Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 5 ianuarie 2016


Jennifer Hoffman




Previziunile pentru anul 2016




Salutari tuturor si bine ati venit in noul an. Este un moment incitant si sunt foarte incantata de posibilitatile pe care ni le aduce anul 2016. A fost o calatorie lunga si deseori dificila, pe care de multe ori am parcurs-o singuri, gasindu-ne calea pe pipaite, prin intuneric, fara ajutorul vreunei lumini, nici macar a noastra, intrebandu-ne daca vom mai fi vreodata fericiti sau daca ne vom mai simti vreodata bine. Iata-ne acum ajunsi la ceea ce cred eu ca reprezinta sfarsitul unei parti semnificative a calatoriei noastre, dar inainte de a va aseza prea comod, sa stiti ca este vorba despre o cursa de stafeta si nu de un maraton, asa ca sfarsitul unei etape inseamna inceputul alteia. Aceasta etapa este insa mult diferita, deoarece avem la dispozitie atat de multe unelte pe care le-am dobandit in ani numerosi de experienta si invatatura. Putem face 2016 un an in care sa ne atingem visele, sa ne deschidem aripile si sa ne avantam spre noi potentialuri. Trebuie doar sa incepem si inceputul este astazi. Va fi insa nevoie sa ne activam vibratiile inalte si sa ne folosim la maxim acest potential.




De regula postez in intregime previziunile anuale pe pagina mea de blog, dar previziunile din acest an sunt atat de lungi, 35 de pagini, incat am decis sa fac lucrurile altfel. Am postat mai jos fragmente, textul complet fiind disponibil in format de carte electronica la un pret special de anul nou, impreuna cu un supliment bonus, 7 afirmatii puternice pentru activarea vibratiilor inalte, care sa faca anul 2016 cel mai bun an al vostru. Puteti astfel obtine o copie personala a previziunilor pentru 2016, pentru a putea incepe anul cu cel mai bun nivel al energiei si veti avea si 7 zile cu cele mai bune si mai puternice afirmatii ale mele, care sa va ajute sa va stabiliti nivelele energetice pentru acest an. Aceste 7 zile de afirmatii reprezinta o serie de 7 inregistrari audio scurte si afirmatii transmise prin e-mail, fiecare sintre ele cuprinzand o afirmatie pe care sa o puteti folosi in fiecare zi. Veti primi un email pe zi, timp de 7 zile, dupa care, peste aproximativ 10 zile, voi avea o sedinta de Intrebari si Raspunsuri in care veti putea pune intrebari si veti putea impartasi succesele obtinute cu aceste afirmatii. Puteti cumpara cartea de 35 de pagini cuprinzand Previziunile pentru 2016 si sa primiti cele 7 zile de afirmatii pentru a face din anul 2016 cel mai bun an pe care l-ati avut la pretul de 11 USD, urmand link-ul de mai jos.




Previziunile pentru anul 2016




In fiecare an, incepand cu 2005, am scris previziuni pentru noul an si de fiecare data am spus acelasi lucru: „Scriu previziuni chiar daca nu imi place sa le scriu.” Ezit sa fac previziuni, mai ales in legatura cu evenimentele la nivel mondial, deoarece nu vreau sa influentez gandirea niumanui sau sa dirijez energia in vreo directie anume.




Acum, mai mult decat oricand, exista o putere enorma a constiintei colective impartasite, deoarece familia colectiva a omenirii este mai constienta decat oricand de ea insasi, de puterea ei si de locul ei in Univers. Acest lucru ne face sa materializam cu mai multa putere si forta. Daca gandurile erau puternice inainte, acum puterea lor a crescut exponential. Din moment ce previziunile mele sunt citite de milioane de oameni din zeci de tari, care pot traduce si interpreta ceea ce citesc in multe feluri diferite, impartasirea acestor previziuni este o misiune pe care o iau foarte in serios si de aceea le scriu cu foarte multa grija. Si atunci cand le revad pe parcursul anului, imi dau seama cat de precise au fost si de acea va indemn si pe voi sa faceti acelasi lucru.




Detaliile exacte a „ceea ce urmeaza sa se intample” nu fac parte intotdeauna din informatiile pe care vi le impartasesc, deoarece previziunile se concentreaza mai mult asupra a ceea ce are potentialul sa se intample, sau ceea ce se afla in alinierea energetica necesara pentru a permite anumitor evenimente sa se desfasoare intr-un anumit fel. Deoarece am evoluat atat de mult de la inceputul acestui secol, cunoasterea disponibilitatii diferitelor potentialuri ne serveste mai degraba ca un indrumar in luarea deciziilor decat ca o atentionare infricosatoare cu privire la evenimentele anului ce va veni.




Atunci cand veti citi previziunile (ale caror idei principale sunt prezentate mai jos, continutul complet fiind disponibil in formatul pdf), evitati sa cautati confirmari ale „lucrurilor ce vor urma” si nu cautati scenarii „de dezastru si jale” deoarece eu refuz sa le consider ca fiind posibile. Folositi aceasta informatie mai degraba ca pe o unealta pentru gestionarea propriei vieti si a propriei energii atunci cand porniti intr-un an nou, plin de potential, putere si posibilitati. Eu evit deliberat previziunile de tipul „dezastru si jale” sau „castele in Spania” pe care le fac altii, in parte pentru ca eu cred ca nu are nicio utilitate sa prezici evenimente rele din moment ce noi suntem cei care detinem controlul asupra realitatilor noastre individuale si colective.





Si nu cred nici in revarsarea de dulceata si lumina, in credinta ca Universul va face toate sa fie mai bune si va avea grija de noi (fara participarea noastra activa), o credinta pur si simplu nerealista. Ea nu este in conformitate cu rolurile noastre de co-creatori in Univers si prin urmare constituie o dezinformare, menita sa sustina credinta ca vietile se desfasoara intr-un mod predestinat, pe care nu avem puterea sa il oprim, sa il schimbam si sa il controlam.




Sunteti pregatiti sa va pastrati lumina inca un an? Stiu ca aceasta calatorie a fost extrem de lunga si uneori dificila, ne aflam pe aceasta cale de cateva decenii. Doar ca spirala inaltarii nu se desfasoara intr-o zi si nu putem masura o calatorie de mai multe vieti prin ceea ce se intampla intr-una singura. Anul acesta cere lumini stralucitoare, intentii puternice, actiune indrazneata si gandire plina de forta si poate fi anul in care sa va impliniti visele si sa deveniti „bogati, fericiti si plini de succes”, daca va veti pastra aceasta intentie. Suntem mai aproape ca niciodata de „incheierea” acestei calatorii si dupa cum veti citi mai jos, desi nu exista cu adevarat un sfarsit, exista cu siguranta o raspantie la care ne aflam acum.




Incotro ne vom indrepta de aici incolo? Este o aventura noua si noi putem merge oriunde vrem. Va doresc binecuvantari din belsug, pace, bucurie si iubirea pe care un Univers binevoitor, iubitor si care va sustine asteapta sa le co-creeze alaturi de voi. Si un An Nou imbelsugat, prosper si plin de bucurie, in care sa va creati o viata „bogata, fericita si plina de succes”.




Multe biecuvantari din inima mea catre inima voastra,




Jennifer Hoffman


31 decembrie 2015




Tema anului 2016 este congruenta: De fiecare data cand scriu previziunile unui an, un cuvant iese in evidenta ca purtator al energiei predominante a anului respectiv si pentru anul 2016 acest cuvant este „congruenta”, care inseamna ca toate partile se potrivesc perfect si functioneaza impreuna in armonie. Congruenta este a treia etapa a calatoriei noastre de vindecare, care ne-a purtat de la vindecare la intregire, pentru ca apoi sa folosim exprimarea completa si nelimitata a energiei noastre spre a crea noi realitati.




La revedere, 2015: 2015 a fost un an asemenea unui parcurs de roller coaster, cu descarcari si eliberari energetice puternice, cu multa miscare in toate directiile si activitati solare foarte puternice, care ne-au adus sprijinul de care aveam nevoie pentru transformare, o transformare ce s-a dovedit a fi de prea multe ori prea rapida. Uneori am simtit ca ne inecam in energie si pretul platit de corpurile noastre fizice a fost greu de dus. Nu cred ca am mai atipit vreodata de atat de multe ori, ca am avut vreodata atat de multe nopti nedormite sau ca m-am simtit vreodata mai extenuata ca in anul care a trecut. Dar aceste efecte ar trebui sa devina mai putin dificile pe masura ce capatam mai multa experienta cu frecventele inalte si devenim mai priceputi in lucrul cu ele.




Am pierdut multi prieteni in 2015, deoarece multi oameni au hotarat ca rolurile lor nu mai erau necesare in aceasta calatorie. Unii dintre ei au fost pionieri ai acestei calatorii si numele lor erau sinonime cu inaltarea. Viata fiecaruia are un scop si atunci cand scopul respectiv este implinit, ei merg mai departe si asa trebuie sa facem si noi. Amintiti-va de ei cu iubire, recunostiinta si apreciere, dar sa nu simtiti ca ati fost abandonati, deoarece pe masura ce avansam in multidimensionalitate, in paradigmele 5D si in constienta energetica, liniile dintre spiritual si fizic incep sa devina neclare. O fiinta iubita este doar la un gand departare, chiar daca prezenta ei fizica nu ne mai este disponibila.




Noua era a potentiualului congruent: 2016 este un an cu un mare potential, ceea ce inseamna ca are multa forta. Desi fiecare an are forta, acest an combina puterea cu o constiinta sporita a propriilor puteri si capacitati. Sunem in cel de al 17 –lea an al acestui secol (2000 a fost anul 1) asa ca suntem intr-o vibratie 8, la care adaugand cifra 9 a anului 2016 ajungem la un alt 8, potential infinit, echilibru, alaturarea celor doua fete ale monedei intr-un intreg unificat, ce pastreaza in acelasi timp integritatea fiecarei parti individuale. Aceasta de potriveste cu tema anului 2016, congruenta, toate partile conlucrand in armonie, fara sa fie sacrificate sau compromise aspectele individuale.


Totul se intampla acum: Inceputuri noi apar din bazele pe care le-am asezat cu uneltele pe care le-am dobandit din experientele noastre trecute. In acest an nu vom porni de la zero, vom folosi ceea ce am invatat pana acum pentru a ne stabili cursul viitor. Vechi cicluri se incheie si in acelasi timp incep cicluri noi, este ca o predare a batonului intr-o cursa de stafeta. Daca asteptam inceputul urmatoarei curse pentru a ne aseza la start ne vom pierde momentul. Totul se intampla in „acest” moment si tot ce avem de facut este sa ne folosim intentia pentru a pune energia in miscare.




Noi cicluri energeticeIn septembrie 2015 am fost martorii incheierii unui ciclu al lui Saturn de 33, 66 si 99 de ani, care ne-a pornit pe o cale noua. Din martie pana in iunie 2016, acel ciclu va reveni pentru a fi trecut in revista, atunci cand Marte devine retrograd la aceleasi grade ale lui Saturn. Acesta reprezinta un alt nivel de actiune, unul mai personal. Marte este planeta actiunii, fortei, puterii si miscarii. Trecutul ne va tenta intotdeauna atunci cand ne gandim la orizonturi noi. In acest an vom avea cate un picior in ambele lumi, pe masura ce paradigmele dualitatii noastre multi-dimensionale vor incepe sa se solidifice si vom face ajustari la noul nostru costum energetic. Acesta este un proces alcatuit din mai multe parti, printre care si invatarea navigatiei in realitati dimensionale mai usoare si mai liber curgatoare, in care energia se misca mai repede si noi cream cu mai putin efort. Sunteti pregatiti sa preluati binecuvantarile si responsabilitatea materializarii instantanee? Aceasta este o posibilitate in noile noastre realitati congruente.




Ciclul noii treziri spirituale: In luna septembrie 2015, atunci cand Jupiter a intrat in Fecioara, a inceput un ciclu nou al trezirii spirituale, un ciclu de 12 ani, ca un ecou al ciclului anterior, inceput in 2003. Daca nu intelegeti astrologia, uitati-va la simbolismul energetic reflectat in transformarea, evolutia si trezirea ce s-au petrecut incepand cu 2003. Cuvinte ca a rezona, spiritual, evolutie, inaltare si energie fac acum parte din limbajul nostru zilnic. Facem parte dintr-o trezire globala ce se petrece peste tot in jurul nostru si care a fost pusa in miscare in 2003. Este anul in care internetul a inceput sa fie utilizat in masa, s-a nascut Facebook si conceptul unei lumi pe deplin conectate a inceput sa capete forma. Va puteti imagina in 2016, o lume fara internet, telefoane mobile, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest si alte puncte de conexiune din retelele de socializare media? Cu cati oameni aveti relatii profunde si semnificative pe retelele de socializare, oameni pe care nu i-ati intalnit niciodata in persoana?




Trecerea de la 3D la 5D: Calatoria de la 3D la 5D se accelereaza in acest an si nu e vorba numai despre dulceata si lumina. Aceia care s-au gandit ca vor veni navele spatiale din cer sa ii ia pe toti cei care s-au trezit vor fi din nou dezamagiti, la fel si cei care cred ca a doua venire a lui Iisus va fi cea care va rezolva problemele lumii. Noi vom accesa realitatile 5D dupa ce traversam podul 4D, ce reprezinta spatiul in care decidem daca suntem pregatiti sa lasam 3D-ul in urma.




Viata congruenta in 2016: Vom vedea 2016 doar ca pe un alt an in care din nou nu ne-am dus la indeplinire telurile? Nu cred. In timp ce anii trecuti ne temeam de distrugerea nucleara in masa, acum avem un dusman si mai mare la poarta, forte ce intentioneaza sa ne controleze, sa ne manipuleze si sa ne domine la nivelul sufletului, controland insasi sursa energiei care ne da viata, ne sustine puterea creatoare si ne face divini.




Dezvaluire iminenta in acest an? Desi multi oameni suspecteaza prezenta vietii extraterestre pe planeta, programe spatiale secrete ale guvernului, colonii pe Marte si pe pe Luna, noi nu stim de fapt adevarul si am asteptat decenii la rand ca el sa fie dezvaluit, ca guvernele lumii sa admita aceste lucruri. Se va intampla in acest an? Cred ca va fi anul in care vom afla, dar nu din cauza unui amplu program de dezvaluire, ci pentru ca lucrurile nu mai pot fi ascunse. Odata iesiti din densitatea 3D, vom putea „afla” despre formele de viata extarterestre deoarece le vom putea „vedea”. Multi dintre voi le vedeti sau le simtiti energia. In loc sa asteptam sa ni se spuna, avem nevoie sa stim ca ei exista (pentru ca exista) si apoi nu va mai fi nevoie de nicio dezvaluire si ceea ce s-a aflat in fata ochilor nostri timp de decenii nu va mai fi niciun secret. Va fi entuziasmant, dar va schimba intr-o singura clipa modul in care ne vedem pe noi si lumea noastra. Dezvaluirea va schimba lumea pentru totdeauna si intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem nu este „cand” vom sti ci daca suntem pregatiti sa stim. Sunteti pregatiti?


Acestea sunt cateva dintre ideile principale ale previziunilor pentru 2016, sunt mult mai multe in cele 35 de pagini ale documentului care explica anul 2016 in detaliu, inclusiv integrarea multi-dimensionala a 3D, aflata in desfasurare, perioadele de putere, de descarcari de energie, transformari si impactul acestora asupra noastra individual si in colectiv. Veti afla despre semnificatia ciclurilor importante din acest an, care sunt perioadele de activitate energetica amplificata, de ce sunt ele diferite si mai puternice si cum va puteti pregati pentru anumite tulburari si actiuni rapide pe care le va presupune acest an. Este ocazia noastra de a straluci, de a ne asuma puterea si de a ne ridica la potentialul nostru, trebuie insa sa facem anumite lucruri intr-un mod diferit pentru a fi pe deplin prezenti pentru orice ocazie ce va apare. Am absolvit din era noua in noul pamant, am trecut de la Vindecator Martir la a fi Maestru Imputernicit si acum este momentul sa ne ocupam locul care ni se cuvine in univers, ca semnale stralucitoare de lumina, traind vieti fericite, pline de bucurie si belsug. Sunteti pregatiti sa fiti fericiti, sa va bucurati de viata voastra, sa fiti recompensati pentru toate eforturile voastre? Eu sunt si sper ca si voi sunteti. Haideti sa facem anul asta cel mai bun an al nostru deoarece a venit momentul sa ne si distram putin. Este o previziune lunga dar se si intampla multe.


Pretul este convenabil, 11 $ pana pe 7 ianuarie 2016, si cele 7 afirmatii care sa va ajute sa faceti acest an cel mai bun an vor urma imediat, astfel incat sa puteti incepe sa lucrati cu ele.




Folositi link-ul de mai jos pentru a cumpara cartea in format electronic cuprinzand previziunile pentru si cele 7 afirmatii pentru a face anul 2016 cel mai bun an pe care l-ati avut vreodata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)