Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 7 noiembrie 2013

Mesaj de la Matei – Noiembrie 2013

 
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, de la toate sufletele de pe aceasta statie. Daca ati putea vedea Pamantul, asa cum il vedem noi, scanteind si stralucind si mai tare, pe masura ce echilibrul sau se imbunatateste, cu fiecare eliberare de energie negativa, v-ati simti foarte inaltati cu privire la starea lumii voastre. Desi extremele dualitatii inca mai joaca un rol pe aceasta planeta, multe scenarii pozitive se deruleaza.
Mijloacele principale de comunicare in masa inca se mai concentreaza pe senzationalul oferit de dezastre, disensiuni si scandaluri; cu toate acestea, le-ati vazut ca relateaza si despre intamplari constructive. In timp ce continua discutiile despre reducerea tensiunilor in razboiul civil din Siria, au loc si inspectii la stocurile de arme chimice, precum si discutii despre programul Iranului de dezvoltare nucleara. Papa Francisc face curatenie la Vatican, iar investigatiile se extind in coruptia din sanul corporatiilor si in activitatile infractionale din lumea financiara. Ii vedem pe tinerii William, Catherine si pe fiul lor George, din familia regala britanica, radiind lumina in cadrul monarhiei britanice, iar poluarea este abordata in mod serios, de unele guverne si corporatii.
Firul care uneste aceste zone si nenumarate altele, aparent fara legatura – inclusiv nenumaratele dezvoltari promitatoare, la nivelurile de baza – este miscarea puternica de crestere a energiei, in interiorul si in jurul planetei. Totul din lumea noastra, care curge in armonie cu acea miscare, capata amploare, iar tot ce ii opune rezistenta fluxului, se dezmembreaza la incheieturi. Tendinta de lunga durata pentru razboi si pentru politicile si practicile de opresiune continua sa slabeasca, pe masura ce gandurile, sentimentele si actiunile colective, facute in numele pacii, al libertatii si al adevarului, continua sa se intensifice.
Pentru noi, este o bucurie sa observam aceste efecte minunate ale energiei iubirii si Luminii! Va fi o serie de intermitente in cele mai extinse zone ale schimbarii, dar nimic nu indica faptul ca aceste devieri vor fi semnificative si nimic nu poate deraia progresul societatii voastre.
Un aspect al acestei calatorii de inaltare, monumentale si unice, sunt gradele diferite de disconfort fizic, mental si emotional, pe  care multi il resimt, pe masura ce celulele bazate pe carbon absorb lumina si se transforma in structuri cristaline. In mesajele noastre anterioare, am oferit calauzire pentru a alina simptomele legate de inaltare si ii rugam pe cititorii care isi exprima ingrijorarea despre diferite deficiente de sanatate, sa citeasca acele mesaje (Mesajul din iulie 2013 are cea mai mare acoperire in acest sens).
Intr-un e-mail trimis recent mamei mele, se arata ca problemele de sanatate legate de inaltare, incep sa se clarifice. Mama, te rog sa copiezi acel mesaj, aici.
Imi poti spune ce zice Matei despre imbunatatirea sanatatii oamenilor, inainte de inaltare? Ceea ce vreau eu sa spun este ca exista atat de multi oameni (in special cei in varsta), aflati in diferite stadii de boala – unele foarte grave – incat nu pare posibil ca ei sa poata sa se inalte sau sa avanseze spiritual, fara sa poata deveni relativ sanatosi – sau ei vor muri, pur si simplu si numai oamenii sanatosi vor mosteni fizic Pamantul, in cea de-a 5-a dimensiune?
Multumesc.
Mai intai, inaltarea planetei si inaltarea personala nu sunt unul si acelasi lucru – si poate ca ar fi de ajutor daca am explica din nou, faptul ca densitatea are doua definitii in context universal:
masa si/sau amplasarea masei si
– statutul evolutiei sufletului, sau conditie, in constienta spirituala si constienta – iar cele doua densitati se deosebesc semnificativ.
Planeta s-a aflat, timp de 75 de ani, pe un curs de inaltare, mai mult chiar decat au trait aici locuitorii ei intr-o viata, dar, de-a lungul acestor ani de calatorie prin a treia dimensiune (a treia densitate, sau locatie-inteligenta), Geea, sufletul care s-a intrupat ca planeta numita acum Pamant, a fost in evolutia celei de-a 5-a densitati. Geea si corpul ei planetar si-au avut originea in acea densitate si, de-a lungul mai multor milienii, in care brutalitatea locuitorilor sai, unul fata de altul, i-a provocat planetei o coborare in spirala, Geea a ramas la statutul sau original de evolutie.
Acum, sanatatea fizica nu afecteaza nici macar putin din inaltarea spirituala si constienta a unei persoane, iar acea inaltare nu se limiteaza la viata de pe Pamant.
Multe persoane care doar ce au atins statutul de evolutie in cea de-a patra densitate (dimensiune) au avut in contractul sufletului lor clauze de longevitate care au „expirat”, ca sa zic asa – au murit si traiesc intr-o stare avansata in Nirvana sau, daca au ales astfel, intr-o alta lume spirituala, echivalenta. In timp ce planeta trece prin cea de-a patra dimensiune (densitate), locuitorii ei care au evoluat in acea dimensiune, in mod spiritual si constient, isi vor mentine trendul ascendent cu Pamantul, daca aceasta este in conformitate cu durata de viata a contractului lor. Daca nu, trupurile lor vor muri si isi vor continua calatoria de inaltare intr-o lume a spiritului, pana cand vor decide unde vor sa se reincarneze.
Unii dintre voi ati auzit ca, atunci cand Pamantul a parasit cea de-a treia dimensiune, a intrat direct in cea de-a cincea, ca si cum cea de-a patra nici nu ar fi existat in tot acest proces. Noi folosim numerele voastre, doar pentru a indica progresul – fie ca este vorba despre locatie sau despre evolutia sufletului si nu sarim peste niciun stadiu de evolutie, in niciuna dintre ele.
Tot asa cum nu este normal sa ne asteptam ca un copil care a invatat ABC-ul, sa citeasca intr-un dictionar, nu este rezonabil sa ne asteptam sa sariti de la abilitatile voastre actuale, direct in stapanirea comunicarii telepatice, materializand si dematerializand obiecte, sa calatoriti in astral si sa realizati o sanatate perfecta in corp, minte si spirit. Intr-adevar, toata lumea are capacitatea innascuta de a efectua toate aceste minuni, dar este necesar sa ne dezvoltam capacitatea de a face acest lucru si fiecare suflet il va face in confortul propriului sau ritm.
Alte intrebari din domeniul sanatatii, privesc apa radioactiva, care curge din centrala nucleara de la Fukushima (Japonia) si siguranta alimentelor cultivate in apropiere. Cateva echipe ale familiei noastre cosmice, formate din patru sau cinci membri, care sunt aproape de centrala, lucreaza in tandem cu echipajele de la bordul navelor ce navigheaza deasupra apelor, pentru a reduce la maximum toxicitatea apei. Tehnologiile lor sunt mult mai avansate decat ale voastre, dar ele nu sunt concepute ca sa elimine fiecare urma de toxicitate din fructele si din legumele din zonele de radioactivitate, asa ca este recomandat sa nu mancati produse crescute in apropierea centralei nucleare.
***
Acum vom aborda interesele cititorilor, cu privire la o serie de aspecte care se refera la Statele Unite. Nu numai ca e vorba despre intamplari care sunt o reflectare a ceea ce se intampla, intr-o anumita masura in intreaga voastra lume, dar tot ce se intampla oriunde pe Pamant afecteaza totul din acest univers.
Furia cetatenilor cu privire la greutatile pe care multi le indura din cauza guvernului care „s-a inchis” arata o intoleranta tot mai mare fata de lipsa de luare a unei pozitii a oficialilor alesi, ca urmare a dezbinarii incapatanate.
Indivizii din cadrul guvernului si din toate celelalte organisme alese democratic, isi vor schimba lucrarea, nemaimuncind pentru ei, ci muncind la unison pentru bunastarea oamenilor din tarile lor. Acest lucru nu se va intampla dintr-o data, dar oficialitatile care se vor impotrivi cu incapatanare, energiei iubirii si luminii, isi vor pierde mijloacele, unul cate unul si, in cele din urma, toti functionarii publici alesi vor actiona in aceasta energie. Sfarsitul domniei tiranilor va veni mai lent, dar si acest lucru este predestinat.
Niciun fel de repercusiuni grave in relatiile externe nu vor rezulta din adunarile de informatii ale Agentiei Nationale de Securitate – orice reactie indignata, surprinsa, este, pur si simplu, un spectacol public. Nu numai ca e bine cunoscut faptul ca spionajul este omniprezent, dar natiunile aliate isi impartasesc informatiile stranse si niciun conducator de natiune nu este atat de naiv incat sa creada ca el, personal, este scutit de supraveghere. Energia din jurul acestui zgomot consolideaza energia pusa in miscare de toate fluierele care rasuna peste tot si, in cele din urma, va duce la increderea tuturor natiunilor in colaborarea armonioasa.
Ofiterii de varf din structurile militare au fost trecuti in rezerva, din doua motive. Motivul realist este ca ei au actionat la ordinele Iluminatilor, care au inclus terorismul in masa, folosind rachete cu focoase nucleare. Datorita tehnologiei familiei noastre cosmice, toate aceste incercari au fost zadarnice; conform celor stipulate de Creator – si anume, ca nu vor mai fi detonari nucleare in spatiu, Dumnezeu a autorizat acea interventie. Vorbind din punct de vedere energetic, trecerea in rezerva a ofiterilor a fost un pas normal in cadrul procesului de demilitarizare a lumii voastre – acest angajament urias nu poate fi indeplinit rapid, dar acest pas este un inceput binevenit.
Cat despre factiunea C.I.A, condusa de Iluminati, aceasta va fi indepartata. Acei indivizi au fost responsabili de „operatiunile negre”, cele mai distructive activitati teroriste. Ati aflat despre cele cateva care au avut succes, in special despre „11 Septembrie”, dar nu au fost mediatizate multe incercari, facute in punctele fierbinti ale lumii, care au fost contracarate de fratii si surorile noastre extraterestre, care traiesc printre voi. Li s-a permis sa faca acest lucru, ca raspuns la cererea Geei, insa ei nu pot interfera cu liberul arbitru al oamenilor, de a razbuna atrocitatile comise asupra stramosilor lor sau de a-si apara convingerile radicale.
Ni s-a cerut parerea si despre legalizarea marijuanei. Sentimentul nostru este ca acest lucru ar fi trebuit sa se intample cu mult timp in urma, in intreaga lume, din ratiuni medicale, datorita multiplelor beneficii cunoscute ale acestei plante – de aceea conducerea de varf a companiilor farmaceutice a suprimat disponibilitatea ei pe cale legala.
Cat despre „acordarea permisiunii tinerilor nostri de a consuma droguri”, noi vedem aceasta ca pe o problema sociala, precum consumul excesiv de alcool, jocurile de noroc, mancatul in exces, promiscuitatea sexuala, razboiul dintre bande si impertinenta: chestiuni ce tin de o indrumare parinteasca eficienta si de disciplina proprie a indivizilor. Si, pe masura ce lumina din interiorul populatiei creste, comportamentele problematice se vor diminua, iar apoi vor inceta.
Numerosilor cititori care mentioneaza actiuni specifice ale presedintelui Obama si intreaba daca el inca mai este o Fiinta de Lumina, le spunem ca Da, este. Sustinem tot cea am spus despre el, deoarece este adevarat. Mai spunem si: constiinta celei de-a treia dimensiuni nu poate discerne Lumina dintr-o persoana sau dintr-o situatie. Desi Pamantul si toti locuitorii sai se afla, ca localizare, in cea de-a patra dimensiune, majoritatea populatiei se afla inca in a treia dimensiune, ca nivel de constienta. Si, pentru a raspunde, intrebarii unui cititor: Nu, o clona a Presedintelui, programata de Iluminati, nu l-a inlocuit pe Presedinte.
Categoric ca a fost un “sabotaj”, asa cum s-a exprimat unul dintre cititori si cum a intrebat un altul: Energia frenetica si discordia legate de Reforma Sanatatii pentru Toti sunt o energie de tip Iluminat? Sabotarea Reformei Sanatatii – mai popular cunoscuta sub numele de Obamacare – a inceput imediat dupa ce Presedintele Obama si-a exprimat intentia de a face sistemul asigurarilor de sanatate, accesibil tuturor celor care nu primesc tratamentul necesar, deoarece nu au polita de asigurare sau deoarece politele nu o acopera. Membrii Iluminati din Congres, in complicitate cu omologii lor din sistemul medical, din industria farmaceutica si a asigurarilor, au inceput campanii, pe fata si secrete, de zadarnicire a eforturilor presedintelui – rezultatul este legislatia care de-abia mai poarta scheletul planului original. Nici site-ul Reformei Sanatatii nu este scutit de sabotaje, sa fie clar, dar si „prea multi bucatari in bucatarie”, lucrand in graba, cu caracteristici tehnologice complexe, contribuie la disfunctionalitatile site-ului.
Persoanele din Congres, care sunt hotarate sa desfiinteze Reforma, fie vor ceda, fie se vor alatura colegilor lor, care ii vad soliditatea si care ii vor pastra aspectele pozitive si ii vor schimba piesele plictisitoare. In cele din urma, fluxul de energie va aduce si disponibilitatea sistemului de sanatate pentru toti cei din lumea voastra. Vor fi luate masuri – inclusiv pentru recunoasterea deplina a ceea ce voi numiti tratamente alternative; ingredientele vindecatoare ale naturii vor inlocui medicamentele chimice, pe baza de prescriptie medicala, care fac mai mult rau decat bine; vor exista costuri rezonabile pentru spitalizare, sistem de ingrijire ambulatorie si medicamente utile. Cu timpul, pe masura ce societatea voastra va continua sa avanseze, nici banii, nici asigurarile de sanatate nu vor mai exista in tabloul ingrijirii sanatatii.
In ceea ce priveste nenumaratele intrebari cu privire la economia nationala, am rugat-o pe mama sa copieze un e-mail, pentru a arata cat de indepartate de realitate sunt unele informatii difuzate. Numai numele va fi omis, pentru a pastra intimitatea acelei persoane.
O sursa a lui *****, de la Departamentul Apararii spune ca „ne-au pus” ceva in apa si in hrana si ca, atunci cand vor zbura drone, ei pot detona ceea ce am ingerat, dandu/provocandu-ne, in 2 zile, simptome asemanatoare cu cele ale gripei si apoi, provocandu-ne moartea, dupa 10 zile. Aceasta este pentru controlul revoltelor oamenilor, atunci cand economia se va bloca total oricand, de acum pana in 2014. Este adevarat?
Multumesc, mama. Nu exista niciun fel de adevar in aceasta afirmatie scandaloasa si orice probleme grave cu privire la prabusirea economiei S.U.A. sunt inutile. Atunci cand Rezerva Federala si I.R.S.* vor fi expuse ca fiind agentii detinute in totalitate de Iluminati, care au manipulat economiile la nivel mondial, atunci operatiunile lor vor inceta. Apoi, ar trebui sa vedeti ca datoria Statelor Unite este la fel de fictiva ca si economia globala.
Cu mult timp in urma, intregul sistem economic a devenit doar un bazait de sarma sau niste tranzactii computerizate – tranzactii in pietele bursiere, cumparare si vanzare de valute, credite ipotecare de la institutii de credit, conturi de carduri de credit cu rate ale dobanzii camataresti. Toate aceaste activitati financiare au fost proiectate sa continue sa-i imbogateasca pe cei bogati si niciuna nu a avut o baza solida. Sfarsitul retelei ticluite si controlate de Iluminati si revenirea la o baza monetara, raportata la metale pretioase, vor fi tratate cat mai bine posibil, pentru a se evita confuzia.
Acum, se pare ca am tot aratat cu degetul la baietii rai din lumea voastra, care s-au impotrivit constant schimbarilor care ar fi spre binele suprem al oamenilor si ne repetam solicitarile din mesajele anterioare: Iertati-i! Aceasta nu inseamna sa le scuzati actiunile. Inseamna sa va abtineti de la judecata si condamnare, prin intelegerea faptului ca aceste persoane sunt cele mai slabe verigi din lantul universal al sufletelor, rezistente la rupere, iar Iubirea si Lumina din iertarea voastra ii inalta pe ei si, in acelasi timp, contribuie si la cresterea sufletului vostru.
Importanta vitala a iertarii se extinde cu mult dincolo de aceste persoane, pana in contractul de dinainte de nastere, pe care fiecare dintre voi l-a facut. Deoarece contractele sunt facute de suflete cu iubire conditionata si sunt concepute sa promoveze evolutia tuturor participantilor, fiecare suflet joaca un rol care le ofera celorlalti oportunitati de avansare. Persoanele fata de care ati putea avea resentimente, pentru ceea ce voi percepeti ca fiind tratament crud si nedrept, poate ca isi indeplinesc perfect prevederile din contractul lor, pentru a va oferi voua acea experienta. Va rog sa nu va pierdeti sansele de evolutie, mentinand resentimente si amaraciune – intelegeti, iertati si simtiti-va recunoscatori ca v-ati finalizat lectiile karmice, pe care voi le-ati ales, iar ei vi le-au oferit.
Daca prin cuvinte, actiuni sau lipsa de actiune, ati facut o nedreptate vreunei persoane, spuneti-i Imi pare rau, te rog sa ma ierti! Apoi, iertati-va pe voi insiva! Renuntarea la vinovatie si remuscari, precum si la amaraciune si resentimente va lasa sa va curga in inima pace, bucurie si entuziasm – asa se simte inaltarea!
 
Fiintele de Lumina din acest univers va imbratiseaza cu iubire neconditionata, in timp ce noi va aplaudam progresul.
 
Cu Iubire si Pace,
Suzanne Ward
 
*Echivalentul Fiscului, (N.trad.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)