Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 17 iulie 2012

Mesaj de la Matei 4 iulie 2012

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Ne face o mare bucurie sa va spunem ca multe lucruri foarte importante sunt pe cale sa se intample. Desi anumite informatii, care ar putea fi date publicitatii, nu vor aparea – si anume, ca un numar important de Iluminati, aflati in pozitii de frunte, urmeaza sa fie arestati – majoritatea realizarilor la nivel inalt sunt cunoscute, mai ales de catre cei care participa direct la ele.
In diferite parti ale lumii se desfasoara negocieri intre reprezentantii civilizatiilor care ajuta Pamantul si unii dintre membri importanti ai guvernelor voastre, ai industriei, sistemului bancar, ai armatei, agriculturii, minieritului, medicinii, educatiei, religiilor, transporturilor si divertismentului – de fapt, reprezentanti ai fiecarui domeniu care va afecteaza viata. Avand in vedere acest spectru larg si nivelul de participare, nu veti fi surprinsi sa aflati ca dintre acestia fac parte si unii dintre Iluminati.

Reprezentantii „spatiului” vin la aceste intalniri fara sa arate diferit de voi, dupa care se transforma in corpurile lor naturale, pentru o vreme, inainte sa revina la prima lor infatisare. Dupa cum va puteti imagina, aceasta transformare – de fapt, prezenta in sine a acestor indivizi din alte lumi! – are efecte profunde asupra negociatorilor vostri. Oricum, singurul scop al „extraterestrilor” este acela de a obtine rezultate profunde – luarea de decizii intelepte, de catre oamenii vostri – si acestea sunt pe cale sa apara.

Grupul de vizitatori a facut prezentari convingatoare, ce le-au deschis ochii negociatorilor vostri, cu privire la cat de nebunesc este sa continue in directia competitiei, conflictului, coruptiei, cuceririi si minciunii. Unii Iluminati din audienta se alatura cu entuziastm miscarii, altii sunt mai putin entuziasti – dar, din moment ce este absolut clar ca zilele lor au apus, se alatura tovarasilor lor care sunt gata sa abandoneze vasul, ca sa spunem asa.

Discursurile bine informate si discutiile rezonabile care conduc la sporirea gradului de constienta si cooperare sunt intotdeauna de preferat, unor masuri mai in forta. Mai mult decat atat, singurul mod de lupta folosit de luptatorii Luminii este Lumina insasi. Iluminarea sprijina o tranzitie mai usoara de la vechile, la noile sisteme – si acest lucru este cu adevarat important. Ce e insa cu adevarat semnificativ, este ca aceia care va conduc in toate aceste domenii – si nu indivizi apartinand altor civilizatii – sunt cei care stabilesc noul curs al lumii voastre.

S-au facut progrese importante in doua domenii care au cel mai important impact imediat – organisme guvernamentale si economia globala. Daca ar fi sa va uitati la rapoartele aparute in principalele voastre mijloace de comunicare in masa, lucrurile nu par sa fie chiar asa, mai ales in ceea ce priveste economia. Se vorbeste foarte, foarte mult si se actioneaza putin in Statele Unite si in tarile aflate in ceea ce voi numiti Zona Euro – tari ale caror datorii masive sporesc de la o zi la alta.

Ce prevesteste asta, pentru intreaga lume, conform analistilor vostri este foarte clar. Pentru ca nu au idee despre faptul ca situatia de astazi reprezinta un preludiu esential pentru instituirea unor sisteme echitabile si oneste, concluziile analistilor se bazeaza pe istorie si pe viziuni academice despre cum pot fi abordate problemele economice multinationale. Ca si toate celelate previziuni facute pe aceste baze, analizele economice nu mai sunt aplicabile in aceasta era fara precedent in univers.

Li se face multa publicitate si nenumaratelor elemente necunoscute, legate de diverse guverne – cum ar fi directia pe care o va urma noul conducator al Egiptului si modul in care va reactiona jumatatea de tara care nu l-a votat. Unde va conduce dezvoltarea armelor nucleare in Iran. Cum se va rezolva animozitatea de lunga durata, dintre israelieni si palestinieni. Ce se intampla in Pakistan. Cum pot raspunde alte natiun, iin fata razboiului civil din Siria. Cat de amenintatoare a devenit Coreea de Nord. Ce planuri au conducatorii Rusiei si ai Chinei. Ce se poate face pentru tarile sarace din Africa si America Latina.

Deoarece exista o anumita problema in prim-planul atator minti din intreaga lume, vom vorbi despre asta. Presedintele Obama va fi reales si asta nu mai reprezinta acum o problema politica – cum, de altfel, nu a fost niciodata. V-am spus deseori ca planificatorii Epocii de Aur i-au cerut acestui suflet, apartinand unei civilizatii foarte evoluate, sa vina pe aceasta planeta, tocmai pentru a ocupa una dintre cele mai strategice pozitii, pe parcursul acestei faze a inaltarii Pamantului din a treia densitate, catre a patra. Cu toti ati fost de acord cu asta, cu foarte mult entuziasm, atunci cand v-ati ales propriile roluri din aceasta viata.
Am mai vorbit si despre formidabila opozitie pe care o intampina Obama, in incercarea sa de a introduce reformele atat de necesare in tara sa si pentru a instaura pacea in lume. Ce nu am mai dezvaluit pana acum, este ca luptatori ai Luminii au venit din taramul sau natal, pentru a-l proteja pe el si pe familia sa, de banda de reptilieni intunecati, veniti si ei de pe alta planeta, pe care Iluminatii i-au angajat pentru a pune capat vietii familiei Obama. Aceasta arata cat de mult se tem Iluminatii ca acest presedinte le va opri lunga dominatie – si au dreptate sa se teama. Foarte curand nu vor mai avea mijloacele sa cumpere asasini, membri ai Congresului sau nenumarati lobby-isti – si atunci vor vedea cu totii Lumina din Obama si vor vorbi despre conducera lui inteleapta si actiunile in directia unitatii lumii intregi.

Toate aceste situatii nationale si internationale, precum si multe altele care fac obiectul interesului si al ingrijorarii, pot fi descrise cel mai bine ca evoluand in diverse ritmuri, in directia „luminii de la capatul tunelului”. Stabilitatea va iesi la iveala, din mijlocul acestor tulburari actuale, pentru ca energia impulsului transformarii lumii nu mai poate fi incetinita si nici deturnata. Ideologiile si filozofiile care au perpetuat frica si diviziunea sunt in declin si toate aceste chei de bolta ale dualitatii vor disparea cu totul, atunci cand planeta va intra in planurile inferioare ale celei de-a patra densitati, cam pe la sfarsitul acestui an.

Pana atunci, tot ce emite vibratii joase va inceta. Aceasta ii include pe conducatorii regimurilor tiranice sau culturile care neaga drepturile date de Dumnezeu femeilor, precum si drepturile civile ale acestora, pe satanisti, pe cei care controleaza tehnologiile voastre avansate si care le-au folosit in scopuri distructive, pe conducatorii de la Vatican, pe indivizii care cenzureaza inca informatia sau comanda productia unor filme care slavesc razboiul sau ii prezinta pe extraterestrii, ca pe niste invadatori monstruosi.

Cum pot sa apara schimbari monumentale in conditii si comportament, aproape de neconceput, pana la sfarsitul anului vostru? Pana atunci, numai persoane pline de Lumina vor mai trai pe Pamant.
Intre timpva fi confuzie si agitatie. Multe vor fi date peste cap, odata ce va incepe schimbarea. Vor exista negocieri pentru incheierea
luptelor si retrageri de trupe, refugiatii se vor intoarce acasa. Legile, politicile, reglementarile si practicile care sunt nedrepte sau injuste vor fi retrase – inclusiv cele referitoare la nivele injuste de impozitare. Redistribuirea avutiei in lume va micsora si, in cele din urma, va pune capat disparitatii de neconceput dintre cei putini si marea masa a populatiei.
Alte schimbari importante vor aprea treptat, dupa ce planeta va intra in cea de-a patra densitate. Membrii familiei voastre universale va vor ajuta in eforturile care necesita resurse tehnologice – cum ar fi eliminarea tuturor surselor de poluare din aer, apa si sol – in alte procese de restaurare a mediului inconjurator, precum si in gasirea de noi surse de energie si moduri de transport.
Conducatorii vostri, care vor avea cu totii integritate spirituala si morala, vor continua sa adauge si sa amplifice masurile de reforma si planeta Pamant isi va continua intoarcerea la sinele sau paradisiac originar si la un climat moderat global.

Toate acestea sunt foarte diferite de viata pe care o stiati pana acum, dar, pe masura ce va inaltati odata cu Pamantul, prin a patra si catre a cincea densitate, constiinta voastra extinsa si claritatea voastra spirituala va vor conduce catre cele mai uluitoare schimbari personale. Pe parcursul acestui drum, veti atinge sanatatea perfecta si va vor creste din nou membre si organe lipsa. Nu numai ca veti depasi efectele obisnuite ale imbatranirii, dar cei inaintati in varsta vor deveni, treptat, mai tineri. Veti comunica telepatic cu suflete aflate in alta parte a universului, veti calatori astral si ii veti vizita pe cei dragi aflati in Nirvana. Veti invata sa materializati orice va doriti, prin intermediul vizualizarii.

Pe scurt, va veti folosi puterile innascute – pe care le-ati avut dintotdeauna ca drept din nastere – si va veti ocupa locul de drept, in cadrul familiei voastre universale a sufletelor eterne, multidimensionale.
Acum, in perioada scurta in care Pamantul se mai afla inca in cea de-a treia densitate, intunecatii care au mai ramas vor face ultimele eforturi disperate de a se agata de ramasitele influentei si vastelor lor averi. Minciunile sfruntate ale politicienilor recalcitranti vor mai continua o scurta perioada de timp si acelasi lucru se va intampla si cu opiniile polarizate ale oamenilor, in legatura cu ceea ce le poate servi cel mai bine interesele personale. Pamantul mai are inca de eliberat ceva negativitate, prin intermediul unor evenimente geofizice. Oricum, aceste situatii au fost atata vreme parte din viata „normala”, incat majoritatea oamenilor sunt obisnuiti sa le accepte.

Ce va cauza, cu adevarat, neliniste sunt adevarurile socante care vor iesi la iveala, precum si preocuparea legata de numarul mare de morti, atunci cand multe suflete vor parasi planeta, dintr-un motiv sau altul.

Aceasta combinatie de factori este mai mult decat suficienta, pentru ca populatia sa o poata gestiona emotional si mintal, fara sa mai adaugam si amestecul de fiinte ciudate, care isi vor face aparitia din navele spatiale. Din aceasta cauza, consiliul universal suprem a hotarat sa amane aterizarea navelor, lasand pentru mai tarziu si dezvaluirea adevaratei identitati a fiintelor extraterestre, care traiesc deja in mijlocul vostru. Avantajele acestei amanari cantaresc mult mai greu decat frica ce ar putea fi generata de prezentarea prea devreme, a „extraterestrilor”.

Consiliul, ai carui membri fac parte dintre cele mai evoluate suflete ale acestui univers, s-a asteptat capana acum, sa fi avut loc suficiente schimbari, astfel incat membri familiei noastre universale sa poata fi bineveniti de catre popoarele Pamantului. Dominatia intunericului a durat insa mult mai mult decat se anticipase logic.
Sufletele – care au fost de acord sa accepte rolurile profund intunecate, care sa le ofere milioanelor de oameni sansa de a-si incheia karma celei de-a treia densitati, pentru ca apoi sa se alature fortelor Luminii – sunt ele insele suflete foarte evoluate. Atunci cand au facut acest acord, era sigur ca vor avea puterea spirituala de a rezista ispitei de a ramane atasati cailor intunecate. In schimb, ei au fost vrajiti de controlul pe care il exercitau asupra maselor si de strangerea averilor lor imense, ceea ce i-a facut sa se scufunde in adancurile intunericului, refuzand cu bunastiinta sa-si onoreze acordul.
Puternica lor retea globala a mentinut majoritatea populatiei voastre in dualitate si in mentalitatea care pastreaza mintile inchise. Acesti oameni nu sunt in niciun caz „rai” – ei sunt doar blocati in limitarile celei de-a treia densitati. Credintele lor fundamentale, care s-au format prin intermediul a diferite metode de control al mintii, includ si ideea ca daca exista cu adevarat o alta civilizatie si daca aceasta ar veni vreodata pe Pamant, acest lucru s-ar intampla numai pentru a anihila populatia existenta pe planeta.

Chiar si in anumite mesaje transmise prin channeling telepatic – sau care se pretind a fi astfel transmise – se spune ca o civilizatie care se pretinde a fi binevoitoare intentioneaza de fapt sa va cucereasca si sa va inrobeasca. Unele mesaje pretind ca extraterestrii va vor evacua inainte de curatirea cartaclismica ce va devasta planeta, in timp ce altele mentioneaza acelasi nivel al distrugerii, fara ca voi sa fiti insa salvati in prealabil. Orice astfel de afirmatii sunt menite sa creeze frica si sunt, toate, bazaconii pure.

De aceea v-am cerut imperios, deseori, sa aveti discernamant cu privire la informatiile provenind din toate sursele. Adresati-va intrebarile in interior si aveti incredere ca propria intuitie va va spune ce este adevarat si ce nu. Dezvoltandu-va discernamantul si invatand sa aveti incredere in mesajele pe care sufletul i le transmite constiintei voastre, nu numai ca veti elimina sentimentul inutil de frica, dar veti face si pasi importanti in evolutia sufletului.
Consiliul cunoaste constiinta colectiva a locuitorilor Pamantului, prin urmare ei stiu ca sosirea extraterestrilor in acest moment ar panica pe majoritatea oamenilor. Nu numai ca ar crea mai multa negativitate de care Pamantul ar trebui sa scape, dar le-ar si da putere intunecatilor, deoarece ei se hranesc cu energia fricii.
In acest context, este considerat potrivit sa va intalniti mai indeaproape cu fratii si surorile voastre din spatiu, catre sfarsitul anului, cand vor putea sa vi se alature, fiind pe deplin recunoscuti si fara nicio repercursiune de nedorit. Oricum, aceasta planificare nu este batuta in cuie – s-ar putea ca lucrurile sa se intample mai devreme. Se monitorizeaza, in mod constant, tot ceea ce se intampla pe Pamant si cat de eficienta este Lumina, in ridicarea constiintei colective si, de indata ce nu va mai exista posibilitatea fricii la scara larga, familia noastra spatiala vi se va alatura.

Intre timp, ei vor continua sa foloseasca tehnologia aflata la bordul navelor lor spatiale, pentru reducerea efectelor toxice ale deversarilor de substante chimice in atmosfera si ale altor factori de poluare. Vor continua sa reduca efectele cutremurelor si sa micsoreze puterea furtunilor majore, fara sa scada in vreun fel nivelul negativitatii eliberate. Ei vor continua sa defecteze echipamentele militare, sa blocheze cele mai puternice elemente ale tehnologiei Iluminatilor pentru controlul vremii si sa le distruga operatiile desfasurate in imensele lor centre subterane. Avand permisiunea divina sa va ajute, ei pot chiar sa schimbe locatia anumitor indivizi care refuza sa plece de la conducerea diverselor activitati indreptate impotriva binelui omenirii pe Pamant.

Cunoscand aceste imense salturi inainte, precum si alte minunate evolutii urmatoare, care va vor schimba viata, va puteti simti bucurosi, nerabdatori, increzatori si foarte bine pregatiti sa depasiti orice obstacole veti mai putea intalni, in urmatoarele cateva luni. Si aceste luni vor parea ca zboara – senzatia pe care o aveti ca timpul trece din ce in ce mai repede, devenind mai acuta, pe masura ce planeta isi continua inaltarea.

Daca resimtiti anomalii pe care le cunoasteti sub forma simptomelor unor boli, este foarte posibil ca acestea sa fie efecte ale adaptarii la planurile de energie din ce in ce mai inalta, prin care trece Pamantul, ca si ale tranzitiei celulelor voastre, de la carbon la cristalin. In curand, aceste anomalii vor disparea.

Prima voastra responsabilitate sunteti voi insiva. Asta nu inseamna de loc egoism si nici lipsa iubirii sau a grijii pentru ceilalti. Numai voi insa puteti lua decizii conform instinctelor si intuitiei, care reprezinta indrumarea pe care sufletul vostru i-o da constiintei voastre si care va indeamna sa mergeti pe cai pe care ati ales sa le experimentati in aceasta viata, conform contractului sufletului. Aceasta poate include schimbari in relatii, la locul de munca, schimbarea domiciliului, a afilierilor de grup sau a altor interese si activitati.

La un alt nivela, ceasta s-ar putea sa va dezbare de interese obisnuite si cautari fara tel, detasandu-va de nevoia de a acumula posesiuni materiale. Epoca de Aur a Pamantului nu include interese, obiceiuri, atitudini sau comportamente superficiale – sau care pot fi daunatoare, in orice fel, celorlalti, cum ar fi gelozia, invidia, egoismul, dusmania, amaraciunea, resentimentele, reavointa si barfa. Daca recunoasteti oricare dintre aceste aspecte, in voi insiva, aveti timp sa va schimbati. Concentrarea asupra propriei vieti, in minunata Epoca de care va apropiati cu repeziciune, va va da posibilitatea sa ii imbratisati pe ceilalti si viata insasi, cu iubire.

Scopul fiecarui suflet este acela de a evolua spiritual si intelectual. Intelegerile dinaintea nasterii – care sunt menite sa asigure cresterea sufletului tuturor indivizilor care vor sa imparta o anumita viata – sunt facute cu iubire neconditionata. Atunci cand traiti lectiile karmice pe care le-ati ales, simtiti ca viata curge cu mai multa usurinta. Daca apare o stare grea de neliniste si dorul de alte circumstante diferite, inseamna ca ceea ce ati agreat sa traiti s-a incheiat si a venit vremea sa treceti la alte alegeri din contract. In vibratiile planurilor energetice mai usoare, in care a ajuns acum Pamantul, atat multumirea, cat si lipsa de satisfactie sunt amplificate – deci, lasati-va condusi de ceea ce simtiti, in decizii si actiuni.

In cazul situatiilor extrem de dificile, constiinta nu intelege ca respectiva situatie este destinata invatarii si evolutiei, sufletul insa stie ca atinge echilibrul de care are nevoie pentru a evolua. Atunci cand o persoana deviaza serios de la prevederile contractului sau – sa spunem prin control excesiv sau cruzime, dincolo de ceea ce a ales celalalt – sufletul aflat in suferinta creste furtunos, in timp ce sufletul care a comis incalcarea se deterioreaza. Intotdeauna, gratia divina ii mangaie si ii sustine pe cei tratati in mod gresit – adica, in moduri dure, pe care nu le-au ales in contractele lor dinainte de nastere – si „vinovatii” dobandesc o karma care este, in egala masura, greu de suportat.

Vorbind despre „vinovati”, nu va mai dura mult pana cand veti afla cine a fost arestat pentru crime impotriva umanitatii si alte fapte care au afectat, in mod negativ, viata pe Pamant. Acesti indivizi s-au indepartat cu mult de prevederile contractelor sufletelor lor. Unii vor fi condamnati si altii vor muri inainte sa ajunga la judecata, insa nimeni nu va scapa de judecata sinelui. Conform fizicii care guverneaza viata in acest univers, in cadrul procesului de trecere in revista a vietii, care are loc in Nirvana, acestia vor simti exact aceeasi durere si chinuri, ca si cei ale caror vieti au fost afectate de faptele lor diabolice. Acest proces extrem de dureros, de auto-pedepsire, este dincolo de capacitatea voastra de a va imagina - si la fel este si involutia capacitatii acestor indivizi, in urmatoarea lor incarnare.

Stiind ce urmeaza pentru ei si intelegand ca ei constituie verigile slabe ale lantului etern, pe care il constituie familia noastra de suflete, veti putea sa le acordati mai usor, iertarea. Vibratiile inalte ale iertarii – asemenea altor expresii ale dumnezeirii – reprezinta evolutia sufletului in actiune.
Suflete luminate din tot acest univers va vor scalda in Lumina si va vor aclama, pe masura ce parcurgeti, cu bucurie, aceasta portiune a drumului, pana la intrarea in Epoca de Aur a Pamantului.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com

5 comentarii:

  1. Ce e porcaria asta......esti bolnava psihic de pui astfel de idiotenii...v-a dat Dumnezeu NET ca sa aveti ep ce posta toate aberatiile voastre...pana acum daca va duceati al serviciu sau in societate cu asa prostii se uitau oamenii la voi ca la spitalul de nebuni...asa pe net deversati toate aberatiile ca nu aveti oameni in fata ca sa rada de voi...cometariile critice ori le stergeti ori le raspundeti in 2 peri si uite asa PROSTIA E PROTEJATA DE RIDICOL...ca asa in societate sunt sigur va nu aveti tupeul sa spuneit toate prostiile astea
    Mai bine va internati la psihiatrie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponjaji, eu nu voi sterge mesajul tau, nu voi controla in nici un fel mesajele primite de la voi.
      Dupa cum am spus de nenumarate ori, eu nu cunoasc adevarul, dar cu totii e bine sa stim mai multe laturi ale asa-zisului "Adevar" , pentru ca nu cumva la un moment dat sa spunem ca nu am auzit sau nu am stiut ceva.
      Acest blog l-am creeat pentru a-mi aduna intr-un singur loc materialele pe care le citesc, pentru ca aunci cand vreau sa reiau un articol sau un film sau un documentar, sa nu fiu nevoita sa intorc internetul invers pentru a gasi ceea ce caut. Ulterior am hotarat sa fac publice materialele salvate de mine pe acest blog, apoi oamenii cu acceasi vibratia ca a mea mi s-au alaturat, si sunt sute de oameni care imi citesc blogul zilnic, si care cu siguranta nu au nevoie de control psihiatric.
      Nu am obligat pe nimeni sa citesca ceea ce salvez in primul rand pentru mine, nu uita acest aspect, iar tu daca consideri un articol , ridicol nu e nevoie sa-l citesti, internetul este plin cu informatii pentru toate genurile de oameni.
      Iti multumesc oricum pentru comentariu, si las la alegerea ta ceea ce urmeaza sa faci .
      O zi frumoasa sa ai !!!

      Ștergere
  2. Multumim Matei, multumim Ashtar, multumim lui Dumnezeu, multumim Andreea. Cine are ochi sa vada, vede, cine are urechi sa auda, aude si cine are suflet, simte. Te rog sa publici in continuare. Chiar asteptam mesajul lui Matei din luna Iulie. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag voi posta in continuare.

      Si eu asteptam cu interes traducerea in romana a transmisiei. Eu multumesc Editurei For-You pentru ajutor.
      Matei, la inceputul fiecarei luni, i-a legatura cu mama lui, iar materialele sunt poatate pe site-ul ei, si asta nu de azi de ieri , ci din decembrie 2003.

      Dar pentru ca limba engleza nu e prietena mea, in ciuda insistentelor profesorilor meu de-a lungul anilor, carora le multumesc oricum, trebuie sa astept bunavointa altor persoane de a traduce aceste materiale.

      Le multumesc tuturor ce fac acest efort de a traduce si de a da mai departe !!!

      Ștergere
    2. Stiu ca Matei trimite mesaje de mai multi ani. Am citit si cartea, e plina de ADEVAR. Astept in continuare mesajele si multumesc mult. Iti doresc multa Lumina, Pace si Iubire. Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam si sa ne bucuram unii de altii in cea de a patra si a cincea densitate. Aceea va fi MAREA BUCURIE. Multa sanatate!

      Ștergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)