Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 14 martie 2013

Energeticele noului proces de creare: magia in actiune PRIMA PARTE

De Lauren, 9 martie 2013 (ii multumim Anei Nicolai)
Martie e o luna deosebit de importanta.

Martie este intotdeauna o luna influenta… un punct de cotitura, o perioada de incheiere, dinaintea noilor inceputuri si tuturor… insa pe baza a ceea ce aflu/simt, luna martie din acest an inseamna mult mai mult decat atat. In urmatoarele cateva saptamani, mars-aluim [joc de cuvine în engleza, March = mars, martie; a marsalui, a inainta; în romana, martie-a marsalui, unde Mars = planeta Marte si zeul roman Marte, în limba engleza si franceza… N.tr.] direct spre destinul nostru (oficial vorbind, m-am straduit sa rezist acestui joc de cuvinte) si – desi am infruntat multe momente cruciale decisive, ca sa ajungem aici – aceasta rascruce e nemaipomenit de importanta. Consiliul Suprem Pleiadian imi spune ca apropiatul echinoctiu (20 martie) si respectiv urmatorul aspect de Luna Plina (27 martie) detin cea mai mare pondere din aceasta rascruce… ca aceste doua portaluri sunt codificate cu coduri specifice de frecvente solare (masculine) si lunare (feminine), setate sa ne taie legaturile cu dualitatea si, concomitent, sa ne activeze si sa ne ancoreze divinitatea Christica, în adancul corpului fizic si vietii noastre terestre… si, prin urmare, în Pamantul în sine.
În momentul de fata, cu Mercur în continuare retrograd… si cu toata aceasta abundenta de energie din semnul Pestilor… intr-un fel, plutim cam fara tinta de ici-colo, fara vreo directie anume si fara capacitatea de-a face alegeri definitive… insa acesta e un lucru foarte bun. Ne aflam în plina perioada de retragere, de dinaintea expansiunii, la care s-au referit cei din lumea nevazuta, în raportul din 4 februarie, asa ca în prezent nu e momentul sa decidem nimic, fiind, în schimb, o perioada în care SA NE JUCAM cu posibilitatile preferate. Ei bine, nu în sensul ca avem cu adevarat optiunea de-a nu face altceva în aceasta luna, decat sa plutim, ci în sensul ca putem renunta la efortul de-a ne opune.
Exista motive intemeiate pentru faptul ca nu prea stim care capat e în momentul de fata sus si, desi dezorientatea poate fi deranjanta, ea poate fi si amuzanta… DACA ne aliniem cu energia, fuzionam cu esenta ei, care stie ce vrea si ii dam voie sa ne sustina asa cum vrea ea… chiar daca – si mai ales daca – asta inseamna sa-ti petreci fiecare zi dormind, fapt ce pare a fi cea mai mare distractie pe care o putem avea în momentul de fata, cu hainele pe noi… ei bine, alaturi de serialul de televiziune The Bachelor/Celibatarul (nu ma judecati), baile cu sare si noul meu joc favorit de petrecere a perioadei de inaltare: NHL 12 [National Hockey League – divizia nationala de hochei. N.tr.] de pe play station 3… antidotul perfect pentru insomnie.
Referitor la dezorientare… venerabila minte e facuta piure de cartofi. Gandirea emisferei stangi a fost atat de imposibila, incat e hazliu. Partea de organizare din gandirea mea este atat de verificata, incat m-am trezit, de curand, ca fac o cadere nervoasa minora, incercand sa ma decid intre a manca unt de arahide cu miere SAU cu peltea. (am ales mierea, apropo) Inutil sa mai spun ca acesta ar putea sa fie sau sa nu fie… dar categoric ca este… o declinare de responsabilitate din partea mea, ca nimic din acest raport nu e garantat a avea vreun sens logic. Mai mult ca oricand, va indemn sa ganditi cu inima si sa parcurgeti acest articol simtindu-l, fara sa incercati sa-l intelegeti în totalitate… cel putin pana cand Mercur intra în miscare directa.
 
Dat fiind ca mai avem ceva timp în fata noastra, în care sa ne lafaim în FIIntarea noastra, pleiadienii doresc sa concentreze acest raport, pe valorificarea la maxim a acestei perioade influente… în mare parte, ei vor ca noi sa ne amintim ca aceasta perioada este o retragere spre lumea interioara, da, insa nu e total inactiva… ea este o perioada fecunda pentru a visa, a ne imagina, a ne extinde, a aspira - dar, mai ales, pentru a cauta sa ajungem la noi potentialuri, astfel incat sa putem introduce mai mult din vastitatea Sinelui nostru Superior si din posibilitatile necunoscutului, în viata noastra. Ne pregatim sa semanam semintele multidimensionale ale adevarului nostru autentic, în solul fertil al Noului Pamant… si nu doar pentru acest nou an, ci si pentru primul nostru an din noua noastra viata stralucitoare (5D). (fara greutate)
Februarie a avut rolul de-a ne impinge dincolo de capacitatile noastre (cititi: limitari), în multe feluri, fortandu-ne serios sa facem sapaturi în adancul nostru si sa ne constientizam autoritatea launtrica, ca sa putem incheia aceasta calatorie epica, avand un sentiment de angajament, de putere de sine si mandrie spirituala. Aceste sentimente ce rasar din noi se nasc din increderea crescanda ca, intr-adevar, suntem aproape Acasa. Incepem sa vedem (simtim) lumina de la capatul proverbialului tunel
(canalul de nastere)… lovindu-ne de sentimentele de usurare, care stim ca urmeaza sa apara. În unele privinte, inca suntem cufundati în mocirla… în special la nivelurile cele mai dense (cititi: fizice)… dar energia IUBIRII universale a fost consecventa în capacitatea ei de-a ne mentine la suprafata reziduurilor, atunci cand o avem, o onoram si o canalizam în favoarea noastra. Ei da, în cea mai mare parte.
Mai mult decat orice, e usor de sesizat ca rezistenta noastra în fata vietii incepe sa se topeasca, ca ultimele zapezi de primavara… incet, dar sigur… pe masura ce fiecare dintre noi se pregateste sa-si accepte unicitatea veritabila si sa-si inalte panzele, pentru a calatori în ape noi si foarte interesante!
 
Sfarsitul dualitatii
Va cufundati atat de total în noile energii, incat suntem mai mult decat incantati sa vedem cum fiecare dintre voi ia parte la aceasta noua aventura, in felul sau unic. În mare parte, ati ajuns în lumea noua dar exista cateva schimbari ramase în urma, care au loc atat în voi, cat si în jurul vostru si despre care am vrea sa va vorbim, astazi. – Consiliul Suprem Pleiadian
În mare, aflu ca în urmatoarele trei saptamani vom iesi din dualitate… pentru totdeauna. Am fost instiintata de acest lucru, în timp ce transcriam raportul „incheierea transferului”, dar se pare ca acum acest moment se apropie destul de mult, incat cei din CSP vor sa revin asupra lui…
Ni s-a spus ca vom intra intr-o perioada de ragaz, ce va fi responsabila de faptul ca ne va duce de la densitate, la divinitate – si ca va fi o perioada de timp, în care vom continua sa oscilam intre constiinta 3D si 5D… acesta fiind locul în care ne aflam (pe care il vizitam din nou) acum… pana cand ne vom manifesta, în totalitate, în 5D (dupa echinoctiu) si ca, dupa ce se incheie transferul, constiinta celor pregatiti sa fuzioneze cu sinele lor Christic, nu va mai fluctua de la perspectiva 5D.
Am vrea sa intelegeti ca incheierea transferului INSEAMNA eliberarea de dualitate… este ultima taietura din desprinderea de reteaua de sustinere falsa (dualitate) si reconectarea deplina cu reteaua (unimii) sustinerii Sursei. – CSP
Ni s-a mai spus ca, dupa incheierea transferului, nu vom mai oscila intre adancurile si culmile polaritatii… ca stabilizarea noastra în noua retea va inlocui orice alte programe ale realitatii, dat fiind ca ne vom stabiliza pe o singura prioritate, pe un singur program al realitatii, cel al constiintei Christice/unimii.
 
Aceasta experienta de a intra si de a iesi din vibratia de Acasa – în timp ce, cu siguranta, ne stabilizam – continua sa fie extrem de deranjanta. Nu e ceva neobisnuit, ca dimineata sa fii centrat, în flux, ca sa constati ca, la pranz, curentul s-a transformat intr-un mic vartej, ajungand ca la vremea cinei sa fii inghitit de furtuna. Sa faci surfing sufletesc pe acesti curenti, a fost o slujba cu norma intrega… plina de un munte de proiecte nefinalizate… iar acum frustrarea e si mai mare, deoarece incepem sa simtim si mai puternic, senzatia legitima de „START!”.
Eu o asemui trecerii la primavara, cand Soarele incalzeste mai intens, dar aerul e inca prea rece, ca sa te bucuri de el, în voie… simtim atractia catre noul Soare, dar realitatea noastra exterioara inca este cufundata în intunericul iernii. Deocamdata, suntem consolati de cunoasterea ca pasarile vor incepe sa cante, cat de curand, cantecul aparitiei lor, iar noi vom fi liberi sa iesim din hibernare… doar ca, în cazul nostru, hibernarea a durat totusi de la 3 pana la 10 ani.
 
Aveti incredere în Plan
Unul dintre lucrurile cu care Consiliul doreste mult ca noi sa ne impacam este faptul ca inca ne balansam intre realitati, rugandu-ne sa nu pierdem din vedere acest lucru. Ei vor ca noi sa stim ca, atunci cand simtim ca ne indepartam de energia IUBIRII universale (cum a fost dupa 21 decembrie), nu ne indepartam deloc de ea ci, mai exact, inaintam pas cu pas, in ea… facandu-ne mai usoara calea de acces spre frecventele amplificate, astfel incat sa nu ne coplesim sistemul corpului.
Iar acest ritm de inaintare este diferit pentru fiecare în parte, asa ca va rog sa nu va intristati, daca va este mai greu decat de obicei sau daca aveti impresia ca nu „progresati” pe cat de rapid ar trebui – sau comparativ cu ceilalti etc. Toti parcurgem aceasta tranzitie, în mod diferit, potrivit planului nostru divin, ceea ce inseamna ca totul e în ordine perfecta, perfect sincronizat si destinat binelui individual cel mai inalt… fara nicio exceptie. În plus, acum nu mai trebuie totusi facut niciun „progres”… numele acestui nou joc este ca, pur si simplu, sa ai curajul de-a fi exact cine esti, în mod autentic si sa-ti creezi lumea, în consecinta.
Este asa cum cei din lumea nevazuta ne-au spus în raportul anterior… suntem aici si ACUM, în AICI si acum. Iar acest lucru nu dispare, ci reprezinta doar adevaratul inceput. Am reusit sa ajungem pe „pamantul fagaduintei” – si aceasta a fost partea grea. Comparativ cu ea, restul va fi floare la ureche, asa ca dati-va voie sa avansati în ritmul propriu si sa faceti fiecare pas, fara sa va pierdeti echilibrul. Am muncit al naibii de din greu, ca sa ajungem pe acest taram, iar Consiliul chiar vrea ca noi sa simtim libertatea de a expira, de-a ne relaxa, pana în punctul în care ne putem lasa Sinele Divin sa ne duca la linia de sosire, in incredere deplina în planul nostru divin. Partial, acesta este scopul prezentei perioade de „retragere”… sa ne simtim indeajuns de în siguranta, ca sa lasam garda jos si sa le dam voie noilor potentialuri sa inceapa sa se infiltreze în lumile noastre, stiind ca, destul de curand, TOTUL va fi posibil.
Acestea fiind spuse, este important sa ne aducem aminte ca nu e ca si cum tocmai am fost plasati în 5D si apoi, dintr-odata, lumile noastre se transforma pentru a o reflecta, ci ca acum suntem in 5D, avem acces la aceste noi dimensiuni si instrumente si este necesar sa invatam cum SA NE JUCAM cu ele, sa le folosim în viata personala… mai intai de toate.
Odata ce dobandim intelegerea despre cum sa ne impamantam magia – devenind dovada vie a ceea ce este posibil – putem impartasi/inspira, nestingheriti, cu/pe cei din jurul nostru, exemplul nostru. De aceea multi dintre noi au fost incapabili sa creeze la scara mai mare, atat de mult timp – pentru ca am avut nevoie sa devenim mai intai maestri pe deplin intrupati, capabili sa lucram cu pricepere, cu noile energetici de creare. In ceea ce ma priveste, stiu ca mi s-a spus mai inainte (in 2005) ca, pana nu se va incheia procesul de transfigurare, „iesirea” în lume sau implicarea în intregul spectru al menirii mele nu va fi posibila sau recomandabila… chiar nu am avut NICIO IDEE ca va mai dura 8 ani de la acea conversatie.
(NOTA: asa cum mi s-a spus ca echinoctiul este cel mai apropiat moment în care oricare dintre noi va fi capabil sa-si intrupeze divinitatea Christica, mi se mai spune ca solstitiul (iunie) este cel mai apropiat moment în care oricare dintre noi va incepe „sa predea” la nivel de constiinta Christica (intrupata). Se pare ca în iunie va veni un gen de activare, care ne va furniza urmatorii pasi/informatii pe care sa le aplicam la noul nivel al scopului nostru.)
Preluarea comenzii
 
Inca din prima zi, ni s-a explicat clar faptul ca „noi suntem cei pe care i-am asteptat” – si acesta este, în mare parte, procesul de a ne detine/folosi puterea ca si co-creatori, ca sa ne transformam viata.
Cei din CSP ma roaga sa repet ca, în niciun caz, co-creatia nu este o actiune pasiva, iar ei nu vor ca noi sa fim ademeniti sa credem ca, doar pentru ca ganganiile parasesc scena, atunci cand lumina e aprinsa, asta nu insemna ca sunt nimicite… ci doar ca s-au refugiat în toate ungherele intunecate si ascunse. Cu alte cuvinte, ideea de aici nu e sa ne eradicam (sa ne focalizam pe) „virusii”, ci sa ne pastram aprinsa lumina, pentru ca ei sa nu reapara. Asta nu inseamna ca vor inceta sa existe sau ca nu ii vom mai putea gasi, daca ii vom cauta… ci doar ca nu mai avem nicio treaba care sa interfereze cu lumea lor.
 
TOATE lucrurile exista aici, iar în creatia constienta, obiectivul e sa alegem ceea ce vrem sa traim, sa descoperim constienta ca acum avem alegeri noi/superioare.
Sa stiti ca va aducem la cunostinta aceste lucruri, cu o doza de pragmatism, deoarece la acest nivel de creatie, viata nu ajunge sa fie pentru voi chiar ca pe roze, dar cu siguranta ca alegerile continua sa existe. Ideea este ca acum va sunt disponibile noi alegeri… dar asta nu le exclude pe cele trecute. Ca intotdeauna, VOI decideti. – CSP
Daca inca mai simtiti presiunea, ca sa spunem asa, din 3D… de densitate, dualitate, creatie cauzala etc… intelegeti ca ni se ofera capacitatea de a dobandi autoritate asupra experientei noastre de aici – dar ca sa facem asta, trebuie sa luam haturile în mana (sa ne afirmam autoritatea interioara) si sa incepem sa ne punem în mod constant „magia în actiune” (sa fim stapani pe puterea noastra creativa). Oricat de des ar fi spus, acest lucru nu poate fi subliniat în mod exagerat.
Atunci cand ne punem în aceasta functie de autoritate (Dumnezeu-suveran), devenind centrul (Sinele) universului nostru, ne dam seama ca toate lucrurile din lumea noastra sunt creatia noastra… o extensie/reflexie a noastra… si ca noi am planuit ca ea sa fie astfel, pentru a ne putem „vedea” si percepe ca Dumnezeu. Ca si creatori, suntem inarmati cu constienta ca o.r.i.c.e. lucru din lumea noastra e creat de noi si, prin urmare, noi (si doar noi) avem responsabilitatea absoluta de-a ne ocupa de absolut orice lipsa de autenticitate si/sau victimizare, pe care o vedem reflectata în oglinda vietii noastre.
Atunci cand ne IUBIM din nou necontenit si il punem pe primul loc pe sinele nostru (dumnezeu), ni se da oportunitatea de a crea din nou orice lucru, din starea de non-polaritate, din punctul zero si fara a contracta karma (cauza si efect). Si, desi toate astea suna grozav în teorie, iata cum vor arata ele, în actiune:
Daca esti lefter, tu vei crea abundenta… daca esti bolnav, tu vei crea starea de sanatate… daca esti celibatar, tu vei crea celalalt tu… daca esti singur, tu vei crea comunitate… daca esti fara tinta, tu vei crea scopul. Iar toate astea vor fi rezultatul de a nu FACE nimic mai mult decat A FI… cel care comanda.
În clipa de fata ne confruntam cu orice loc din corpul si/sau viata noastra, în care nu ne folosim constiinta-Dumnezeu… recunoscandu-ne adevarata putere ca si creatori ai acelei experiente. Pana cand nu ne revendicam autoritatea si nu ne folosim adevarul divinitatii (perfectiunii) noastre, în toate privintele, UNimea ne va ocoli.
Stim ca voi credeti în magie, dar stim, în egala masura, ca nu aveti intotdeauna incredere ca ea va functiona pentru VOI. Acest lucru, dragi luptatori, trebuie abordat. Nu mai este timp pentru indoiala. Si spunem acum acest lucru, intr-un sens foarte literal. Existati „în afara timpului”, nu mai actionati în cadrul acelor legi (liniare), ceea ce inseamna ca trebuie sa va alegeti, în mod selectiv, realitatea holografica la care doriti sa luati parte, pentru a crea acum. Daca inca mai credeti ca lumea voastra nu se va schimba în bine, atunci asa sa fie. Va asiguram ca fizica creatiei va raspunde cu docilitate, fiecarei comenzi a voastre… fara exceptie. Va spunem insa ca, la acest nou nivel al creatiei umane, exista foarta multa distractie si ca voi ati planificat sa fie exact asa! Amintiti-va de aceasta alegere, dragilor, în fiecare clipa – si asa va fi. – CSP
 
Pe de alta parte, DACA ne acceptam puterea si o folosim în directia invierii vietii noastre, deja se produc lucruri magice. Si chiar daca aceste lucruri magice par sa „ni se intample” noua, nu e nicio indoiala ca ele sunt creatia noastra… ogindirea indiscutabila a starii noastre de centrare pe Sine (cititi: IUBIRE de Sine). Si, desi aceste noi alegeri incep sa fie uimitoare, Consiliul vrea ca noi sa intelegem ca acest nou nivel de creare nu va FI bucuria noastra, ci va fi da-to-ri-ta bucuriei noastre… expresia/extensia BUCURIEI noastre. Diferenta, cheia, este ca trebuie sa intrupam mai intai bucuria (in interior), ca sa o intalnim (în exterior).
 
Toate astea ar putea fi o revelatie care sa ne aduca cu picioarele pe pamant – chiar o revelatie descurajanta – atunci cand o impovaram cu gravitatia din 3D, dar ea este absolut datatoare de putere, atunci cand suntem total focalizati, privind prin lentilele din 5D… în care putem (la propriu) sfida legile gravitatiei (mai multe despre acest subiect, pe viitor). Aflu ca, dupa echinoctiu, cand reincepem sa mergem mai departe, ne va fi mult mai usor sa ramanem conectati la vibratia IUBIRII, în locul în care ne vom simti mai plini de putere, mai inspirati sa ne punem „magia în actiune”. Fiindca veni vorba, mai aflu ca, dupa echinoctiu… nu va mai ramane altceva decat NOI… ca vom avea toate partile, toate piesele (fragmentele sufletului) în puzzle-urile noastre autocreate si ca tot ceea ce vom face cu ele, va fi în intregime cu acordul nostru. Stiu ca, dupa aceea, va exista sprijin pentru noi, insa, pentru cei din fruntea paradei, energia a ceea ce-mi este aratat ca va fi, pare sa fie cam de genul te duci la fund sau inoti, … nu într-un sens de „la revedere!”, ci intr-unul de… „ai inteles asta?”
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)