Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 7 ianuarie 2015

Declarație incendiară a unui fost șef al Armatei Române: Populația României este atacată cu arme psihotronice din interiorul țării iar în marile piețe publice din București sunt amplasate dispozitive anti-



Faptul că dispozitivele psihotronice au ajuns atât de avansate încât pot menține într-o stare de letargie populația unei întregi țări, de exemplu, nu mai reprezintă o surpriză pentru cei avizați…
Desigur, foarte mulți v-ați întrebat probabil cum de este posibil ca într-o țară ca România, jefuită și umilită de decenii, oamenii să nu fie în stare să reacționeze cu adevărat nici măcar la mizerii flagrante, cu consecințe negative uriașe pentru toți, cum ar fi exploatarea aurului cu cianuri sau exploatarea gazelor de șist prin metoda hidraulică… De ce oare nu am văzut sute de mii sau milioane de oameni în stradă, în locul celor cîteva mii care au protestat în mod obișnuit? Cum de majoritatea populației este atât de inconștientă, de lașă, de indiferentă?
Ei bine, o parte din explicații trebuie să le găsim în manipularea media și în tehnologiile de control ale populației cu arme psihotronice.

În acest context, am realizat o emisiune cu tema RĂZBOIUL PSIHOTRONIC ȘI CONTROLUL MINȚII, pe Nașul Tv, unde l-am avut ca invitat pe dl. Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înființarea S.R.I.
Iată ce a răspuns dumnealui la următoarea întrebare:
Daniel Roxin: Este adevărat, din ce știți dumneavoastră, că se acționează cu arme psihotronice, chiar din interiorul României, asupra populației României?
Gen. Mircea Chelaru: “Păi, dar  numai așa se face! Se introduc acele centre, se activează la ordin… Sunt surse greu identificabile care pot emite prin remote control – se activează prin comandă din satelit… Dar cineva trebuie să le pună acolo. Dacă serviciile nu cunosc treaba aceasta sau s-a făcut cu acordul lor, deja este o altă temă. Dar, cunosc și am văzut dispozitive plasate în principalele centre de risc major ale adunării mulțimilor. Se numesc dispositive psihotronice împotriva răscolalelor. Au fost testate în perioada 1995-2005 în diferite teatre de operații și au dat rezultate de excepție. Mă bucură că ai noștri au înțeles să nu se mai expună în anumite piețe!…”
Vă invit să urmăriți întreaga emisiune (50 de minute) pe această temă în înregistrarea de mai jos. Restul emisiunilor din ciclul MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII pot fi vizionate aici: http://granitele-cunoasterii.ro/category/emisiuni/


13 comentarii:

  1. Daca Raiul exista, atunci exista si dreptatea lui Dumnezeu.
    Ramane de vazut ce inseamna dreptatea lui Dumnezeu.
    Eu cer dreptate Domnului din tot sufletul meu ranit si batjocorit, pentru viata mea stricata. Pentru oamenii cu valoare energetica scazuta, imi cer dreptatea si voi pune mereu intrebarea de ce femeile care fac pacate sunt in picioare, sunt fericite iar cele cuminti si care au luat-o pe calea grea li se risipeste viata.
    Mai ma rog Domnului sa ma ierte dar numai el pt ca nu am bunatatea biblica si spun vreau sa fie fericiti la fel ca mine si sa aibe viata mea tuturor care si-au construit fericirea pe destinul meu, pe sufletul meu.
    Nu voi uita niciodata pentru ca traiesc efectele, saracire, ani de oboseala pierduti, sacrificare munca parinti,sacrificare viata personala, sacrificare suflet pentru pacatele altora.
    Toata viata mea a fost o renuntare in folosul altuia, a fii bun e sa fii cu cine trebuie, a fii luat de tampit e sa urezi haide pa cu ipocrizia ca nu tine, nu mai lupta degeaba sa ma pacalesti ca nu merge, curvele umane sa ramana cu curvele umane, eu vreau dreptul meu si atat, nu spera ca mai ai cum sa mai ai acces la sufletul meu pt ca e pustiu si gol. Voi da saracului si neajutoratului tie iti urez doar fericirea pe care mi-ai creeat-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Altruismul

    Altruismul poate fi blestemul cel mai mare care se abate asupra ta. Altruismul nu este niciodata inceputul in relatiile interumane, cu atat mai mult in iubire.

    In iubire, dai din ce ai sau din ce esti, ca sa il parafrazam pe Arsenie Boca.

    Dar ce ai sau ce esti, vine din ceea ce iti acorzi tu tie.

    Mai simplu, prima oara acumuleaza tu, ca sa poti sa dai ceva. Adica fii egoist la inceput ca sa iti permiti luxul mai tarziu de a fi altruist.

    Fa-ti lista cu ce vrei tu pentru tine.

    Si pune-o in frunte ca toti cei care te vad zilnic sa stie clar care iti sunt prioritatile.

    Pisa-te pe nevoile altora pana cand ale tale nu sunt satisfacute pentru ca altfel o sa te duci in mormant tu si ii tragi si pe ceilalti dupa tine intr-un vartej de reprosuri, razbunari si resentimente pentru ca ti-ai cheltuit viata incercand sa ii faci pe altii fericiti doar ca sa constanti ca ai incercat sa hranesti un sac fara fund.

    Prima oara, fiecare e responsabil de nevoile lui. Fa orice e posibil ca sa fii fericit.

    Apoi, poate vei avea sansa sa si dai din ceea ce ai. Din iubirea ta, din timpul tau, din abundenta ta materiala sau spirituala.

    Prima oara esti tu.

    porstia de a fi aiurea altruist se plateste rau

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine spune altceva, vrea sa obtina ceva de la tine si nu stie cum decat incercand sa te faca sa te simti vinovat invocand altruismul. Adica fii tu altruist, ca egoistul din mine vrea ce ai tu.

    Sa iti satisfaci propriile nevoi prima oara nu este egoism ci este bun simt. In avion iti pui tu masca de oxigen ca sa nu lesini si apoi ajuti copiii si alti oameni neajutorati. Daca tu crapi, crapa si ei. Logic.
    In viata e la fel. Daca crapi tu si cineva are nevoie disperata de tine, crapa si el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca iti imaginezi ca iubirea ” se primeste” de la celalalt vei suferi atunci cand vei uita ca iubirea se ”autogenereaza” in fabrica din sufletul tau.

    Daca iti imaginezi ca intr-o relatie de cuplu trebuie sa iti lasi deoparte libertatea, propriile nevoi, hobby-urile si prietenii, vei suferi de fiecare data cand vei fi santajat in numele iubirii sa renunti la tine iar la sfarsit, suferinta suprema, cand esti parasit pentru ca esti un om fara coloana vertebrala care a renuntat asa usor la propriul suflet.

    Iar cea mai mare suferinta este atunci cand ti-ai format parerea despre iubire din ce spune religia, mass-media si anturajul tau.

    Ai un compas perfect al iubirii in inima ta. Acolo stii tot timpul ce e bine si ce e rau, stii cand mergi pe un drum gresit sau unul al implinirii, cand e timpul sa se incheie o relatie sau sa inceapa una.

    eu am facut asa si te orientezi dupa cuvintele biblice dar in mod corect.

    RăspundețiȘtergere
  5. stop manipularii aiurea ac tb sa fie un mesaj al iubirii, comunicare reala, loiala, ca e ezoterism, ca e crestinism, fiecare sa plateasca pentru faptele lui reale, nu sa fie acoperit de corectitudinea unuia si acela sa fie manjit el pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. În Scriptură se foloseşte şi „preacuvie ” ceea ce presupune relaţii sexuale cu alte persoane decât partenerul de căsătorie (adulter). Deoarece cartea Proverbe vorbeşte mult despre curvie şi preacurvie, înţeleg că aceasta poate fi o adevărată capcană pentru cei căsătoriţi. În acest articol vreau să relatez ce spune Biblia despre femeia curvă şi de ce trebuie să ne păzim de curvie.

    Femeia curvă are o vorbire ademenitore .

    Ea are un fel de vorbire care atrage bărbaţii exact ca şi sirenele .
    Ea „întrebuinţează vorbe ademenitoare” cu care atrage bărbaţii . Însă la sfârşit duc la moarte

    „Căci buzele femeii străine strecoară miere, şi cerul gurii ei este mai lunecos decît untdelemnul; dar la urmă este amară ca pelinul, ascuţită ca o sabie cu două tăişuri.” (v.5:3-4)

    Astfel de femei sunt fără ruşine, iar cine se ia după ele va ajunge să regrete amar cele făcute.
    Dacă eşti fată, ce fel de vorbire ai? Cochetezi tot timpul? Faci aluzii obraznice?
    Cum trebuie să fie vorbirea ta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Căci pentru o femeie curvă, omul ajunge de nu mai rămâne decât cu o bucată de pâine, şi femeia măritată întinde… o cursă unui suflet scump.”(v.6:25-26)

    Umbalarea la femei străine duce la moarte

    Dumnezeu pedepseşte curvia şi preacurvia cu moartea .

    „ Picioarele ei pogoară la moarte, paşii ei dau în locuinţa morţilor, aşa că ea nu poate găsi calea vieţii, rătăceşte în căile ei, şi nu ştie unde merge.” (v. 5:5-6)


    Femeia uşuratică nu pune preţ pe familie.

    „Străina… care părăseşte pe bărbatul tinereţei ei, şi uită legămîntul Dumnezeului ei.” (2:17)

    Dacă nu pune preţ pe familie s-ar putea ca principiile ei morale să fie dubioase, şi nu va fi greu să o identifici.


    Păzeşte-ţi inima mai mult decît orice, căci din ea ies izvoarele vieţii. Izgoneşte neadevărul din gura ta; şi depărtează viclenia de pe buzele tale! Ochii tăi să privească drept, şi pleoapele tale să caute drept înaintea ta. Cărarea pe care mergi să fie netedă, şi toate căile tale să fie hotărîte: nu te abate nici la dreapta nici la stînga, şi fereşte-te de rău.” (v. 4:23-27)

    Alege modul decent şi curat de trai. Nu te lăsa influienţat de cei răi. Alege singur viitorul tău, deoarece nimeni nu va trăi viaţa în locul tău.

    ac lucruri sunt de urmat din pacate oamenii cosmetizeaza.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarata femeie usoara sa plateasca, nu cea nevinovata, cum altele stiu sa isi pastreze demnitatea si pot indiferent de circumstante asa si celelalte pot dar nu vor, toti avem rani dar daca ai rani nu e o justificare.
    Constiinta ar tb sa vorbeasca dar de cele mai multe ori nu vorbeste.

    RăspundețiȘtergere
  9. iar prostiile femeii orgolioase care nu a stiut sa se comporte cu barbatul ei, nu trebuie sa le plateasca cea care a fost curata la suflet si in gandire, cea care a stiut sa isi respecte barbatul chiar daca nu a deschis bine ochii cand l-a luat ca acesta nu o iubeste real dar ea a stiut sa puna punct fara sa se victimizeze, fara sa ceara ajutorul altora vai eu sunt o femeie neinteleasa care sufera, de ce suferi si te pui sub altarul curateniei de victima si sotie cand cealalta nu ti-a facut nimic, poate cealalta a pierdut mai mult decat tine de la viata si nu ca nu a stiut sa comunice sau sa isi respecte barbatul sau sa isi indeplineasca obligatiile morale de partener de viata. Nu am nici o datorie morala fata de tine, eu nu am incalcat nimic dar te condamn pentru ca mi-ai luat dreptul meu, munca mea si eu nu am avut in spate ajutorul pe care tu l-ai avut.

    RăspundețiȘtergere
  10. iar sufletul unui om, nu e negociabil si nu e o solutie ca tu sa te simti in siguranta, celalalt sa-si prostitueze sufletul cu oricine e liber si cel care e liber are dreptul sa primeasca o iubire reala, nu din interes, frici sau neimpliniri. Iubirea nu e un troc si nimeni nu tb sa fie un troc pt ca va avea de suferit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Condamn si pe barbatul care casatorit fiind, refuleaza pe alta si nu stie ce vrea, rezolva-ti domnule barbat problemele tale personale fara sa iti bati joc de alta persoana care nu a facut nimic imoral, sufletul unui om si viata lui/ei, nu e hopa mitica cade si se ridica.

    RăspundețiȘtergere
  12. si pt tine femeie maritata care te ascunzi in numele moralului dupa statutul de maritata, vezi ca unele femei necasatorite sunt mai clare la minte si suflet decat cele maritate, mai responsabile si stiu sa faca ce faci tu la fel de bine dar tb sa lupte pe serviciu mai mult decat tine, pt ca nu are cine sa o tina in brate nici sufleteste nici material si are acelas suflet ca si tine. Nu are de ce sa iti plateasca greselile tale.

    RăspundețiȘtergere
  13. barbatii sa invete sa respecte real o femeie, ca e partenera de viata sau nu, sa fie barbati adevarati si sa deschida bine ochii si sa vada valoarea reala si a unui barbat ce trebuie sa fie dar si a unei femei.
    Nu condmnao femeie care a trebuit sa ia taurul de coarne si sa se descurce si sa lupte pt viata ei in mod corect/moral drept aroganta si pretuind-o negativ ca nu este neajutorata sau ca nu este feminina ca poate sa stie mai bine ce este feminitatea dar ea devine si barbat pt ca e singura si poate o pretuieste mai mult si o joaca mai real, nu se foloseste de ea cand da de greu ca sa impresioneze desi e la fel plamadita.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)