parti, ele pastreaza frecventa unica a sufletului – si aceasta constituie un semnal de recunoastere, pe care echipele de cautare il folosesc in sistemul lor de ghidare.
Atunci cand este gasita si recuperata o parte a unui suflet, ea este dusa la ceea ce voi ati numi centru de reabilitare, fiind tratata in functie de starea in care se afla – adica, oferindu-i-se orice ingrijire necesara in functie de experienta prin care a trecut, atunci cand a fost separata. Pe masura ce si alte parti ale sufletului sunt localizate, fiecare dintre ele este dusa la centru si reunita cu blandete cu celelalte parti care reintineresc. Dupa ce toate partile au fost gasite si ingrijite, ele sunt reintegrate cu grija, astfel incat toata experienta, cunoasterea si amintirile sa se afle in ordinea corecta, in conformitate cu dosarul sufletului din evidentele Akashice. Numai atunci poate sufletul sa fie complet vindecat si repus in functiune si, in unele cazuri, acest proces a durat mii de ani lineari de-ai vostri.
Aceasta lucrare imensa arata cat de important este fiecare suflet pentru Creator si in cazul acestui univers, pentru Dumnezeu si cate au de indurat acele suflete rupte, motiv pentru care Creatorul a decretat ca nu va mai exista niciodata un alt razboi nuclear. Tinand cont de asta, Dumnezeu a autorizat toate civilizatiile evoluate din punct de vedere spiritual, constient si tehnologic, sa previna orice incercare de a detona focoase nucleare, oriunde in acest univers – in lumea voastra ele au facut–o deja de mai bine de o duzina de dati.
Deorece un razboi „standard” – si ne doare sa vorbim astfel, atunci cand cineva din preaiubita noastra familie este ucis de catre altii pe care ii iubim de asemenea neconditionat si al caror carusel karmic continua sa se invarteasca – este declansat de alegerea libera a cuiva, Dumnezeu nu poate interveni. El respecta si onoreaza legea Creatorului, care ingaduie fara exceptii, liberul arbitru al oricarui suflet, in afara de decizia declansarii unui razboi nuclear. Ceea ce I se permite lui Dumnezeu sa faca, in cadrul acestei legi, este sa onoreze alegerea Gaiei pentru o revarsare masiva de Lumina, care sa salveze corpul sau planetar si toate formele de viata ale acestuia. Marile si puternicele civilizatii de departe,, care au raspuns instantaneu solicitarii, i-au permis Pamantului sa se elibereze din adancul celei de-a treia densitati si sa porneasca pe calea inaltarii sale.
Chiar daca aceasta inaltare se desfasoara cu o usurinta fara precedent, stim ca din dorinta de a vedea odata sfarsite toata suferinta si violenta, rabdarea voastra incepe sa scada. Ati obosit sa ne auziti spunandu-va ca urmeaza mari schimbari – voi vreti dovezi si nu numai cuvinte de incurajare. Asadar, va vom vorbi despre progrese, intr-un domeniu pe care s-ar putea sa nu il vedeti in contextul inaltarii planetare si personale, dar care reprezinta un aspect vital – esential! – al evolutiei unei civilizatii: modul in care isi trateaza animalele. Am vazut cu bucurie cum activitatea in folosul animalelor se raspandeste din ce in ce mai mult, in lumea voastra!
Animalele sunt suflete; fiecare este parte din Sursa, la fel ca si voi si ele evolueza asemenea voua. Printre unele specii se afla sufletele unor oameni foarte evoluati care au ales sa se intrupeze in aceste forme, tocmai pentru a spori spiritul de lagatura dintre lumea animalelor si omenire. Iubirea este cheia – animalele ne arata cum sa iubim fara conditii sau limitari.
Inteligenta ordinelor superioare este foarte apropiata de a voastra si, dintre specii, familia cetaceelor, cea a balenelor si delfinilor cuprinde cele mai evoluate suflete din punct de vedere intelectual si spiritual, de pe planeta. Spectrul emotiilor si caracteristicilor animalelor este si el similar cu al vostru, cu exceptia trasaturilor dobandite, cum ar fi tactul, inselaciunea, amaraciunea si uciderea din placere; si, in anumite feluri, constienta lor este superioara. Ele va stiu gandurile, sunt mult mai sensibile la energie decat majoritatea oamenilor si unul sau mai multe dintre cele cinci simturi ale lor sunt mai acute decat ale voastre.
Animalele sunt suflete multidimensionale, la fel ca si voi, dar ele se deplaseaza in mod constient, intre lumea fizica si a spiritului si inteleg ca nu exista „moarte”. Ele comunica telepatic intre ele si interactioneaza cu multitudinea de spirite device, despre care majoritatea oamenilor nu stiu nimic sau aproape nimic, cu toate ca aceste fiinte pretioase sunt indispensabile pentru inflorirea intregii vietii pe Pamant.
Sa ne intoarcem putin in urma. Cu eoni in urma, animalele traiau pasnic unele cu celelalte si cu oamenii si exista o comunicare telepatica intre toate formele de viata, inclusiv cu regatul plantelor si cel Devic. Pe atunci, intreaga planeta era Gradina Raiului si fiecare viata inflorea. Atunci cand civilizatii puternice, avand o inclinare intunecata, s-au supus vointei fortelor intunericului, ele au declasat ADN-ul civilizatiilor mai slabe, pentru a include brutalitatea si au introdus ferocitatea in animale, ceea ce a condus la formarea lantului pradator-prada. Atunci cand lumina din constiinta oamenilor s-a atrofiat, ei au inceput sa se masacreze unii pe ceilalti si animalele – si asta a determinat coborarea in spirala a planetei, spre adancul densitatii a treia, unde a ramas blocata timp de ere intregi.
Fortele intunecate stiau ca balenele indeplineau functia critica de ancorare a Luminii in adancurile oceanelor, acolo unde intunericul nu o putea atinge si pentru a elimina Lumina de pe Pamant, acele forte au influentat oamenii pentru a ucide balenele ca parte a culturii sau comertului lor; pentru ca, mult mai tarziu, sa le faca rau prin intermediul testarii apelor oceanelor prin intermediul sonarului. Intunericul nu si-a putut insa indeplini acest obiectiv – balenele au convenit ca dupa ce corpurile le erau ucise, sa isi lase lumina sa ramana in adancul marilor.
Aceeasi influenta intunecata a lucrat si pentru anihilarea turmelor de bizoni care cutreierau campiile din zona care, ulterior, a devenit Statele Unite. Indivizii care au cazut prada vrajii, au ordonat distrugerea lor in masa deoarece stiau ca animalele erau sursa hranei si blanurilor de care avea nevoie populatia locala, pentru a supravietui. Spre deosebire de acestia, locuitorii nativi omorau doar atatia bizoni cati aveau nevoie pentru necesitatile lor de baza si isi exprimau recunostiinta, onorand vietile pe care le luau.
Alte exemple ale influentei intunecate au fost motivarea populatiei pentru a pretui articolele sculptate din colti de fildes,pentru a gandi ca portul hainelor din blana de animale este ceva la moda, pentru a impaia capetele animalelor salbatice sau pesti intregi si a le aseza pe perete, pentru a crede ca anumite parti din corpul animalelor ar avea proprietati afrodisiace sau ar imbunatati performantele sexuale. Milioane si milioane de animale din salbaticie sau din ape au fost ucise, doar pentru a satisface poftele omenirii.
Niciodata nu s-au gandit oamenii, atunci, ca animalele au emotii si inteligenta si ca multe specii sunt organizate in familii. Nu s-a gandit nimeni ca acei parinti isi iubeau si isi ingrijeau puii la fel ca oamenii si ca deplangeau pierderea unui membru al familiei sau al unui prieten drag, asemenea oamenilor. Nu, animalele erau simple obiecte pentru satisfacerea mofturilor omenesti. Aceasta mentalitate din adancul celei de-a treia densitati a trebuit sa se schimbe, astfel ca Pamantul sa se poata inalta si de aceea, pe parcursul celor aproape saptezeci de ani in care s-a aflat pe calea inaltarii, Lumina a ridicat constiinta societatii voastre, astfel incat sa vada importanta critica a „animalelor”, in echilibrul intregii vieti de pe Pamant.
Dupa ce unele voci au proclamat dreptul animalelor de a fi tratate omeneste, cu demnitate si respect, au inceput sa se formeze grupuri care sa actioneze in aceasta directie si cativa indivizi curajosi au fost inspirati sa traiasca in salbaticie si sa inregistreze observatiile facute asupra anumitor specii. Acele inceputuri au evoluat in organizatiile locale, nationale si internationale de astazi, care au misiunea de a salva animalele si habitatele lor native. Unele infiinteza si dezvolta rezervatii pentru animale salbatice ranite sau orfane, altele se ocupa de adaposturi sau de programe de salvare si reabilitare a animalelor domestice maltratate si multi oameni sustin financiar aceste grupuri.
Indignarea legata de conditiile inumane in care traiesc si mor animalele destinate hranei au condus la imbunatatiri in aceste domenii. Gradinile zoologice creaza sau largesc spatiile destinate animalelor si exista programe speciale de inmultire, pentru salvarea speciilor aflate in pericol de disparitie. Circurile raspund solicitarilor de a-si ingriji animalele in mod constient si cu blandete. Legile nationale interzic exportul animalelor native; parte din aplicarea legilor anti-braconaj cuprinde prevederea de solutii care sa ii ajute pe braconieri sa isi gaseasca alte mijloace de trai; exista legi prin care se impun standarde mai ridicate, crescatorilor de caini.
Cercetarile aprofundate in domeniul comportamentului, inteligentei si comunicarii animalelor demonstreaza, din aceste puncte de vedere, un grad inalt de similitudine cu voi. Exista un numar in crestere al animalelor de companie care sunt adoptate, copiii sunt educati in scoala cu privire la deparazitarea si castrarea animalelor de companie, cat si la hranirea corecta si asigurarea sanatatii acestora. Circula multe petitii in legatura cu starea buna a animalelor – simplul act de a semna o astfel de petitie transmite un flux de Lumina – si Internetul abunda de filme si fotografii care demonstreaza prietenia dintre specii, chiar si in lantul pradator-prada, ca si dorinta unor anumite animale salbatice de a se imprieteni cu oamenii.
Voi stiti toate astea, asa ca de ce v-am mai vorbi si noi despre ele? Pentru ca astfel va veti gandi la acesti pasi imensi pe care i-a facut societatea voastra si va veti simtiti recunoscatori! Da, mai este inca foarte mult de facut si multi dintre voi ati scris scrisori foarte miscatoare, intreband ce ati putea face. Este de maxima importanta si va rugam insistent sa nu va mai concentrati atentia asupra cruzimii si neglijentei cu care sunt tratate animalele, lasandu-va tulburati de asta. Pe calea legii universale a atractiei, care actioneaza intotdeauna, vibratiile joase ale acestor sentimente si ganduri negative ajuta la continuarea lucrurilor pe care doriti sa le opriti. Transmiterea vibratiilor inalte, de recunostiinta pentru nenumaratele actiuni in favoarea animalelor, raspandeste Lumina in intregul regat al animalelor.
Preaiubita familie, exista mult mai multa bunatate si Lumina in lumea voastra, decat ati putea crede si fiecare gand, fiecare sentiment si fapta iubitoare a voastra se adauga abundentei care va transforma lumea. Va salutam cu iubire, respect si onoare si va insotim la fiecare pas catre nenumaratele minuni ale Epocii de Aur a Pamantului.
                                ________________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)