Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 21 martie 2013

Arhanghelul Metatron Inaltarea inseamna viata traita în Bucurie. PARTEA A DOUA

Eu, Metatron, pot defini BUCURIA ca Nirvana, Extaz sau Incantare. Este starea de „Unime cu Dumnezeu”. Mai poate fi definita ca centrul vostru sau starea de a fi centrat. Aceasta stare clara poate fi dobandita prin meditatie, cand energia curge si simtiti acea Unime Cosmica absoluta, cu toate cate sunt. Orice lucru care va aduce placere sau buna dispozitie si orice ati defini voi ca fiind bucurie, este o cale catre acea stare.
Daca lucrati ca parte a unui grup spiritual, veti cunoaste o serie de schimbari mai rapide in devenirea voastra. Atunci cand un membru din grupul vostru observa activarea Merkabah, toti ceilalti o vor fi primit si, curand, vor deveni si ei constienti de ea. Se poate ca, initial, membrii, luati individual, sa nu fi bagat de seama producerea acestui lucru, dar cel putin un membru din grup a fost pregatit si, drept urmare, tot grupul va primi beneficiile.
Un grup care lucreaza pentru Inaltare are un avantaj enorm, deoarece Constiinta pentadimensionala este o constiinta a „Unimii” – sau, cu alte cuvinte, grupul este Una. Munca de grup creeaza o energie sinergica uriasa, in care fiecare dintre voi este mult mai puternic decat daca ar fi singur.
De asemenea, ea ii ofera fiecarui membru sansa de a invata sa relationeze atat ca indivizi, cat si dintr-o stare de unime, in cadrul grupului. Aceasta este o transformare de constiinta esentiala in dimensiunea a cincea, pe care toata lumea trebuie sa o faca. Atunci cand indivizii si grupurile se concentreaza asupra Inaltarii, ar trebui sa se concentreze pe faptul de-a incepe sa faca din viata lor, o capodopera a bucuriei. Pe masura ce vor face acest lucru, vor incepe sa traiasca in bucurie – si, mai tarziu, vor deveni Bucurie.
Atunci cand fiecare dintre voi face acest lucru, veti incepe sa ii schimbati pe toti cei cu care veniti in contact in viata voastra de zi cu zi, transmitandu-le energia bucuriei si trezindu-i fata de aceasta frecventa. Inaltarea in masa va avea loc, doar atunci cand majoritatea oamenilor aflati in procesul de Inaltare vor trai in aceasta stare de bucurie – si nu mai devreme. Motivul acestui lucru este ca aceasta experienta planetara este una a liberului arbitru. In acest Univers multidimensional, liberul arbitru este Lege Divina.
Atunci cand cei mai multi dintre voi traiesc in bucurie, experienta planetara va fi trecut intr-o lume a iubirii si unimii. Inaltarea in masa se va produce cand majoritatea va renunta la jocul polaritatii, pentru ca ati invatat tot ce ati putut si v-ati mutat, de bunavoie, in bucurie si unime. Pana la venirea acelui moment – care va veni – dezvoltarea Corpului de Lumina va continua.
Inaltarea va dura cat va dura, iar omenirea ca si colectivitate va decide, in cele din urma, momentul marelui eveniment. Liberul arbitru nu poate fi incalcat, nici macar pentru cel mai inalt scop, nici macar pentru producerea Inaltarii. Ceea ce vreau sa subliniez prin aceste informatii este ca modul cel mai bun in care fiecare dintre voi Il poate sluji pe Dumnezeu, intreaga omenire, planeta si pe voi insiva este sa faceti din viata voastra o capodopera a bucuriei.
Fiti fara mila, atunci cand va evaluati viata si indepartati tot ceea ce nu va aduce bucurie. Eliberati-va de emotiile si problemele vechi, pentru ca va consuma energia cu care ati putea simti bucuria. Daca va concentrati asupra acestui lucru si asupra faptului de a invata sa va traiti viata în bucurie, ca o cale de initiere a voastra, veti deveni adeptul sau maestrul spiritual care doriti sa fiti.
Prin simpla voastra prezenta, veti ajuta pe oricine intalniti si veti ancora energiile bucuriei si pentru planeta, pentru a o ajuta sa dea nastere unui nou nivel de manifestare pentru toti. Aceasta stare extatica, de uniune cu Dumnezeu, face parte din potentialul care este disponibil tuturor. Acest drum al bucuriei face ca Inaltarea sa fie foarte simpla, pentru ca tot ce e necesar este ca fiecare individ sa inceapa sa se concentreze pe viata lui si sa fie complet raspunzator pentru ea.
Traiti viata ca pe o capodopera a BUCURIEI.
Pentru multi, schimbarile planetare profetite pentru aceste vremurile in care traiti sunt inspaimantatoare. Dat fiind ca, în afara de frica, nu aveti de ce sa va fie frica, va voi prezenta informatii despre felul în care procesul Corpului de Lumina a schimbat viitorul probabil al planetei.
V-am descris cum va afecteaza acest proces, sinele fizic si viata personala. Va voi explica acum, modul in care Corpul de Lumina influenteaza planeta, pentru ca planeta este fizica si reprezinta intreaga fundatie necesara sustinerii vietii voastre fizice. Pe masura ce va transformati in Fiinte de Lumina, planeta se schimba si ea. Planeta devine o sfera de cristal si lumina. În 1988, cand a inceput experimentul Corpul de Lumina, planeta a trecut la nivelul al treilea al Corpului de Lumina.
Dupa aceea, planeta a urcat la un nivel superior, in fiecare an; nivelul al patrulea in 1989, nivelul al cincelea in 1990 si al saselea in 1991. Planeta a intrat pe al saptelea nivel la 11 ianuarie 1992, odata cu deschiderea portalului 11:11 si a ramas acolo pana la deschiderea urmatorului portal, care a fost în la 5.05.1992.
Acest portal a declansat inceperea nivelului al optulea al Corpului de Lumina pentru procesul planetar, iar odata cu acel nivel al Corpului de Lumina, schimbarile Pamantului au devenit mai probabile.
Schimbarile planetare au fost intotdeauna inaugurate de o serie de tehnologii, pe care le numesc portaluri. Portalurile sunt canale energetice, deschise dintr-un univers dimensional superior acestuia. Aceste canale aduc energiile necesare pentru a forma constiinta de masa, pentru a schimba vibratiile planetare si frecventele dimensionale.
Crearea unui portal si rafinarea energiilor lui pentru scopul specificat necesita asistenta fratilor din spatiu si a multor fiinte din dimensiunile de frecventa mai inalta. Scopul unui portal si sincronizare lui este domeniul Consiliilor de Lumina sau a Consiliului Karmic si al Maestrilor Inaltati, din Marea Fraternitate Alba.
Aceste consilii supervizeaza progresele facute si asista, atunci cand este nevoie. Scopul portalului din 5.05.1992 a fost sa previna probabilitatea dezastrelor catastrofale, care aveau mari sanse sa se produca, pe masura ce densitatea planetei incepea sa scada. Cel mai mare dezastru probabil este o deplasare a polilor. Portalul 5.05.1992 a initiat schimbarea, intre inspiratia lui Dumnezeu si expiratia lui Dumnezeu. Schimbarea intre un Univers in expansiune si un Univers in contractie.
Acest portal din 5.05.1992 a semnalat perioada de acalmie dintre cele doua directii. Perioada de acalmie continua pana in 2012, cand Brahma incepe sa inspire. Acest Univers fizic se extinde, fragmentandu-se in individualizare. Cand incepe contractia (inspiratia lui Brahma), are loc contopirea fragmentelor, in unime.
Aceasta deplasare a Retelei – din emisfera estica, in emisfera vestica (Muntele Shasta) – a fost conceputa pentru a-i ajuta pe cei cunoscuti ca Lucratori intru Lumina, in aceste vremuri de schimbare, pentru ca deplasarea Retelei a permis ridicarea frecventelor planetare, la ceea ce e cunoscut drept frecventele inferioare din dimensiunea a patra. Acest lucru a adus vibratia planetara în asa-numitele lumi astrale.
Aceste lumi sunt tot lumi ale polaritatii si iluziei, dar ele sunt mult mai putin fizice. Acest lucru ii da fiecaruia dintre voi posibilitatea de-a incepe sa activeze potentialul bucuriei pentru sine – si, pe masura ce faceti asta, dezastrele vor deveni mai putin probabile.
Cei care sunt constienti si cei care invata sa foloseasca puterea spirituala pentru a crea in lumea fizica, pot folosi energiile noii retele pentru a-si crea propria versiune a „Raiului pe Pamant”. Multi dintre voi au cerut acest ajutor, pentru ca multi Lucratori intru Lumina au vrut sa poata sa transforme gandul, in materie.
Cel mai bun mod de a elibera sablonul de dusman este sa treceti la o stare în care credeti ca nu exista dusmani. Treceti la starea în care nu se pune problema sa va aparati drepturile. Treceti la atitudinea in care, da, aveti dreptul absolut de a poseda si de a purta arme – dar, atunci, de unde vine necesitatea de a folosi aceste arme? Aceasta e o lume a pacii!
Ca urmare a Revolutiei Tacute, acesta este unul dintre lucrurile care se va schimba radical. Odata cu Schimbarea Energiei, iluzia ca aveti dusmani va deveni din ce in ce mai putin reala, pana nu va mai exista deloc. Devine clar, înauntrul fiecaruia dintre voi, cum interpretati aceste intamplari violente si ceea ce va oglindesc ele.
Devine clar, inauntrul fiecaruia dintre voi, cum percepeti nevoia de-a avea arme si care va sunt valorile. Lucrati cu aceste probleme la nivelul vostru, in propria viata, pana va puteti crea o perceptie despre o lume stabila, absolut sigura. În ceea ce ii priveste pe ceilalti oameni din viata voastra, care au griji si se tem de aceste probleme politice, ajutati-i, prin capacitatea voastra de a canaliza energie.
Usurati-le efortul de a-si procesa convingerile, pana pot ajunge intr-o stare în care sunt in siguranta, fara frica si la atitudinea ca acum e timpul pentru Pace, careia sa ii spunem bun venit. Daca puteti face aceste lucruri, contributia voastra la schimbarea constiintei de masa cu privire la aceste lucruri va fi de mare ajutor luminii.
Este interesant faptul ca, la nivel macro, oamenii sunt dornici sa desfiinteze armele nucleare. Distrugeti-le, dezasamblati-le, faceti folosirea lor, ilegala. Dar la nivel personal, fiecare se va agata cu putere de armele lui. Legea divina este – cum e înauntru, la fel si în afara. Mai intai trebuie sa se intample la nivel personal, apoi se va manifesta la nivel international. Daca vreti, cu adevarat, sa scoateti armele nucleare in afara legii, incepeti sa o faceti in propria viata.
Inainte ca energia sa se realinieze intr-un mod echilibrat, bineinteles ca pendulul va oscila mult dintr-o parte in alta. Sa speram ca aceasta chestiune reprezinta doar o miscare de pendul, inainte ca atitudinile sa se echilibreze. Alte miscari pe care le vedeti în plan politic au loc pentru a produce reforme în sistemul asistentei sociale. Aceste schimbari se datoreaza portalului care s-a deschis la 6.06.1994. Acel portal a fost un portal al puterii de sine.
Odata cu puterea de sine, vine insa si necesitatea increderii in sine. Acest portal a adus un nou model pentru Femeia cu putere de sine. Arhetipul zeitei Atena exista in constiinta fiecarei doamne. Modelul activat al acestui arhetip al Femeii cu putere de sine a fost transmis prin portalul de pe nava Atena.
Acest lucru a constituit un remediu pentru multe boli sociale din lumea occidentala, intrucat cum puteti fi o Planeta sau o Specie care se Inalta, daca mai mult de jumatate din populatie se afla intr-o pozitie „inferioara”? Multe femei sunt tratate ca fiind inferioare, au venituri inferioare, oportunitati inferioare, educatie inferioara si sunt victimele inechitatii sociale. Pentru a schimba toate acestea, si femeile trebuie sa-si ia puterea in propriile maini. Energia care ajuta femeile este disponibila – si a fost disponibila, de la retrezirea fortelor naturii, la portalul deschis in 21.12.1991.
Fiecare dintre voi, care este constient si care si-a asumat puterea de sine, trebuie sa se concentreze pe umplerea vidului, cu bucurie si pe schimbarea formei vietii voastre, repede si usor. Pe masura ce faceti aceste lucruri, si tranzitia de la formele vechi la cele noi va fi facuta repede si usor, de catre cei mai multi. Aceia dintre voi care lucreaza activ, la inaltarea personala, duc o mare povara. Povara consta in a trai impecabil.
Nu puteti crea ceva la nivel macro (colectiv), fara ca mai intai sa aduceti acel ceva, la nivel micro (personal). Precum in cer, asa si pe Pamant – aceasta e legea divina. Mai intai, trebuie sa va creati in propria viata, ceea ce va doriti in societate, in structura sociala si in tara. Multi dintre voi sunt incarnati avand Misiunea Divina de a realinia legea, pentru ca ea sa semene mai mult cu Legea Divina.
Sunteti aici pentru a schimba perceptia colectiva asupra chestiunilor de politica, economie, guvernare si legislatie. Trebuie sa folositi principiile Legii Divine si sa traiti dupa ele, mai intai in propria viata, inainte de a le aduce la nivelul constiintei maselor. Creati o viata fara nevoia de aparare sau de violenta, fara nevoia de polaritate politica, fara nevoia de programe de asistenta sociala si fara nevoia de a trata boli. Creati-va viata ca pe o lume a pacii, bucuriei, sigurantei si egalitatii. Lumea exterioara va va urma exemplul. Aceasta lume in care traiti se afla acum intr-o lume a dimensiunii a patra – o lume astrala. Este tot o lume a polaritatii, dar exista o diferenta. Acea polaritate e doar o iluzie!
Fiecare cale de initiere are povesti despre „pazitorul pragului” si, cel mai adesea, pazitorul este un monstru groaznic. Cand un initiat este indeajuns de pregatit pentru a calatori in lumile astrale, primul pe care il va intalni va fi Pazitorul. Pentru a continua sa avanseze pe Drumul Spiritual, initiatul trebuie sa-l invinga pe Pazitor. Acesta este considerat un test, iar testul trebuie trecut, altfel pregatirea cu Maestrul inceteaza.
Fiecare traditie esoterica are propria metoda de abordare a Pazitorului si de depasire a acestuia. Adevarul universal despre acest test este ca Gardianul esti tu. Acel demon groaznic este o aparitie astrala a celor mai mari frici ale voastre. Da, un monstru, dar care este doar o iluzie. In fiecare traditie, solutia este ca initiatul sa se elibereze de fricile si demonii personali, apoi il va invinge pe Pazitorul. El va disparea, pur si simplu.
Acesta e motivul pentru care fiecare traditie spirituala sau drum initiatic s-a concentrat mereu asupra dezvoltarii claritatii si calitatilor personale, cum ar fi smerenia, iertarea si iubirea. Aceste calitati sunt singura cale prin care puteti strapunge iluziile lumilor astrale. La fel ca in vechile traditii, pentru inaintarea în procesul de Inaltare de acum, frecventele dimensiunilor superioare ii sunt accesibile initiatului, doar dupa ce acest Test a fost trecut.
In cadrul initierii nu exista esec. Daca testul nu este trecut, lectia se repeta pana cand initiatul o intelege. Aceasta e cea mai buna metafora pe care v-o pot da, pentru a descrie experienta pe are o aveti in aceasta frecventa dimensionala.
Retineti ca Pazitorul este doar o iluzie, iar polaritatea e tot o iluzie. Daca scapati de aceste iluzii si credinte, daca scapati de acele frici, Pazitorul dispare! Lumea pe care o cunoateti se va recrea potrivit perceptiilor voastre despre noua realitate. Ajutorul tuturor ostirilor din ceruri ii este accesibil fiecaruia dintre voi – dar trebuie sa il cereti. Nu va putem incalca liberul arbitru, chiar si pentru a va ajuta.
Tot ajutorul de care aveti nevoie, ca sa treceti prin aceste schimbari cu calm si bucurie, este la indemana fiecaruia. Aceste informatii va sunt date pentru a va asigura ca totul e bine. Rolul meu e sa va transform fricile, sa va asigur de iubirea divina si sa va fac constienti de potentialurile pe care le-ati putea avea, ca sa ii ajutati pe cei multi. Fiecare dintre voi are o singura responsabilitate in aceasta viata – iar aceasta responsabilitate este pentru PROPRIA VIATA!
Legea divina este Precum in cer, asemenea si pe Pamant; Precum in interior, asemenea si in exterior. Atunci cand percepeti greutati, dusmani sau bau-bau, in lumea din jurul vostru, luati aminte la viata voastra interioara, pentru ca ei vor exista si acolo. Daca indepartati aceste perceptii din viata voastra interioara, veti constata ca viata voastra exterioara, experientele si perceptiile vi se schimba, ca prin minune – asta e legea divina.
Puteti contribui la eliminarea polaritatii, foarte simplu – lucrand la nivelul propriei vieti, iar asta e tot ceea ce i se cere fiecaruia dintre voi. Mergeti inainte si faceti din viata voastra o capodopera a bucuriei. Instrumentele va sunt date, puterea va este data si tot ajutorul si calauzirea de care puteti avea nevoie va sunt la indemana. Fiecare dintre voi trebuie, de fapt, SA O FACA si, pe masura ce o faceti, va veti transforma atat lumea personala, cat si lumea mai vasta.
Nu va mai ramane nimic de care sa va fie frica, decat frica insasi – pentru ca frica este ultimul rau important ramas in lume. Lucrati cu fricile voastre si eliminati-le din corpul mental si emotional; procedand astfel, le eliminati din viata voastra. Frica este ultimul dusman care a mai ramas, iar acesta se afla doar în fiecare dintre voi.
Intr-adevar, cei mareti sunt cei care s-au incarnat in aceste vremuri de schimbare. Initierea vostra e aproape incheiata. Tot ce va ramane este ca fiecare dintre voi sa treaca testele Bucuriei.
Binecuvantari tuturor, caci va iubim, va onoram si cautam doar sa ii fim de folos fiecaruia dintre voi.
Arhanghelul Metatron
Traducere: Adriana Rebegea
 

Un comentariu:

  1. Va rog din suflet, schimbati culoarea de fundal a blogului ! Nu pot citi, nu vad, pe un asemenea fundal atat de inchis !
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)