Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 13 mai 2013

Restabilirea energiilor masculine și feminine în corpDragi prieteni, eu sunt Mama Voastră, Pământul care vă susține! Eu curg prin voi în mod constant și vreau să vă hrănesc și să vă inspir cu energia mea. Noi suntem împreună și vom dansa acest dans împreună. Viața într-un corp, de bărbat sau de femeie, este o interacțiune între sufletul vostru și cel al Pământului. Onorați-vă frumosul corp, corpul pe care Eu vi l-am dat! Este o expresie a energiei masculine sau feminine, așa că simțiți-i frumusețea! Observați-l din interior! Experimentați puternicele energii din corpul vostru: emoțiile, sentimentele, pasiunile, dorințele! Ele sunt energii puternice cărora uneori le opuneți rezistență.

Totuși, încercați pentru o clipă să simțiți frumusețea pură a corpului vostru fără a dori să-l controlați! Simțiți câmpul de forță care sunteți ca ființă fizică! Voi primiți în mod continuu informații de la corpul vostru, dar de multe ori ignorați aceasta, pentru că voi credeți că în mintea voastră știți mai bine ce este rău sau bine pentru voi. De multe ori vă ignorați corpul, darul meu pentru voi! Vă cer ca mai degrabă să vă întoarceți atenția în jos către pământul de sub picioarele voastre, temelia voastră pentru aceasta viață, și să reveniți la corpul vostru sacru – sălașul sufletului vostru. Faceți pace cu propriul vostru corp și nu mai opuneți rezistență acelor energii care se manifestă aici – respectați-le! Sufletul vostru este invitat să danseze cu energiile Pământului, cu energiile de a fi femeie, de a fi bărbat, de a fi împreună. Haideți să facem acest lucru astăzi. Încercați să vă eliberați de convingerile în termeni de bine sau rău, convingeri legate de ceea ce este permis și ceea ce nu este permis. Încercați să vă eliberați complet de acele idei.

Lăsați energiile să vorbească de la sine. Dacă priviți în jurul vostru în natură, veți vedea un joc continuu între energii și puteri: în vânt, în apă, în temperatură, în anotimpuri, în vreme. Totul se mișcă în mod constant, dar tinde în mod natural către un anumit echilibru atunci când lucrurilor li se permite să-și urmeze propriul curs. O nevoie arogantă de a controla și organiza duce în cele din urmă la dezechilibru, la o lipsă de echilibru. Și acest lucru se întâmplă de asemenea cu propria voastră natură umană, pentru că voi faceți parte din natura pământească. Eliberați-vă de tendința de a încerca să controlați și să manipulați totul. Uitați-vă la cine sunteți, aici și acum, în acest moment! Permiteți intuiției voastre să-și facă simțită prezența și să vă ”vorbească”. Fiecare dintre voi, cei de față, tânjește după iubire. Iubire în relațiile cu ceilalți și iubire pentru voi înșivă! Iubire de dat și iubire de primit, și asta este așa cum ar trebui să fie, pentru că această dorință este sinceră.

Chiar dacă aveți această dorință puternică, există o parte a voastră care este în frică și în întuneric. Această parte vă face să vă fie frică de iubire. Deci, deși o parte din voi tânjește după iubire și caută iubire, o altă parte a voastră, neintenționat, vă restricționează de la a da și a primi iubire. Voi sunteți înaintașii unui nou timp, voi sunteți pionierii. Voi pășiți pe un nou pământ, un teritoriu neexplorat. Doriți să trăiți din inima și din sufletul vostru și doriți să vă familiarizați cu ceea ce este iubirea cu adevărat. Nu imaginile despre iubire care sunt portretizate prin intermediul mass-mediei, ci o iubire care este mult mai mare și mai vastă! O iubire care permite ambilor parteneri să fie în totalitate ei înșiși. O iubire așa cum a intenționat natura să fie! Acesta este un moment de tranziție pe Pământ. Tot mai mulți oameni doresc profunzime în relațiile lor, o întâlnire adevărată cu o altă persoană, și într-acolo vă duce calea voastră. Dar nu este un drum care doar urcă, este un drum care poate coborî foarte adânc, deoarece pe acest drum vă întâlniți cu propriile voastre frici, cu prejudecățile părinților și strămoșilor voștri și cu durerile generațiilor dinaintea voastră.

Aceasta este alegerea pe care voi o faceți odată ce ați ales o relație în noua eră. Atunci alegeți o altă cale de a fi. Alegeți o deschidere și o sinceritate care merg până în miezul ființei voastre și, prin urmare, această alegere vă provoacă să descoperiți cât mai mult din sufletul vostru, acea parte din voi care se ascunde încă în întuneric. Haideți să privim azi în mod deschis și fără judecăți la ceea ce mai este de descoperit în voi înșivă! Ce durere, ce frică trăiește acolo? Ce vă împiedică să vă iubiți pe voi înșivă și pe ceilalți? Să ne uităm mai întâi la trecut și la felul în care s-au dezvoltat energiile feminine și cele masculine în secolele trecute. Vom vedea că energia masculină a jucat un rol dominant secole de-a rândul și că ambele sexe, atât femei cât și bărbați, au avut de suferit din această cauză. Energia masculină, care a fost dominantă în istoria voastră, a fost foarte mult o energie mentală care a dorit să direcționeze și să determine natura pământească, precum și natura umană.

 Această formă de energie dorește să limiteze și să controleze, de multe ori din dorința de putere. Această energie s-a manifestat în toate straturile societății. În guverne, religii, iar în viața de zi cu zi energia feminină, emoționalul și intuitivul, a fost suprimată. Rezultatul a fost că femeile s-au simțit inferioare. Calitățile feminine au fost mai puțin, sau deloc, apreciate. Aceasta a fost imaginea dominantă. Femeile au fost privite ca cetățeni de rangul doi, ființe umane inferioare, iar energia feminină în general a fost privită cu suspiciune. Dacă sunteți agresivi și vă concentrați pe control, putere și manipulare prin intermediul proceselor mentale, femininul va deveni în curând dușmanul vostru, pentru că femininul este prin natura sa mult mai curgător, mai flexibil, și mult mai conectat la calitățile sentimentului și emoției. Femininul este sursa întregii inspirații.

 Ea creează puntea de legătură cu Sufletul vostru. Sufletul vostru curge prin energia voastră feminină! Energia masculină este menită să susțină acea inspirație și să facă posibilă stabilirea acestei inspirații în lumea materială. Așa s-ar petrece lucrurile dacă masculinul și femininul ar lucra bine împreună, dar de-a lungul istoriei această cooperare naturală a fost fragmentată, iar bărbații și femeile au devenit niște străini care stau vizavi unii de ceilalți. Iar acest lucru nu s-a petrecut doar în exterior între femei și bărbați, ci și în inimile bărbaților și femeilor. Bărbații s-au înstrăinat de propria lor viață emoțională, și-au interzis-o, iar femeile au început să se simtă nesigure în ceea ce privește cine sunt și ce pot face. În ambele sexe dominația masculină a provocat răni. Aș vrea să vă alăturați mie într-un exercițiu de vizualizare ghidată. Imaginați-vă că vedeți un bărbat și o femeie stând unul lângă celălalt. Aș dori să schițez aici o imagine a sufletului masculin și feminin la nivel colectiv.

O imagine foarte sumară, dar totuși o imagine generală, ceva ce puteți recunoaște sau cu care v-ați putea identifica. Când vedeți un bărbat cum se uită, istoric vorbind, la durerea pe care a suferit-o, atunci veți vedea un bărbat a căror emoții nu sunt lăsate să se manifeste suficient. Bărbații s-au identificat cu gândirea, cu A FACE, a acționa, dar conexiunea lor cu inima este ruptă sau dificil de găsit. Dacă vă uitați la figura unui bărbat, puteți vedea că o parte din el trăiește într-o carapace, într-o armură. Această armură îi dă, pe de-o parte, sentimentul de siguranță, dar pe de altă parte îl limitează, pentru că inima lui este sufocată. Puteți să-i vedeți valul de pasiune și de iubire, doar că acesta nu poate curge liber prin armura sa pentru că este sufocat din cauza blocajelor care există în interiorul său. Bărbații nu-și pot exprima foarte bine sentimentele pentru că ei trebuie să înfrunte o armură veche, care de fapt nu li se mai potrivește, dar puteți percepe fisuri care încep să apară în armura acestui masculin reprezentativ.

Bărbații luptă împotriva acestei vechi armuri, pentru că vor să-și exprime mai mult sentimentele spre exterior. Dar în această restricționare, care este rezultatul unor judecăți din trecut, lucrurile au rămas încă tot așa: ca bărbat nu vă puteți exprima din inimă anumite emoții și nu vă puteți conecta cu adevărat cu o altă persoană. Din punctul de vedere al acestor restricții, veți renunța la o anumită securitate atunci când vă veți elibera de inhibiții, iar acest lucru este periculos și înfricoșător pentru minte. Să ne uităm acum prin intermediul acestei vizualizări cum arată o femeie ca rezultat al lungului ei trecut de durere și oprimare. Dacă vă uitați la această femeie reprezentativă, primul lucru pe care îl observați este că ceva lipsește. Ea nu este pe deplin prezentă, din cauza oprimării și violenței sexuale pe care a experimentat-o în ultimele mii de ani. Ceva a fost închis, în special în pântecele ei și în chakrele inferioare. Durerea provocată de violență a fost prea grea pentru a fi procesată. Și ceea ce fac oamenii dacă traumele sunt prea mari, pentru a le supraviețui, ei fug cumva de ele. Ei încearcă să-și părăsească corpul și nu mai sunt suficient de împământați și nu mai sunt conectați la puterea lor interioară, pentru că este prea dureros să fie complet prezenți în corpurile lor.

Acest lucru este valabil la nivel global pentru femei. Cereți acum ca în imaginația voastră să vă conectați cu ambele figuri și haideți să începem cu bărbatul. Imaginați-vă că mergeți cu conștiința voastră în interiorul acelui bărbat. Simțiți durerea care este vie acolo, precum și dorința din el de a fi capabil să simtă din nou, să trăiască din inimă. Vedeți dacă nu cumva recunoașteți în voi înșivă o parte din acea armură restrictivă. În ce măsură purtați și voi acea armură care pare să vă dea certitudinea controlului, dar care vă oprește totodată sufletul să radieze pe Pământ? Vedeți dacă-i puteți spune acelui bărbat, și astfel și vouă înșivă, că poate să-și dea jos acea armură, bucată cu bucată, eliberându-se din ce în ce mai mult. Puteți să vă eliberați de ceea ce este în exces și nu vă mai este necesar! Faceți acest lucru acum, dar nu forțați! Vedeți ce poate cădea de la sine. Observați ce se simte mai liber în câmpul vostru energetic și în emoțiile voastre, și unde poate curge energia eliberată. Poate că există un loc în corpul vostru în care poate curge spontan. Totuși, este posibil ca o parte din armură să fi rămas sau să refuze să cedeze.

Dacă este așa, lăsați-o pur și simplu să fie; nu trebuie să se dizolve totul dintr-o dată. În acest fel v-ați ajutat pe voi înșivă, precum și spectrul larg al întregii energii masculine de pe Pământ, care vrea să se transforme în acest moment, vrea să se schimbe. Acum ieșiți din figura bărbatului pe care vi l-ați imaginat! Acum aduceți-vă conștiința într-un punct de focalizare, părăsind figura acelui bărbat, și priviți femeia. Remarcați cum vedeți figura femeii, incertitudinea și nesiguranța, fragilitatea și delicatețea din ea, neîndrăznind să fie aici în întregime. Mergeți acolo pentru un moment cu conștiința voastră și lăsați-o să coboare în conștiința și în corpul ei. Vă puteți conecta cu frica și cu rezistența ei de a fi aici pe deplin, pentru a coborî în acea fragilă zonă a abdomenului ei, în pântecele ei. Eu, Mama Pământ, sunt cu voi atunci când faceți acest lucru, așa că sunteți în siguranță. Vă voi susține, nu vă fie frică. Deveniți prezenți în energia din acea figură feminină.

Lăsați-o să știe că sunteți acolo pentru ea, că o acceptați. Spuneți-i cât este de frumoasă, cât de binevenită este în această lume pe Pământ. Avem nevoie de darurile sale intuitive și de conexiunea pe care ea o creează cu sufletul, de cunoașterea sa interioară și frumusețea pe care ea o aduce la viață. Avem nevoie de ea din nou pe Pământ! Imaginați-vă că un fel de scară apare din cer și că energia feminină, completă și autentică, coboară încet și faceți acest lucru atât pentru voi înșivă, cât și pentru întreaga energie feminină în acest moment! Ea are nevoie să se simtă binevenită pe Pământ, pentru că ea a fost îndepărtată de Pământ din cauza agresiunii și durerii pe care a experimentat-o. Această durere este prezentă în voi toți, indiferent de faptul că acum sunteți femeie sau bărbat.

De aceea este atât de dificil să permiteți emoțiilor voastre libertatea de exprimare și să îndrăzniți să fiți cine sunteți în adâncul sufletului vostru. Încercați să vedeți dacă puteți aduce acea scară mai aproape, dar lăsați-i libertatea de a face cum dorește ea, nu trebuie să coboare dintr-o dată. Acum părăsiți această figură imaginară a femeii și întoarceți-vă la voi înșivă, în corpul vostru, în aici și acum. Vă puteți vizualiza într-un triunghi cu aceste două figuri, energia masculină și energia feminină. Acestea sunt imagini care au de-a face cu voi, cu viața voastră ca indivizi și, în același timp, aceste imagini transcend viața voastră individuală, pentru că ele sunt câmpuri de forță care impregnează întreaga voastră societate.

Recunoscându-vă rănile din trecut prin aceste figuri imaginare din această vizualizare, vă vindecați o parte din voi și în același timp vă eliberați de trecut. Puteți deveni din nou un bărbat sentimental și inspirat, sau o femeie puternică, încrezătoare în sine, intuitivă și talentată. În acest fel vă eliberați de durerea din trecut și totodată aduceți vindecarea în conștiința colectivă. Vă mulțumesc pentru munca pe care vreți să o depuneți în acest proces de transformare. Voi sunteți înaintașii unui nou timp! . .

© Pamela Kribbe, www.jeshua.net/ro
Traducerea: Póka Monica Luminița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)