Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 29 iulie 2012

Despre Scop: schimbarea lui, din 3D în 5D

Bun venit Acasa!


In mod oficial, am reusit asadar sa ajungem in lumea cea noua. Am supravietuit cat de cat suitei de evenimente ceresti, iar acum stam în echilibru, ca sa ne re-cream altfel vietile. Ultimele 6 saptamani nu au facut decat sa ne restructureze ADN-ul… in sens literal si figurat… sistemele noastre de operare au fost recalibrate si reinitializate si acum, ca membri autentici ai constiintei 5D, lucrurile sunt foarte diferite de starea de normalitate.


Inca mai integram aceste schimbari (in special la nivel celular), cautand sa ne gasim temelia in acest nou taram, insa un lucru este sigur… pentru aceia care au facut un volum mare de pregatire interioara necesara, sistemul realitatii holografice 3D nu mai este prioritatea lor. Dimensiunea a cincea este acum caminul nostru si, chiar daca vom continua, pentru un timp, sa interactionam cu lumea 3D, acum am facut un juramant de maestru, ca sa participam in taramurile constiintei unimii, lasand in urma, pentru totdeauna, lumea noastra launtrica de dualitate.


Moartea scopului din lumea 3D


Una dintre experientele cele mai provocatoare (acesta e cuvantul potrivit?) ale intoarcerii noastre acasa, a fost moartea prelungita a scopului nostru, prin care am trecut în luna iunie. Acest lucru a fost total neamuzant, iar acelora dintre voi care ati innotat prin acel canal interminabil, al mortii/nasterii, nu e necesar sa le spun ca am fost cu siguranta deconectati si ca am plutit fara tinta, în acel ocean mizerabil de nehotarare. Ne aflam în chinurile catorva transformari inversunate ale vietii/scopului - atat de inversunate, incat Consiliul Suprem Pleiadian si-a facut aparitia de mai multe ori, ca sa-mi aduca informatii la zi, despre ceea ce considera el a fi, în prezent, cel mai stringent lucru: intelegerea noului nivel al scopului nostru, ca purtatori ai Luminii.


De la portalul eclipsei, a fost aproape imposibil sa ramanem ancorati in ceva, insa cel mai derutant a fost sentimentul de a nu sti ce trebuie sa facem sau cum sa facem. Daca mai lucrati la procesul scopului vostru (a se citi: cel intuit), va rog sa intelegeti ca nimic nu este gresit… de fapt, totul e perfect potrivit. Etapa prin care trecem este etapa pe care Consiliul Suprem Pleiadian o numeste „sa mori in timp ce traiesti”… o clarificare a tot ceea ce nu este in acord cu binele nostru suprem, cu intregul nostru potential, cu pasiunile noastre sincere, astfel ca sa ne putem alinia mult mai deplin si complet, cu noul nivel al scopului nostru.


Nasterea scopului din planul 5D


Acestea fiind spuse… si dupa o luna plina de purificare riguroasa a sufletului… multi deschizatori de drum sunt, in sfarsit, in pozitia de a trece la noul nivel al scopului lor. Consiliul Suprem Pleiadian spune ca aceasta este mai mult o trecere de la stilul in care am obisnuit sa percepem scopul (in 3D), la felul în care scopul ne priveste, în 5D. Asadar, pentru cei care, în ultimul timp, v-ati simtit total separati de ceea ce ati gandit ca era „adevarata voastra chemare”, sa stiti ca nu scopul nostru este/a fost indepartat, ci perceptiile noastre depasite despre el… avem nevoie sa ne aliniem cu felul in care lucrurile functioneaza aici, in 5D, iar asta inseamna obisnuita eliberare de multe lucruri, de genul as vrea, as putea, ar trebui.


In cazul in care nu ati sesizat inca, acesta este un salt profund, a carui realizare a luat cea mai mare parte (pana acum), din 2012. Continua sa existe multa miscare în acest domeniu, ceea ce inseamna ca urmeaza sa apara mai multe intelegeri, mai multa „evaluare” a scopului - insa acum energia este prezenta aici, ca sa sustina desfasurarea urmatorului nivel al contributiilor pe care le aducem planetei.


Este o perioada FOARTE insufletitoare, pe care am asteptat-o mult timp, iar implinirea care insoteste acest salt va fi palpabila. Incepem sa observam, ba chiar incepem sa aplicam acum adevarul despre valoarea noastra… acela ca scopul este prea putin legat de ceea ce „facem” si este TOTAL legat de cine suntem. Pleiadienii ne spun de foarte mult timp acest lucru, insa pana acum, acest adevar nu a putut deveni o parte integrata din experienta noastra de viata.


În mod cert, saptamanile intense ce conduc la acest moment ne-au adus, pe fiecare dintre noi, mai deplin în noi insine, fapt ce totodata ne conduce mai exact la noul nostru scop. Incepem sa actionam ca si cand esenta noastra centrala este profund integrata in corpul, in viata si in actiunile noastre. Ne reamintim cine suntem cu adevarat si incepem sa aplicam acest adevar cu mai multa autoritate, incredere, claritate, onestitate si avand granite mai ferme ca oricand.


Incepem sa ne pricepem mai bine sa spunem cum ne simtim cu adevarat, pentru ca stim, in sfarsit, ceea ce este/nu este al nostru, nemaifiind dispusi sa purtam povara altora. Ne simtim mai bine sa spunem nu, atunci cand trebuie sa spunem nu si da, atunci cand vrem sa spunem da – si pleaca, atunci cand e necesar. Drept urmare, toti acei oameni care ne-au oglindit nesigurantele pe care le-am avut in trecut, ori dispar, ori sunt pusi la locul lor… asta insemnand ca acum suntem pregatiti si capabili sa atragem, IN SFARSIT, membrii familiei noastre de suflet, in viata noastra… cei care ne vor oglindi adevarul, cu o precizie uluitoare!


JOCUL este CALEA


Asadar… trecem de la nivelul 3D al scopului, care ne-a starnit in trecut un sentiment, la un nivel 5D al scopului, care nu are nevoie decat de pura exprimare.


Ce inseamna acest lucru?


Fundamentul noii noastre contributii – de la nivelul esentei noastre – aduse planetei se manifesta, cu precadere, sub forma de a fi sinele nostru autentic si de a recurge la el, în fiecare aspect al vietii noastre… nu de „nevoie”, ci de „voire”… din dorinta, din pasiunea, din imboldul de nedescris de a ne impartasi pe noi insine si creatiile noastre din inima, intre noi si si cu lumea. Suntem acum ambasadori ai Luminii, care facem ceea ce spunem.


Acum este momentul sa renuntam la toate notiunile preconcepute despre ceea ce am considerat ca inseamna scop si sa ii ingaduim acestui nou nivel al scopului nostru sa apara si sa fie, pur si simplu, asa cum este. Nu ni se va da un regulament – aici nu exista directive. Daca preferati directive, atunci voi trebuie sa fiti cei care le creeaza. Singura intelegere oferita de pleiadieni este sa spuna ca in 5D „munca” noastra trebuie sa devina o JOACA, pentru ca ea sa ne sustina. Ei adauga, in gluma, ca „joaca este calea” aici si ca, daca nu ne distram, nu ne traim adevaratul scop.


În sus, în continuare


Cu toate aceste energii de transformare a vietii, ce se involbureaza in jurul nostru, cu siguranta ca avem nevoie de ceva timp/spatiu, ca sa vedem unde am aterizat, sa ne evaluam noua noastra lume si sa avem ceva claritate mentala, cu privire la urmatorii nostri pasi. Din fericire, Mercur intra imediat in miscare retrograda si vom avea o multime de ocazii de a privi retrospectiv, la iuresul din luna iunie, cautand sa intelegem logica macar a unui singur lucru. Eu una nu am asteptat niciodata cu atata nerabdare ca in momentul de fata, un ciclu retrograd. Primesc cu bucurie sansa de a sari din aceasta degringolada si de a deveni increzatoare - chiar daca doar pentru 3 saptamani scurte.


Cei din lumea nevazuta spun ca acest ciclu retrograd va fi cel mai bine adaptat noului nostru scop, ca vine un val de energie creativa, ce ne va inspira sa ne redefinim/lasam din nou în voia pasiunilor sufletului nostru. Mai mult decat atat, daca vom ramane deschisi si receptivi, in zilele ramase din luna iulie, vom avea sanse foarte mari sa primim informatii ce ne vor alinia cu planul nostru divin si cu exprimarea /aplicarea fizica a scopului nostru de nivel mai inalt.


În general, daca continuam sa gandim cu inima noastra si ne mentinem integritatea si sinceritatea, cu privire la lucrurile pe care dorim/IUBIM sincer si cu adevarat sa le facem, vom fi ghidati cu usurinta la urmatorul nivel al exprimarii sufletului nostru. Multe dintre obstacolele ce ne-au impiedicat sa ne urmam pasiunile izvorate din inima au fost indepartate din cale, odata cu recenta runda de purificare cosmica. Acest lucru poate doar insemna ca o noua perspectiva inspirata si alegeri/oportunitati creatoare ne asteapta pe toti… pai, asta daca toata acea activitate solara neplacuta se reduce VREODATA.


„In final, vrem sa va spunem… sa fiti atenti. In lumea voastra are loc o transformare ce va face cat pe-aici sa iasa la iveala conceptia justa… din perspectiva noastra. La nivel personal, iesiti dintr-o etapa foarte lunga si foarte intensa de descoperire de sine, de purificare si initiere. Suntem foarte incantati de ceea ce va asteapta aici, iar pe cei care considera ca este greu sa se nasca prin acest culoar, ii imploram sa aiba incredere in aceste cuvinte, sa aiba incredere in planul lor divin si cunoasterea faptului ca totul este perfect si bine. Nu mai este nevoie sa fiti mirati, caci acum sunteti acasa si liberi.” - Consiliul Suprem Pleiadian


Lauren


ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D/5D Report, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca deplin meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.




Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)