Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 14 noiembrie 2013

De ce este viaţa aşa dificilă?!

Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic!

Nu găsiţi că este interesant că cele mai multe dintre religii de pe planetă vă privesc ca fiind născuţi murdari? Este o stare ciudată, nu-i aşa, pentru o creatură a creaţiei divine! Vi se pare rezonabil să fiţi născuţi într-un sistem spiritual în care nu aţi avut nicio şansă când aţi sosit, pentru că ceva s-a întâmplat cu eoni înainte de a ajunge voi aici? Acest lucru poate să fie ceva ”făcut după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu”?? Valoarea de sine pe care o posedaţi v-a fost dată potrivit energiei echilibrului dintre lumină şi întuneric de pe planetă, când aţi fost născuti. Acum energia de pe planetă vibrează mai repede, echilibrul planetar lumină-întuneric s-a schimbat.

Permiteţi-mi să vă ofer o informaţie care va avea sens. Există energie nou-creată pe planetă, una pe care aţi început să o creaţi în 1987 şi care s-a sfârşit în 2012. Aceasta înseamnă o fereastră de 25 de ani în care voi aţi lucrat. V-aţi născut în energia veche! De aceea valoarea de sine a voastra este scazuta. Dar pentru oamenii care se nasc acum nu există aceeaşi modalitate. Despre cine este vorba? Noii copii! Noi i-am numit Indigo. Unii i-au numit Cristal. Unii i-au numit Copiii Noului Pământ, Copiii Noului Mileniu, Noii Copii – numiţi-i cum doriţi! Ei sunt diferiţi! Ei sosesc înzestraţi în domeniul valorii de sine.

Ce se întâmplă când iei un copil cu valoare de sine echilibrată, înaltă, şi îl pui alături de adulţii a caror valoare de sine este scazuta? Copiii par puţin încăpăţânaţi, nu-i aşa? Poate fi din cauză că ei ştiu cine sunt! Să ai un copil care te priveşte mereu curios şi tu poţi vedea în ochii lui că spune: ”De ce eşti aşa?”. Este o conştiinţă care o priveşte pe alta! Este o conştiinţă înzestrată, care vine în echilibru, privind la cel care e nascut în energia veche a incertitudinii şi îndoielii.

Ei sunt copiii voştri în acest moment, copiii care fac rele. Aceşti copii nu intenţionează să fie dificili! Dar pentru voi, cei care nu aţi avut niciodată atributul valorii de sine echilibrat, ei par adesea dificili. Vreţi să ştiţi adevărul despre echilibrul din dualitate? Mergeţi înapoi şi citiţi parabola pe care v-am oferit-o numită “Călătoria spre Acasă” (carte scrisa de Lee Carroll si tradusa si publicata de Editura For You). În parabolă este vorba de un om numit Thomas Michael. Michael s-a văzut pe sine ca fiind faţa lui Dumnezeu şi el a fost uluit.

Vedeţi, dragi oameni, acesta este adevărul, voi aţi venit fără abilitatea de a vedea aceasta. Născuţi murdari? Oh, nu! Născuţi cu poticneli, poate, dar nu murdari! Voi v-aţi născut divini, dar cu un puzzle înaintea voastră pe care să-l descoperiţi, incluzând navigarea printre capcanele credinţelor, cele care voiau să reducă divinitatea voastră la nimic.

A crea valoarea de sine echilibrata

Cum doriţi să luaţi acest dezechilibru şi să-l corectaţi? Este posibil, invitaţia este făcută, pentru ca voi să începeţi, şi sunt şapte atribute care vă pot ajuta. Unele dintre ele sunt uşoare, altele sunt grele, unele sunt simple în explicarea lor, altele nu sunt. Unele dintre ele vor părea foarte simpliste. “Ei bine, eu ştiu asta!”, puteţi voi spune. Aşa că eu vă voi răspunde: ”Atunci de ce nu faci acel lucru?!”

Aici sunt şapte atribute pe care noi le garantăm, dacă le veţi practica pe toate în mod regulat, veţi începe să intensificaţi conştiinţa voastră angelică şi veţi proba echilibrul valorii de sine.

1. Fiţi creative

Primul este acesta: faceţi ceva creativ? Voi puteţi spune: ”Eu nu am nimic intensiv care să fie creativ”. Da, tu ai. Voi toţi aveţi! Câţi dintre voi au încercat să facă channeling? Şi voi puteţi spune: ”Ei bine, acum eu nu cred că vreau să fac acest lucru.” De ce nu încercaţi să faceţi channeling când sunteţi singuri? De ce nu încercaţi să-l faceţi pe hârtie? De ce nu vedeţi ce vor celulele şi Sinele vostru Divin să vă spună, îndată ce voi permiteţi acestui lucru să curgă?! Voi puteţi fi şocaţi şi surprinşi. Nu trebuie să arătaţi ce faceţi nimănui. Făcând lucruri creative luaţi partea-Dumnezeu din voi şi o împărţiţi cu partea voastră din dualitate, şi este interesant să priviţi lumina care se extinde. Faceţi ceva creativ! Poate că nu vă consideraţi un cântăreţ, în schimb puteti scrie o melodie. Lăsaţi pe altcineva să o cânte. Cumva, nu sunteţi pictori? Pictaţi oricum! Permiteţi copilului (din voi) să picteze ce aţi pictat când eraţi copil. Faceţi ceva creativ! Acesta este numărul unu. El pare foarte simplist, nu-i aşa? Veţi vedea cum aceste lucruri se amestecă unul cu altul si atunci numărul unu va deveni numărul şapte. Cercul atributelor pe care vi le dau acum vor fi mult mai profunde decât par acum. Creativitatea realizează ceva pentru voi. Ea bate în uşa Sinelui Divin şi începe să exerseze părţile din voi care trebuie trezite.

2. Ajutaţi-i pe alţii

Numărul doi: ajutaţi-i pe alţii! Acesta pare simplu până când începi să-l elaborezi. Şi îl vei elabora bine. Vă provoc să mergeţi voluntari într-un loc în care oamenii mor. Mergeţi şi găsiţi locul cel mai întunecat pe care puteţi să-l găsiţi, lucrătorilor de lumină! Mergeţi şi găsiţi locul în care copiii mor şi plantaţi-vă acolo. Găsiţi-i pe cei care mor de cancer sau de boli virale şi instalaţi-vă acolo. Citiţi-le, luaţi mâinile lor şi spuneţi-le poveşti. În mod voluntar! Voi aveţi timp pentru copii… şi îi cunoaşteţi. V-aţi gândit vreodată la acest lucru? ”Kryon, tocmai ne-ai dat un lucru oribil de realizat. Nu putem. Nu am putea nicicând să mergem acolo”, puteţi spune voi. “Aş plânge în hohote în faţa uşii şi nu aş fi de folos nimănui”. Dragilor, aceasta este o percepţie greşită, comună, cum ca cei umani nu ar putea să ajute, pentru că ei sunt prea sensibili! Am să vă ofer un postulat şi apoi am să vă cer să mergeţi să-l probaţi. Când staţi în faţa uşii din acel loc, în care copiii mor, când deschideţi uşa, lumina voastră se împrăştie în acea zona şi iubirea lor se amestecă cu a voastră. Vă veţi simţi înălţaţi şi binecuvântaţi. Voi puteţi să staţi şi să ţineţi mâna unui copil care moare, puteţi plânge pentru viaţa lui, dar vă veţi simţi sporit, înălţat, pentru că divinul din voi atinge divinul din el. Nu există nimic asemănător, dragi fiinţe umane, nimic asemănător! Voi deveniţi parte a unui proces divin! Puteţi celebra fiind acolo şi ajutând? Puteţi face acest lucru! Mergeţi unde sunt bătrâni aproape de tranziţie. Citiţi-le poveşti! Cereţi-le să vă povestească din vieţile lor! Celebraţi tinereţea lor şi fiţi acolo când fac trecerea (cand mor). Divinitatea voastră va celebra divinitatea lor şi ambele părţi vor fi sporite. Ajutaţi-i pe cei care fac trecerea, nu are importanţă vârsta lor, creaţi şi stimulaţi o parte din voi care vă va surprinde! Veţi cere să o faceţi necontenit, înţelegând că ceea ce faceţi este cu adevărat o muncă sacră.

Dragi fiinţe umane, acestea sunt doar două dintre puncte şi deja veţi începe să va simţiţi diferit. “Poate că eu sunt cineva!”, puteţi spune. “Poate că există ceva, cu adevărat, în acestea!” Părţile întunecoase din voi se vor diminua când vor vedea lumina care începe să se desfăşoare în zonele care erau obscure înainte. Acesta este numărul doi. Mergeţi şi ajutaţi pe cineva!

3. Faceţi exerciţii şi meditaţii

Acesta este cel mai dificil şi unul care nu o să vă placă. Exerciţii! În civilizaţia voastră voi nu vânaţi animale pentru mâncare! Trebuie să echilibraţi această lipsă de activitate cu exerciţii! Din punct de vedere biologic, când faceţi exerciţii apare un echilibru chimic care este transformat, schimbat. În plus, voi aduceţi mai mult oxigen decât este necesar, un combustibil real necesar organismului. Oxigenarea a fost trecută cu vederea în trecut. Ea este foarte necesară! Lăsaţi-mă să vă spun un alt secret! Faceţi exerciţii şi apoi faceţi o meditaţie! Priviţi ce se întâmplă! Aceasta este ordinea lucrurilor. Faceţi-o corect! Faceţi exerciţii, apoi meditaţi! Nu vă păcăliţi! Unii dintre voi pot spune: ”Să văd…….” Aceasta înseamnă să meditaţi, să meditaţi corect. Acesta este numărul trei şi este la fel de important ca şi celelalte.

4. Observaţi-vă ce afirmaţi

Numărul patru poate fi dificil de explicat pentru voi şi va fi simplificat. Observaţi ce spuneţi! Cuvintele rostite sunt constructoare de energie, energie care este divină! Ele trec prin aer şi sunt duse, cât mai bine cu putinţă, prin energiile din corpul vostru şi prin cele din jurul vostru (energii pe care nu le vedeţi), încercând să facă tot posibilul să realizeze ce vreţi voi să co-creaţi. Posibil ca într-o situaţie negativă voi să spuneţi: ”Oh, minunat! Ştiam eu că se va întâmpla!” Structura voastră celulară spune: ”L-aţi auzit pe şefu’?” I-a plăcut acest lucru!” Entităţile din jurul vostru aud aceasta, deasemeni! “L-aţi auzit pe şefu’?” Crede că este minunat! Să îl facem din nou! V-aţi gândit vreodată la acestea? Celulele aud şi vor face tot posibilul să se asigure că se întâmplă din nou!

Observaţi ce spuneţi! În schimbul poziţiei negative, oferiţi-vă afirmaţii. Binecuvântate sunt fiinţele umane care înţeleg puterea cuvintelor vorbite! Cine sunteţi voi? Spuneţi-vă rar numele! Eu sunt “X”. Şi puneţi accentul pe “sunt” şi observaţi ce se întâmplă. Lăsaţi-mă să vă spun ce înseamnă această frază. Dacă numele tău este Paul şi tu spui “Eu sunt Paul”, primele două sunt exprimarea a cine eşti: “EU SUNT”. Paul este apoi persoana adăugată care identifică cum eşti numit. Sunt două exprimări în trei cuvinte.

Voi manifestaţi energia pe care o plasaţi în aer prin vorbire. Elementele reale “aud aceasta” la un nivel universal. Voi sunteţi foarte obişnuiţi să faceţi mare zgomot când gândiţi că sunteţi provocaţi. Încercaţi să echilibraţi acest lucru! Este momentul să exprimaţi bucuria voastră!

5. Provocaţi partea voastră întunecată

Acesta pare ca un lucru înfiorător, dar el nu este. Ascultaţi! Provocaţi locul vostru întunecat la o luptă! Aruncaţi-i mănuşa! Spuneţi-i unde vă veţi întâlni şi la ce oră şi apoi aşteptaţi-l! Provocaţi această parte să se întâlnească cu voi frontal. Aveţi părţi din voi care nu vă plac? Sigur că aveţi, atât timp cât sunteţi în dualitate! V-am oferit deja informaţia. Aveţi părţi întunecoase pe care aţi vrea să le faceţi curate, să le îndepărtaţi ori să le anulaţi? Atunci provocaţi aceste părţi mai întunecoase ale voastre la luptă. Fixaţi o întâlnire! Vreţi cu adevărat să fiţi curajoşi? Provocaţi-le la o luptă în întuneric, pe propriul lor gazon!

Motivul pentru care vă spun acest lucru este ca aceste părţi întunecate şi oribile nu se vor arăta. Ele se tem de partea voastră luminoasă şi în special de părţile care au devenit mai puternice! Veţi câştiga această luptă doar stând acolo în întuneric şi provocându-le să apară. Imediat veţi fi în întuneric şi veţi cânta. Neînfricat şi râzând de întreaga situaţie. Dacă nu vă amintiţi nimic astăzi, înseamnă că această energie despre care aţi gândit că este feroce se teme de intenţia divină! Intenţia de a echilibra va anula această parte întunecoasă, de fiecare dată! Împuterniciţi-vă voi înşivă şi veti observa ca părţile voastre întunecoase încep să părăsească barca. Ele nu îndrăznesc să se arate şi nu vor învinge!

6. Solicitaţi îngerul interior

După ce realizaţi că partea voastră întunecoasă este laşă, este momentul să solicitaţi îngerul care a fost întotdeauna acolo. Acest lucru este legat de înţelegerea a cine sunteţi cu adevărat. Chiar dacă nu veţi putea fi capabili niciodată să vedeţi această parte angelică a voastră, este vorba despre adevăratul sine, care este pregătit să fie solicitat. Încă o dată, folosiţi-vă puterea cuvantului dacă vreţi să intensificaţi acest proces! Faceţi o ceremonie, dacă voi credeti ca aceasta ajută ca procesul să devină real.

Înţelegeţi cum aceste atribute de mai sus se pun de acord împreună? Voi sunteţi creativi! Ajutaţi alte fiinţe umane! Faceţi exerciţii si meditati! Observaţi-va ce spuneţi! Realizaţi că locul întunecos nu are putere asupra voastră! Incepeţi să simţiţi propriul vostru potenţial de viaţă şi apoi este momentul să-l chemaţi pe îngerul vostru din ascunzătoare! (ascuns doar pentru că voi l-aţi tăinuit!).

Cititorilor, cum vreţi ca drama să dispară din viaţa voastră? Cum puteţi fi capabili să faceţi faţă oricărei situaţii şi să ştiţi că sunteţi 100% în siguranţă în adevărul vostru? Nimeni nu vă poate modela în nicio direcţie, în niciun fel, când îngerul vostru interior este în schimbare. Atunci când îngerul iese la iveală, al treilea nivel al ADN-ului începe să fie activat. (Am vorbit despre aceasta ultima oară.) Valoarea de sine nu mai este o chestiune controversată. Voi ştiţi cine sunteţi! Acest lucru vă împuterniceşte să vă cunoaşteţi divinitatea, care creează în viaţa voastră situaţii pline de bucurie!

7. Fuziunea polarităţilor

Ultimul, numărul şapte, vorbeşte despre fuziunea polarităţilor. Chiar acum, pe această planetă, unul dintre lucrurile care se petrec cu pământul, cu rocile, cu solul, cu portalurile este o acţiune unificatoare pe care voi puteţi să o împărtăşiţi. Este începutul fuziunii masculinului cu femininul. Aceste atribute ale genului vostru, pe care le-aţi luat pentru a le acorda – un gen este în felul acesta, alt gen este în felul acela – ele nu au ajuns niciodată la înţelegere – si acum încep să se schimbe. Fiecare dintre voi sunteţi aici având un gen, aşa că noi vă cerem să acceptaţi atributele celuilalt. Voi aţi crezut că v-am cerut să priviţi la altă persoană, nu-i aşa? Nu v-am cerut acest lucru. Vreau să vedeţi atributele celuilalt gen în voi!

Daţi-mi voie să vă spun ce înseamnă acest echilibru. Acesta aduce umanitatea mai aproape, împreună! Este numită fuziunea conştiinţei şi este începutul schimbării altei conştiinţe umane pe planetă. Am vorbit despre portaluri şi vortexuri care devin vortaluri. Am vorbit despre yin şi yang care ajung împreună şi creează ceva ce nu aţi mai văzut înainte, un fel nou de echilibru uman. Poate că nu veţi înţelege în totalitate ce vă spun în acest moment, dar unii dintre voi au început să simtă – femei care au devenit mai puternice – bărbaţi care au devenit mai sensibili –, împreună se privesc unul pe celalalt în mod diferit şi împărtăşesc planeta mai bine, datorită acestui lucru. Opriţi-vă de a vă privi ca opuşi sau ca adversari, ci mai bine ca o familie spirituală!

Opriţi-vă de a vedea celălalt gen din interiorul vostru ca pe o slăbiciune! Începeţi să înţelegeţi cum fiecare dintre voi are nevoie de conştiinţa celuilalt. Rezultatul? Fiinţa umană este acum capabilă să vadă o imagine de ansamblu a echilibrului, pentru că vede cu ochi diferiţi; cea care a umblat în alţi pantofi, cea care are valoarea de sine sublimă. Nu v-am fi spus aceste lucruri dacă nu ar fi astfel!

Am ajuns la sfârşitul acestei lecţii. Unii dintre voi au venit aici spunând: ”Dacă aş putea rămâne în această energie destul de mult, poate că aş trăi în mod diferit; poate că m-aş vindeca. Posibil că aş învăţa ceva care mă va elibera de aceasta sau de aceea. Am obosit să le port cu mine.” Într-adevăr, această putere este în stăpânirea voastră chiar acum.

Cititorilor, dacă vreţi să luaţi un interviu vindecătorilor care au vorbit în această zi, ei vă vor spune că este în puterea voastră, chiar acum. Poate că este vorba de vindecarea unei atitudini, a unei mânii, a unei frici. Această schimbare este a voastră pentru a o integra. Nu a existat un timp mai măreţ decât acesta, pentru ca voi să extindeţi şi să stăpâniţi valoarea de sine şi vindecarea ce vine cu acest atribut.

Noi am revenit în acest loc, după toţi aceşti ani, ca să celebrăm seminţele şi esenţa muncii. Multe dintre cele ce am spus că pot fi s-au întâmplat. Multe dintre cele de care am vorbit că vor fi realizate s-au realizat. Notaţi că noi nu am creat nimic. Voi aţi creat! Noi doar am privit şi v-am ajutat în marele vostru plan.

Binecuvântată este fiinţa umană care înţelege că schimbările de pe planetă sunt necesare!

Binecuvântată este fiinţa umană care înţelege că pentru a crea un nou templu cel vechi trebuie transformat şi fundaţia sa curăţată! Noul templu este numit Noul Ierusalim, o metaforă care înseamnă pacea pe Pământ.

Şi aşa este!

KRYON

Prescurtare din materialul cu titlul: Totul despre valoarea de sine Traducere de Graţia © http://www.lucratorul-in-lumina.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)