Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 9 iulie 2012

Cel mai recent mesaj de la Arhanghelului Mihail / Ronna Herman

O RECAPITULARE A „CELOR MAI IMPORTANTE" INVATATURI DE INTELEPCIUNE ALE ARHANGHELULUI MIHAIL
Ronna Herman, Scribul sacru: Mesajul lunar - iulie 2012
            Iubiti maestri, este extrem de important sa intelegeti diferitele etape în care sunteti - si, totodata, unele etape pe care, cel mai probabil, le veti trai în viitor, pe masura ce traversati aceste vremuri cruciale, de transformare evolutiva. A venit timpul sa va inventariati „programul spiritual”, în timp ce avansati dincolo de practicile unui incepator în „procesul de trezire” si va acceptati rolul ca discipol pe deplin dezvoltat, aflat pe Cale. Multe dispense Divine va sunt acordate, iar voi, Purtatorii Luminii, aveti acum la dispozitie mai multa sustinere decat inainte. In trecut am explicat ca este timpul sa imbinati „natura emotionala a Spiritului", cu „inteligenta Spiritului." Corpul vostru Emotional si Corpul Mental trebuie sa creasca în cunoastere si sa se extinda în constiinta, pe masura ce va straduiti sa reconciliati, sa echilibrati si sa armonizati corpul fizic, emotional si mental. cu integrarea numeroaselor fatete ale Sinelui Supra-Sufletului vostru. Vom recapitula cateva invataturi de intelepciune din trecut, iar în mesajele lunare ulterioare, vom transmite mai multe dintre invataturile avansate, pe care i le-am dat mesagerului nostru iubit.
FRECVENTELE DE LUMINA ALE CUNOASTERII, DEVIN LUMINA INTELEPCIUNII:
CUNOASTEREA = INTELIGENTA PERSONALITATII **INTELEPCIUNEA = INTELIGENTA SUFLETULUI **INTUITIA = INTELIGENTA INIMII.
            Substanta Luminii Pure contine inteligenta cosmica, ce este refractata în multiplele Raze ale Constiintei Creatorului. Intreaga creatie il reprezinta pe Creatorul Suprem, ce se lasa exprimat intr-o varietate nelimitata de forme. Fiecare dintre voi reprezinta una dintre aceste varietati. Este necesar sa invatati sa va concentrati atentia pe lumea voastra launtrica - sau sanctuarul Sufletului.  
            Sufletul, corpul fizic si, îndeosebi, mintea au ciclurile lor ritmice si programe proprii. Dorinta sufletului este focalizata pe a deveni i-Lumina-t. Mintea este focalizata pe dobandirea si retinerea informatiilor. Corpul fizic este focalizat pe traire, prin intermediul simturilor. Omenirea trece, în mod constant, prin cicluri de crestere, de stagnare si declin, care fac loc unui nou ciclu de crestere si extindere. Maestrul se intoarce în interior si cauta sa obtina o calitate crescuta a vietii, în timp ce Sufletele netrezite cauta în exterior, stimuli si satisfactii, prin intermediul senzatiei placute, fizice si a posesiunilor materiale. Iubirea, ca prioritate externa în afara voastra, va aduce intotdeauna o senzatie de vulnerabilitate si aveti mereu nevoie de validare din partea unei persoane sau a unui lucru. Iubirea, ca prioritate interioara, proiectata în afara, constituie un flux constant de incredere de sine, de acceptare de sine, cautand mereu sa incorporeze si sa proiecteze mai mult din acest sentiment binecuvantat, de unitate si armonie cu intreaga creatie.

  • Este timpul, pentru voi si alti lucratori intru Lumina, sa intelegeti locul în care va potriviti în acest maret eveniment cosmic, de expansiune si evolutie. Acesta e momentul pentru care va pregatiti, din viata prezenta si din multe vieti trecute.  Acum, mai mult ca oricand, este nevoie de voi, cei credinciosi, care cautati sa atingeti Starea de Maestru a Sinelui, astfel incat sa puteti deveni Slujitori mondiali ai Luminii, Acum e momentul sa declarati: „Voi cauta sa devin un PURTATOR de LUMINA, CURAJOS, astfel incat sa pot atrage spre mine si emana din mine, cantitatea maxima din Lumina Creatorului, în lume si spre intrega omenire.”                                              
  • În creier sunt deschise noi circuite, pe masura ce incepeti sa deblocati mesajele de intelepciune ale Luminii si istoria voastra, stocata în planurile dimensionale superioare, ale Mintii voastre Sacre. Vechile circuite si amintirile dureroase ale trecutului tridimensional si tetradimensional incep sa dispara si veti constata ca devine din ce în ce mai greu sa va amintiti de esecurile si de suferinta din vietile voastre trecute. Nu v-am spus ca vindecati trecutul, în timp ce inaintati spre viitor? Va veti aminti cine sunteti si istoria voastra, insa va veti aminti doar de evenimentele agreabile, armonioase.
  • Momentul trezirii se produce atunci cand Focul Kundalini se aprinde în chakra radacina si urca pe coloana, prin sistemul de chakre, deschizand cele Sapte peceti ale Constiintei Superioare. Medulla Oblongata – sau Chakra Inaltarii, numita uneori Gura lui Dumnezeu – este activata, iar Glanda Pineala incepe sa pulseze si sa functioneze, asa cum a fost initial programata sa functioneze. La randul sau, acest lucru deschide chakra coroana – sau Lotusul i-Lumina-rii,din crestetul capului – conectandu-se astfel cu coloana stralucitoare de Lumina, care conduce, în cele din urma, la Sinele vostru Dumnezeu sau Prezenta Eu Sunt. Odata ce ati facut aceasta conexiune, sunteti transformati pentru totdeauna. Puterea Spiritului incepe sa circule prin voi, pe masura ce incepeti sa va recastigati starea de maestru a Sinelui, la care se adauga darurile dumnezeiesti ale mostenirii voastre Divine. 
            Legea Ciclicitatii asigura ca tiparele vibrationale pe care le transmiteti va vor fi returnate, impreuna cu o cantitate cumulata de energie de acelasi tip (sau vibratii care au aceleasi tipare de frecventa). Sunteti centrul unui vortex energetic, alcatuit din bucle alungit-circulare de tipare vibrationale, pe care le-ati proiectat în lume, prin Centrul vostru Solar de Putere. Plexul vostru Solar este pe drept numit astfel, intrucat, asa cum Pamantul primeste energie cosmica de la Soarele din sistemul vostru Solar, fiecare dintre voi isi emana Energia Fortei Vitale, din Centrul sau de Putere Solara.
            Pentru o clipa, imaginati-va ca fiind punctul central al lumii voastre. Voi sunteti sursa de putere, iar gandurile, actiunile si intentiile voastre emana din voi, intr-o bucla de energie ce se conecteaza cu o energie similara. Acea energie se amplifica si se manifesta în lumea cauzei si efectului, apoi se intoarce la voi, intarindu-va imaginea voastra despre realitate. Corpul vostru absoarbe o parte din acea energie, creand durere si suferinta sau bucurie si binecuvantari – în functie de frecventele energiei. Partea de energie ramasa circula în afara, in spatele vostru, creand cealalta bucla a tiparului Nemarginirii voastre, în timp ce energia reziduala curge în campul vostru auric si în Roata voastra personala de Creatie.Adaugati în permanenta energie realitatii voastre personale de pe Pamant, creandu-va o inchisoare de energie negativa sau Vehiculul de Lumina. Amintiti-va ca ati venit pe Pamant ca si co-creatori cu Forta lui Dumnezeu. De ce sa nu valorificati aceasta extraordinara oportunitate de a deveni un Sine maestru si un co-creator excelent, astfel ca sa puteti deveni un participant activ la uimitoarea reinnorire a Pamantului si omenirii?
SE DEZVOLTA SUBRAMURA UNEI  NOI RASE, IAR VOI, SEMINTELE STELARE, LUMINATI CALEA.
EXPERIMENT: PENTRU A PARCURGE, CU USURINTA SI EFICIENTA, CALEA DE MIJLOC, PE MASURA CE VA SUNT PREZENTATE NOI CONCEPTE, INAINTE DE A-L ADOPTA CA PE ADEVARUL VOSTRU, TREBUIE SA FACETI EXPERIENTE, PENTRU A VEDEA DACA UN CONCEPT VA INALTA SUFLETESTE, VA DA PUTERE SI VA ESTE BENEFIC.
  • În ce fel se potriveste o noua idee, în cadrul realitatii voastre prezente? Va aduce putere? Puteti accepta conceptul în totalitate, fara rezerve?
  • Contribuiti la stabilirea unui nou cod etic, a unui standard nou si superior de moralitate pentru omenire. Voi, Semintele Stelare, ati fost de acord sa fiti exemple de urmat, pe masura ce constiinta omenirii se trezeste, în intreaga lume. 
  • Este important sa faceti probe cu nou dobanditele apitudini, pana cand ele devin o parte din sinele vostru, transformat si puternic. Va extindeti si va straduiti sa incorporati, sa folositi si sa raspanditi cantitatea maxima din Lumina Creatorului. Influenta voastra se va mari exponential, intrucat frecventele vibrationale ale Cantecului Sufletului vostru sunt rafinate si amplificate.
EXPERIENTA:  ESTE NECESAR SA SIMTITI ASPECTELE FIZICE, MENTALE, EMOTIONALE SI ETERICE ALE TUTUROR INFORMATIILOR NOI, PRECUM SI ALE TUTUROR APTITUDINILOR SAU TALENTELOR NOI, DEOARECE SUNTETI ÎN PLIN PROCES DE A DEVENI O FIINTA SPIRITUALA/UMANA UNIFICATA. 
  • Timp de mii de ani, cele patru sisteme inferioare fizice au fost in contradictie intre ele, constituind sursa interioara a intregii voastre dureri si suferinte.
  • Pentru a inainta pe calea inaltarii, mai intai trebuie sa aiba loc o reunificare a numeroaselor fatete ale sinelui fizic. Acesta e primul pas în reintegrarea multiplelor fatete ale Sinelui vostru Divin si, în final, cu numeroasele alte grupuri de Suflete cu care ati calatorit pe parcursul acestei experiente Sub-Universale.
  • De fiecare data cand ajungeti la un nou grad de intelepciune si radianta, campul vostru auric se extinde automat, iar influenta voastra benefica creste.
  • Este de o importanta vitala sa va treceti în revista trecutul recent, în mod regulat. În ultimul an, experientele voastre de fiecare zi au fost mai armonioase?
  • Au existat mai putine conflicte sau neintelegeri cu alte persoane?
  • Treceti prin situatii mai favorabile, în timp ce va indepliniti sarcinile si activitatile zilnice?
  • Oamenii cu care interactionati acum sunt mai binevoitori, mai  iubitori si mai generosi decat cei din trecut? Sunt mai putin critici, avand atitudini constructive, stimulative? 
  • V-am spus inainte ca „puteti sesiza cu usurinta daca ati facut progrese în ridicarea frecventelor voastre de vibratie, dupa oamenii si situatiile pe care le atrageti în viata voastra de zi cu zi."
EXPRIMAREA DE SINE:  VOI, SEMINTELE STELARE, RECLADITI O PUNTE INTRE LUMEA MATERIALITATII SI LUMEA SPIRITULUI. ESTE NECESAR SA VA CULTIVATI STILUL VOSTRU UNIC DE EXPRIMARE DE SINE, ÎN TIMP CE CAUTATI SA VA DEZVOLTATI CONSTIINTA UNIMII. OBIECTIVUL VOSTRU ESTE SA DEVENITI UN SLUJITOR PLANETAR, IN ARMONIE CU GRUPUL CE SE MARESTE RAPID, DE SLUJITORI MONDIALI.  DORINTA VOASTRA DE A SERVI TREBUIE SA FIE AUTENTICA SI SINCERA, FIIND NECESAR SA CAUTATI SA VA INDEPLINITI MISIUNEA PREDESTINATA, PE MASURA CE EA VA ESTE REVELATA.
  • Este necesar sa cautati sa va realizati obiectivele personale; în orice caz, mai intai de toate trebuie sa existe daruirea voastra fata de ceea ce va fi spre binele cel mai inalt al tuturor.
  • Discernamantul si discretia au o mare importanta, pe masura ce dobanditi mai multe aptitudini si deveniti mai priceputi în materializarea lucrurilor materiale. Idealurile inalte, intentiile focalizate, claritatea mentala si devotamentul centrat pe inima reprezinta calitati de referinta ale unui Initiat care cauta sa atinga maiestria Sinelui.
            La inceputul calatoriei voastre spre intregire sau  „sfintenie", afirmatiile va ajuta în eforturile voastre de echilibrare si armonizare a tiparelor vibrationale din cele patru sisteme fizice inferioare ale voastre: fizic, mental, emotional si eteric. Afirmatiile va vor ajuta în reprogramarea mintii subconstiente si constiente si va vor ajuta sa stabiliti un nou set de directive, dupa care sa traiti. În primul rand, este necesar sa cautati sa deveniti centrati în inima si focalizati pe Suflet. E necesar sa reveniti la o gama de tipare vibrationale acceptabile, ale polaritatii/dualitatii, astfel incat sa puteti accesa zonele superioare din 4D si pe cele inferioare din 5D.
  • Este important sa intelegeti ca va dezvoltati lumina solara individuala, care este o reflectare a propriei voastre Esente Dumnezeiesti. 
  • Procesul de gandire cerebrala umana trebuie sa evolueze dincolo de limitarile limbajului. 
  • Va asteapta o vasta abundenta de informatii, prin intermediul inspiratiei. 
  • Este necesar sa va dezvoltati aptitudinile intuitive, ca sa primiti intelepciunea Consiliului Cosmic al Luminii. Aceasta nu va veni din afara. Ea va izvori din propria voastra Minte Sacra si Inima Sacra. Este necesar sa va extindeti si sa o intelegeti, caci ea nu va cobori în miasmele planurilor terestre, ca sa dea de voi. 
  • Spiritualitatea matura nu este o experienta inconstienta. Este necesar sa va dezvoltati o Divinitate independenta, cu ajutorul careia sa respirati constant abundenta forta vitala pranica /Particulele Adamantine ale Esentei Creatorului, astfel incat sa puteti primi hrana spirituala din Fluviul Vietii, prin intermediul chakrei a opta – Steaua Sufletului vostru – si prin portalul din spate al Inimii voastre Sacre.
  • Respiratia Nemarginirii, datatoare de putere, deschide canalele ce conduc la nivelurile multidimensionale ale Constiintei Creatorului. Este necesar sa va largiti perspectiva interioara, pe masura ce va schimbati, pas cu pas, modul/stilul de gandire si percepere.
  • Spiritul Creatorului nu poate fi izolat. Spiritul permeaza tot ceea ce exista, intr-o masura sau alta. 
            Inimi curajoase, este necesar sa practicati si sa perfectionati aceste tehnici ce va vor initia si vor creste fluxul de Prana sau de Particule Adamantine ale Luminii Creatorului. Creati-va si folositi-va Piramidele de Lumina si Putere din dimensiunea a cincea. Practicati si folositi frecvent Respiratia Nemarginirii, deschizand astfel chakra inaltarii si portalul din spate al inimii. Faceti exercitiul de insiruire binara, cel putin o data. Este deosebit de important sa stabiliti tiparul de baza al Rotii voastre personale de Creatie – daca e sa deveniti un co-creator priceput, în planul material al constiintei.* (Explicat in REVEALED COSMIC TRUTHS/ ADEVARURI COSMICE DEZVALUITE * VOLUMUL CINCI al MESAJELOR ARHANGHELULUI MIHAIL, de Ronna Herman)
            Atunci cand sunteti ferm centrati în Inima voastra Sacra, va veti ridica deasupra oricarui dezacord major. Atunci cand va traiti adevarul, veti avea incredere de sine si veti cauta intotdeauna sa vorbiti într-un stil constructiv. Pe masura ce indepartati distorsiunile din coloana de Lumina ce va conecteaza cu taramurile superioare, comunicarea telepatica va deveni standardul.
            Ca Initiati aflati pe cale, este necesar sa va straduiti sa va concentrati atentia pe evenimentele pozitive din viata voastra cotidiana. Intotdeauna vor apare unele aspecte dificile, în timp ce cautati sa atingeti o Stare de Fiintare armonioasa. Obiectivul vostru este sa mentineti o stare de indiferenta Divina, în timp ce cautati sa gasiti o solutie de frecventa inalta, în fiecare situatie dificila. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa fiti prinsi în vartejul de negativitate, raspandit mereu de o persoana sau o situatie alimentata de vibratii de frecventa joasa. Non-atasamentul inseamna sa nu le dati voie corzilor de energie negativa sa patrunda în armura voastra spirituala si sa va infecteze campul auric.
            Innobilati-va inima si constiinta, dragilor, si aflati ca viitorul este promitator. Prin stradaniile noastre comune, vom depasi orice adversitate. Simtiti cum va invaluie Iubirea/Lumina Domnitei Credinta si Esenta mea.
Aflati ca nu sunteti niciodata singuri,  
EU SUNT Arhanghelul Mihail.
Transmis prin Ronna Herman * Ca persoana ce transmite acest articol, eu, Ronna Herman, revendic dreptul universal de autor, în numele Arhanghelului Mihail. Postarea pe site-uri web este permisa atat timp cat informatiile nu sunt modificate, excluse sau adaugate altele, iar recunoasterea statutului de autor, adresa mea de email si de website sunt incluse. Poate fi publicat în ziare, reviste sau alte publicatii, cu acceptul de la : E-mail:RonnaStar@earthlink.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)