Legea 7: LEGEA DHARMEI (LEGEA MENIRII IN VIATA)

Orice om are un talent unic si o maniera unica de a-l exprima. Exista ceva ce putem face mai bine decat oricine altcineva din intreaga lume.

Toate lucrurile au un scop. Totul in viata are o menire. Existenta fiecaruia dintre noi este legata de un scop anume. Menirea noastra ca fiinte umane este pur spirituala. Trupul este doar o manifestare fizica a spiritului. Ne aflam pe acest pamant pentru a ne descoperi spiritual, pentru a ne identifica identitatea launtrica.

Fiecare dintre noi are datoria de a darui putin din el celorlalti. Fiecare dintre noi are un dar unic de daruit celorlalti, un talent pe care trebuie sa-l impartaseasca, un lucru pe care il realizeaza mai bine decat oricine altcineva. Nu putem fi impliniti cu ceea ce suntem decat in momentul in care ne manifestam talentul, daruindu-l astfel si celorlalti. Nu putem fi in armonie si fericiti cu ceea ce suntem decat in momentul in care putem darui din ceea ce ne-a fost daruit in mod special.

In viziunea lui Chopra, Menirea noastra in viata are in vedere urmatoarele aspecte:

• am venit in aceasta viata pentru a ne afla Adevaratul Eu
• am venit in aceasta viata pentru a ne descoperi si a ne exprima talentele
• am venit in aceasta viata pentru a servi umanitatii, pentru a ne implini menirea fata de ceilalti

Nu suntem pur si simplu niste seminte purtate de vant. “Orice samanta contine in ea promisiunea a o suta de paduri”, spune Chopra in cartea sa...

Sursa: Garbo