Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 7 noiembrie 2011

SaLuSa, November 7, 2011

Cu lucrurile ce se misca foarte repede, aveti nevoie de putin in ceea ce priveste informatii necesare in legatura cu deznodamantul. A devenit chiar foarte clar ca criza Europeana este departe de a fi rezolvata si datoria in cadrul uniunii este atat de mare, incat o poate distruge. In acelasi timp oamenii devin chiar mai activi decat oricand inainte si presiunea pe care o fac asupra guvernelor va da in cele din urma rezultate. In fundal noi impreuna cu aliatii nostri o amplificam si continuam sa le facem cunoscut Celor intunecati, intr-o maniera foarte clara, ca zilele lor sunt numarate. Este o mare instabilitate in mijlocul lor, cat si frica pentru consecintele faptelor lor. In aroganta lor, ei nu s-au gandit niciodata ca vor trebui sa raspunda pentru crimele lor, dar acum devine evident ca vor trebui sa o faca.

Aliatii nostri sunt pregatiti sa fructifice avantajul oricarei oportunitati de a duce planul nostru mai departe. Ni se permite sa folosim forta in a inlatura obstacolele din calea noastra si nu vom mai tolera interferente. Cei intunecati au fost sever slabiti in saptamanile ultime si bat in retragere. Simtim prin urmare ca rezistenta lor nu va fi capabila sa ne opreasca progresul. Va puteti astepta sa aflati foarte curand de reusite din partea noastra. Noi am inlaturat deja multe persoane importante, care ne-au stat in cale si aceasta va continua. Deja cunoastem toate numele Illuminati-lor si nici unul nu va scapa de plasa ce se strange in jurul lor. Stam pregatiti sa inlaturam grupuri guvernamentale, ce au dat gres in a servi oamenilor si odata ce aceasta a avut loc, ne putem astepta sa anuntam Dezvaluirea.

Orice s-ar petrece, suntem bine ancorati pe calea de a incepe Noul An cu o victorie asupra Celor intunecati. Pe masura ce saptamana urmatoare se apropie, doua evenimente ies in evidenta, unul este sosirea la mijlocul saptamanii, a ceea ce in mod incorect a fost descris ca un asteroid (http://en.wikipedia.org/wiki/2005_YU55 ). De fapt este vorba de o nava controlata in mod inteligent si ramane de vazut cum aceasta va interactiona cu Pamantul sau Luna voastra. Pe vineri aveti mult asteptatul 11.11.11, ce aduce cu el o alta mare crestere de energie, care va aduce o mare inaltare ale nivelurilor voastre de constiinta. Efectul sau colectiv va fi evident, sub forma unui nou val de iubire pe toata suprafata Pamantului. Daca va este posibil, gasiti un loc linistit, unde va puteti relaxa si deschide fata de aceasta energie. Tineti minte ca energia deja incepe sa se manifeste si voi va puteti pregati pentru ea cu zile inainte, prin cultivarea unei stari de calm si pace.

Aceasta luna in multe feluri este trambulina pentru o perioada de activitate cu mult mai intensa, care va continua pana la sfarsitul lui 2012. Asteptarile voastre sunt pe cale a fi in curand satisfacute, iar ale noastre vor fi intrutotul intrunite atunci cand Primul Contact va fi avut loc. De atunci inainte va fi cale libera pentru ca planul nostru sa se desfasoare si pentru ca nivelul vostru de viata sa se inalte in salturi, odata ce voi veti incepe sa primiti beneficiile ce vi se cuvin. Pentru o lunga perioada de timp atentia a fost concentrata asupra Vest-ului, insa realizati ca in cele din urma intreaga lume se va afla in relatie cu noi. De asemenea, la vremea noastra, noi am abordat toate guvernele si ele sunt constiente de ce ne aflam aici si de importanta acestei prezente pentru civilizatia voastra. Noi facem mai mult decat a va da o mana de ajutor si va vom ramane alaturi pe durata intregii calatorii. Va fi o reuniune fericita si voi veti cunoaste, dincolo de orice dubiu, ca sunteti o parte din noi si va veti cunoaste destinul vostru divin.

Continuati sa priviti la viitor si lasati-l sa va umple inimile cu bucurie, intrucat va fi cu adevarat o ocazie importanta, fara a putea fi asemuita cu nici o alta din acest ciclu. Viteza cu care evenimentele se vor succeda va va surpinde si aceasta se datoreaza faptului ca au fost planuite cu meticulozitate. Este o mare responsabilitate pentru noi, insa a fost una in fata careia nu am avut nici o ezitare in a ne-o asuma, deoarece avem o ampla experienta in ceea ce priveste Ascensiunea. Aflam ca atat de multi dintre voi accepta prezenta noastra a fi chiar normala si ca asteptati cu interes sosirea noastra oficiala pe Pamant. Indiferent de ceea ce poate fi proiectat despre noi prin mass media si filmele voastre, noi nu v-am atacat niciodata pe voi sau Planeta voastra si nici nu am avut vreo intentie de a face aceasta. Misiunea noastra s-a nascut din Iubirea noastra pentru toate creatiile Creatorului, indiferent de forma, culoare sau marime.

Universul este plin de forme de viata diverse si fiecare Univers in care calatorim este plin de surprize. Ele toate sunt precum al vostru: forme de viata se dezvolta si experimenteaza pentru a creste spiritual si pentru a evolua. Deci indiferent de aparenta exterioara, voi sunteti cu Totii Unul si pe cand ajungeti sa atingeti nivelul de constiinta Cristica, nu veti avea nici un dubiu in aceasta privinta. Atunci si numai atunci, voua vi se va permite sa va aventurati oriunde veti dori. O parte din primul Contact va acoperi diversele forme de viata din Universul vostru propriu si voi veti fi prezentati lor. Veti descoperi repede ca forma exterioara nu ofera nici o indicatie asupra esentei spirituale din interiorul ei. Chiar si la nivelul vostru de constiinta, veti simti vibratiile mai inalte de Lumina (emanate, n.t.) in cazul contactului cu o Fiinta evoluata.

Acum cand va aflati in plina tranzitie de la dualitate spre Ascensiune, veti afla ca multe dintre cele luate de bune inainte dispar. Vechile sisteme sunt inadecvate pentru Noua Varsta si nu servesc celor ce se trezesc, ele sunt rupte si nici un efort, indiferent cat de mare, nu le va putea restabili. Ea va permite noilor idei, care sunt in armonie cu nevoile voastre, sa se manifeste si nu se duce lipsa de idei. Multe au fost reprimate pentru a mentine in viata vechea paradigma si cand va fi convenabil cele noi vor fi eliberate voua. Cea mai prolifica zona este cea care priveste energia libera si multe mici unitati portabile vor putea fi fabricate in scurt timp. Multe va vor sevi scopurilor voastre, in timp ce o abordare mai generala va fi facuta pentru a va acoperi nevoile. Aceasta va ajuta la eliberarea voastra din starea de servitute care va leaga, spre a lucra ore lungi de munca, pentru a va asigura necesitatile de baza pentru o viata normala.

Sunt SaLuSa din Sirius si va las cu binecuvantari si iubire din partea Federatiei Galactice. Noi dorim sa va vedem avand timp, pentru a va reorganiza comunitatile in grupuri eficiente, care vor putea gestiona schimbarile, ele putand fi astfel cu usurinta implementate. Noi vom supraveghea desigur munca pe care o veti face, pentru ca schimbarile sa fie modelate pe o noua abordare, una ce este in concordanta cu principiile Iubirii si Luminii. Toate vechile legi si reglementari, ce incalca sau ingradesc aceste principii vor fi inlaturate sau rescrise. Chiar si in scurtul rastimp, care duce la Ascensiune, modul vostru de viata va fi modificat chiar dramatic, pentru a va inalta si pentru a fi pregatiti pentru a va ocupa locul alaturi de noi. Ati fost suficient indrumati pentru a stii acum la ce sa va asteptati si aceasta ar trebui sa va aduca fericire si bucurie in inimile voastre.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult continutul acestui blog. Am pus bannerul si link-ul pe blogul meu https://eusuntalinarea.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur tare mult Alina, ca strang in jurul meu oameni ca mine, blogul tau e la fel de special. Si ma bucur ca mi-ai scris.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)