Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 3 februarie 2012

SaLuSa, January 30, 2012

Nu va fie frica deoarece multe se pot petrece si doar de la o saptamana la alta, iar planul eliberarii voastre de sub Cei intunecati progreseaza foarte bine. Dupa cum am sugerat deja, tineti cont de ce se petrece in jurul lumii, pe masura ce dorintele voastre de schimbare ajung sa se implineasca. Tine de a gasi sursele de stiri demne de incredere, din care sa va faceti o imagine asupra ceea ce se petrece. Voi stiti ca timpul se accelereaza, iar acesta este un lucru binevenit, intrucat ati asteptat mult pentru ca vremurile de pe urma sa inceapa. Credeti-ne ca ele sunt exact asa cum noi ni le-am dori, cu aliatii nostri care au succes in a crea conditiile care sa ne permita sa venim mai aproape de voi. Tot ceea ce a fost promis vi se va da, chiar daca nu este exact asa cum v-ati imaginat, iar in unele cazuri se poate dovedi a fi mai emotionant si mai implinitor.

Amintiti-va ca totul este in mainile unor Fiinte Mai Inalte, care au urmarit calea voastra spre Ascensiune de la inceput, care a fost cu mult in urma. Voi ati stiut cand ati inceput, insa cu degradarea nivelelor voastre de constiinta, voi ati devenit separati de Sursa si unul fata de celalalt. Totusi, aceasta era de asteptat, desi s-a manifestat in urma folosirii gresite a liberului arbitru, care v-a fost oferit. Voi acum stiti ca ati trecut prin Evul Mediu, care v-a aratat cat de mult puteti cadea atunci cand pierdeti legatura cu adevaratul vostru sine. Ciclul prezent a fost cel mai solicitant de cand ati venit in incarnarile fizice, iar el a fost precedat de vieti in civilizatii mai vechi, despre care stiti foarte putin. Voi va amintiti foarte putin despre ele, dar fiti siguri ca fiecare experienta a contribuit in a va aduce unde sunteti acum. Voi ati crescut foarte mult in intelegerea pe care o aveti asupra fizicalitatii, iar aceasta a ajutat de asemenea in a va accelera evolutia.

Ascensiunea si dincolo de ea va continua sa aiba experiente planuite cu ghidarea Ghizilor vostri si a Sinelui Superior. Totusi, va veti afla intr-o pozitie in care sa aveti un cuvant mai greu, in care vor fi acestea, in timp ce mergeti inainte ca si Fiinte Galactice. Dupa cum veti intelege, viata va avea o infatisare complet noua si va avea o mica asemenare cu ceea ce vedeti acum in dimensiunea voastra actuala. Ramane sa va dati seama cum va fi sa fiti complet liberi, dar atunci cand veti fi, aceasta se va petrece deoarece v-ati ridicat la un nivel nou de constiinta, care va asigura ca sunteti complet constienti de responsabilitatile voastre. Legile Universului sunt chiar simple si necesita ca voi sa respectati suveranitatea altor suflete, si sa nu intentionati nici un rau sau interferenta cu ele. Intr-adevar inclinatia voastra va fi sa impartasiti Iubirea si Lumina voastra cu toate formele de viata, dupa ce ati inteles si acceptat Unicitatea a Tot Ceea Ce Este. Intreaga viata/Toate formele de viata se afla pe calea evolutiei si are/au o dorinta puternica de a reveni la Sursa din care a/au venit.

Viata pe Pamant poate fi vazuta a fi foarte singuratica si voi intalniti toate tipurile de suflete, aflate la nivele foarte diferite de progres si intelegere, ceea ce va imbogateste experientele. Sarcina voastra a fost sa le stapaniti si sa invatati orice lectii v-au adus. Voi cei ai Luminii ati reusit si sunteti pregatiti sa treceti mai departe, dar veti beneficia mereu de pe urma lor, ele fiind pastrate la nivel subconstient. Aveti toate motivele sa fiti multumiti de voi pentru ca ati trecut prin dualitate si ati trecut in Lumina. Acum puteti sa reveniti la un nivel de constiinta cu care sunteti cu adevarat familiar si la care ati trait odata in dimensiunile superioare, fara sa mai trebuiasca vreodata sa reveniti in vibratiile joase.

In dimensiunile mai inalte voi veti avea incercari, insa ele sunt mai acceptabile, si cel mai exact pot fi privite ca si misiuni, care adesea implica suflete care pot beneficia de pe urma experientei voastre. Amintiti-va ca in aceasta (viitoare, n.t.) faza voi va veti darui in serviciul pentru ceilalti, si practic oricine care a ascensionat urmeaza in mod firesc aceasta linie. In permanenta voi ascensionati, insa progresul este cu mult mai incet, in conditiile in care arareori trebuie sa faceti fata situatiilor negative. Depinde desigur de directia in care doriti sa mergeti, deoarece ati putea fi unul dintre cei care doresc sa se reintoarca in vibratiile joase. Pasul in care doriti sa va inaltati este intrutotul decizia voastra, iar nimeni nu este fortat sa mearga mai repede decat doreste. Prin urmare, in dimensiunea voastra actuala nu fiecare suflet se va simti pregatit sa ascensioneze si (cei care vor alege, n.t.) vor ramane in ea, acolo unde se vor simti mai in largul lor.

Este in aceasta perioada in care karma vine si trece foarte repede, iar pentru unii va parea ca un lucru urmeaza un altul, fara a avea timp sa respire. Dragilor, acestea se petrec in concordanta cu nevoile si necesitatile voastre de a va elibera karma inainte de a ascensiona. O parte din ea este mostenire din trecut, deoarece nu intotdeauna se reintoarce la voi ceea ce meritati pe durata aceleiasi vieti. Adesea aceasta se petrece atunci cand sunteti cel mai bine pregatiti sa ii faceti fata si sa iesiti cu succes din aceasta eliberare (incercare, n.t.). In ultima socoteala s-ar putea sa fiti scutiti de o parte din karma, in concordanta cu Legea Gratiei.

Voi puteti intelege de ce sunteti descurajati de la a face judecati la adresa unui alt suflet, daca va spunem ca nu aveti nici o posibilitate de a stii ce le-a adus experientele lor. De asemenea, atunci cand percepeti ceva ca fiind o pedeapsa, tineti minte ca nu este intotdeauna asa cum pare. Uneori un suflet va accepta karma unui alt suflet ca o modalitate de serviciu in slujba lui, si aceasta se petrece acolo unde deja exista o legatura puternica intre cele doua. Una dintre faptele cele mai mari pe care le puteti face pentru un alt suflet este sa va sacrificati pe voi insiva pentru el. De asemenea amintiti-va ca exista karma care este o recompensa si este meritata prin iubirea si serviciul vostru pentru ceilalti. Sunteti voi cei care creati calea voastra si experientele, si nu este nimeni de invinuit cand ea este indezirabila/e, cel putin nu asa cum voi va raportati la ea/ele.

Invatati-va bine lectiile si nu va trebui sa reveniti niciodata asupra lor, desi pot exista ocazii in care puteti sa fiti testati din nou, pentru a se asigura ca nu ati coborat stacheta. Daca aveti o experienta, care cu claritate are o lectie in ea pentru voi, ganditi-va la ea cu sinceritate si fara orice fel de prejudecati si asigurati-va ca intelegeti cauza. Totul se rezolva intr-un mod divin si drept, deoarece, dupa cum am subliniat adeseori, nimic nu are nici o nota de pedeapsa. Dumnezeu este Toata Iubirea si are rabdare nesfarsita cu Scanteile Sale de Dumnezeu (eng. Godsparks, n.t.), care vor fi mereu conectate cu Dumnezeu si tinute in Iubirea lui Dumnezeu.

Sunt SaLuSa din Sirius si inchei cu o dorinta plina de iubire, ca voi toti sa va gasiti adevarata cale si adevaratul sine. Continuati sa luminati Lumina voastra oriunde mergeti si fara sa stiti ii veti ajuta si pe altii sa si-o gaseasca pe a lor.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)