Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 9 martie 2015

Focalizați-vă pe mintea voastră multidimensională!


Suzanne Lie si Arcturienii: Întrebări și răspunsuri – Evenimente în ACUM-ul Echinocțiului de Primăvară – ACUM-ul în care uimitoare câmpuri de energie intră în viața noastră



Suzanne Lie: Simt ca și cum ceva mare se apropie. Este adevărat?

Arcturienii: Este foarte corect. Este o activare importantă care vine în preajma, în timpul și după ceea ce voi numiți ”momentul” Echinocțiului de Primăvară (20-21martie 2015). Sunt două motive pentru care activarea câmpului energetic este lansată în jurul acestui moment.



1. ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Unul dintre motive este pentru că Echinocțiul de Primăvară este semnul încheierii lungii ierni și începutul primăverii. Prin urmare, oamenii sunt mai fericiți decât de obicei. Oamenii care au suferit de-a lungul lungii ierni, cum este iarna în Nord-Estul Statelor Unite, sunt fericiți să salute venirea primăverii. Iarna reprezintă sezonul în care tot ceea ce este prea bătrân sau a ajuns la sfârșitul ciclului său este eliberat din matricea 3D. Pe de altă parte, primăvara este un timp al nașterii și al renașterii. Se nasc noi animale și plantele care au dormit de-a lungul lungii ierni înfloresc în ”florile” primăverii. În timpul acestui echinocțiu, este necesar ca multora dintre vechile moduri de gândire și percepere să li se ”dea drumul”, deoarece ele nu se vor potrivi cu noua paradigmă.

Primăvara lui 2015 va ura bun venit unui nou mod de gândire, astfel încât voi să puteți percepe dimensiunile mai înalte.

Bineînțeles, gândurile voastre vă influențeză percepțiile si percepțiile voastre vă influențează gândurile! Când gândurile voastre sunt: ”Bine, acum intrăm în următoarea fază”, ele vă influențează percepțiile de a fi conștienți de ceea ce ele vor descoperi în noul sezon. Apoi, pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni percep o schimbare, acest lucru va face să fie mai sigur pentru ca alții să permită noilor lor speranțe și dorințe să se manifeste. Prin urmare, pe măsură ce iarna se sfârșește și începe primăvara, există posibilitatea ca noi gânduri și noi așteptări să intre în conștiința voastră.

Odată ce voi așteptați ceva nou, vă veți uita după semnele a ceva nou și proaspăt care să intre în realitatea voastră. Primăvara este un moment perfect pentru a aduce în manifestare câmpurile de energie care sunt pline de Iubire Necondiționată și Foc Violet!

2. ECLIPSA DE SOARE

Odată cu începutul primăverii este și Eclipsa de Soare, care are loc în același ACUM. O eclipsă solară este o resetare. Sunteți toți conștienți de faptul că uneori calculatoarele voastre devin confuze și că trebuie să le opriți pentru a reseta sistemul. Și apoi le porniți din nou.

Când resetați Soarele cu o eclipsă este foarte diferit de atunci când resetați Luna. Cu toate acestea, Eclipsa Solară și Eclipsa Lunară sunt foarte apropiate una de cealaltă în zona voastră de timp. Soarele (Solarul, masculinul) reprezintă inițierea schimbării din câmpul de energie actual într-un câmp de energie de o frecvență mai înaltă. Eclipsa Lunară, femininul, aduce și absoarbe câmpurile de energie în care voi ați trăit în perioada dintre eclipsa solară și cea lunară. În această perioadă ”dintre” voi aveți șansa de a integra energia în corpul vostru, în conștiința voastră, în percepțiile și în viața voastră de zi cu zi.

3. CÂMPURILE DE ENERGIE

O altă influență foarte importantă asupra acestui câmp de energie care intră este faptul că Uranus și Pluto își încheie în cele din urmă dansul lor de cuadratură reciprocă, fiind la 90 de grade una față de cealaltă. Pentru a explica mai bine semnificația faptului că Pluto este în unghi drept cu Uranus, ne vom uita la cele două planete în mod individual.

Pluto reprezintă transmutarea extremă a unui câmp de energie dat. Spunem ”extremă”, pentru că cu Pluto transmutarea a ceva înseamnă adeseori că acel ceva trebuie să ”moară”. Cu alte cuvinte, o parte componentă a vechiului câmp de energie va trebui să fie complet eliberată și trecută dincolo, în următoarea dimensiune. Uranus reprezintă ”Fă-o acum!”.

Prin urmare, eliberarea unor tipare energetice va fi lansată în ACUM-ul sfârșitului ciclului de iarnă și începutul ciclului de primăvară, la Eclipsa Solară.

4. SEMNELE PLANETELOR

Acum haideți să ne uităm la semnele în care fiecare dintre aceste planete își au în prezent reședința. Semnul unei planete este ”câmpul de energie” care influențează în mod constant acea planetă.

Atât Uranus cât și Pluto au fost în ”semnele” lor pentru jumătate din ciclul acestor semne. (15 grade din cele 30 de grade ale fiecărui semn) Pluto este în Capricorn. Printre altele, Capricornul reprezintă guvernele lumii. Pluto se află la jumătatea drumului din procesul său de transmutare a guvernelor lumii. Uranus este în Berbec care, printre altele, reprezintă noile începuturi, noile nașteri. Uranus se află la jumătatea drumului din procesul ”noii nașteri”. Prin urmare, semnele planetelor spun, ”Transmutarea guvernelor lumii are loc acum!”.



5. ASPECTELE PLANETELOR

Un unghi drept, de 90 de grade, reprezintă un potențial de putere. Fiecare aspect poate fi reprezentat ca un râu. O conjuncție, 10 grade, este ca două râuri care curg unul alături de celălalt. Un trigon, 120 de grade, este cea mai bună cale ca cele două râuri să se unească în unul singur, iar un unghi drept, de 90 de grade, este ca o cascadă. Dacă încercați să ignorați că vă apropiați de o cascadă, v-ați putea cu ușurință îneca. Cu toate acestea, dacă construiți un baraj la baza cascadei, veți câștiga o mare putere.

Pentru a rezuma, Uranus este pregătit să aducă acum tranzitul pentru a începe un nou mod de gândire și de percepere a realității.

Energia lui Uranus nu poate fi ignorată, deoarece ea vă va influența viața fie că sunteți sau nu pregătiți. Pe de altă parte, energia lui Pluto este foarte liniștită, dar intră în stările cele mai profunde și mai înalte ale conștiinței voastre pentru a transmuta experiențele și reacțiile voastre la viață.

Uranus spune: ”Acesta este ACUM-ul! Voi, personal, nu aveți de ales. Sunteți o parte a unui sistem mai mare și acest sistem mai mare spune că acesta este ACUM-ul”. Pluto spune: ”Eu sunt aici pentru a transmuta guvernele lumii”.Când puneți Pluto și Uranus la 90 de grade una față de cealaltă, ele spun: marile transmutări ale guvernelor lumii au loc acum! Dacă nu sunteți conștienți de acest fapt, veți fi ”împrăștiați peste tot” de către procesul schimbării. Cu toate acestea, puteți îmbrățișa în mod deschis această schimbare și vă puteți conecta cu puterea pe care o aveți în interiorul vostru.

Uranus spune: ”Nu există alegere. Este ACUM!”, iar Pluto spune: ”Tot ceea ce nu poate fi transmutat trebuie eliberat, acum!

Prin urmare, combinarea acestor câmpuri de energie simultane reprezintă o repornire radicală pentru a transmuta structura conștiinței personale, guvernamentale și planetare.

Întrebare/Comentariu: Acesta este ultimul unghi drept/pătrat din cele șapte. Unghiul drept dintre Pluto și Uranus este ultimul dintre cele șapte.

Arcturienii: Șapte, desigur, este un număr foarte puternic. Numărul șapte îl reprezintă pe căutătorul adevărului (Uranus) și este dispus să nu lase piatră pe piatră pentru a găsi acel adevăr (Pluto). Șapte este un număr metafizic, și prin urmare, multidimensional.

La fel ca energia Plutoniană, numărul șapte reprezintă adeseori schimbările alchimice. Sunt mari schimbări alchimice care vor începe să se producă la nivel celular. De fapt, schimbările vor începe la nivelul elementelor pământului, aerului, focului și apei, deoarece aceste elemente 3D se transmută în elementalii 5D. Prin urmare, atunci când o realitate se schimbă, ea se schimbă chiar de la baza întregii vieți.

Tot ceea ce se află pe planeta Pământ face parte din Regatul Elemental, prin urmare totul se schimbă. Toți cei care sunt conștienți și pregătiți pentru această re-pornire se vor schimba atât de repede pe cât de repede corpurile lor fizice și undele lor cerebrale sunt capabile să îmbrățișeze procesul.

Repornirea va trece prin stări de conștiință, acesta este motivul pentru care i-am dat instrucțiuni lui Suzille să scrie lunga serie a ”Stărilor de Conștiință” de la începutul lui Ianuarie 2015 (ele sunt traduse și în limba română de Monica Poka și sunt publicate pe http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/). Dorim ca oamenii să-și dea seama că diferitele stări de conștiință activează diferite percepții.  

Oamenii, chiar și propriii noștri emisari de pe Pământ, nu vor fi în măsură să perceapă aceste schimbări decât atunci când vor fi în starea de conștiință cinci dimensională, starea de conștiință a undelor delta sau, preferabil, gamma.

În timpul acestui proces, va fi de ajutor să vă lăsați corpul să se odihnească. Amintiți-vă, când claculatorul vostru este repornit, sunteți în imposibilitatea de a-l folosi. Același lucru se va întâmpla formei voastre umane. Nu vă luptați cu sentimentul/senzația. Mai degrabă meditați, relaxați-vă, râdeți cu prietenii, mâncați cât mai ușor și dormiți cât mai mult.

Cu alte cuvinte, va fi nevoie ca elementele corpului vostru să fie linișite. Apoi puteți medita pentru a vă expansiona conștiința într-o frecvență mai înaltă a conștientizării. Energiile vor intra în forma voastră prin glanda pineală, dar procesul va avea loc în mintea voastră multidimensională.

Mintea voastră multidimensională va înțelege mai bine situația, deoarece ea rezonează la dimensiunea a cincea și mai sus. Odată ce percepția re-pornirii voastre este stocată în mintea voastră multidimensională, ea poate fi descărcată mai târziu în creierul vostru trei dimensional. Mintea voastră multi-dimensională poate accepta întreaga izbitură dintr-o dată, pentru că aceasta va veni ca o explozie a ACUM-ului.

Creierul sau corpul vostru 3D ar putea fi afectate de această descărcare bruscă. Prin urmare, energia va intra prima dată în mintea multidimensională, unde este stocat totul pe ”unitatea de memorie externă” a voastră. Apoi creierul vostru fizic, calculatorul vehiculului vostru trei dimensional, poate descărca treptat ceea ce starea voastră de conștiință și forma voastră fizică pot accepta în condiții de siguranță.

Fiecare veți descărca mai întâi ceea ce este în aliniere cu misiunea voastră personală și apoi veți trece la misiunea planetară. Este important ca fiecare dintre voi să dețineți propria voastră piesă a imaginii. Apoi veți fi chemați să vă conectați la Conștiința Planetară pentru a obține întregul pachet de energie. Numai când sunteți în unitatea conștiinței planetare veți fi în măsură să puneți laolaltă piesele acestui imens mozaic planetar. Finalizarea acestui mozaic va lua ceea ce voi ca oameni percepeți ca timp, dar noi toți (arcturieni și galactici) îl percepem ca ”ACUM”. Aceia care sunt în comuniune cu expresiile Sinelui lor cinci dimensional și mai încolo, vor primi și ei energia în ACUM.

Cei care sunteți conectați în mod conștient cu Sinele vostru multidimensional veți fi în măsură să aveți experiența unică de a simți această descărcare energetică, în ACUM! Dar veți recunoaște și faptul că va fi nevoie de ”timp” pentru ca această traducere a energiei să fie împărtășită în cea de-a treia și a patra dimensiune.



Întrebare: Există vreun pericol pentru care ar trebui să ne pregătim?

Arcturienii: Noi nu simțim pericol, dar dacă sunteți speriați, conștiința voastră va cădea și veți rata întreaga experiență. Cu toate acestea, dacă îmbrățișați câmpul de energie al Iubirii Necondiționate și vă înconjurați cu Focul Violet, transmutarea voastră va fi simțită ca  iubire infinită, ca ceea ce Este!

Pentru a vă asigura o experimentare mai plină de calm, practicați susținerea iubirii necondiționate în timp ce vă înconjurați cu Focul Violet! Înconjurarea cu Focul Violet vă va permite să reduceți intensitatea procesului de transmutare în așa fel încât să nu-i dăuneze formei voastre fizice, nici să vă sperie corpul emoțional și/sau să vă deruteze corpul mental.

De asemenea, focalizați-vă pe mintea voastră multi-dimensională, care este pregătită să accepte acea frecvență a energiei, astfel încât creierul vostru să nu se supere, încercând să preia un câmp de energie care este dincolo de timp și să încerce să-l pună în creierul vostru 3D!

Sunt anumite protecții (paravane de protecție)  care apar la anumite niveluri de inițiere. După cum v-am spus, noi am descărcat un fragment din Esența noastră multidimensională în corpurile fizice ale ”voluntarilor noștri de pe Pământul Ascendent”. Această descărcare este mai mult decât doar ADN. Noi/voi am trimis de fapt un procent din Esența sinelui nostru mai înalt dimensional în vehiculul fizic pe care voi îl purtați în prezent.

Voi, ”voluntarii noștri” de pe Pământ, aveți două seturi de ADN. Unul este în a treia și a patra dimensiune, iar celălalt este în dimensiunea a cincea. Aceste două frecvențe ale ADN-ului sunt împletite, dar știința voastră trei dimensională nu poate vedea decât șirurile de ADN 3D.

Voi, voluntarii noștri dragi, veți fi printre deținătorii inițiali ai acestor câmpuri de energie, pentru că voi v-ați petrecut deja întreaga viață deținând două frecvențe diferite de ADN. Componenta ADN-ului vostru care va conține această energie este cea care a fost numită ”ADN deșeu”. Acest ADN, în mod eronat etichetat ca deșeu, reprezintă de fapt 97% din ADN-ul vostru, și conține mici găuri de vierme multidimensionale care stau la baza Corpului vostru de Lumină.

Prin aceste găuri de vierme veți integra câmpul de energie al eclipsei, precum și toate celelate energii minunate care sunt stocate în mintea voastră multidimensională. Când sunteți pregătiți, vă veți descărca treptat Esența voastră cinci dimensională în creierul vostru 3D și apoi în corpul vostru 3D, prin intermediul ”găurilor de vierme” din ADN-ul vostru „deșeu”.



Întrebare: Este adevărat că procesul nostru începe atunci când ne fuzionăm gândurile și emoțiile pentru a crea formele gând pentru ascensiune?

Arcturienii: Da, datorită câmpurilor de energie transmutațională pe care le mișcați în conștiința voastră cinci dimensională. Apoi conștiința voastră cinci dimensională va accelera foarte mult puterea voastră de manifestare. Cu toate acestea, voi va trebui să fiți stăpânul gândurilor și emoțiilor voastre, pentru că ceea ce gândiți, aceea materializați!

De asemenea, atunci când vă cuplați gândurile cu emoțiile, voi creați forme gând care vă precedează în viață. În acest fel vă puteți aminti cum să fiți creatorul propriei voastre vieți. Vă amintiți cât de des ați căzut atunci când ați învățat să umblați sau cât de dificil a fost să învățați să vorbiți? Într-un fel, treceți prin același proces acum.

Voi învățați cum să umblați și să comunicați cu o frecvență mai înaltă a realității pe care ați uitat-o în mare măsură. Prin urmare, veți deveni probabil confuzi sau vă veți îndoi de voi, și atunci veți chema Iubirea Necondiționată și Focul Violet. Iubirea Necondiționată vă va permite să faceți ”greșeli” fără nicio judecată, iar Focul Violet vă va ajuta să vă transmutați înapoi în Adevăratul vostru Corp de Lumină.

Dragii noștri voluntari de pe Pământul Ascendent, aduceți-vă aminte că timpul este o iluzie și că trăitul în ACUM vă va ajuta foarte mult în reconectarea conștientă cu adevăratul, multidimensionalul vostru sine, înălțându-vă în frecvențele mai înalte ale Realității!

Binecuvântări, dragii noștri ascendenți!

Arcturienii
Suzanne Lie, link catre articolul original

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka, http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)