Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 13 noiembrie 2012

Mesaj de la Matei 1 noiembrie 2012 - completare la mesajul din 21 octombrie 2012

1 noiembrie 2012 - completare la mesajul din 21 octombrie 2012
Uraganul Sandy, care a inundat coasta de nord-est a Statelor Unite, nu a fost provocat de oameni. Mama Pamant s-a curatat, eliberandu-se de negativitatea care era profund inradacinata in zona oraselor New York si Washington DC si in imprejurimi, transmutand-o in Lumina. Iluminatii nu mai au acces la tehnologia pe care au utilizat-o in mod gresit, timp de multi ani la rand, pentru a initia cutremure si furtuni majore.
Mesajul de la Matei pe luna octombrie a fost transmis mai tarziu, deoarece astazi a fost prima zi in care am avut conexiune la Internet, dupa data de 18 octombrie, cand au inceput problemele cu toata zona mea ISP. Toate procedurile de remediere off-line au esuat si nu a fost disponibil niciun tehnician pentru a veni acasa inainte de 25 octombrie, cand am plecat la Conferinta Scenariul 2012 din Sedona.
21 octombrie 2012
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. S-ar putea ca, in mod special in randul Lucratorilor intru Lumina, care stiu ca iesirea Pamantului din cea de-a treia dimensiune este iminenta, sa existe ingrijorare in legatura cu tulburarile care nu se mai linistesc si chiar, in unele cazuri, par sa sa se amplifice. Vrem sa va linistim mintile in legatura cu acest aspect si sa va explicam de ce este aceasta situatie in lume, pornind de la Inceputuri.
Iubitilor, ceea ce voi diferentiati ca fiind stiinta si spirit sunt, in realitate, unul si acelasi lucru. Nu poate exista separare, pentru ca originea si componenta fiecarui lucru din cosmos este energie. Aceasta energie este esenta pura a Iubirii-Lumina a Creatorului, Fiinta Suprema a cosmosului, Sursa, Toate Cate Sunt, Totalitatea, EU SUNT.
Fiecare dintre voie este un suflet sine unic, independent si neatins, in infinita si eterna interconectare a Toate cate sunt, fiecare locuitor al Pamantului fiind, in acelasi timp, un microcosmos al planetei. Pamantul este, la randul sau, un microcosmos al sistemului vostru solar, sistemul este un microcosmos al caii Lactee si galaxia voastra este un microcosmos al acestui univers. Universul nostru este un microcosmos al cosmosului, ale carui Inceputuri au fost ceea ce voi numiti „Big Bang” si, din acel moment, nimic nu mai exista numai pentru sine si ceea ce se intampla oriunde, afecteaza totul, pretutindeni.
In ultimele cateva decenii, Pamantul a fost scena centrala a acestui univers, datorita usurintei si amplorii fara precedent a schimbarilor de pe planeta, care au fost atribuite stiintei – si a schimbarilor din interiorul popoarelor sale, care au fost atribuite spiritului. Cu toate acestea, toate schimbarile in curs de desfasurare – atat pe Planeta, cat si in interiorul vostru – au fost puse in miscare cu vreo saptezeci de ani in urma, atunci cand i-ati dat noi directii energiei, ca sa spunem asa.
Energia este neutra, dar fluxurile de energie pot fi directionate de catre atasamentul lor la formele-gand. Aceste forme sunt, in realitate, substante – invizibile, de altfel, pentru voi – care sunt create de fiecare gand, sentiment si actiune, a fiecarei vieti existente. Astfel, atasamentele pot fi atat de natura pozitiva, cat si de natura negativa – acest univers lucrand cu amandoua.
Cu cat cineva se afla mai aproape de orice miscare a energiei, cu atat este mai puternic afectat. Pentru ca lumea voastra este inundata de componentele negative ale dualitatii – frica, contradictii, diviziune, furie, lacomie, minciuna, coruptie, saracie si violenta intamplatoare – voi va aflati in epicentrul dinamic al unui cutremur.
Acele atasamente negative ale fluxurilor nu numai ca sunt generate aici – dar sunt si emise mai departe. Prin legile fizicii care guverneaza viata in acest univers, oriunde ar fi generata energia, ea este aruncata in spatiu, unde atrage si se ataseaza de cea mai apropiata energie similara – dupa care, asemenea unui bumerang, se reintoarce intarita. Deoarece sunt emise, din abundenta, fluxuri din zona limitei negative a dualitatii Pamantului, acestea atrag si aduc inapoi exact ceea ce s-a emis. Datorita acestei legi imuabile a atractiei, lumea voastra este cuprinsa inca de turbulente.
Si de aceea v-am cerut, cu staruinta, sa va concentrati asupra a ceea ce va doriti in viata si in lumea voastra! Cei multi care sunt preocupati sa se gandeasca la ce nu vor si la anxietatea, deznadejdea, furia, tristetea si nerabdarea lor legate de aceste situatii, creaza mai mult din toate acestea, in viata lor personala si in lume. Acest gen de ganduri si de sentimente sunt pline de o negativitate care nu face altceva decat sa prelungeasca situatiile de care doresc sa scape!
Singura solutie de a opri acest carusel este Iubirea, cea mai puternica forta din cosmos. Iubirea – aceeasi energie ca si Lumina, numai ca exprimata diferit – este ceea ce au transmis cu intensitate catre Pamant, timp de decenii, Fiintele de Lumina din intregul univers. Aceasta infuzie initiala de Lumina este cea care a salvat viata planetei si i-a dat puterea de care avea nevoie, pentru a se desprinde din adancurile celei de-a treia densitati si a porni pe calea inaltarii.
Cu aceasta infuzie de Lumina, Pamantul a avut mai mult de oferit tuturor locuitorilor sai, microcosmosurilor Fiintei sale – iar cei care si-au deschis inimile si mintea au primit aceasta Lumina, generand apoi propria Lumina, forta lor vitala, mai din abundenta. Ne-am bucurat cu – si pentru – fiecare dintre ei! Nu numai ca vietile lor au fost ridicate spre iluminarea spirituala constienta, dar reactia lor a creat fluxuri de energie pozitiva, de ale caror atasamente au beneficiat, pe mai departe, Pamantul si alte suflete receptive.
Deoarece iubim fiecare suflet din lumea voastra, este trist pentru noi sa vedem ca mai sunt inca unii care refuza Lumina care le-ar inlocui frica si chinurile, cu vindecare si bucurie. Atata timp cat cei intunecati au detinut controlul lumii voastre, s-au simtit puternici. Cu cativa ani in urma, atunci cand acest control a inceput sa se erodeze, s-a instaurat frica. Acum, Iluminatii sunt disperati, vazand cum ultimele ramasite zdrentuite ale influentei lor – mijloacele de comunicare in masa si segmente ale fortelor armate si ale economiei – dispar. Conducatorii tiranici fug si ei, ingroziti de faptul ca tovarasii lor din alte tari au fost inlaturati de popor. Multe milioane de oameni mai traiesc inca in frica, din cauza activitatilor acestor intunecati.
Frica este o emotie amplificata, ce emite cea mai puternica negativitate. Chiar daca frica generata pe Pamant are, dupa cum am spus, efecte universale, ea efecteaza cel mai profund viata de pe planeta. Ganditi-va cat de des am subliniat importanta trimiterii de Lumina catre verigile cele mai slabe ale lantului de suflete al familiei noastre – celor care au devenit captivi in intuneric.
Chiar daca Legea Creatorului, privind liberul arbitru, le da dreptul de a-si nega Lumina, ei nu pot opri imensa putere cosmica a acesteia. Calea inaltarii Pamantului a atins un nivel vibrational de supratensiune intensa a energiei – si intunecatii blocheaza calea fluxurilor energetice, cu o negativitate furibunda. Din moment ce aceste fluxuri negative nu se pot intoarce si nici nu pot inainta catre a patra densitate, ele sunt fortate sa se consume repede si cu furie.
Aceasta este cauza tulburarilor la care asistati si noi ne grabim sa va asiguram ca aceste ciocniri nu se vor incheia exploziv! Lumina venita de la familia noastra universala, combinata cu Lumina voastra, sunt cu mult mai puternice decat negativitatea care inconjoara planeta! Si un semn clar ca planeta gestioneaza, cu prudenta, ceea ce se intampla este numarul, mult mai scazut decat pana acum, al mortilor si al pierderilor materiale rezultate in urma recentelor cutremure – modul principal de eliberare a negativitatii sale.
Am declarat ca scopul mesajelor noastre este de a ilumina,de a incuraja si de a oferi indrumare spirituala, pe parcursul unei etape fara precedent in istoria universala. Am mai spus si ca suntem apolitici – asemenea tuturor fiintelor spirituale evoluate, am progresat cu mult dincolo de aspectul politic al naturii noastre.
Si atunci, de ce sa mai vorbim despre politica? Stiind cat de incarcata de negativitate a devenit lumea voastra, este esential pentru intelegerea inaltarii Pamantului – si nu va putem da o explicatie, omitand motivatia – sa va eliberati de imensa negativitate determinata de efectele ideologiilor politice.
Deciziile politice afecteaza viata populatiei – drepturile civile, legile, educatia, somajul, tipul de informatie diseminata, practicile culturale, conditiile economice, taxarea, votul, ingrijirile medicale, orientarea religioasa si desemnarea „inamicilor”. Fundamentul majoritatii guvernelor lumii voastre a fost constituit, vreme indelungata, din razboi, coruptie, minciuna si oprimarea unuia de catre celalalt – iar toate acestea au produs o negativitate acerba.
Pe parcursul erelor, grupuri conducatoare combative au determinat varsari de sange fara sfarsit, care aproape ca v-au ucis planeta. De aceea Gaia, sufletul Pamantului, a ales sa isi scoata corpul din a treia densitate, in care infloreste intunericul si sa calatoreasca spre densitati superioare, in care ideologiile politice puternic polarizate si rezultatele lor tragice nu mai exista.
Deciziile si actiunile guvernului Statelor Unite au o mare influenta pretutindeni si de aceea alegerile din aceasta tara sunt de interes global. Am vorbit despre misiunea presedintelui Obama, in contextul planului director al Epocii de Aur a Pamantului, care este in conformitate cu dorinta Gaiei pentru o lume a pacii, in care toti traiesc in armonie cu Natura. Dorinta ei si planul care o materializeaza transced politicile tuturor natiunilor.
Obama, care a trait multe vieti in pozitii de conducere, a acceptat misiunea monumentala de a aduce pacea in lumea voastra – si el a venit cu intelepciunea, viziunea, daruirea si integritatea morala si spirituala, necesare pentru a deschide calea. Nici el si nici misiunea lui nu s-au schimbat.
Cu toate acestea, pe parcursul manadatului sau, eforturile i-au fost subminate de catre Iluminati – cei din Congres, sprijiniti de altii din afara. Un exemplu al lucrarii lor combinate, pe care il puteti recunoaste, este „Obamacare”, planul sau atat de judecat, care a ramas doar o umbra a ceea ce intentiona Obama. Pentru a putea aduce reformele pe care le dorea pentru oamenii tarii sale, el nu a avut de ales decat sa schimbe anumite prevederi si sa adauge sau sa elimine altele, astfel incat Congresul sa aprobe Legea Asistentei Medicale Accesibile.
In curand, toti indivizii ale caror actiuni sunt motivate de lacomie si control, nu vor mai exista. Atunci veti vedea de ce consiliul universal suprem a ales sufletul nascut ca Barak Obama sa joace unul dintre cele mai importante roluri in lumea voastra de astazi. Lucrurile ar fi fost mult mai clare si in primul mandat, daca nu ar fi existat tenacitatea celor intunecati.
In ciuda capacitatii lor de a amana evolutia importanta a reformelor, Pamantul, impreuna cu avangarda sa de suflete luminate a continuat sa se miste constant, catre cea de-a patra densitate. Cum numaratoarea inversa a ajuns acum la nivelul saptamanilor, in curand veti putea vedea tulburarile si conflictele actuale evoluand catre o dorinta unita pentru o lume a pacii si pentru instaurarea Epocii de Aur a Pamantului.
Sa va vorbim despre primele etape ale vietii, in aceasta Epoca. In ultimul nostru mesaj, am enumerat proiectele prioritare. Acum, va vom descrie la ce sa va asteptati, in ceea ce priveste natura generala a societatii.
Dupa cum am mai spus, intreaga glorie a Epocii de Aur nu va va astepta chiar imediat ce ii treceti pragul. Si nici nu va fi o societate complet diferita sau iluminata, de indata ce ajungeti acolo. Atat Pamantul cat si Nirvana vor continua sa fie scoli excelente pentru sufletele care evolueaza in fiinte androgine – fiinte avand un echilibru perfect intre energiile masculine si feminine – si ceea ce este nevoie sa se echilibreze sunt, in special, emotiile, datorita faptului ca ele influenteaza atitudinile si alegerea intre actiune si reactiune.
Simpla intrare in Nirvana nu schimba natura unei persoane si nici simpla intrare in Epoca de Aur. Nu vorbim despre respectarea contractului sufletului – oricine se abate, in mod serios, de la prevederile acestuia, ignorand indrumarea constiintei si alegand constient caile intunecate, va pleca – noi ne referim la trasaturile voastre personale, interese, idei, standarde, aspiratii, indemanari si talente.
De exemplu, un pesimist nu va deveni optimist si lenesul nu va deveni, brusc, harnic. Timizii nu vor deveni obraznici – si invers. Cineva care analizeaza o situatie in detaliu nu va incepe sa se comporte cu spontaneitate, iar o persoana obisnuita sa faca o treaba mediocra, nu va deveni perfectionista. Suporterii de fotbal sau baseball nu vor deveni pasionati de arta – si nici artistii nu se vor apuca sa se antreneze pentru Olimpiada. Fermierii nu isi vor schimba ocupatia si nici profesorii, asistentele medicale, mecanicii, vanzatorii, bucatarii, arhitectii, tamplarii, programatorii sau oricine altcineva, a carui munca ii aduce implinire.
Pe scurt, caracteristicile, aptitudinile, slujbele, hobbiurile voastre si asa mai departe – tot ce compune individul unic care sunteti fiecare – nu va fi diferit, pana cand nu alegeti voi asta. Vrem sa clarificam putin. Indivizii carora le place sa vaneze si sa pescuiasca vor trece rapid la alte forme de recreere, la fel de satisfacatoare, care sa onoreze toata viata de pe taramurile Naturii.
Marea diferenta, de care se vor bucura toti, este dorinta de a incepe sa vedeti situatiile din perspectiva celorlalti, de a adopta atitudini care sa conduca la discutii si decizii armonioase si de a actiona, astfel incat sa poata fi servite interesele tuturor. Veti trai in vibratiile Iubirii-Lumina, care sustin aceasta abordare si inspira actiuni in consecinta.
Legea fizicii referitoare la „ce se aseamana se aduna” creaza conexiuni si intre persoanele care au spirite inrudite din punct de vedere energetic. Relatiile – in familie, la locul de munca, activitatile in comunitate sau organizatiile nationale – care se bazeaza pe aceasta fundatie, vor rezista, cele care nu o fac, nu. Intelegand ca scopul tuturor sufletelor este cresterea constiintei spirituale treze, se poate ajunge la o intelegere amiabila, atunci cand a o lua pe cai diferite ofera ocazia evolutiei.
Problemele serioase de sanatate se vor ameliora treptat, fara ca bolile cronice sa dispara brusc. Oricum, odata aflati in vibratiile celei de-a patra densitati, veti incepe sa va simtiti foarte revigorati la corp, minte si spirit. Timp de ani la randul ati fost asaltati de o multitudine de toxine care si-au luat din plin obolul din randul populatiei. Niciunul din aceste elemente toxice nu mai exista in cea de-a patra densitate si, pe masura ce continuati sa treceti in aceste vibratii mai inalte si mai puternice, perfectiunea corpurilor va fi restaurata.
Stim cat sunteti de nerabdatori sa aflati cand vor veni printre voi membri familiei noastre spatiale, spre a fi primiti oficial. Bunul nostru prieten, Hatonn, ne spune ca totul este pregatit, se mai asteapta doar semnalul din partea consiliului universal suprem, care actioneaza sub indrumarea lui Dumnezeu.
Se stabilizeaza economia cu adevarat – sau este totul o manipulare iluzorie a Iluminatilor? Economia globala – care e ca sa spunem asa, produsul fumului si oglinzilor – este ireparabila. Fundatia noului sistem a culisat sub cea veche, astfel incat, atunci cand aceasta se va prabusi, noua fundatie va fi deja la locul ei. Aceasta va permite tranzitia usoara, de la vechiul sistem la ce nou.
Vor fi instituite schimbari personalizate, legate de valute, banking, imprumuturi, taxe, comert si investitii, intr-un ritm care sa minimizeze confuzia, proritatea economica fiind absolvirea de datorii rezultate din imprumuturile FMI, catre tarile in care banii nu au ajuns la masele saracite, asigurandu-se astfel cele esential necesare acestor multe milioane de oameni. Alte prioritati le constituie rezolvarea problemei acute a somajului, a celor lipsiti de adapost si a refugiatilor.
Pentru voi, suflete dragi care ii trimiteti mamei intrebari cu caracter personal – cum ar fi unde si cand sa va mutati, care va este misiunea, daca aveti destula Lumina pentru a insoti fizic Pamantul, daca va puteti vindeca – noi nu avem raspunsurile pe care le cautati. Voi insa le aveti – tot ce este important sa aflati se afla in sufletul vostru!
In multe mesaje v-am cerut, cu staruinta, sa nu va mai bazati pe surse exterioare, pentru a va afla raspunsurile, ci sa va orientati spre launtrul vostru. Linistiti sporovaiala mintii voastre 3D si lasati sa vina mesajele sufletului, asa cum vin ele – prin intuitie, instinct, inspiratie, aspiratie si constiinta, indrumarea care va tine pe calea stabilita prin contractul sufletului vostru.
In orice caz, in ceea ce priveste misiunea, va repetam ceea ce am spus in legatura cu cei putini care sunt doriti pentru a ocupa posturile de conducatori. Cei mai multi dintre voi au ales sa fiti deschizatori de drumuri, prin raspandirea Luminii personale si va impliniti acest rol pur si simplu fiind cel care sunteti, unul dintre copiii preaiubiti ai lui Dumnezeu, inrudit cu toti ceilalti din familia Lui – toata omenirea, animalele, regatul plantelor si sufletele nepretuite din taramurile Device de pe Pamant.
Este important si sa aveti discernamant, in legatura cu informatia legata de evenimentele care se petrec in lume, deoarece dezinformarea este inca prezenta din plin, in principalele mijloace de comunicare in masa, in publicatiile private si pe Internet, asta incluzand si mesajele transmise prin channeling. Va spunem din nou sa mergeti inlauntrul vostru si sa fiti atenti la ce senzatii apar. Daca informatia curge usor, este foarte probabil sa fie adevarata, daca simtiti orice fel de rezistenta, e destul de probabil sa fie falsa. Nivelul scazut al constiintei unei minti inchise va face oricum ca persoana respectiva sa respinga toate informatiile care nu ii sustin credintele rigide.
Mai presus decat orice, nu va lasati atrasi de informatii care induc frica – nu aveti de ce sa va temeti! Este vremea sa va simtiti fericiti, entuziasmati si victoriosi! Va aflati la un minuscul segment de timp linear departare de linia de final – ati si castigat deja!
Va onoram pentru vitejia si statornicia cu care stati in Lumina. Onoram perseverenta si naturaletea cu care depasiti toate obstacolele ce va sunt puse in cale de catre intuneric si va admiram rabdarea pe care o aveti in fata intarzierii. Va onoram pentru ca va conduceti lumea catre o era noua, a iubirii, pacii si armoniei cu toate cate sunt in Natura. Va rugam sa va onorati si voi, la fel cum o facem noi!
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

9 comentarii:

 1. MULTUMIM TIE SI MAMEI TALE SI O ROG PE MAMA TA SA NE MAI TRADUCA SI NOUA MESAJELE, VA IUBESC.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu mare interes astept mesajul lui Matei pe luna decembrie 2012. Va multumesc pentru eforturile depuse pentru a ne informa si pe noi spre a ne trezi la realitate, ADEVARATA REALITATE.
  Pace, Iubire si Lumina!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imediat ce il primesc , il voi posta aici !!!

   Ștergere
  2. MULTUMESC, ASTEPT CU NERABDARE!

   Ștergere
  3. Maine dimineata la ora 7:00 aveti mesajul de la Matei pe luna Decembrie. Pup si va multumesc ca sunteti altaturi de mine !!!

   Ștergere
 3. Nu am reusit sa gasesc mesajul lui Matei PE LUNA DECEMBRIE. Poate nu stiu eu sa ma descurc, dar nu l-am vazut. Sunteti buna sa postati linkul?
  MULTUMESC!
  PACE IUBIRE LUMINA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu Drag !!!
   http://dei-matei.blogspot.ro/2012/12/mesaj-de-la-matei-10-dec-2012.html

   Ștergere
  2. MULTUMESC!!!!!!!!! SARBATORI CU PACE SI IUBIRE!

   Ștergere
  3. Multumesc ! La fel si voua , sa aveti parte de tot ce e mai bun pentru voi ! Si La Multi Ani !

   Ștergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)