Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 29 septembrie 2015Ultima Lună sângerie: ancorarea creației unității
24 septembrie 2015, de Lauren 
Dragi oameni ai INIMII, vă spun cu întârziere, echinocțiu fericit!
Se poate ca doar să fi supraviețuit unui alt anotimp din procesul de înălțare, dar cel care vine promite să fie diferit de ORICARE altul… din istoria veșniciei.
Când m-am așezat ca să transcriu acest raport, primele cuvinte ce mi-au venit în minte au fost:
„Conștiința lumii noi începe acum.“  
Dacă nu simțiți deja adevărul acestui fapt, îl veți simți. În esență, pentru că toți cei care aleg să rămână pe această planetă trebuie să întrupeze această frecvență nouă, fără excepție. Chiar și așa, toți avem momentul nostru perfect (divin)… care se acordează cu perfecțiunea vieții, a relațiilor și creațiilor personale. Adică, TOTUL este bine.
Dacă citiți aceste rânduri, înseamnă că știți deja că septembrie este și a fost o lună COLOSALĂ, superîncărcată de curenți ce se schimbă foarte mult. Pentru unii, ‘la orizont este un eveniment’* care transformă viața, pentru alții o chemare mai profundă la întregul adevăr, dar pentru TOȚI… indiferent că sunt sau nu conștienți… un punct de răscruce este în mod categoric așteptat.
[Joc de cuvinte ce pleacă de la evenimentul orizontului (care este zona ce marchează limita exterioară a unei găuri negre, în interiorul căreia forța de gravitație e suficient de mare ca să împiedice orice materie și radiație să scape), menționat în articolele despre valul X/valul de IUBIRE, din aceste zile. N.tr. ]
Desigur că există o întreagă publicitate senzațională și plină de culoare despre ce inaugurează pentru omenire această apropiată și ultimă Lună sângerie, dar la fel ca 2012, care a venit și a plecat, aceste evenimente nu sunt niciodată ceea ce ne imaginăm în mintea noastră. 

Firește că asta nu înseamnă că asupra noastră nu se vor revărsa daruri de valoare, uimitoare și de nedescris… unora deja li se întâmplă acest lucru… ci doar că aceste valuri de energie nu influențează la fel pe toată lumea, în același timp.

În lumea cauzalității, interpretările cuprind spectrul în moduri obișnuite, polarizante… de la discuția comună despre „înălțare la cer, în masă”, de o parte a spectrului, la scenariile sumbre mereu populare, la celălalt capăt.

Aceasta este o exagerare destul de tipică dualității, unde mintea separată tinde să graviteze spre extreme… dar noi știm mai bine. Știm că, în unitate, adevărul e mereu undeva la mijloc și dependent exclusiv de Sine… de cât de multă IUBIRE putem păstra în INIMĂ și de cât de multă lumină putem purta în celulele noastre.

Știm că, în 5D, acesta e singurul etalon pe care îl vom avea vreodată pentru modul în care trăim orice.
Da, toți primim această energie… nu, nu toată lumea e pregătită să o folosească. Da, această energie va schimba lucrurile în lumea din jurul nostru în maniere grandioase… nu, nu se va întâmpla imediat. Ideea e că inima-mintea unificată nu e preocupată de „ceea ce se va întâmpla în exterior”, deoarece știe că crearea de lumi e o muncă interioară. (Și da, include lucruri precum: economia mondială.) Cei care înțeleg acest concept și îl folosesc cu consecvență și fără greș sunt cei care sunt pregătiți să beneficieze imediat de acest sprijin serios al Sursei.
Apropo de asta – și intrând mai adânc în combinația a doua eclipsă/Super Lună sângerie – în timp ce vă scriu aceste rânduri, ne este furnizată o frecvență absolut nouă, total palpabilă, nemaicunoscută până acum, ce duce la un impuls  extraordinar al energiei de creație, adus planetei. Ea pulsează prin noi de la eclipsa solară și, din câte mi se spune, va dăinui restul acestui an și în continuare… mai ales de la echinocțiu (septembrie), până la echinocțiul din 2016 (martie)… dar în clipa de față suntem în mijlocul ei, urcând spre punctul de crescendo.
Și deși spun că ea „ne este furnizată”, familia stelară îmi amintește faptul că acest val de energie vine, în aparență, dintr-o Sursă din afara noastră (adică centrul galactic) și că e necesar să menținem perspectiva holografică și dătătoare de putere, și anume că, în realitate, el vine DIN noi și nu SPRE noi, în sensul că noi înșine… Sursa din noi… îl stârnim. Din perspectiva exterior-interior (3D), această energie arată și se simte ca și cum ar veni îninima noastră, când de fapt… din perspectiva interior-exterior (5D)… inimile noastre trezite sunt cele care în realitate îi dau naștere.
O simplă schimbare de perspectivă, o diferență profundă… pe care trebuie să o menținem pentru a crea în unitate, unde nu există separare între Sine și Sursă.
Această frecvență puternică, efervescentă, aduce cu ea multe lucruri cunoscute și necunoscute… dar dintre cele mai urgente, potrivit rudelor din stele și prin urmare subiectul acestui articol, este întoarcerea noastră la statutul de Dumnezeu creator. 
În raportul din iulie, pleiadienii au menționat că atunci când intrăm în luna august (via portalul Leului) ne vom reconecta cu puterile noastre magice… cultivându-ne creativitatea până în punctul în care realmente am putea FACE ceva cu ea. Dar nu au reușit (probabil că intenționat) să menționeze despre erupția vechii energii cu privire la creație, ce va apare în scopul purificării în masă. Imagini inline 1

Așa că e posibil ca imediat după portalul 888 să fi fost în mod sigur sufocați de un conflict bine intenționat, de vechi sentimente nerezolvate/neIUBIte cu privire la puterea voastră de creator/lipsa de putere și scopul vostru… adică dacă vă simțiți sau nu stăpâni pe viața voastră, bazându-vă exclusiv pe calitatea de a FI DUMNEZEU. Se poate ca acest lucru să fi fost însoțit de o garnitură de mentalitate a sărăciei – în scopul revizuirii ei – sau cel puțin de un moment de reevaluare a locului în care sunteți acum, în continuumul prosperitate-lipsă.

DAR, sub acele povești vechi, și în măsura în care sunteți dispuși/capabili să renunțați la ele și să mergeți mai departe… există un flux frumos, nou și consistent de creație (în unitate), care este constant și gată să-i conducă pe cei pregătiți, spre culmile fericirii creative durabile.

E posibil să simțiți deja acest foc creator ce începe să ardă în voi, într-un mod pe care nu l-ați mai simțit dinainte de 2012… adică de când toată atenția noastră a fost concentrată pe sarcina monumentală și necruțătoare de a curăța sistemul corpului inferior, ca pregătire pentru întruparea sufletului. Partea cea mai bună este că… în funcție de cât de curat vă e vehiculul… impulsul acestui val creativ va continua să crească, pe măsură ce noi, toți, începem să acționăm individual, iar apoi răspândim această IUBIRE prin rețele. Pe măsură ce rețeaua pulsează cu această frecvență concentrată a Sursei (gândiți-vă: a o suta maimuță), ea face posibil ca din ce în ce mai mulți oameni să se trezească, să avanseze, să primească noi ordine creative (descărcări din planurile noastre spirituale), pentru activități captivante, pline de scop, ale noului Pământ.

Pe de altă parte, dacă nu simțiți extazul acestei vibrații, nu vă faceți griji. Ca întotdeauna, ideea e că ea este aici-acum și accesibilă absolut TUTUROR celor care aleg conștient să facă ceea ce e necesar ca să o întrupeze. Nu există grabă și asta nu e o competiție. În fața noastră se așterne un drum foarte lung și interesant, așa că avansați într-un ritm moderat. Toți cunoaștem foarte bine călătoria de purificare amplă și că nu există niciodată ceva care să merite să fie grăbit. 
Așa cum mi-au spus odată Cele Șapte Surori din Pleiade: „Ideea principală nu este în ce punct al călătoriei vă aflați, ci că o faceți totuși.”  
Din punct de vedere cosmic, această perioadă e mai mult decât captivantă… este ceva pe care încă nu îl vom putea înțelege în totalitate cu mintea, dar fiți siguri că toate lucrurile pentru care suntem aici, toate lucrurile în direcția cărora am lucrat se întâmplă acum. Iar pe măsură ce intrăm în plenitudinea energiei de creație nouă/unificată, cei pregătiți… cei care au finalizat programul de reciclare karmică… vor simți o „clarificare”, pe măsură ce primul grup de suflete pătrunde mai adânc în fluxul tuturor lucrurilor bune… fără să vâslească!

E necesar de făcut un salt… și veți ști când apare... dar nu ezitați, deoarece acel pas în credință va fi repede înlocuit de sprijinul magnetic extraordinar al universului vostru.
Sunteți pregătiți să vă JUCAȚI, în sfârșit și în totalitate, cu pasiune, scop și potențial, pentru a trăi și IUBI în mod nelimitat?
Este momentul de START.
Ancorarea creației unității
Așadar… pleiadienii îmi spun foarte clar că scopul cel mai captivant/urgent al acestei apropiate infuzii a Sursei este capacitatea noastră de a împământa potențialul ei de creație unificată, pentru viitorul omenirii.
Primul pas în acel proces de ancorare este conștientizarea rolului nostru prețios din cadrul lui.
Este de datoria noastră să ne amintim mereu cine suntem și că noi înșine suntem total responsabili de această energie splendidă de creație nouă, ce se infiltrează acum în noosferă [partea biosferei care e influențată de gândirea, cultura și cunoașterea umană. N.tr.]… că aceia care trec, în totalitate și primii, la modalitatea nouă/străveche de a crea constituie cauza din care noua creație este cât de cât posibilă. Cu alte cuvinte, cei pregătiți să facă saltul… cei care s-au rupt de toate legăturile cu (re-)creația trecută, karmică… sunt/vor fi forța motrice din spatele implementării concrete a creației unității pe această planetă.
Noi suntem cei care am pășit înainte, ne-am oferit voluntari ca să ancorăm în totalitate mecanismul creației divine, în rețelele Pământului, motiv pentru care cei care sunt pregătiți să se mute în noua realitate au o importanță atât de vitală în dobândirea ei. Cu cât sunt sunt mai mulți oameni care au încheiat purificarea, care sunt deschiși și curați ca să primească nestingherit această IUBIRE, cu atât mai puternic va fi valul de energie creativă accesibil tuturor.
Acest val creativ crescând și capacitatea noastră de a-l valorifica vor însemna aproape totul pentru planeta și societatea noastră în curs de înălțare, deoarece suntem (primii) responsabili de dobândirea și transpunerea în realitate a energiilor menționate, în scopul de a deveni exemplele creației divine pentru toți. Traducere: cei (DUMNEZEI treziți) care atrag această energie sunt cei care conduc restul omenirii SPRE ea:
Deși la o primă privire înțelegem că ar putea părea un gând sau un concept apăsător, stați liniștiți, în cunoașterea faptului că exact pentru asta ați venit și că nu mai există sentimentul de a trebui să „FACEȚI”ceva, pentru a FI altceva decât cine SUNTEȚI în mod autentic.
De fapt, este exact opusul… pentru a FACE cât de cât ceva acum, trebuie să FIȚI! Și aceasta e întreaga particularitate a creației divine.
Da, aceasta este exact dinamica despre care am vorbit în multe transmisiuni din trecut, în care creația se inversează într-un fel… deși în realitate nu e deloc așa, căci ceea ce se întâmplă este că VOI vă schimbați total atitudinea! Prin insăși natura ființei voastre de aici, acum, inversați sensul de rotație al creației, revenind la tiparele originale de perfecțiune, pe care s-a bazat planul original pentru această planetă. 
În clipa de față, deveniți ceea ce este atât de necesar pentru ca această planetă să revină la starea ei de divinitate, căci voi înșivă dețineți în interiorul vostru planul pentru divinitatea Pământului. Iar acum e timpul să scoateți din voi acea strălucire, să vă răspândiți în afară radianța rolului vostru unic din planul pentru Rai.
V-ați putea gândi la o perioadă mai captivantă în care să trăiți? – Consiliul Suprem Pleiadian
LIBERtatea care trebuie să vină

În timp ce marea și vestita ultimă Lună sângerie din tetradă se profilează deasupra a foarte multe… fricile de profeții împlinite, caracterizate de neliniștea scenariilor de distrugere și jale… iată-ne stând aici, în echilibru perfect pe creasta unuia din cele mai mari valuri DUMNEZEU ce ne-a atins vreodată țărmurile.
Dacă aceasta nu e în momentul de față perspectiva voastră… mai e încă timp ca să vă redirecționați atenția.
Înțeleg că analogiile cu oceanul tind să-i facă pe oameni să se simtă neliniștiți, din cauză că apa a fost dintotdeauna considerată unul din cele mai mari mistere de pe pământ… cu puterea ei brută incontrolabilă și cu adâncurile ei nevăzute, pentru care e temută, la doar câteva secunde de eclipsă… mai ales de una de Lună.
Și da, creșterea mareei, influențată de Lună, provoacă întotdeauna un val de emoții umane pe care trebuie să-l înfrunți, ca să nu mai vorbim de o Super Lună/Lună sângerie/eclipsă totală, dar tot scopul acestei eclipse e să ne ridicăm „deasupra” mareei, nu doar să ne încumetăm să ne menținem capul deasupra apei. Acest lucru a fost FOARTE caracteristic perioadei anterioare. CSP ne amintește că avem în mod sigur libertatea de a simți din nou IUBIRE, de a eclipsa trecutul, de a ne muta dincolo de capcanele inimii nevindecate și în totalitate în plenitudinea FIințării… în clipa de față.
Cu privire la spectru, acesta e întregul potențial a ceea ce ne este oferit. Înțeleg că nu toată lumea va putea accepta/adopta imediat și cu entuziasm această IUBIRE, dar vă promit că… este acolo. Sau ar trebui să spun, este AICI… pentru toți cei care doresc să se răsfețe în splendoarea ei
Această perioadă care vine vă aduce nu un moment de care să vă temeți, ci un moment pe care să-l întâmpinați cu brațele deschise… căci sufletul vostru tânjește după libertatea care vine odată cu orice val uriaș de schimbare.
Acea libertate e ceea ce pune în mișcare fiecare suflet, ceea ce îi dă oricărui surfer extraordinar curajul de a continua să caute valuri mai mari, mai puternice, în ciuda tuturor obstacolelor, știind că răsplata de a învinge trepidația există întotdeauna și e perfectă: din ce în ce mai multă libertate. Eliberare de autolimitare.
Drag cititor, ceea ce încercăm să-ți spunem este că, în adâncul tău, știi că acesta e valul TĂU. Nu a mai rămas timp… atât în sens literal, cât și figurativ… de irosit reflectând la presimțiri… căci ești deja PE val! 
Acestea fiind spuse, consiliul vrea să înțelegem că acest val aduce cu el două scenarii foarte distincte și vor să  fie disponibili în a ne ajuta să ne fie clare amândouă. În primul rând, această energie ce se apropie este o energie dirijată de Sursă, ceea ce înseamnă că ea are un mesaj foarte clar:  a venit momentul să alegeți IUBIREA.  
Punct, sfârșitul poveștii.
Acum, spunând acestea și după cum știm cu toții, prin legea rezonanței, frecvența IUBIRII va cere întotdeauna ca orice progres să fie în concordanță cu ea… dar nu întotdeauna în modul cel mai plăcut. Asta nu înseamnă că lucrurile se vor reduce la cataclism și haos absolut ci că orice persoană sau lucru care necinstește IUBIREA va fi în mod categoric atenționat. Aceasta e forma cea mai simplă și mecanicistă în care o pot prezenta… pentru că efectiv așa lucrează IUBIREA universală, lipsită de judecăți umane.
În ce-i privește pe lucrătorii intru IUBIRE, călătoria înseamnă întotdeauna un lucru și doar un singur lucru: rămâneți ațintiți asupra VOASTRĂ, asupra INIMII voastre… mai presus și mai înainte de orice altceva.
De fapt, am scris de curând aceste rânduri (în mare), în rețeaua de socializare TWYH și m-am gândit că unora dintre voi le-ar fi de folos, ca să treacă mai bine prin această energie:
Până acum știm cu toții că negativitatea este efectiv pozitivă, ca pozitivitate… dar ea nu este totuși treaba noastră, căci treaba noastră e întotdeauna neutralitatea, IUBIREA universală. Ești o ființă suverană DUMNEZEU, ceea ce înseamnă că ai un cuvânt de spus în ce privește felul în care primești și faci să conveargă aceste energii.
După cum văd eu lucrurile, avem trei opțiuni: 1) ne opunem și, prin urmare, suntem răsturnați de val… 2) ne abandonăm lui, plutim și căutăm din răsputeri să rămânem deasupra apei… 3) intrăm ÎN val, cu intenția de a călări acea fiară, spre noile noastre țărmuri.
De bună seamă că felul în care abordăm această energie depinde foarte mult de gradul de pregătire al sufletului nostru, de coordonarea divină a călătoriei noastre și de măsura în care ne-am petrecut ultima decadă ++ pregătirea… adică starea alchimiei noastre interioare. DAR, dacă sunteți măturați sub val, înțelegeți două lucruri:
1) Chiar dacă uneori se simte altfel, puteți comanda ca ușurința și grația să fie experiența voastră preponderentă. Uneori grația nu e resimțită foarte grațioasă, dar întotdeauna ni se dă ceea ce cerem. Este adevărat că nu putem evita eliberarea noastră de balast, dar o putem face într-un mod care să fie favorabil, dătător de putere și să fim autoritatea care comandă… chiar dacă în unele zile asta înseamnă capitulare totală. Acum, mai mult ca oricând, e necesar să ne ridicăm, să trecem în fața energiilor și să ne aducem aminte de puterea noastră. Fără încetare.
2) O parte din a ne comanda experiența și spațiul reclamă să rămânem  focalizați pe un singur obiectiv, pe propriul adevăr, proces și cunoaștere intuitivă… și categoric că Nu pe ceea ce vedem/auzim/citim sau chiar percepem extrasenzorial în eter. Atunci când energiile se intensifică simțim totul… acestea sunt zilele când trebuie să muncim cel mai asiduu ca să ne menținem curați, neatinși de influența exterioară, pentru ca energiile să poată curge direct prin noi. Aceasta e sarcina noastră, știind că dacă ne atașăm de orice apăsare pe care o simțim, suntem de acord cu ea.
Înțelegerea mecanicii holografice a universului impune responsabilitate în ce privește cum și ce percepem „în exterior”. Adică, acolo unde ne concentrăm, este adevărul nostru. Atunci când ne concentrăm exclusiv pe noi înȘine, NOI devenim adevărul sufletului nostru/adevărul nostru unic. Iar acesta e scopul și drumul înălțării.
Rămâneți conștienți. Curățați-vă în mod regulat energia, cu lumină aurie, pentru a vă menține câmpul toroidal curat și în stare optimă de funcționare. Atunci când obstacolele vă copleșesc, nu acceptați, comandați ceva diferit. A sta în fața valului și nu în spatele lui înseamnă uneori să spuneți da, iar alteori NU!
În fiecare oră/minut/secundă: ALEGEȚI-vă în mod conștient experiența.

Călătorie de plăcere!
Celor care s-au consacrat muncii anevoioase de a-și purifica inima și mintea, ei bine… dați-ne voie să spunem că vă așteaptă o călătorie destul de rapidă și plină de veselie!

Consiliul îmi spune că frecvența și amplitudinea acestui val este ceva destul de extraordinar, la care ar trebui să fim atenți, deoarece în mod sigur are suficient de multă energie în spatele lui încât realmente (și finalmente) să ne propulseze înapoi, la natura noastră DUMNEZEU/divină reală.

Pentru cei mai puțin înclinați spre știință:

Amplitudine

Amplitudinea este o măsură a mărimii valului. Imaginați-vă un val din ocean. Ar putea fi o încrețitură pe suprafața apei sau un tsunami uriaș:

- Ceea ce vedeți de fapt sunt valuri care au diferite amplitudini.
- Ele pot avea exact aceeași frecvență și lungime de undă, dar amplitudinea valurilor poate fi foarte diferită.

Amplitudinea valului e măsurată ca:
1- Înălțimea de la punctul de echilibru până la punctul cel mai înalt al crestei sau
2-  Adâncimea, de la punctul de echilibru până în punctul cel mai de jos al unei adâncituri
Imagini inline 3
Atunci când e măsurată amplitudinea unui val, este examinată realmente energia valului.Pentru a produce un val de o amplitudine mai mare, e necesară mai multă energie.

Aceste informații sunt din fizică, Lecția 44: Frecvență, lungime de undă și amplitudine… completare de pe ACEST site.

Probabil că deja simțiți forța acestei puteri brute, nemodelate, indiferent din ce direcție o simțiți… în interior există o agitație certă, o trezire/reamintire până la nivelul oaselor, a meritului, valorii și capacităților noastre reale, ce pare în același timp nostalgică și totuși nou-nouță. Ea pare de asemenea FOARTE întrupată, nu o reamintire mentală sau spirituală… mai mult ca o trezire celulară… genul din care e stimulată înțelepciunea în acțiune.

Da, prindem viață, ne conectăm, ne pornim, ne aprindem… dar înainte de a avea un moment ca să percepem măreția acestui moment într-un mod care nu e neutru, să ne gândim la el astfel: toată munca de excavare interioară pe care am făcut-o până în acest moment a condus la acest moment. Cu alte cuvinte, suntem nu doar recipientul valului de energie menționat, ci și creatorii lui.

E necesar să recunoaștem asta.

Asta înseamnă că nu sunteți un produs secundar al acestei forțe, ci sunteți însăși forța!(inserare oportună, totuși promovare nerușinată a cursului electronic nou-nouț Be the Force/Fii Forța, chiaaar AICI)

Ați hotărât dinainte acest val, exact în acest moment, pentru a vă aduce înapoi la Sinele vostru DUMNEZEU, într-o perioadă în care o foarte mare parte a lumii va avea nevoie de exemplul vostru.  
Înțelegeți în ce fel orchestrarea divină a acestui plan e guvernată în totalitate de VOI, de cei dispuși să meargă mai departe, din credință?

Ceea ce sperăm continuu să clarificăm este înțelegerea faptului că sunteți mult mai mult decât ați visat vreodată că ar fi posibil și, drept rezultat al valului menționat, reveniți nu doar la suveranitatea voastră, CA DUMNEZEI, dar o faceți și într-un mod ce va face posibil acest lucru tuturor celorlalți.

Acest culoar spre noua lume, podul, dacă vreți, a fost construit bucată cu bucată, până ce a fost suficient de solid și rezistent, pentru ca toți să meargă pe el.
 Sunteți nu doar cei care ați conceput acest vis curat, ci și lucrătorii care îl vor făuri… VOI sunteți planul divin în acțiune. Mereu ați fost, dar acum întoarceți o pagină din istorie, trecând la una în care veți fi implicați în a înțelege realmente în ce fel este și a fost mereu adevărat acest lucru.

Da, ați știut întotdeauna că sunteți diferiți de cei mai mulți, dar până acum nu ați avut o perspectivă totală, de pe scaunul din față, asupra filmului vieții voastre.
Toate astea și mai multe vor fi în curând revelate, vouă, de VOI și pentru VOI.
Ana Nicolai
Practician de bază de vindecare reconectiva și Reconectare
www.reconectarea.com
Reconnection and Reconnective Healing Foundational Practitioner

www.TheReconnection.com

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527Pentru dezabonare instant apasati aici. Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Mesaj trimis catreandreea.ghidarcia@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)