Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 8 ianuarie 2016

Analiza anului 2016 - Articol complet


2015 -Trecere in revista


2015 a fost un an major de tranzitie, cu schimbari importante, care ne-au extins perceptiile, ne-au rectificat discernamantul si ne-au dezmembrat vechile sisteme de credinte, intarindu-ne in acelasi timp capacitatea de a ramane Adevarati in mijlocul a numeroase provocari si evenimente socante. Toate acestea ne-au ajutat sa schimbam pe multe nivele, lumile.


In timp ce schimbam lumile, a inceput o migratie masiva in intreaga lume. Hoarde de refugiati fara adapost si-au cautat cu disperere refugiul. Mare parte din SCHIMBAREA LUMILOR a avut loc in contextul constiintei noastre treze, pe masura ce un numar tot mai mare de oameni a abandonat vasul ce se scufunda al dualitatii si au inceput sa se miste in Noua Realitate.


Pe parcursul anului, am descoperit ca majoritatea rezistentei noastre anterioare s-a dizolvat. Multi din noi ne-am simtit ca un fel de „omituri”sau „flutuzi”, adica nici omizi nici fluturi, ci undeva intre. Nu am fost nici complet detasati de dualitate si nici complet ancorati in Noua Realitate. Acest lucru ne-a dat sentimentul ca nu ne aflam nici Aici, nici Acolo, ci undeva la mijloc, avand in continuare nevoie sa actionam decisiv pentru a putea iesi complet la suprafata.


Anul 2015 ne-a adus si primele imersiuni in noile energii rafinate ale E Mao Mao, de Dicolo de Dincolo. Atunci cand E Mao Mao au fost simtite, aceste noi energii ne-au infuzat cu inspiratie, emotie si noutate, deoarece am putut vedea si simti intr-un mod tangibil cum se naste Lumea Noua in jurul nostru.


Anul deciziei
2016 este un an puternic al deciziei. Multi din noi vor lua decizii care le vor schimba viata, pentru a iesi intr-un final din dualitate si a incepe sa traiasca Vieti Adevarate, fiind Cei Adevarati. Aceste decizii vor fi mult mai usor de luat acum decat inainte pentru ca fie vom fi sprijiniti, fie vom fi fortati sa le luam. Orice decizii pe care vom incerca sa le ocolim nu vor face altceva decat sa devina si mai greu de luat in viitor.


Pe parcursul acestui an, vor fi multe evenimente exterioare, atat naturale cat si facute de mana omului, ce vor servi drept catalizatori puternici pentru schimbare. Chiar daca unele din aceste evenimente ar putea fi traumatizante, ele ne vor propulsa afara din dualitate si inspre Autenticitate. Ele vor sfarama multe iluzii, ne vor aprofunda iubirea si compasiunea si ne vor extinde constiinta treaza pana cand vom deveni fiinte autentice.


Cu cativa ani in urma, partenerul meu si cu mine am luat decizia constienta de a nu mai respecta vechile sarbatori, cum ar fi Craciunul, Pastele, Thanksgiving si Haloween. Aceasta decizie nu a inclus ciclurile naturii, cum ar fi solstitiile si echinoctiile si nici noaptea de Anul Nou, care este un portal energetic atat de important. Chiar daca imi placeau sarbatorile, nu am vrut sa raman sclava programului de sarbatori al dualitatii si in acelasi timp a modului exagerat de comercializare a acestor zile speciale. Stiu ca ele au o intreaga istorie la baza si ca unele din ele chiar au un sens real al sacralitatii, dar probabil ca a venit vremea sa cream noi sarbatori, sau pur si simplu sa traim o viata in care fiecare zi este sacra.


Stiu ca multi oameni sunt inca foarte atasati de aceste sarbatori in care is gasesc mangaiere, asa ca nu am sugerat niciodata ca ar rebui sa se renunte la ele, cu exceptia situatiei in care aceasta intelegere vine din interiorul fiecaruia. Cu toate acestea, am observat ca anul acesta multi oameni au avut un Craciun marcat de catastrofe naturale, cum ar fi focul sacpat de sub control din Australia si California, tornadele din SUA si inundatiile din Anglia si America de Sud.


Atunci cand au loc catstrofe naturale, toate se dau peste cap. Oamenii trec de la sarbatoarirea fercita, la modul de supravietuire, care reprezinta ceva foarte real. Prioritatile se reaseaza instantaneu. In timp ce situatia este cu siguranta grea si problematica, poate ca ei primesc in acelasi timp un mare dar, acela al eliberarii de obisnuit si al alinierii la ceea ce este real.


2016 este din multe puncte de vedere o panza alba. Nu suntem obligati sa facem ce am facut inainte. Nu suntem obligati sa ne tinem de vechile obiceiuri, tipare si credinte. Daca vrem, putem crea o Viata Adevarata, complet noua. Putem strabate planeta si putem trai intr-un loc in care inima ne canta, sau putem crea noua Viata Adevarata acolo unde ne aflam acum. Este alegerea noastra si orice am alege este bine. Putem alege sa ne materializam Visele cele mai indraznete. Putem alge sa intrupam deschis persoana care suntem cu adevarat.


Putem alege sa ne indepartam de serviciul care nu ne satisface si sa cream unul nou, aliniat cu Scopul nostru Adevarat. Putem renunta la vechi relatii care nu sunt aliniate cu Adevarata noastra Cale, sau la acei oameni care nu pot comunica in mod deschis profunzimea iubirii lor. Partenerii dintr-o relatie confortabila pot descoperi ca sunt chemati sa locuiasca in locuri diferite, sa faca lucruri diferite. Aceasta le va da posibilitatea fie de a-si dezvolta relatia pentru a putea integra distanta dintre ei, fie de a incheia aceasta relatie. Unii din noi vom alege sa ne asumam un angajament mai serios cu partenerul pe care il avem, ducandu-ne iubirea la un nivel mai profund si mai adevarat.


In acest an, este de o importanta vitala sa facem alegeri constiente in loc sa ramanem blocati in vechile noastre decizii prestabilite. Daca nu ne simtim chemati sa ne miscam, atunci haideti sa luam decizia constienta de a ramane pe loc! Este ceva cu totul diferit de sentimentul ca nu ne putem misca si ca ne displace blocajul in situatia noastra actuala de viata.


Acest an este si anul unor salturi colective. Grupuri mici de oameni s-ar putea sa isi paraseasca job-urile plicticoase si sa se adune pentru a crea noi afaceri, pline de entuziastm, sau grupuri de oameni inruditi sufleteste s-ar putea decide sa se mute impreuna, pentru a-si trai viata intr-un mod cu totul nou.


Orice lucru pe care alegem constient sa il facem in acest an va fi aliniat la Adevarata noastra Pozitie si la viziunea extinsa codificata in Fiinta noastra Unica. Suntem gata sa servim cu toata fiinta noastra si sa sarim la actiune in contextul scopului nostru colectiv.


Fiecare pas pe care il facem
Aceste diagrame ne arata ce se intampla atunci cand trecem de la dualitate in Realitatea Ultra Puternica. In acest desen, noi suntem reprezentati de cerculetul de culaore magenta. In Diagrama nr. 1, noi locuim cu totul in dualitate, fara sa stim ca exista altceva. Realitatea Ultra Puternica se afla undeva in Invizibil, unde doar foarte putini o pot vedea.


Apoi, Portalul 11;11 a creat o Zona de Suprapunere intre spiralele evolutive ale dualitatii si Unime. Acest proces a inceput in 1992. Diagrama nr. 2 arata ca am intrat intr-o Zona de Suprapunere intre sistemele realitatii din dualitate si Unime si ca ne miscam constient in Realitatea Ultra Puternica. Pe masura ce facem asta, o parte din noi paraseste sfera dualitatii.


In Diagrama nr. 3, noi parasim si mai mult dualitatea si pasim in Unime. In Diagrama nr.4, ne-am desprins complet de dualitate si locuim cu totul in Noua Realitate.


Ce este interesant in legatura cu acest proces este ca el demonstreaza in mod clar, ca pe masura ce inaintam mai adanc in Realitatea Ultra Puternica, iesim in mod constant din dualitate. Pentru a face pasul inainte in Noua Realitate, trebuie sa ne luam piciorul din dualitate. Asa se intampla lucrurile intotdeauna. Oricand traim o realizare majora sau o infuzie de energie E Mao Mao de Dincolo de Dincolo, partile din noi ce vibreaza in rezonanta mai densa a dualitatii sunt eliberate. Ne ridicam un picior din dualitate si atunci cand pasim mai departe, il asezam in mod constient in Noua Realitate.


Din moment ce aceasta este ordinea naturala a lucrurilor, nu avem nevoie sa acordam atentie desprinderii de dualitate. In schimb, ne concentram pe inaintarea spre o Autenticitate mai mare. Atunci cand urmam indemnurile Cunoasterii Inimii noastre, fiecare pas pe care il facem ne conduce in Adevarata noastra Directie. Si fiecare pas pe care il facem in Nou si Adevar insemna un pas facut in afara dualitatii. Si cu fiecare pas pe care il facem in Noua Realitate, apar noi unelte, calitati nedescoperite pana acum si inspiratia creativa. Primim ajutorul de care avem nevoie si in fata noastra se desfasoara o succesiune de Lumini Verzi stralucitoare!
Repozitionarea
In acest an are loc o repozitionare profunda. Este o repozitionare majora a perspectivei si in acelasi timp, pentru unii, o repozitionare fizica.


Vechile noastre vieti se metamorfozeaza in mod constant in vieti noi. Incheierea si noile inceputuri se amalgameaza fara intoarcere. Mult din ce a fost „vechi” paraseste planeta sau se transforma in „Nou”.


Plachetele care formau trecutul nostru se misca. Nu de la A la B, ci mai degraba de la A la M la F la Q la X. Atunci cand ne uitam la peisajul trecutului nostru, el nu se mai asterne intr-un mod lin si linear. Bucati mari din trecutul nostru s-au mutat in pozitii cu totul neasteptate. Atunci cand le vedem in noile lor pozitii, nu numai ca dobandim o perspectiva noua a trecutului, dar ne si eliberam de acesta.
E Mao Mao
E Mao Mao  este o veche formulare hawaiana pentru „Dincolo de Dincolo”. Incepand cu noiembrie 2015 am trait infuzii de energie E Mao Mao pura. Aceste infuzii sunt recunoscute instantaneu, deoarece se simt atat de proaspete, de noi si extinse. Chiar daca nu am mai experimentat-o inainte, aceasta energie de Dincolo de Dincolo se simte ca fiind foarte si puternica si profund ajutatoare.


Atunci cand suntem infuzati cu E Mao Mao, suntem imediat propulsati in tacerea super profunda de Dicolo de Dincolo. Este vorba despre o liniste profunda, chiar si in mijlocul zgomotului lumesc, care ne linisteste fiintele intr-un mod foarte profund. Constiinta noastra treaza se extinde brusc si totul se simte nou, mai amplu si mai real. Cu cat experimentam mai mult energiile lui E Mao Mao, cu atat mai profund este calmul pe care il simtim.


Atunci cand traim o imersiune puternica in energiile E Mao Mao, s-ar putea sa ne simtim aproape paralizati de nevoia de a fi absolut tacuti. Suntem trasi imediat in afara a orice se intampla in jurul nostru si in lumea exterioara si suntem transportati intr-o realitate complet diferita. Atunci cand acest lucru se intampla, tot ce putem face este sa ne asezam, sa ne bransam la energiile E Mao Mao si sa ne contopim complet cu ele.


In acest spatiu se simte o iubire foarte profunda, ce ne invaluie intr-un sentiment de bine. In acelasi timp, acest proces de imersiune in E Mao Mao ne curata si ne vindeca de efectele undelor de soc din jurul nostru, cauzate de implozia continua a dualitatii. E Mao Mao ne infuzeaza toate celulele fiintei cu energiile Noii Realitati. Si chiar daca ne intoarcem in lume si inapoi la ce faceam, energiile de Dincolo de Dincolo nu ne parasesc in totalitate.


Uneori, mai ales atunci cand suntem puternic infuzati cu E Mao Mao, lumea veche a dualitatii poate parea extrem de indepartata, asemenea unui strat subtire si foarte, foarte indepartat. Si chiar daca pot exista evenimente in jurul nostru care sa incerce sa ne traga inapoi in dualitate, noi stim cine suntem si unde ne aflam; stim incotro ne indreptam si stim ce facem. Suntem pionii stabilizatori ai pacii si iubirii din lume si putem radia aceasta cunoastere ca TOTUL EST BINE pentru a face tranzitia de la vechea lume a dualitatii cat mai usoara posibil.


Aceste imersiuni in E Mao Mao ne conduc la un nivel al constiintei cu totul nou, infinit mai vast. Cand acest lucru se intampla, putem simti in mod tangibil Noua Realitate. Suntem umpluti cu o energie si un entuziasm reinnoit pentru materializarea Noii Realitati. Avem posibilitatea sa facem lucruri pe care ne-am dorit sa le facem de mult. Declanseaza descoperiri cuantice pe numeroase nivele. E Mao Mao ne ajuta sa dam nastere Noii Realitati intr-un AICI SI ACUM extins, cuprinsi fiind de inspiratie vesela si creativitate. Si energiile lui E Mao Mao sunt extrem de eficiente in dizolvarea dualitatii...
Re-teserea Sistemului Realitatii noastre


Sistemele Realitatii, cum ar fi Modelele Dualitatii si ale Unimii, sunt asemenea tapiseriilor. Noi le tesem cu firul fiintelor noastre pentru a le da viata. Impreuna, ca Unul, firele noastre creaza si in acelasi timp pastreaza la un loc modelul. Tapiseria nu ar exista daca nu ar fi firele noastre. Acelasi lucru se aplica si in cazul unui sistem al realitatii; credintele noastre in el reprezinta sursa lui de hrana. Noi ii servim drept hrana si forta de viata.


Asa ca avem mai jos o fotografie a Tapiseriei Obosite a Dualitatii. Este un model pe care l-am vazut de multa vreme. Nu are nimic nou si nu aduce niciun fel de inspiratie, dar ne da un sentiment familiar, pe care unii il pot interpreta drept confort. Pentru altii, este doar expirat si plicticos, lipsit de orice energie.
Tapiseria obosita a dualitatii.


Firele fiintelor noastre au fost de foarte multa vreme tesute intr-o Tapiserie a Dualitatii. Am tinut in viata dualitatea si am pastrat intacte tiparele si credintele ei. Asta pana de curand... Atunci, unii dintre noi am inteles ca nu mai doream sa traim in sistemul de realitate al dualitatii. Nu mai doream sa tinem laolalta tesatura unei Tapiserii Obosite a Dualitatii.


Simteam chemarea unei minunate Noi Realitati, ce ne astepta sa ne nastem pe Pamantul fizic. O simteam ca fiind vibrant de vie, pulsand de noutate proaspata, in culori stralucitoare si cu o iubire dincolo de imaginatia noastra.


Atunci am inceput sa ne scoatem cu grija firele vietilor din Tapiseria Dualitatii. Unii din noi am inceput sa facem asta cu multi ani in urma, in timp ce altii de abia incep sa o faca. Dar ceea ce conteaza este numarul din ce in ce mai mare al celor care ne scoatem firele fiintelor din Tapiseria Dualitatii si acest lucru are un efect profund.
Atunci cand nedesfacem firele fiintelor din Tapiseria Dualitatii, acest lucru determina o schimbare masiva a dualitatii insasi. Nu numai ca vechile modele devin de nerecunoscut: „Unde sunt muntii sau girafele sau ceainicele? Nu imi mai amintesc ce obisnuiau ele sa fie.” Ce este insa cel mai important, este ca pe masura ce firele fiintei noastre sunt scoase, intreaga matrice a dualitatii se slabeste, pana cand nimic nu o va mai putea tine la un loc!


Pe masura ce un numar tot mai mare din noi ne retragem firele, energia, credintele si atentia din Tapiseria Dualitatii, ea se destrama din ce in ce mai mult. In curand nu vor mai fi destule fire care sa poata sa o tina laolalta si atunci se va distruge in mod natural.


Atunci cand ne scoatem firele fiintei din Tapiseria Dualitatii nu le punem deoparte. Le tesem cu mare grija in noua Tapiserie a Unimii, panza sacra a Noii Realitati.
Minunata Tapiserie a Noii Realitati


Facand acest lucru, noi cream Lumea Noua, Adevarata in care ne dorim sa locuim. Noi cream Vieti Adevarate in mijlocul lumii muribunde a dualitatii. Ne adunam ca O singura Fiinta si folosim toate firele cele mai viu colorate pe care le avem – cele pe care le-am pastrat vreme indelungata pentru ceva cu adevarat special. Si asa tesem un Nou Sistem al Realitatii pe Pamantul fizic.


AN este Noua Realitate
Energiile lui AN – simbolizat ca Soarele si Luna intr-O singura Fiinta, continua sa devina tot mai puternice si mai vii pe masura ce din ce in ce mai multi oameni le simt rezonanta. Asta pentru ca AN este Noua Realitate materializata.


Chiar daca energiile lui AN s-au mai aflat pe aceasta planeta cu multa vreme in urma, ele au fost aici la momentul respectiv numai cu scopul sadirii anumitor civilizatii alese cum ar fi Egiptul antic, incasii din Peru si druizii din Anglia, astfel incat acestia sa creeze monumentele ce aveau sa serveasca drept simboluri ale amintirii, pe parcursul timpurilor in care multi aveau sa isi uite adevaratele origini. Aceasta influenta a lui AN este unul din numeroasele motive pentru care templele antice din Peru, Egipt, Turcia si Rapa Nui de exemplu, se aseamana atat de mult in prelucrarea pietrei.


De asemenea, AN a plantat seminte ale amintirii pe intreaga planeta, mai ales sub forma de textile si ceramica, ce contineau Chei ale lui AN pentru viitor, chei codificate in modelele si combinatiile lor speciale de culori vii. Aceste codificari ale lui AN au aparut in cadrul multor grupari tribale, de felul celor din Mexic si din unele parti ale Chinei, care nu isi aminteau deloc de AN in istoria lor inregistrata. Aceste comori sacre, continand codificari secrete ale lui AN, au fost pastrate in viata in mod misterios in multe buzunare ale planetei, chiar daca au existat multe presiuni asupra acestor comunitati indigene pentru a fi asimilate in lumea moderna si a-si lasa deoparte vechile obiceiuri.


Dupa ce au fost plantate aceste seminte ale amintirii in intreaga lume, energia AN a fost stearsa din istoria omenirii si a disparut din cunoasterea noastra constienta. Doar in aceasta viata a fost activata amintirea lui AN, amintire ce a stat depozitata in bancile memoriei noastre celulare vreme indelungata


Astazi, in timpul ultimelor zile ale dualitatii, energia AN s-a intors, doar ca de aceasta data se afla la un nivel cu totul nou. Nu se afla aici pentru a sadi semintele unui viitor, asa cum s-a intamplat inainte. Momentul ca semintele lui AN sa incolteasca este Aici si Acum. Atunci cand semintele lui AN cresc in inima noastra, ele cresc si in solul Pamantului fizic.


Semintele lui AN sunt purtate in bancile memoriei celulare a oamenilor din intreaga lume, care s-au reconectat cu Autenticitatea lor. Fiind Cei Adevarati ai Familiei lui AN, noi asiuguram terenul fertil in care aceste seminte ale Noii Realitati sa infloreasca. Si prin noi se naste Lumea Noua!


Energia AN este in rezonanta cu Adevaratul nostru Camin. Ni se potriveste ca o manusa. Este profund personala, extrem de iubitoare si de plina de compasiune. AN este Noua Realitate!


2016 va fi un an extrem de intens, cu realitati concurente foarte puternice ce isi vor disputa atentia noastra. Una din sarcinile noastre principale este aceea de a planta si de a hrani Semintele Noii Realitati in mijlocul unui haos aflat in crestere. Cu toate acestea, noi vedem ca din haosul prabusirii dualitatii cresc adevarata compasiune, dragostea mai profunda si Unimea inaltata. Haosul catalizeaza de fapt si grabeste cresterea Semintelor Adevarului.


016 Overview


Inceputul acestui an este ca o linie de start. Exista un val de energie ce ne indeamna sa pornim cu avant, de indata ce intram in noul An. Pregatiti sau nu... START! A inceput! Hai sa o facem!!


2016 ne aduce o multitudine de posibilitati pentru mega schimbari, atat in interior cat si in afara. Acest lucru ne umple de surescitare si chiar atunci cand nu putem spune cu siguranta de ce suntem ata de entuziasmati, entuziasmul nostru este real. Acest an este plin de surprize, pe numeroase niveluri. Da, vor mai fi evenimente socante atunci cand dualitatea va incerca sa pastreze controlul. La asta se adauga galagia facuta de ignorantii fara minte incitati de demagogi urlatori. Va trebui sa ne ocupam de toate astea inainte ca ele sa se raspandeasca prea mult. Dar surprizele anului vor include si realizarea viselor noastre cele mai indraznete, care s-ar putea sa se materializeze cu asemenea usurinta si gratie incat vom fi uimiti cat de usor se intampla lucrurile atunci cand fluxul este pornit si ne aflam la Momentul Potrivit - in Locul Potrivit.


Indiferent cum se va desfasura el, anul 2016 ne va arata in repetate randuri ca acum trebuie sa traim pe deplin in adevarul nostru; nu mai avem alta optiune. Daca vom continua sa incercam sa facem compromisuri fata de ceea ce stim ca este adevarat in Inima Inimii noastre, ne vom imbolnavi, ne vom bloca sau vom fi in mod vizibil slabiti.


Acesta este anul in care cei ce controleaza aparent planeta vor incerca sa stranga surubul pentru a ne lua multe dintre liberatile pe care le avem in prezent. Aceasta incercare de preluare a puterii ii va face pe multi sa devina constienti de ceea ce se intampla in realitate. Tot anul vor exista incercari clare de a ni se lua mai mult din libertati. Unele tari au scos deja in fara legii folosirea energiei solare sau dreptul de a trai deconectat de la retea. Lucrurile au devenit atat de absurde incat SUA chiar incearca sa scoata o lege impotriva sapunului facut in casa! Dar, intr-un mod oarecum paradoxal, in mijlocul acestei evidente incercari a fortelor dualitatii de a inhata puterea, noi castigam de fapt o LIBERTATE infinit mai adevarata, mai puternica si mai atotcuprinzatoare decat am avut vreodata!


Va fi un an in care se poate intampla orice, oricand. Constiinta noastra colectiva nu a mai fost niciodata pusa la incercare ca acum, din cauza tuturor schimbarilor profunde care au loc. S-ar putea sa fie unul din anii aceia in care noi, ca specie sa trebuiasca sa deschidem cu adevarat bine ochii, pentru a vedea incotro ne indreptam si ce putem face pentru a echilibra mai bine lucrurile. Noua Realitate a fost in final ancorata in Pamantul fizic; este aici. Si noi am ajuns in momentul in care este vorba numai despre a trai ceea ce stim ca este adavarat.


2016 va aduce multe schimbari ale sentimentelor noastre de securitate si bunastare – atat a celor false cat si a celor adevarate. Depinde de noi sa discernem care sunt adevarate si care false. Multi oameni sunt atat de profund implicati in urmarirea colapsului dualitatii incat nu vad nascandu-se Lumea Noua, dar ea se naste. Depinde tot de noi sa respingem in permanenta frica si sa ne recentram in Noua Realitate.


Pe parcursul anului, valurile vor continua sa cada, aducand o transparenta si mai mare a agendelor ascunse si a motivelor adevarate din spatele celor aflati in pozitii de putere exterioara. Din moment ce atat de multe iluzii au fost spulberate, putem vedea acum cu claritate fortele aflate in joc. Multe dintre perceptiile noastre s-au schimbat, s-au intors pe dos si s-au extins foarte mult. Nu mai credem ceea ce am fost programati sa credem.


In acelasi timp, tesatura Fiintei noastre Unice se intareste in mod vizibil si devine tot mai rezistenta. Acest lucru se intampla la scara mare, peste tot in lume, intre noi toti cei care suntem reali si adevarati si impreuna cu cei pe care nu ii vom intalni niciodata sau nu ii vom cunoaste personal. Ceea ce ne tese impreuna sunt iubirea, compasiunea si autenticitatea.


Fiinta noastra Unica se afla zilele acestea in alerta si ne simtim unii pe ceilalti mai mult decat oricand. Auzim si strigatele Mamei Pamant, Pachamama, care ne cere sa oprim frackingul, minele, profanarea aerului, apelor, hranei si animalelor. Simtim toate acestea si asta ne face sensibili la orice se intampla, indiferent daca este ascuns sau nu. 2016 va fi un Moment al Marii Tranzitii ca niciun altul de pana acum.


Ne aflam in mijlocul dizolvarii – faza determinanta a paradigmei muribunde a dualitati noastre. Luptele acestei fatade false, aflata in implozie sunt cateodata prea greu de suportat si asta se intampla atunci cand suntem plini de frica, panica si confuzie. Acest lucru se poate intampla oricaruia dintre noi si este doar un simptom al timpurilor in care ne aflam. A avut loc un Ho’o Pono Pono masiv si noi suntem cei care indreptam lucrurile. A venit momentul sa ne asumam responsabilitatea pe care o avem cu totii, ca locuitori ai Pamantului si sa ne ocupam de planeta si de vindecarea omenirii ca Fiinta Unica!


Acest an ne aduce o avalansa de idei noi si de creativitate fara limite. E o adevarata coada de idei extraordinare care ne astepta sa le aducem. Imensul val creativ pe care am facut surf in ultimii cativa ani va continua sa devina mai puternic. Fiind atat de creativi, vom avea multa bucurie in acest An Nou, mai ales atunci cand materializam Noua Realitate in plan fizic si servim celorlalti ca Fiinta Unica in Actiune, pentru a crea schimbarile profunde, structurale, atat de necesare.


Anii 2016 si 2017 formeaza o unitate, chiar daca sunt oarecum diferiti. 2016 este anul in care incheiem multe situatii vechi. Incheiem multe aspecte ale vietilor si ale modurilor vechi de a fi. In 2017, nu ne vom mai ocupa de atat de multe situatii vechi deoarece ne vom concentra pe a trai si a extinde Noul. In acesti doi ani, multe situatii, atat personale cat si la scara planetara vor ajunge in punctul de criza si apoi mai departe, pana cand vor putea fi solutionate, sub o forma sau alta, in 2018. Pana atunci va fi clar daca putem sau nu sa intoarcem lucrurile pe aceasta planeta, prin schimbarea cu succes a sistemelor realitatii.


Cheia unei navigatii cu succes prin 2016 este de a ramane in starea de Momentul Potrivit – Locul Potrivit. De a ne aminti in permanenta ca suntem Observatori Tacuti care locuiesc foarte departe de taramul dramei pamantesti, intrupand rezonanta cu Autenticitatea si Iubirea Inimii Pure. De a sti, in ciuda oricaror aparente ca TOTUL ESTE BINE.


Exista o protectie naturala in jurul tuturor lucrurilor aflate in Noua Realitate, o protectie ce ne ajuta sa ramanem aliniati, impamantati si clari in momentele de turbulenta. De fiecare data cand o parte a vechiuluiface implozie si vechea harta dispare, constiinta treaza a oamenilor de pe planeta se extinde si mai mult din Noul Peisaj se reveleaza si se intareste.


2016 este un an cu doua puternice curente subterane, provenind din diverse sisteme ale realitatii care ne cer atentie. Este un an ce ne impinge pana la limite si ne provoca pana in miezul nostru. Un an cu multe tulburari si evenimente socante. Un an in care fie intoarcem spatele luptei omenirii, fie intram in joc si o invaluim in aripile Iubirii noastre. Un an plin de descoperiri cuantice pe care le-am asteptat. Un an in care putem materializa cele mai nebunesti visuri, in mijlocul unei lumi a dualitatii ce se prabuseste. Un an in care multe drumuri vechi se vor prabusi sub picioarele noastre. Un an in care Noul si Adevarul ne vor infuza fiintele.


Este un an in care fie vom alege sa ne desprindem de dualitate, fie vom fi desprinsi cu forta. Un an in care miracolele vor aparea in mod regulat. Un an in care vom naviga pe un val imens de creativitate in timp ce calatorim pe o cale iluminata de o succesiune infinita de Lumini Verzi. Un an in care iubirea noastra se aprofundeaza si se extinde mult dincolo de ceea ce credeam ca este posibil. Un an in care intelegem ca nu exista alta alegere decat aceea de a trai in Autenticitatea noastra.


Este ACUM ORI NICIODATA!


UN AN NOU FERICIT!
Bine ai venit, 2016!!!
Cu ADEVARATA IUBIRE AN,
Solara


Cu recunostiinta iubitoare minunatilor contributori:
Denise, Emanáku, Inger, Keenuane, Liubov, Michael, Nion, Sanan, Satreya


Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    va rog stiti cumva de unde pot face rost de poeziile(a publicat o carte), lui Alexandru Pargaru?

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)