Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 10 octombrie 2015

Inteligenţa intuitivă a inimii

Bună dragii mei,
efabe1173e87a6b7e2fccfbd76bb8320Am dat peste acest articol acum câteva zile, care mi-a reamintit că exteriorul reflectă interiorul nostru, şi ţinând cont de faptul că urmează mari schimbări în timpurile ce vin, m-am gândit să-l traduc şi să-l postez, pentru a amplifica aceste schimbări la nivel individual şi colectiv, pentru a ne înfrumuseţa experienţele. Deoarece suntem aici ca să ne simţim bine, ca să fim noi cei adevăraţi, fără măşti, formalităţi etc. Sper ca acest articol să vă readucă aminte cine sunteţi cu adevărat.
Oamenii de știință de la Institutul de HeartMath au făcut o treabă minunată în a scoate la lumină câteva constatări semnificative în ceea ce privește știința inimii.
Institutul de HeartMath este o organizaţie non-profit de cercetare și educaţie, recunoscute pe plan internațional, care se dedică prin ajutorul oferit oamenilor, să reducă stresul, să-şi auto-regleze emoțiile și să-şi amplifice energia și capacitatea de adaptare pentru o viață sănătoasă, fericită. Instrumentele HeartMath, tehnologia și instruirea, îi învaţă pe oameni să se bazeze pe inteligența inimii lor, concertată cu mintea, oriunde s-ar afla, acasă, la școală, la locul de muncă, la joacă.
Heart-Leading-Brain-2-620x330
O mare parte din cercetari, au investigat interacţiunea dintre inimă si creier. Cercetătorii de la Institut au examinat modul în care inima şi creierul comunică reciproc şi cum aceasta ne afectează conştiinţa şi modul în care percepem lumea noastră.
Cercetarea lor a adus la lumină un număr de fenomene, ca de exemplu, atunci când o persoană simte într-adevăr emoții pozitive, cum ar fi recunoştinţă, iubire, sau apreciere, bătaia inimii transmite un mesaj diferit. Au reuşit să determine acest lucru prin faptul că bătaia inimii produce cel mai mare câmp electromagnetic din organism, iar ei pot strânge date de la ea.
“Informația emoțională este codificată și modulată în aceste câmpuri. Prin învățarea schimbării emoțiilor noastre, schimbăm informațiile codificate din câmpurile magnetice care sunt radiate de către inima noastră, și aceasta poate avea un impact şi pentru cei din jurul nostru. Suntem fundamental și profund conectaţi unul cu celălalt și cu planeta în sine.” – Rolin McCratey, Ph.D, director de cercetare al Institutului.
5d-nrgs-
Această cercetare este o treabă foarte importantă, deoarece arată modul în care inima are un rol extrem de important, dincolo de ceea ce este cunoscut. Știați că inima voastră emite câmpuri electromagnetice care se schimbă în funcție de emoțiile voastre? Știați că inima umană are un câmp magnetic, care măsoară până la câţiva paşi de corpul uman?Știați că emoțiile pozitive creează beneficii fiziologice în corpul vostru? Știați că puteţi mări sistemul vostru imunitar prin invocarea emoțiilor pozitive? Știați că emoțiile negative pot creea un haos la nivelul sistemului nervos, și că emoțiile pozitive fac complet opusul? Știați că inima are un sistem de neuroni, care au memorie atât pe termen scurt cât şi pe termen lung, iar semnalele lor trimise către creier pot afecta experiențele noastre emoționale? Știați că în timpul dezvoltării fetale, inima se formează şi incepe să bată înainte ca creierul să se dezvolte? Știați că undele cerebrale ale unei mame, se pot sincroniza cu bătăile inimii bebeluşului? Știați că inima trimite mai multe informații către creier decât vice versa?
Toate aceste fenomene, documente, cercetări publicate pot fi accesate la pagina heartmath.org
Mai jos regăsiţi un video de la Institut, despre inteligența intuitivă a inimii. Cu siguranţă merită o privire.De aceea este important pentru rasa umană să-şi schimbe modul de a simţi.

Este decisiv şi important pentru mulți dintre noi să ne schimbăm modul în care ne simțim, din interior. Nu prea se poate realiza nimic dintr-un loc de tristețe, frică, durere şi depresie. Experienţa noastră umană actuală, viața de zi cu zi la care cu toții participăm, într-adevăr, îşi pune amprenta pe multe. O mulțime de oameni simt că trăind cu stilul de viață actual, luptând pentru a plăti facturile, mergând la serviciu în mod constant și nu doar atât, nu este un tip de existență natural, benefic pentru rasa umană. Este o experienţă care face dificilă menținerea unei “înalte frecvențe” sau a unei stări de spirit pozitive, pentru unii. Ceea ce este uimitor, este faptul că nimic nu ar trebui să fie în acest fel, suntem capabili de mult mai mult.
albert_einstein_quotes2În același timp, avem un număr mare de oameni care se luptă pentru a se hrăni, îmbrăca și adăposti. Pământul se distruge și timpul nostru pentru a transforma lucrurile din jur pare a fi limitat. Această realitate este încă prezentă pe Pământ, în ciuda numărului de soluții care au fost identificate, şi care ar putea atenua aceste probleme. Poate fi dificil să ne menținem o stare de spirit pozitivă, atunci când vedem atât de multe lucruri pe planeta noastră, care trebuiesc schimbate; dar nu putem schimba ceea ce ne dorim, decât dacă o facem dintr-o stare liniștită, pozitivă.
connection-with-universe
În ciuda tuturor acestor experiențe, mulți oameni reușesc să găsească pacea interioară și momentele de bucurie, indiferent de experiența lor, acest lucru fiind destul de remarcabil. Este vorba despre perspectivă, văzând imaginea de ansamblu și schimbând modul în care privim lucrurile. Totul ţine de percepţie.
Fericirea este, fără îndoială, o muncă interioră, dar cu o experienţă umană care nu este în rezonanță cu ea, poate fi greu de menținut. Acest lucru este evident într-o varietate de domenii diferite, în care oamenii au început să se ridice și să ceară schimbarea. Tot mai mulți oameni doresc să schimbe toată această experiență umană pe multiple niveluri; unul în care toată lumea poate prospera, unul în care toată lumea se poate simți bine, unul în care nimeni nu are de suferit, simţind emoții negative. Dacă unul suferă, noi toți suferim, acesta este modul în care ne simțim aici pe Pământ, mulți sunt în rezonanță cu acest sentiment.
Abstract-Tru-Llove-Hand-Connection-Wallpapers-HDCel mai amuzant lucru referitor la sentimentele noastre este faptul că, în cea mai mare parte este o alegere. Putem schimba modul în care ne simțim doar prin schimbarea gândurilor noastre. Emoțiile negative despre o persoană, loc sau o anumită experiență din viețile noastre, sau de pe planetă, sunt de obicei un rezultat al gândurilor pe care le avem despre ei. La sfârșitul zilei, dintr-o schemă grandioasă a lucrurilor, este doar o experiență umană, și toate experiențele ne servesc, furnizându-ne oportunități de creștere.
În concluzie, emoţiile pozitive, sentimentele de dragoste, recunoștință, compasiune, au un impact mai mare decât ne-am fi putut imagina vreodată. Acestea sunt toate caracteristici ale Conștiinței. Şi cum fizica cuantică ne arată, Conștiința joacă un fel de rol în crearea realității noastre (puteți citi mai multe despre asta aici). Dacă acest lucru este adevărat, cu siguranţă, simțurile noastre joacă un rol important. Şi cu cercetările provenite de la Institutul de HeartMath, este clar că simţind emoții bune și pozitive (recunoștință, dragoste, compasiune), joacă un rol foarte important atunci când vine vorba de natura realității noastre și ar putea fi cheia fundamentală pentru schimbare la nivel mondial.
e1f714f7996479bd9f224933ffec4d05
“O concluzie fundamentală a noii fizici, de asemenea, recunoaşte, că observatorul creează realitatea. În calitate de observatori, suntem implicați personal la crearea propriei noastre realităţi. Fizicienii sunt forțati să recunoască că Universul este o construcţie “mentală”. Fizicianul pionier Sir James Jeans a scris: “Fluxul cunoaşterii noastre se îndreaptă către o realitate non-mecanică; Universul începe să arate mai mult ca un gând măreţ, decât ca o mașinărie mare. Mintea nu mai pare a fi un intrus accidental în tărâmul materiei, ar trebui mai degrabă s-o salutăm şi acceptăm ca şi creatorul, guvernatorul tărâmului materiei. Obişnuiţi-vă, și acceptaţi concluzia incontestabilă. Universul este imaterial-mental și spiritual.”- (RC Henry,” Universul Mental “, profesor de Fizică și Astronomie la Universitatea Johns Hopkins)
Sursă: http://www.collective-evolution.com/2014/11/24/what-science-is-telling-us-about-the-hearts-intuitive-intelligence/
- See more at: http://spiritualitatesiabundenta.ro/inteligenta-intuitiva-a-inimii/#sthash.YAJlMfLR.wSmih8Gp.dpuf

http://spiritualitatesiabundenta.ro/inteligenta-intuitiva-a-inimii/#sthash.YAJlMfLR.wSmih8Gp.dpbs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)