Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 30 octombrie 2013

Mesaj de la Matei Octombrie 2013

 
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Este adevarat ca vibratiile predominante au fost favorabile unor discutii justificate pentru calmarea situatiei din Siria, dar in aceeasi masura a contribuit si puterea nenumaratelor rugaciuni care au condus la atenuarea tensiunilor. Rugaciunea nu este ceea ce se considera, in mod obisnuit, a fi, multumire sau rugaminte pentru un lucru sau altul adresate lui Dumnezeu – sau oricum ati numi voi Fiinta Suprema a acestui univers. Asemenea tuturor celorlalte lucruri din cosmos, rugaciunea este energie – energia fiecarui gand si sentiment al vostru, din intreaga viata. Multe milioane de oameni au indreptat o adevarata revarsare de energie in directia negocierilor, iar universul a raspuns cu aceeasi moneda.
Ultimul nostru mesaj despre Siria a facut referire la un numar neobisnuit de mare de mesaje, multe din care cuprindeau intrebari sau comentarii la care dorim sa ne referim. Incepem cu parerea unui cetatean al Statelor Unite – parere impartasita de multi altii care traiesc in tari in care exista aceste conditii.
Eu cred ca adevaratele atacuri chimice se desfasoara in propria noastra tara, prin intermediul sistemului medical, care ne impune tuturor prescriptii medicale toxice, in locul unor alternative naturale. Mancarea noastra a devenit toxica, aerul nostru este poluat prin deversarile de substante chimice in atmosfera, apa are fluoruri si se face fracturare hidraulica, ce distruge apele freatice. Se intampla in propria noastra tara, sub pretextul obtinerii de profit si asta epuizeaza populatia, prin propaganda falsa.
Este trist, dar adevarat, ca multe practici si produse care va fac rau atat voua, cat si planetei voastre natale, exista inca din abundenta. Vizualizarea Pamantului intr-o lumina alba-aurie si concentrarea gandurilor si sentimentelor asupra puritatii constituie o rugaciune – si voi stiti puterea rugaciunii! Actiunile de genul semnarii petitiilor, donatiile facute organizatiilor care urmaresc acelasi lucru ca si voi sau participarea activa in toate aceste eforturi, va sprijina intentia de a ajuta la crearea lumii din viziunile voastre.
Sunt Iluminatii in spatele masacrarii poporului sirian?
In timp ce vreme de doua secole si mai bine, agentii Iluminatilor au initiat revolte in numeroase tari, mai ales cu scopul de a starni razboaie civile, nivelele vibrationale ale planurilor energetice prin care a trecut Pamantul le-au dat putere cetatenilor sa se ridice in masa, impotriva conditiilor intolerabile. Si, odata pornita rebeliunea, nu mai este nevoie de implicarea, in continuare, a Iluminatilor. Obligatia uneia dintre parti, de a razbuna ceea ce li s-a intamplat stramosilor sai sau de a-si apara credintele religioase si culturale, ii dau suficiente motive pentru o lupta indarjita, in numele a ceea ce considera ca este o cauza vitala. 
In cazul conflictelor internationale, Iluminatii au instigat evenimente majore, pentru a inflama populatia, astfel incat natiunea lezata, sa porneasca de bunavoie la razboi, impotriva celui care a „ofensat-o”. Pana la urma, va deveni cunoscut faptul ca un astfel de eveniment a fost cel din 11 septembrie. Chemarea este la patriotism, dar intentia care se ascunde, de fiecare data, in spatele acesteia este aceea de a imbogati producatorii de echipamente de razboi si de a mentine si extinde controlul Iluminatilor.
Este Assad unul dintre Iluminati? Dar dictatorii din tarile africane sau din America Latina si Coreea de Nord? Au fost Hitler, Mussolini si Stalin, Iluminati?
Din diverse motive, nici unul dintre acestia nu a fost si nu este membru al Iluminatilor. In unele cazuri, dictatorii au fost pusi in pozitiile respective de catre Iluminati dar, odata bine instalati la putere, ei nu au mai avut nevoie de ajutor, pentru a mentine controlul asupra propriilor cetateni. Iluminatii au nevoie de energia fricii, pentru a continua sa se alimenteze; regimurile tiranice genereaza o cantitate enorma de frica si, prin urmare, servesc foarte bine nevoilor Iluminatilor, fara ca acestia sa fie nevoie sa faca vreun efort. Numarul mare de victime din tarile avand conducatori brutali se aliniaza scopului Iluminatilor de a reduce populatia lumii, razboaiele servind si ele aceluiasi tel.  
Deoarece lacomia si nu doar cruzimea, constituie o forta motivatoare pe care o impartasesc multi despoti si Iluminati, mai exista si o alta fata a acestei monede. In tarile in care exista o abundenta a resurselor naturale, dictatorii pot coopera cu mare placere cu proprietarii companiilor multinantionale, care fac parte din randurile Iluminatilor si care au tot ce nu au dictatorii si anume, echipamente, resurse igineresti si de management, ambii parteneri putand sa profite din plin de pe urma acestui tip de aranjamente.
Atunci cand conducatorul unei tari refuza ofertele Iluminatilor sau incearca sa iasa de sub dominatia acestora, agentii lor vor incita la revolta si vor instala in locul acestuia, o marioneta de-a lor. Sa va dam un exemplu relevant, din prezent. Animozitatea dintre Stratele Unite si Iran a inceput in urma cu 30 de ani, atunci cand Iluminatii au indepartat un conducator care le rezista si l-au inlocuit cu o marioneta brutala, Sahinsahul Pahlavi. Atunci cand iranienii l-au dat jos, la ordinul guvernului SUA, acesta a primit mai intai azil in Panama, pentru ca mai tarziu sa fie transportat in SUA, in pofida cererii Iranului de a fi trimis inapoi in Iran, spre a fi judecat pentru crimele impotriva poporului.
Istoria Statelor Unite, marcata de interventii in interes propriu, in afacerile altor natiuni, este de fapt lucrarea Iluminatilor, a caror influenta in aceasta tara a inceput de la cativa indivizi din guvernul care a luat nastere, dupa ce coloniile si-au castigat independenta de sub dominatia britanica. Argumentul hotarator, ca sa spunem asa, a aparut mai tarziu, prin intermediul Sistemului Rezervei Federale, consortiul bancar privat al Iluminatilor si al bratului de colectare a taxelor, Serviciul Intern de Urmarire a Veniturilor, care, laolalta, au ingenuncheat economia Statelor Unite, cu cativa ani in urma. Mituirea, santajul sau amenintarea membrilor Congresului si a altor agentii guvernamentale a devenit un lucru obisnuit si asta au facut lobbystii organizatiilor si corporatiilor conduse de Iluminati.   
Presedintele Obama a amenintat Siria cu o lovitura armata, deoarece este in combinatie cu marii furnizori de petrol?
Nu. Presedintele Obama avea nevoie de o parghie pentru a putea convinge regimul Assad sa inceteze folosirea armelor chimice, dar el nu a dorit niciodata ca situatia sa ajunga la aplicarea „loviturii”. Contrar publicitatii legate de relatia glaciara dintre el si Vladimir Putin – dupa cum a denumit-o un cititor, „noul razboi rece” – in spatele scenelor, cu mult inainte de inceperea negocierilor atat de mediatizate, s-au desfasurat fara incetare, intre diplomatii americani si rusi, discutii referitoare la Siria. Niciunul din cei doi conducatori nu doreste sa fie implicat din punct de vedere militar, niciunul nu vrea ca armele chimice sa se afle la dispozitia oricarui grup si ambii sunt sensibili la aspectele umanitare, ale razboiului din Siria.
Presedintele Obama este dedicat trup si suflet misiunii pe care inaltul Consiliu Universal i-a cerut sa si-o asume aceea de a aduce unitate si pace in lumea voastra. Stim ca multi oameni il percep foarte diferit de ceea ce v-am spus si pentru noii cititori, vom face o scurta recapitulare a celor intamplate.
Atunci cand consiliul a conceput un plan pentru Epoca de Aur a Pamantului, ei se asteptau ca toate sufletele evoluate, care doreau sa joace roluri principale in procesul inaltarii – o întreprindere evolutiva unica, ca scop si viteza in acest univers – sa isi respecte angajamentele. Unii au convenit sa joace rolurile grele pentru a crea conditiile care sa-i permita majoritatii oamenilor sa isi incheie experientele alese si sa puna capat karmei celei de-a treia densitati. Cand misiunile acestor suflete s-au incheiat, cu mai bine de un deceniu in urma, acestea au refuzat sa isi onoreze restul angajamentului si anume, sa se alature fortelor Luminii. Ele au devenit captive in puterea lor, in pozitii de varf din reteaua Iluminatilor si au continuat sa instige la framantari si suferinta, oriunde si oricand au putut.
Astfel, sufletul care s-a intrupat ca Barack Obama a mostenit situatii tulburi, atat pe plan national, cat si pe plan global situatii care nu ar fi aparut, daca sufletele respective si-ar fi respectat promisiunile. Dar nu au facut-o. In consecinta, el a preluat presedintia la apogeul unor conditii economice si de mediu adverse, razboaie, acte aleatorii de violenta si stocuri imense de arme mortale si, pe parcursul mandatului sau, Iluminatii i-au combatut incercarile de a redresa aceste situatii.
Desi a luat unele hotarari in stare de conflict, nu a lucrat niciodata impreuna cu Iluminatii. Chiar din contra – a facut toate eforturile posibile pentru a pune capat ramasitelor controlului lor global. Asadar, ca parte a contraofensivei lor de contracarare a oricaror reforme atat de necesare in aceasta tara si in intreaga lume, este normal ca agentii Iluminatilor sa imprastie minciuni in legatura cu Obama si intentiile sale. Transmiterea de Lumina catre presedintele Obama si catre intregul Pamant va ajuta la realizarea mai rapida a schimbarilor benefice care fac parte integranta din unirea lumii voastre, in pace si respect pentru toate formele de viata.
Ce se intampla cu SUA tara care ar trebui sa fie un model pentru democratie, libertate si visul american? Populatia saraca e in contiua crestere si exista foarte multa violenta. Imediat dupa alegeri, oamenii incep sa vorbeasca despre cine va candida data viitoare si guvernul se consuma in lupte interne, in loc sa se ocupe de problemele tarii.
Ce se intampla in Statele Unite nu este unic pentru aceasta tara – acest lucru se intampla in etape, de jur imprejurul lumii. Va aflati in plin proces de restaurare a echilibrului Gaiei, sufletul Pamantului, a corpului ei planetar si a locuitorilor ei. Dupa cum am mentionat mai devreme, lumea voastra este cu aproape zece ani in urma fata de momentul in care situatii de genul razboiului, al disparitatilor majore intre cei bogati si cei disperati si al guvernelor murdare ar fi trebuit sa dispara. Intr-un final, va avea loc reconcilierea absoluta a partilor in toate problemele in care predomina conflictul, dar, in acest moment, inca mai prevaleaza vibratiile care evoca cele mai bune si cele mai rele atitudini si comportamente.
Din acest motiv, extremistii politici au ajuns la apogeu in guvernul Statelor Unite si, din pacate, exista foarte multa violenta. O parte din aceasta violenta isi are radacinile in intoleranta sau frica fata de diferentele religioase, etnice, rasiale si filozofice, o alta parte se datoreaza vatamarilor emotionale si mentale suferite de veteranii de razboi; in timp ce cativa indivizi actioneaza sub control metal, datorat fie programarii Iluminatilor, fie influentei negative, omniprezente in divertisment. Acelasi lucru se intampla si in alte parti  de exemplu, in situatia ostaticilor din Nairobi, a atacurilor sinucigase cu bomba, a impuscaturilor aleatorii in masa sau in cazul altor izbucniri violente si crime aparent fara sens.
Mijloacele principale de comunicare in masa se asigura ca voi sa fiti la curent cu toate aceste incidente senzationale, oriune s-ar intampla ele, dar nu va spun nimic despre neumaratele realizari incununate de succes, pe toate planurile, de la sate si pana la nivel global, care constituie dovezi extraordinar de imbucuratoare si de incurajatoare ca reformele se intampla. In orice caz, mijloacele mass-media va dau doar fragmente ale imaginii de ansamblu, ca sa spunem asa, in ce priveste efectele binelui care prevaleaza, cum ar fi in cazul relaxarii tensiunilor din Siria. Papa Francisc este sincer in declaratiile sale, gradul de beligeranta al guvernului iranian a mai scazut si Organizatia Natiunile Unite care devenise, virtual, lipsita de putere, din cauza Iluminatilor incepe acum sa faca progrese in directia recuperarii scopului sau.
Nu cu multi ani in urma, energia preponderent creata de locuitorii Pamantului era bazata pe frica. Acum, miliarde de persoane bune numai cateva nu sunt asa – raspund in conformitate cu pasiunea lor de a ajuta la indreptarea raului, oriunde s-ar afla acesta. Schimbarea rareori incepe la varf pentru a cobori spre baza; ea incepe la baza si curge in sus si asta se intampla in intreaga voastra lume. E-mailurile adresate mamei mele ne spun ca multi dintre voi s-au simtit incurajati de recentele noastre mesaje, in care am enumerat unele dintre multiplele cai pe care iubirea-lumina le foloseste pentru a aduce schimbari in directia sporirii bunastarii popoarelor de pretutindeni.
Aspectul neplacut, daca doriti, este ca impreuna cu minunatele efecte ale acestei abundente de energie vine si nerabdarea de a observa schimbari dramatice. Iubita noastra familie de pe Pamant, voi va transformati lumea! Chiar si cu ajutorul pe care il primiti, in prezent, din partea familiei noastre universale, o astfel de întreprindere, de o asemenea amploare se poate duce la bun sfarsit numai treptat. In campul energetic de potential al Pamantului, tot felul de schimbari in bine capata un avant din ce in ce mai mare, in conformitate cu gandurile, sentimentele si actiunile ce se indreapta din ce in ce mai mult, in directii pline de Lumina. Lumina voastra deschide inimi si minti, ajutand la vindecarea celor indurerati si aducand din ce in ce mai aproape, ziua in care Pamantul va fi din nou un paradis.
Si asta ne conduce la un mesaj din partea unui cititor de la Centrul Ra Kendra, din Filipine, pe care il vom include aici, cu permisiunea sa:
Modul in care se indeparteaza intunericul este sa lasi Lumina sa treaca…LUMINA, LUMINA, LUMINA IN ACTIUNE.
A negocia din inima, radiind Lumina, Iubire si Pace face motivele transparente si poate conduce la o intalnire a mintilor pentru binele comun (aceasta se refera, in mod direct, la gasirea pacii pe calea negocierilor, pentru rezolvarea conflictului din Siria.)
Pacea nu este legata de razboi, asa cum il intelegem si il exprimam noi …PACEA ESTE O STARE A FIINTEI, CE EXISTA CA ATARE, IN TOTI, chiar daca se pare ca nu i se da nicio sansa de a se exprima intr-un fel care sa se manifeste plenar. In timp ce diferite perspective si expresii ale tendintelor umane pot starni si exprima, printre unii dintre noi, razboiul, distrugerea, etc…, acestea pot fi contracarate sau redirectionate sub forma unui bine creativ, prin forta dorintei de pace din multi dintre noi. Scopul nostru este ca PACEA sa DOMNEASCA IN INIMILE TUTUROR si nu oprirea violentei si a atrocitatilor fata de altii si fata de noi insine; acestea vor inceta oricum sau vor fi transmutate/transformate, atunci cand pacea va prevala.
Sa ne amintim elementele de baza… si anume, ca noi suntem expresia Constiintei ca Energie, diferenta constand in modul in care relationam cu ea si in care, intr-un final, o exprimam.
Asadar, dragilor, de indata ce simtim ca impulsul pasiunii noastre pentru pace este atras in directia furiei si a altor forme care ar alimenta conflagratia distorsiunilor, sa respiram adanc de cateva ori si sa ne redirectionam sau sa ne reorientam atentia catre sursa respectivei pasiuni… INIMA INIMII NOASTRE, ACOLO UNDE ESTE SALASUL PACII, IUBIRII SI AL VOINTEI LUI DUMNEZEU. Aceasta ne poate conduce la negocierea pasnica a pacii, in locul luptei pentru pace.
Acestea fiind spuse, va multumesc tuturor si vorba cantecului…SA FIE PACE PE PAMANT SI FIE CA PACEA SA INCEAPA CU MINE…
Onoram sufletele de la Centrul Ra Kendra si nenumaratele alte suflete care transmit iubire-lumina. Conform legii universale, energia pacii din inima si din minte grabeste ziua in care sufletele din lumea voastra vor trai in armonie unul cu celalalt si cu Natura.
Toate fiintele din acest univers sunt cu voi, aclamandu-va evolutia si imbratisandu-va cu iubire neconditionata.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)