Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 6 ianuarie 2015

Fiți observatori CONȘTIENȚI ai vieții voastre!Fiți observatori CONȘTIENȚI ai vieții voastre!

Mesaj Arcturian, primit prin Suzanne Lie, cu titlul: A fi un conducător multidimensionalNoi suntem în proces de a ne schimba realitatea. Spunem ”noi” pentru că toate dimensiunile, realitățile și lumile trec într-o frecvență mai înaltă de exprimare.

Prin urmare, pe măsură ce dimensiunea a treia/patra se eliberează din cătușele realității trei dimensionale a iluziei și trece în cea de-a cincea dimensiune a luminii cosmice a adevărului, toate dimensiunile aflate deasupra celei de-a cincea dimensiuni trec și ele în următoarea lor expresie mai înalt dimensională.

În timp ce facem această tranziție, are loc o eliberare, o renunțare la ceea ce a fost expresia predominantă a sinelui. De exemplu, noi, Arcturienii, ne expansionăm frecvența de bază din cea de-a opta până la a zecea dimensiune, în dimensiunea a unsprezecea și a doisprezecea.

În același fel, frecvența voastră de bază ca oameni va urca de la dimensiunea a treia/patra la a cincea, care a fost cândva expresia mai înaltă a Sinelui vostru. În cazul Pământului, dimensiunea a treia/patra va deveni treptat din ce în ce mai puțin locuibilă.

Veți descoperi că așa cum a trebuit să faceți un efort pentru a experimenta în mod conștient cea de-a cincea dimensiune, va deveni din ce în ce mai greu să experimentați în mod conștient cea de-a treia/patra dimensiune. Chiar și acum conștiința voastră poate părea că rătăcește în ceea ce pare a fi o stare de transă. Această stare de transă poate părea atât de naturală încât să nu vreți să o părăsiți.

De asemenea, pe măsură ce această schimbare vă accelerează în mod continuu conștiința, veți câștiga o nouă perspectivă asupra lumii voastre fizice. Acest punct de vedere mai înalt vă va permite să vă percepeți realitatea 3D cumva ”de deasupra ei” mai degrabă decât ”blocat în ea”. Cu alte cuvinte, veți fi în stare să vă observați ego-ul din Sinele vostru mai Înalt.

Odată ce SINELE vostru multidimensional preia conducerea, veți fi capabili să luați unele decizii importante care fac din VOI creatorul vieții voastre. Veți deveni, de asemenea, conștienți de multe dintre realitățile voastre mai înalt dimensionale, paralele sau alternative.

În timp ce înotați în iluzia celei de-a treia dimensiuni, voi vedeți doar ceea ce vă înconjoară. Cu toate acestea, pe măsură ce vă recâștigați o perspectivă mai înaltă asupra vieții voastre, multe dintre prioritățile voastre se vor schimba. Ego-ul nu vă va mai spune să renunțați la meditațiile voastre și la expresia voastră creativă ca să vă puteți ”întoarce la ocupațiile din viața voastră reală”.

Cu Sinele vostru mai Înalt la cârmă, vă veți da seama că ceea ce ați perceput ca ”doar imaginația voastră” este de fapt viața voastră reală. Apoi încet, sau mai repede, veți dori să ”renunțați” la multe dintre treburile, responsabilitățile și muncile voastre de o frecvență mai joasă. În acest fel veți putea rămâne cu o mai mare ușurință în lumina și iubirea necondiționată a celei de-a cincea dimensiuni. Bineînțeles că veți continua ”să aveți grijă de treburile voastre 3D”, dar prioritățile voastre se vor schimba foarte mult pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în dimensiunile mai înalte.

S-ar putea să vă gândiți: ”Să îndrăznesc să cred că ceea ce pare a fi imaginația mea este de fapt lumea mea reală? Dacă fac acea alegere și-mi comut atașamentul meu principal la sentimentele imaginației mele cinci dimensionale, acest lucru nu înseamnă că mor pentru lumea fizică?”

Când meditați sau visați că sunteți într-o realitate de o frecvență mai înaltă, sunteți în stare să vă treziți sau să vă încheiați meditația? Bineînțeles că realitatea voastră fizică nu dispare în timp ce voi dormiți sau meditați, și ea nu va dispărea nici atunci când vă mutați identitatea principală de la a fi sinele vostru fizic 3D la a fi Sinele vostru Corp de Lumină 5D!

Chiar și aceia care de fapt ”mor” pentru cea de-a treia dimensiune, de multe ori experimentează atât lumile lor mai înalte cât și dimensiunea a treia până când sunt pregătiți să-și elibereze expresia mai joasă a sinelui lor. În același fel, lucrătorii noștri în lumină se confruntă cu decizia ”care realitate este lumea reală?”

În timp ce sunteți în starea de conștiință cinci dimensională această întrebare evoluează în cele din urmă în ”Pe care dintre numeroasele dimensiuni ale realității să o aleg ca expresie principală a sinelui meu?”

Când v-ați oferit voluntari să intrați în vehiculul vostru pământesc, lumea fizică a devenit expresia principală a sinelui  vostru. În timp ce sunteți încă prinși în vehiculul vostru pământesc, voi sunteți înclinați să credeți că voi aveți alegerea numai a unei expresii principale.

Pe măsură ce vă experimentați din ce în ce mai mult conștiința multidimensională în timp ce vă percepeți și lumea voastră trei dimensională, ați putea crede că voi trebuie să alegeți o ”realitate principală”. Această credință apare pentru că chiar și atunci când aveți o experiență multidimensională, voi gândiți într-un mod trei dimensional.

Din momentul în care începeți să faceți din ce în ce mai multe incursiuni în conștiința voastră cinci dimensională, veți începe și să gândiți multidimensional. Astfel, alegerile de tipul ori/ori care v-au umplut lumea voastră 3D sunt înlocuite de înțelegerea că voi le puteți alege pe amândouă și/sau pe toate. Apoi începeți să înțelegeți conceptul realității multidimensionale dintr-o perspectivă mai înaltă.

Datorită înțelegerii evoluate a Sinelui vostru multidimensional, vă amintiți că nu mai este nevoie să alegeți. Din perspectiva Sinelui vostru cinci dimensional, știți că voi aveți nenumărate expresii ale Sinelui vostru care sunt experimentate simultan în nenumărate dimensiuni și realități.

Adaptarea dificilă este ca Sinele vostru cinci dimensional să-l convingă pe sinele vostru trei dimensional să ”renunțe” la iluziile timpului și spațiului. Expresia voastră trei dimensională este speriată să elibereze acea iluzie pentru că în mod inconștient voi vă amintiți că acea formă de ”renunțare” a însemnat moarte în multe dintre încarnările voastre trei dimensionale.

Sunt foarte dificil de rupt îndoctrinările voastre 3D de ”o viață de persoană” și ”o viață o dată”. Aceste reguli mai prevăd și că dacă trăiți o viață bună atunci mergeți în Rai, dar dacă trăiți o viață rea mergeți în Iad. Problema cu bine versus rău este că definiția de bine și de rău diferă în funcție de îndoctrinarea voastră trei dimensională.

Din cauza vastei programări pe care mulți oameni au primit-o, precum și a faptului că mulți dintre oameni trăiesc la marginea supraviețuirii, cea mai mare parte a procesului de trecere în frecvențele mai înalte ale conștiinței cade pe umerii lucrătorilor întru lumină (treziți).

Dorim să vă mulțumim, dragi lucrători întru lumină, pentru marele vostru curaj și pentru răbdarea voastră! Venim în conștientizarea voastră pentru a vă spune că: ”acesta este ACUM-ul pentru aceia dintre voi care v-ați unit cu Sinele vostru multidimensional, ca să vă uniți unul cu celălalt”.

Membrii tărâmurilor galactice și celeste lucrează cu voi, expresiile sinelui nostru legate de Pământ, pentru a vă aminti că: ”acesta este ACUM-ul pentru a vă uni cu Gaia și cu toți locuitorii săi umani și non-umani, care sunt dispuși să elibereze nenumăratele iluzii și limitări ale vehiculului lor trei dimensional”.

Orice CREDINȚĂ că voi sunteți limitați doar la expresia voastră 3D vă ține prinși în iluzie. Din fericire, odată ce puteți concepe că sunteți multidimensionali, veți începe să vă dați seama că nu este nevoie să părăsiți o realitate pentru a putea experimenta o altă realitate.

De fapt, voi toți aveți abilitatea de a experimenta realitățile voastre trei, patru și cinci dimensionale în ACUM-ul conștiinței voastre multidimensionale. Acordându-vă la ”ACUM-ul lui UNU” puteți face o evaluare  onestă a stării voastre de conștiință prin observarea gândurilor, a emoțiilor și acțiunilor voastre din nou descoperita voastră perspectivă mai înaltă.

Pentru ca voi să vă întoarceți la deplina conștientizare a Sinelui vostru multidimensional, va fi necesar ca voi să fiți observatori CONȘTIENȚI ai vieții voastre.

Înainte de a vă putea schimba, trebuie ca mai întâi să vă cunoașteți pe voi înșivă!

Odată ce vă observați în mod clar pe voi înșivă, vă veți da seama de orice modificare este necesar să o faceți în viața voastră și în voi înșivă.Acționați chiar acum:

„Aleg să mă reconectez, acum, cu Sinele meu mai Înalt, pentru a-mi expansiona (înălța) starea de conștiință!” (Cu recunoștință, inspiiiir adanc și  permit să se facă reconectarea. Din această perspectivă mai înaltă observ, calm,  gândurile și  emoțiile mele. Le las să fie!)

 „Aleg să curg în cea de-a cincea dimensiune!” (Respiiir calm, relaxat, și permit.)

„Aleg să transmut, acum, orice gânduri, emoții, activități sau obiceiuri mai am și care îmi coboară conștiința!” (Chem Flacăra Violet să mă învăluie, respiiiir calm  și le eliberez cu fiecare expirație-conștientă.)Pentru ca voi, voluntarii care v-ați bi-locat într-un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia, să fiți pe deplin conștienți de Sinele vostru multidimensional, va trebui ca voi să fiți observatori conștienți ai vieții voastre!

Pe măsură ce vă recâștigați o interacțiune constantă cu expresiile mai înalte ale Sinelui vostru, vă aduceți aminte că această ”ghidare mai înaltă” este o expresie superioară a propriului vostru Sine multidimensional.

Printr-o comunicare constantă cu Sinele vostru, vă veți aminti ”misiunea” pe care v-ați decis să o acceptați înainte de a fi intrat în vehiculul vostru pământesc. Și, cel mai important, pe măsură ce permiteți expresiilor mai înalte ale Sinelui vostru multidimensional să fuzioneze cu voi și să vă conducă, sunteți pregătiți să fiți un conducător multidimensional pentru alții.

Puteți începe ca o persoană, dar pe măsură ce fuzionați cu cei mulți din voi, veți fi în stare să fuzionați cu cei mulți care încep să-și amintească și ei misiunea. Atunci 1 devine 2 și 2 devine 4, care devine 8, 16, 32, 64 și așa mai departe până la infinit.

Vă treziți la Sinele vostru multidimensional și la motivul pentru care ați ales să intrați într-un vehicul pământesc trei dimensional. Știm de marea singurătate de care ați suferit și de dorul profund pentru … pentru cineva sau ceva care lipsește. Acel ceva care vă lipsește este misiunea pe care ați ales să o îndepliniți, iar acel cineva care vă lipsește sunteți VOI – Sinele vostru multidimensional!

Fiecare este o componentă importantă pentru ascensiunea planetară a Gaiei. Fiecare dintre voi s-a oferit voluntar să o ajute pe Gaia în ascensiunea sa. Și, ca o recompensă pentru eforturile voastre, veți deveni un conducător multidimensional care se alătură Gaiei în timp ce ea își transmută realitatea sa fizică în lumea multidimensională a Luminii și Iubirii Necondiționate Multidimensionale.

Și așa, dragii noștri, NOI, familia voastră galactică și celestă, vă reamintim să vă retrageți atenția de la ceea ce nu doriți să manifestați și să rămâneți observatori CONȘTIENȚI, în timp ce trimiteți recunoștință miracolelor zilnice care vă binecuvântează viața!Grupul Arcturian

Suzanne Lie, link catre articolul original

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,  http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

Prelucrare Paraschiva

.

.

.

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

FIE A NE REGASI IN IUBIRE!


Emailul nu este vizualizat corect ? Acceseaza varianta online       Gestioneaza inscriere newsletter       www.terapie-prin-iubire.ro

Un comentariu:

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)