Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 6 mai 2013

SaLuSa, 1 martie 2013
SaLuSa
Channeled by Mike Quinsey

În multe părți ale lumii, energiile vechi se prăbușesc și odată cu ele apar oportunitățile ca noile energii să le înlocuiască, într-un orizont de timp destul de apropiat. Dar trecerea aceasta aduce un anume grad de incertitudine, poate de dezorientare, căci dispariția vechiului sub ochii voștri poate crea derută și sentimete de nesiguranță.

Unele monede, în special euro, nu se simt bine deloc și dau puternice semne de instabilitate. Multe bănci sunt pe punctul de a falimenta. Unele dintre ele vor supraviețui dacă își vor revizui radical politicile bancare și își vor reconsidera atitudinea față de clienți. În marea majoritate a cazurilor însă, încercările lor vor fi infructuase. Urmare a acestui viitor previzibil, s-a realizat deja un acord secret între mai multe țări, acord care prevede implementarea unor măsuri profunde de restructurare și crearea unor organisme bancare bazate pe noi principii de funcționare. Este doar o chestiune de timp până când aceste noi concepții vor fi puse în aplicare.
Cu mult înainte de aceasta, va avea loc ”dezvăluirea” (n.m. debarcarea ființelor extraterestre pe planetă în modalitatea cea mai vizibilă și popularizată). Nu se mai are în vedere însă ca acest prim contact să fie ”en fanfare” (n.m. ”cu turle și trâmbițe”), unul de anvergură, ci mai degrabă se va produce treptat, deoarece, se pare, în acest fel impactul inițial va fi unul mult mai puțin bulversant pentru populația planetei. Și așa, de pe acum, poveștile despre contactul cu extratereștri a luat amploare și tinde să devină unul cotidian. Trecerea de la negare la acceptare va fi una mult mai lină și poate că este mai înțelept să se procedeze astfel.

Va lua însă timp pânăla recunoașterea de către unele guverne a colaborării lor cu rase precum Greys, pe ale căror tehnologii avansate (n.m. mai ales în domeniul militar) se lucrează de multăvreme.


Noi dorim ca prezența noastră pe planetă să fie în mod oficial recunoscută și popularizartă, pentru ca lumea voastră să ne accepte în calitatea noastră de prieteni și frați cu pământenii. În relația cu voi, ca și cu oricare alte civilizații, de altfel, noi ne supunem legilor Divine. Suntem ființe din Lumină și așa am fost mereu.


În timp, veți afla multe despre colaborarea noastră din trecut, care are o vrechime de mii de ani. Veți ști atunci că noi am protejat permanent sistemul vostru planetar și ne-am implicat ori de câte ori au apărut amenințări venite dinafara planetei. Rolul nostru de Gardieni ai Pământului este cunoscut în univers și aprobat de cele mai înalte instanțe. Ne-am îngrijit ca evoluția vieții pe Pământ să nu fie pusă sub pericol și civilizației umane să i se respecte alegerile, chiar dacă, uneori, noi am fi făcut altfel.


V-am supravegheat evoluția și v-am ajutat în limitele competențelor cu care am fost învestiți, să depășiți obstacolele care s-au ivit în calea voastră, unele părând, pentru voi, insurmontabile. Mereu a exista o limită în acțiunile pe care eram îndrituiți să le realizăm, limitarea fiind dictată în primul rând de Legea Liberului Arbitru și Legea Karmei.


Când vedeam că alegerile voastre nu erau cele mai fericite, vă trimiteam energiile iubirii noastre care să vă deschidă inimile și sufletul pentru a atinge un nivel de înțelegere mai înalt.


Vremea care începe ne va permite nouă să ne apropiem mai mult de voi fizic și mental, aceasta deoarece voi nu mai sunteți de loc cei de acum câteva zeci de ani, nici măcar câțiva ani în urmă. Ați evoluat, dragii noștri, foarte mult în ultima perioadă,ați crescut în înțelegerea lumii, a univerului și a multor adevăruri pe care abia acum le descoperiți.


Prezența navelor noastre pe cerul planetei voastre va fi din ce în ce mai recunoscută de pământeni. Noi facem aceste încursiuni ”la vedere” nu numai pentru a fi obsevați, pentru a vă obișnui cu prezența noastră, ci și pentru că desfășurăm multe și importante lucrări de depoluare a atmosferei planetare, de la straturile cele mai joase până dincolo de stratosferă. Deasemenea, noi executăm acțiuni de patrulare și interceptare a oricăror musafiri nepoftiți, care ar intenționa să tulbure viața planetară.
În trecut, au existat multe referiri la arestarea celor care sunt conducători ai forțelor întunecate, acțiuni care, uneori, au fost exagerate. S-au întreprins și acțiuni de izolare a acestor căpetenii. Arestările în masă au fost considerate neadecvate pentru a nu produce panică în rândul celor care nu erau în temă. Aceasta ne-a făcut să optăm pentru acțiuniși schimbări graduale.
Pe măsură ce lumea va realiza importanța acestor acțiuni și că ele au drept scop tocmai sprijinirea și protejarea celor cinstiți, se va trece la un program intensiv de curățare a societății umane de racilele minciunii, corupției și exploatării care, în unele țări, sufocă marea masă a populației. Din cauza ignoranței și intereselor meschine, chiar o importantăparte a celor care au de pierdut se lasă ademeniți cu tot felul de promisiuni ale propagandei populiste. Derularea acestor măsuri va căpăta viteză imediat ce înțelegerea la nivel de masă va fi o realitate.

Este important ca resursele de energie ale fiecăruia dintre voi să fie utilizate în scopuri benefice și înălțătoare, nu să fie irosite în lupta împotriva slujitorilor zeloși ai Iiluminati. Nu este o invitație la creșterea gradului de toleranță față de aceștia ci la dorința noastră ca asemenea specimene să nu se mai regăsească în societatea umană. Timpul lor de existență și puterea acțiunile lor s-au redus extrem de mult, dar faptul ca, dimpotrivă, par să se fi acutizat, se explică prin starea de panică ce i-a cuprins și acțiunile lor disperate. În fapt, ei nu mai reprezintă o amenințare serioasă pentru marea masă a oamenilor cinstiți. Creșterea Luminii pe planetă le-a redus drastic puterile și, pe mulți dintre ei, i-a determinat să părăsească planul fizic. Trebuie menționat că rămășițele întunecaților mai dispun ici și colo de oficine ale propagandei mincinoase, deservită de ființe obediente și pervertite, ființe care cu greu vor mai regăsi calea spre adevărși Lumină.
Nu este mai puțin adevărat că forțele binelui, forțele păcii și dreptății sunt încă într-un proces de consolidare și nu și-au format încă o rețea puternică de răspândire a adevărului și combatere a minciunii. Procesul acesta este în desfășurare și va fi încheiat suficient de repede. Nu mai poate fi prelungităsituația de ambiguitate și din cauză că nu peste mult timp acele părți ale Programului Divin, prin care populația planetei va trebui să intre, în sfârșit, în posesia realizărilor tehnologice ale civilizațiilor care vă asistă, ajunge la scadență. Legeade Atracție va lucra din plin pentru îndeplinirea acestor obiective.
Ați venit pe Pământ pentru a experimenta dualitatea și mai aveți încăo parte din "cădere", de experimentat, până la încheierea definitivă a acestui ciclu. Mai sunt acțiuni încă nefinalizate prin careenergia întunecată este adusă la lumină pentru a putea fi curațată.

Data de 21 dec. 2012 și-a impus prerogativele deși unele evenimente încă nu au avut loc și nu se știe cu exactitate când sufletele vor decide să le finalizeze. Noi am dat prioritate înțelegerii voastre colective care dispune de modalitățile prin care poate realiza aceste obiective. Accelerarea schimbărilor văstă la îndemână și numai voi puteți opri sau reduce acest porces.


Față de imensa datorie publicăexistentă mai în fiecare țară și între state, este clar că nu există decât o soluție pentru stingerea acestor datorii și anume ȘTERGEREA lor. De fapt acest punct se regăsește și în Planul NESARA, care prevede modalitățile și soluțiile de aplicat pentru atingerea nivelului de abundență a unei societăți înfloritoare.


Răspunsurile reale la problemele voastre sunt relativ simple, dar găsirea persoanelor potrivite pentru a le introduce, nu este atât de ușoară.


Ca să fiți la curent cu mersul lucrurilor, vă sfătuim săurmăriți cu mare atenție masivele schimbări care vor avea loc la nivel guvernamental în majoritatea țărilor lumii. Imediat ce acest proces va fi fost încheiat, drumul noilor realizări, va fi liber.


Cunoașteți, desigur, că timpul continuă să se accelereze și această constatare va face ca evenimentele să se precipite atât de mult încât vi se va părea că totul se află într-un galop de sănătate și împliniri.


Pacea lumii este esențială căci ea va face ca pregătirile de război să nu mai fie o preocupare pentru nimeni pe planeta voastră. De altfel, cunoașteți că există Decretul Divin care interzice conflictele nucleare în Univers. În ceea ce ne privește, avem mijloacele necesare pentru a impune pacea și pe Pământ.

Noi vedem cum frecvența voastrăde vibrație crește neîncetat și aceasta înseamnă că vă ridicați și nivelul de conștiință. Și pe aceasta ne bazăm când spunem că edificarea Noii Lumi este un dat de la care nu mai este posibilă renunțarea. Voi văpregătiți pentru VIAȚA FĂRĂ TIMP ȘI FĂRĂ SPAȚIU. Văpregătiți să aveți un corp în care formula morții să nu mai existe. Văpregătiți să existați în eternul și divinul moment de ACUM.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și mă simt binecuvântă că am avut această comunicare cu voi. Primiți Iubirea și Lumina Federației Galacticea Luminii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)