Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 15 martie 2013

13-03-2013 ( 333 ) – Jorge Mario Bergoglio, noul papa de la Roma, ales dupa un ritual masonic si ocult. Grav este ca noi am apucat aceste vremuri de care se temeau si Sfintii Parinti ai Ortodoxiei…

Trilogia ” The Omen ” ( Antihristul ) – In acest film apare un monolog extrem de interesant : ” Atunci cand cerul o sa fie luminat ca in ziua nasterii lui Hristos, Fiara isi va arata puterea in lume. In film se discuta despre o cometa extrem de luminoasa ( in sensul ca Lucifer se arata oamenilor ) . Sa nu uitam ca Fiara are sapte capete, unul dintre ele s-a aratat chiar aseara…

2013 SI COMETELE


Anul 2013 vine cu două comete strălucitoare. Prima poate fi văzută în lunile ianuarie, februarie și martie, iar a doua la sfârșitul anului. Calculele ne arată că amândouă vor putea fi văzute cu ochiul liber, cea de a doua având șanse să devină extrem de strălucitoare.
Prima cometă care ne va încânta privirile a fost descoperită pe 6 iunie 2011 cu ajutorul telescopului Pan-STARRS din Hawaii. A primit numele de C/2011 L4 (Pan-STARRS) și la momentul descoperirii nu era decât o pată de lumină care se deplasa printre stele, aflată la peste un miliard de km de Terra.
În fiecare zi cometa este mai aproape de noi și Soare, strălucirea ei crescând mereu, în ultimele zile ale lui decembrie aflându-se la 375 de milioane de km de Terra și la 247 de milioane de Soare. Se vede printr-un telescop mic din afara orașului însă perioada cea mai bună pentru observații încă nu a venit.
Strălucirea cometei crește pe măsură ce se apropie de Soare, în luna februarie 2013 fiind viziblă prin binoclu, dar într-o parte de cer ce nu poate fi văzută din țara noastră.
Va începe să se vadă cu ochiul liber și va apărea pe cerul nostru la sfârșitul lui februarie, având o strălucire destul de mare până la sfârșitul lui martie. Cât timp va fi vizibilă cu ochiul liber va străbate constelațiile Piscis Austrinus, Aquarius, Cetus, Pisces, Andromeda și Cassiopeia.
Cometa va fi foarte prietenoasă cu cei interesați să o vadă, aflându-se pe cer seara, fiind vizibilă imediat după apusul Soarelui.
De la noi se va vedea pentru prima oară într-una din serile de 6-7 martie, înspre vest, undeva în jurul orei 18:20, când încă nu s-a înserat complet. În acele seri cometa va apune imediat după Soare, dar situația se îmbunătățește.
Poziția cometei față de orizont la mijlocul lunii martie. Aspectul real cometei nu se va asemăna cu cel din imaginile de mai sus.

Începând cu 10 martie în aceeași direcție vom putea privi cometa pe un cer mai întunecat, după 15 martie fiind vizibilă și noaptea.
După aceste zile cometa se va îndepărta de Soare și va putea fi văzută noaptea. Va și scădea în strălucire, esimându-se că undeva pe la începutul lui aprilie nu va mai putea fi văzută cu ochiul liber ci prin binoclu sau telescop/lunetă. O veți găsi atunci printre stelele din Andromeda și Cassiopeia.
Traiectoria cometei printre stele. Poziția cometei este cea de la miezul nopții. Varianta pentru tipărit.

Există și posibilitatea ca acest obiect să nu evolueze după modelele cometare existente. Dacă se va fragmenta strălucirea cometei va scădea și s-ar putea să nu se mai vadă cu ochiul liber. Urmăriți evoluția reală în strălucire a cometei față calcule pe site-ul aerith.net.

Noiembrie 2013


Cometa care va face spectacol în noiembrie a fost descoperită pe 21 septembrie 2012 în Rusia, cu un telescop de 40 cm în diametru, și se numește acum C/2012 S1 (ISON). Avem de-a face cu o cometă care se va apropia foarte mult de Soare, fapt îmbucurător pentru că strălucirea ei va fi mare.
După mai multe luni de observații, astronomii au descoperit că obiectul are o traiectorie asemănătoare cu a altei comete, C/1680 Vi (Kirch), astru care a fost vizibil cu ochiul liber în timpul zilei, primind titulatura de „Marea cometă din 1680”.
În primele opt luni ale anului cometa va putea fi observată numai prin telescoape de minim 20 cm în diametru, apărând ca o mică pată difuză pe imaginile luate cu ajutorul camerelor digitale (CCD). Din luna august se poate incerca și vizual, strălucirea cometei crescând continuu.
Din septembrie poate fi văzută prin instrumente mici, iar din octombrie prin binocluri. Cometa va deveni viziiblă cu ochiul liber de la mijlocul lui noiembrie, până în ianuarie 2014.
Traiectoria cometei C/2012 S1 (ISON) printre stele
Astrul se va afla aparent aproape de Soare cât timp va avea strălucire maximă, în perioada 20 nov-10 dec fiind destul de greu de găsit. Însă dacă predicțiile vor fi bune, atunci vom putea vedea cometa cu ochiul liber în timpul zilei.
În octombrie cometa se va vedea înainte de răsăritul Soarelui și va rămâne în acea zonă de cer și în lunile următoare.
Pentru obiectul va trece destul de aproape de Soare, 1,1 milioane km pe 28 nov 2013, este posibil să se rupă în bucăți și să nu mai fie la fel de strălucitoare ca în calcule. Rămâne de văzut dacă această variantă pesimistă va sta în picioare, un lucru fiind îmbucurător. Marea cometă din 1860, care s-a aflat și mai aproape de Soare, a supraviețuit. http://www.astro-urseanu.ro
3

Ratzinger si Bergoglio - Salutul masonic


JORGE MARIO BERGOGLIO a fost ales cel de-al 266-lea papă al Bisericii Catolice. Noul suveran pontif, un cardinal argentinian, se va numi PAPA FRANCISC şi este primul lider al Bisericii Catolice care vine din exteriorul continentului european în mai bine de un mileniu şi este primul pontif sud-american din istorie.
În vârstă de 76 de ani, JORGE MARIO BERGOGLIO, PAPA FRANCISC, provine dintr-o familie de italieni din Argentina. O altă premieră pe care o stabileşte PAPA FRANCISC este aceea că este primul suveran pontif iezuit, un ordin religios ale cărui baze au fost puse în secolul al XV-lea de către Ignaţiu de Loyola. De altfel, nu se ştie după al cui nume a decis NOUL PAPĂ, JORGE MARIO BERGOGLIO, să se numească PAPA FRANCISC- fie după Francisc de Assisi, fie după sfântul iezuit Francisc Xavier.

Jorge_Luis_Borges_

Isidor Borges si “soarele iluminarii masonice”.

Jorge Mario Bergoglio, noul papa de la Roma, a fost prieten apropiat cu Jorge Isidor Louis Borges, evreu mason, unul dintre cei mai mari scritori argentinieni.

Numarul 333 ( semnificatia in masonerie )


Daca 666 este puterea absoluta a raului, Lucifer transformat in Satan dupa alungarea din ceruri, 333, in masoneria oculta, reprezinta partea luminata a lui Lucifer ( cel mai mare dintre ingeri, purtatorul de lumina ). Stiti destul de bine mitul prometeic al masoneriei : asa cum Prometeu Titanul s-a sacrificat pentru oameni aducandu-le focul, lumina primara, tot asa Lucifer s-a sacrificat pentru oameni si le-a adus lumina ( iluminarea ). Numarul 333 o sa-l intalniti sub diferite forme in masonerie : sub forma unor litere ebraice ( fiecare litera din alfabetul ebraic are o valoare numerica ), literele ebraice mai aduc aminte si de Templul lui Solomon, acolo unde il vor inscauna pe Antihrist, o sa mai intalniti acest numar sub forma de cifre romane ( CCCXXXIII ). Cifrele romane o sa le intalniti mai rar in masonerie, sunt folosite doar de anumite loje extrem de inchise si eclectice ( fac trimitere la Imperiul Roman, cand Lucifer l-a ispitit pe Mantuitorul Hristos ). Nu este nevoie sa va spunem ca masoneria are o fixatie cu anumite date : 11, 13, 3, 6. Aceste date reprezinta un fel de ritual jertfelnic adus dracilor din iad ( 13-03-2013 – scaunul lui Petru a fost ocupat de un ” papa negru “ ). In Romania, la ora actuala, avem fix 333 de loji masonice ( am mai spus noi pe acest blog : ochiul masonic ii vede pe toti, dar ochiul bunului Dumnezeu le arata oamenilor credinciosi ce le scapa masonilor indraciti ).

Vodafone 666 + 333

1

Vodafone has introduced a full talktime pack of Rs. 333 for its GSM prepaid customers of Tamil Nadu circle. Now on recharge of Rs. 333 customers can enjoy full talktime equal to Rs. 333.
Detail of Vodafone Full Talktime Pack of Rs. 333:
MRP: Rs. 333
Talktime: Rs. 333
Benefit: Full Talk Time
Validity: Lifetime

Loja masonica din Statele Unite : 333

333

Piramida masonica si numarul 333


Masonic

Steaua lui David si 333 ( sunt fix 333 de raze ale “luminii ) – Ati aflat pana acum cine conduce masoneria din umbra…

23

Sunt 33 de grade masonice ( cel din urma ” 3 “, adica “333″, reprezinta ultima treapta pe calea iluminarii, marii maestri masoni care intra in legatura directa cu Lucifer )

Observati ca piramida masonica, cu 33 in mijloc, apare intoarsa invers ( crucea intoarsa in satanism, Satan ca opus al bunului Dumnezeu )

333!

538-333 B.C.E.

Perioada persana, intoarcea evreilor in Ierusalim, reconstructia Templului lui Solomon, venirea lui Mesia ( Antihrist ). Mai jos va prezentam datele istorice :
The Babylonians ruled the world in the sixth century B.C. Yet, afterwards, in the course of about half a century, they ceased to exist. This is remarkable enough, but it is even more astounding that their successors, the Persians, had did not existed before! In 560 B.C., Cyrus the Great became the king of Persia, a small state in the Middle East, and within 30 years had replaced the Babylonian empire with his own.
Cyrus also unexpectedly told the Jews that they could return to their homeland. While he was probably motivated primarily by the desire to have someone else rebuild Palestine and to make it a source of income for the Persian Empire, the impact on the Jews was to reinvigorate their faith and stimulate them to reconstruct the Temple in Jerusalem. The Second Temple was completed on the very site of the first Temple in 516 B.C.
Though Cyrus allowed the Jews freedom to practice their religion, he would not permit them to reestablish the monarchy. Instead, Cyrus sent Zerubbabel, a prince of the house of David, along with 42,360 other exiles to establish what essentially became a theocracy, with Zerubbabel as High Priest.
Over the next 150 years, Judea flourished as the Jews rebuilt Jerusalem and developed the surrounding areas. The Persians resisted any Jewish efforts to restore the monarchy, but allowed them a high degree of autonomy under the High Priest, whose power was partially checked by the Sanhedrin, the Jewish Court, and the Popular Assemblies.
During this period, Judaism’s Written Law took its final form. One of the key changes in the history of Judaism was the imposition at this time of a ban on intermarriage between Jews and non-Jews. Though from that point to the present, the adherence to this rule has not been universal, it is one of the central tenets of Judaism and perhaps the most important reason for the survival of the Jewish people., Unlike other peoples, they did not disappear through assimilation and intermarriage.


Ultimul Papa

IEZUITII SI ULTIMUL PAPA


Biserica Romano-Catolică are nevoie ca anumite evenimente de care este interesată să se desfăsoare în fata lumii; să poată proclama că ,Mesia a revenit!”.
In primul rând, trebuie să întelegeti că, timp de secole, Vaticanul s-a străduit să obtină controlul asupra Ierusalimului. Inceputul l-au făcut cruciatii.
Pentru a convinge lumea că Mesia pe care ei îl impuneau era cel adevărat, trebuia să preia controlul asupra Orasului Vechi, cadru ideal pentru aplicarea planurilor lor. Conform acestora, “Mesia” îsi propune să fuzioneze
cele trei religii monoteiste, să facă în asa fel încât lumea să intre într-o eră de pace si armonie si să solutioneze conflictul din Orientul Mijlociu.Locul unde trebuie să se joace această “superproductie” nu este altul
decât Orasul Vechi al Ierusalimului.
Pretinsul “Mesia” pe care-si propune să-l aclame Biserica Catolică va fi un fals Mesia. El se va strădui să instaureze un “guvern mondial” (sub egida Natiunilor Unite), care va duce lumea spre pace si armonie. Dar asta nu va fi decât o minciună si o fraudă. N-are nici o importantă. Adevărul nu interesează deloc lumea noastră.
Pentru a-i câstiga pe evrei de partea sa, Vaticanul ar dori să-i convingă că adevăratul lor Mesia este cel pe care Sfântul Scaun îl impune si că este timpul să reconstruiască al Treilea Templu, succesorul templului lui Solomon.

Noiembrie 1992:
…Un document redactat personal de Yossi Beilin si intitulat “Caracterul nelegitim al suveranitătii Israelului asupra Ierusalimului” … stabileste directiile principale ale programului guvernului israelian privind viitorul Ierusalimului. El propune o împărtire a Orasului Vechi în sectoare, posturile de intrare si control aflându-se sub autoritatea Natiunilor Unite.
Septembrie 1993:La 10 septembrie… ziarul italian ,La Stampa” scrie că ministrul israelian al afacerilor externe a încheiat un acord secret cu Vaticanul, pentru a-i ceda acestuia din urmă suveranitatea asupra Orasului Vechi, si că acest acord continea clauze secrete… Yasser Arafat a fost de acord cu acest plan chiar înainte de faimoasa strângere de mână cu Yitzhak Rabin de la Washington, din 1993. Dar când a înteles că Vaticanul intentiona să lase Israelul să-si ducă la bun sfârsit proiectele privind Muntele Templului, si-a schimbat pozitia initială si a respins planul.
…In timpul cruciadelor din secolul al XIII-lea, templierii au săpat sub ruinele Templului timp de 9 ani, descoperind o întreagă retea de tuneluri în care sacrificatorii evrei îsi ascunseseră comorile de romani, în anul 70 d.Hr. Deasemenea, se crede că si arhivele originale ale Bisericii primare din Ierusalim
ar fi fost îngropate acolo. Ele ar dovedi că crestinismul practicat de Vatican nu corespunde adevăratului crestinism, asa cum a fost el instituit de fondatorii săi. In particular, în planul lui Dumnezeu n-ar exista nici un loc pentru un papă ce detine dreptul exclusiv de a interpreta Cuvântul Domnului.
Dacă aceste manuscrise crestine de primă mână ar fi date publicitătii, ele ar pune în mare pericol legitimitatea Bisericii de la Roma. Este deci essential pentru Vatican ca evreii să fie îndepărtati de la Muntele Templului, pentru ca ei să nu poată descoperi aceste importante manuscrise. Autoritatea Palestiniană nu face decât să servească de ,antrepenor de lucrări publice” în contul Vaticanului, în speranta că Sfântul Scaun îi va ajuta e palestinieni în conflictul cu Israelul…

…Vaticanul vrea să convingă lumea întreagă să accepte acest “misterios individ care va uni toate religiile” si care va apărea într-un Ierusalim controlat de o organizatie care va fi de fapt la ordinele Vaticanului. Ceea ce trebuie stiut este că există deja un acord care conferă Vaticanului extrateritorialitate pntru toate posesiunile sale din Israel, cu promisiunea de a controla Orasul Vechi al Ierusalimului. Acordul a fost anuntat de toate media din lume, iar existent sa este usor de dovedit… Pe scurt, am acceptat ca Vaticanul să aibă dreptul de a instala un ,,mini Vatican”, cu ambasade suverane, chiar în inima capitalei noastre eterne Ierusalim. Mai mult, acelasi Vatican s-a angajat în mod for-mal, în public si printr-un acord scris, să concesioneze palestinienilor o zonă de suveranitate în Orasul Vechi”. (Barry Chamish – ziarist evreu israelian; extras din cartea ,De la Vatican la Ierusalim si înapoi” – Ed. Lumea).
Guvernul Mondial, Biserica Mondială si “portile iadului”
…Crearea unei biserici mondiale merge mână în mână cu crearea unui govern mondial. Papa chiar a declarat de curând că este de dorit o nouă ordine mondială, realizată prin intermediul Natiunilor Unite. Ori această nouă ordine mondială se finalizează, logic si inevitabil, cu un guvern mondial. Dar acest plan, oricât ar părea de curios, nu este o noutate. El există de secole.
In sec. XI, Godefroy a fondat ordinul monahalo-cavaleresc Stăretia Sionului (cu resedinta într-o veche abatie de pe muntele Sion), al cărei scop (tinut secret) era refacerea Imperiului Roman (care cuprindea si Israelul de azi). In acest plan (numit planul merovingian) s-au înscris multele cruciade ce au urmat (aprobate de papi), până ce cuceritorii otomani i-au linistit pentru multă vreme. Au continuat însă să lucreze în subteran, stabilind legături strânse cu organizatii opuse doctrinar, dar având acelasi tel: crearea unui imperiu european (care să cuprindă si Israelul). Aceste organizatii sunt: Inteleptii Sionului (evrei!), Rozicrucienii (bratul secret al protestantismului! Luther a fost rozicrucian), ordine cavaleresti si cluburi mondialiste, Francmasoneria, liberalii, bolsevicii, miscarea sinarhică (fondatoare a U.E.!)…

,De câteva decenii s-a impus si ideea ecumenică, poate o răsplată pentru atitudinea Vaticanului fată de planul merovingian de-a lungul secolelor. La realizarea ei au lucrat si Masoneria si cluburile politice selecte, mai
multi atei decât credinciosi… Prin stabilirea capitalei Uniunii Europene la Strasbourg (veche posesiune merovingiană) cercul istoriei merovingiene se închide” – Emanuel Bădescu.
In 1534, papa fondează (prin Ignatius de Loyola) Ordinul iezuitilor (cel mai mare ordin romano-catolic), cu scopul de a se opune protestantilor. Ei au ucis în 1572 (de Sf. Bartolomeu) 70.000 de hughenoti (protestanti francezi). In 1773, papa a desfiintat Ordinul iezuitilor pentru că era ,imoral si constituie o amenintare la adresa Bisericii si a Credintei”. Iezuitii au activat în continuare, în secret, stabilind legături strânse cu lojile masonice, asa cum au făcut si cei din Stăretia Sionului. Aceste legături cu masonii au prins bine Vaticanului. Când Vaticanul o ducea foarte rău din punct de vedere financiar si nici un bancher crestin nu-l ajuta, a fost ajutat de un mason. In 1835, J.M.Rothschild a împrumutat Vaticanului 200.000 de dolari. Pentru acest ajutor, familia Rothschild a primit o decoratie papală si de atunci reprezentantii acestei familii s-au numărat printre agentii financiari ai Vaticanului. Ordinul iezuitilor a fost reînfiintat în 1814, acum limitându-se – chipurile! – doar la contracararea ereticilor. In realitate, ei au continuat să colaboreze cu masonii în realizarea imperiului. Astfel, ei au fost pe baricadele revolutiilor din 1830 si 1848, si în timpul Comunei din Paris. Ordinul iezuitilor este foarte activ si astăzi, fiind format numai din elite. Este activ si în România.

In 1776, un iezuit (doctor în teologie, dar si ocultist si fiu de rabin!), Adam Weishaupt, a întemeiat un ordin strict secret, Ordinul Secret al Iluminatilor Bavarezi, al cărui scop final era conducerea lumii, folosind ca mijloc Revolutia Mondială (revolutia socială absolută, radicală). Printre cei 5 fondatori se afla si un Rothschild si cunoscutul scriitor A.D. de Sade, de la care am mostenit cuvântul sadism. Doctrina lui era foarte asemănătoare cu a ,esenienilor”, grupare reînviată de Rothschild (care a si finantat ordinal iluminatilor) si dramaturgul rosicrucian G.E. Lessing. Iluminatii urmăreau anarhia, disparitia oricărei subordonări (egalitate din toate punctele de vedere), iar acest lucru nu putea fi realizat decât prin abolirea familiei, a natiunilor si a religiilor (Adam W. vroia cu orice pret distrugerea crestinismului). Pe scurt, vroiau o Nouă Ordine Mondială. Pentru
a putea impune acest lucru iluminatii trebuiau să acapareze toate puterile din stat! Aveau chiar un plan de împărtire între ei a puterilor. Erau în număr de 300 de personalităti (printre care si Herder si Goethe!). Iezuitii nu puteau intra în ordin, ei fiind considerati prea fideli papei si Bisericii Catolice. In 1783 fratii iluminati erau în număr de 600, crestini si evrei, inclusiv masoni, cu care Adam W. a luat decizii împreună. In 1784 erau deja
3.000 de frati. In 1786 aveau filiale secrete în toată lumea si erau infiltrate în toate organizatiile masone. Dar, s-a întâmplat ca tocmai curierul ce ducea lista membrilor si planul conspiratiei, să fie lovit de trăsnet! Toate actele au ajuns pe mâna politiei. Iezuitul si iluminatul Adam Weishaupt s-a refugiat la Paris si a fondat loja Marelui Orient! Urmasul lui Adam W. a fost Giuseppe Mazzini (carbonar), care a elaborat un plan de dominatie mondială prin 3 războaie mondiale (planul se găseste la Biblioteca Muzeului Britanic din Londra). Două au avut loc, iar al treilea va fi în Orientul Apropiat, unde s-au concentrat interesele sionismului politic (părintii sionismului politic sunt masoni: Moses Hess, Lionel Rothschild, Edmond de Rothschild, Theodor Herzl). Un
alt urmas al lui Adam W. a fost Karl Marx, care participa activ la liturghiile satanice si care a înfiintat Liga Dreptilor.
Ordinul iluminatilor (si conspiratia lor) a crescut mereu, jucând un rol imens în contextul Revolutiei Franceze (1789), motorul tuturor miscărilor din secolul XIX. Latura politică si atee a ordinului a creat Iluminismul, care, putem spune, este fiara ce iese din adânc odată cu Revolutia Franceză (iluminstii globalisti conduc acum U.E., doresc refacerea Imperiului Roman – asa a declarat Schroder – si se opun introducerii cuvântului crestinism în Constitutia U.E.),iar latura mistică a ordinului a creat miscarea Noua Era (New Age), care, putem
spune, este proorocul mincinos.
In multele conflicte ce aveau loc în lume, Masoneria juca rolul unui instrument de răzbunare folosit de evrei (legea talionului). Acest lucru a deranjat pe multi masoni catolici (precum Andre Malraux), care astfel s-au separat de evrei. Pe acest fond, în 1928, în Spania, s-a născut organizatia secretă Opus Dei, singura organizatie de tip masonic care a avut într-adevăr un rol pozitiv (după părerea noastră), dar lumesc, în Biserica Catolică. Arhitectul ei, preotul de tară Jose Maria Escriva, a preluat tot ce aveau mai bun alte organizatii secrete si i-a dat o formă bisericească. Totul se făcea în ascuns căci existau dusmani puternici chiar în interiorul Bisericii Catolice (majoritatea cardinalilor ajunseseră un fel de slujbasi ai marii finante evreiesti!). Se recrutau doar cei care mai aveau încă o facultate, de obicei de finante (în afara teologiei), plus doctoratul. In afara profesionalismului, un alt criteriu era puritatea sufletească. Pentru a nu fi sub ispita vietii lumesti, ei trăiau lipsiti de confort, masa era frugală, rugăciunile erau prelungi si întrerupte de dureroase autoflagelări. Acestia formau treapta superioară, a numerarilor.Treapta inferioară, a supernumerarilor, era formată din civili, dar care, dacă nu erau căsătoriti erau îndemnati să se preotească, pentru a deveni numerari.Toti acestia au concurat marea finantă evreiască, au salvat Spania si au revigorat Vaticanul. In 1958 Spania devine membră a Fondului Monetar International si a Băncii Mondiale, agentii acestor institutii în Spania fiind membri ai Opus Dei. Ministrii Spaniei erau proveniti tot din rândul Opus Dei. Din 1953 Opus Dei devine activă si în afara Spaniei si în câtiva ani cuprinde Europa, America Latină, Africa, Filipine, dar având asociatii foarte puternice si în SUA si Canada. Prin anii ’90 existau 80.000 de numerari! Marea finantă numeste Opus Dei, Mafia Sfântă, în derâdere. Mai este numită si masoneria albă.Papa Ioan Paul al II-lea, înainte de a multumi cardinalilor care l-au ales
papă, el s-a rugat la mormântul lui Escriva, pe care l-a si beatificat, dar abia la 6 octombrie 2002. Astăzi, Opus Dei are multi membri în Parlamentul European si în ONU, patronează multe institutii internationale, bănci
elvetiene, fundatii. In România actionează fundatia Hans Seidel, adeptă a liniei Hungtinton!
Dar a avut loc nu numai o separare între masonii evrei si masonii catolici ci, mai apoi, si o separare între sionisti si iluministi, sionistii fiind masonii evrei (atei) care si-au propus ca tel refacerea statului Israel, iar iluministii fiind masoni europeni (tot atei). Acum, interesele sionistilor sunt concentrate în Orientul Apropiat si în SUA (iar prin SUA, în întreaga lume).
Sionistii politici doresc refacerea statului Israel, dar, în final, îsi propun, mai mult pentru imagine politică, dar si pentru că mitul fondator al masonilor spune că ei au construit Templul lui Solomon, să refacă Templul din Ierusalim. Aici se întâlnesc cu ultraortodocsii evrei, care doresc acelasi lucru, în vederea
venirii lui Mesia.

Iluministii doresc refacerea Imperiului Roman (acum Uniunea Europeană), dar, pentru a putea
avea sub control masele, ar dori să unească toate confesiunile si chiar toate religiile într-o biserică unică, mondială. Aici se întâlnesc îndeosebi cu catolicii, care doresc o unire a tuturor bisericilor crestine (o turmă si-un păstor – papa), pentru a putea declara că Mesia a revenit.
Dar Imperiul Roman cuprindea si Iudeea. Tot asa, Uniunea Europeană va cuprinde si Israelul. Deocamdată numai Berlusconi (Italia) a propus ca în U.E. să poată intra si Israelul. Iar Shimon Peres a propus ca Ierusalimul să fie declarat capitala lumii, primar urmând a fi secretarul general al ONU. Incet-încet sionistii se reunesc cu iluministii în vederea creării unui guvern mondial, Vaticanul se uneste cu Ierusalimul în vederea creării unei biserici mondiale (neuitându-i nici pe palestinieni), iar într-un final va apare si conducătorul unic: Antihrist, ,urâciunea pustiirii” pe tronul din Templul lui Solomon.
Ordinul Templierilor, Ordinul de Malta si multe alte organizatii secrete ar mai fi putut fi adăugate celor de mai sus. Dacă despre mânăstiri se spune că sunt oaze de rugăciune pentru lume si ,portile raiului”, despre organizatiile de tip masonic se poate spune că sunt centre de conspiratie împotriva lumii si ,portile iadului”. ,Tu esti Petru si pe această piatră voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui” (Mt. 16, 18). Dar pentru
că de 3 ori s-a lepădat Petru de Hristos, de 3 ori a fost lepădată Biserica Catolică (1054 – ortodocsi; 1517 – protestanti; 1531 – anglicani).

Sursa : http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/03/14/13-03-2013-333-jorge-mario-bergoglio-noul-papa-de-la-roma-ales-dupa-un-ritual-masonic-si-ocult-grav-este-ca-noi-am-apucat-aceste-vremuri-de-care-se-temeau-si-sfintii-parinti-ai-ortodoxiei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)