Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 2 mai 2013

Nu mai trebuie să vă întoarceți în tranșee, la luptă!

 
Un mesaj pentru cei avansati, transmis de Brenda Hoffman, 28 Aprilie 2013
 

Dragii mei,
Poate că v-ați început călătoria voastră către Nouă Eră/ Noul Pământ plini de o binecuvântată inocență. V-ați așteptat ca tranziția voastră să se definitiveze cu ușurință în câteva zile sau luni. În schimb, acesta este un proces care vă consumă mai mult timp și energie decât ați crezut că este posibil când v-ați decis prima dată să faceți tranziția de la frică la iubire. ”Cât de greu poate fi, va spuneti.” Într-adevăr! Iar acum vă deplângeți avansul sau lipsa acestuia.
În această fază de finalizare, nici una dintre acestea nu pare interesantă.

O analogie potrivită ar fi că voi sunteți asemeni unui soldat din primul război mondial aflat în tranșeele din Franța și unitatea voastră a revendicat câțiva metri de noroi – în detrimentul prietenilor și liniștii voastre sufletești. Să luptați pentru țara voastră v-a părut interesant înainte să ajungeți aici. Acum nu mai puteți aștepta până se termină războiul. Suișurile și coborâșurile, disconfortul fizic, precum și lipsa a tot despre ceea ce doriți să vorbiți pur și simplu vă testează sufletul. Nu vă mai interesează cine câștigă, atât timp cât puteți să mergeți acasă.

Acest lucru nu este valabil pentru voi toți cei aflați în tranziția ”tranșee”, dar este valabil pentru suficient de mulți dintre voi, pentru a oferi această imagine de ansamblu – și un pic de speranță. Să știți că milioane de oameni s-au alăturat mișcării voastre către bucurie!
Mulți dintre voi puteți vedea acum doar o scurtă distanță în fața voastră. Nici măcar nu aveți idee câți, dacă aceștia există, se află în urma voastră.

Așa cum în ultima săptămână, numărul celor care au făcut tranziția către Noua Eră/Noul Pământ a crescut la milioane. Nu mai sunteți singurul/singura sau unul/una dintre cei puțini. Veți simți aceste ”trupe” noi imediat? Nu – voi sunteți atât de obosiți de luptă încât, pur și simplu, puneți un picior în fața celuilalt.
Poate că gândurile noastre sunt prea dramatice pentru realitatea voastră curentă.
Ceea ce noi vă spunem este similar cu situația în care un comandant primește trupe noi, netestate la o unitate militară, și el decide totuși să folosească trupele obosite de luptă. Este posibil, dar de ce?
De ce ar vrea un comandant să forțeze trupele epuizate, dar instruite, să continue atunci când există milioane de oameni care își așteaptă cu nerăbdare rândul să câștige glorie pentru ei înșiși și țara lor? Trupele obosite de bătălii știu că există puțină glorie în acel proces – pur și simplu se pune un picior în fața celuilalt până când finalul/lumina este vizibil/ă.

Voi sunteți trupele obosite de luptă. Ați luptat, da, ați luptat pentru a vă găsi locul în această minunată tranziție către Noua Eră. Chiar dacă nu ați avut nici măcar o idee unde veți ajunge, alta decât o vagă promisiune a bucuriei, v-ați adunat curajul și ați continuat să mergeți înainte în ciuda întrebărilor, nelămuririlor și, da, temerilor. V-ați simțit izolați, uneori ciudați și totuși “pocniți” prin mai multe traume fizice sau emoționale. Toate acestea sună destul de deprimant nu-i așa? Dar aceasta a fost realitatea voastră pentru ceva vreme.Ați înaintat cu promisiunea bucuriei și a unui sentiment interior că trebuie să o faceți.
Acest lucru, din perspectiva istorică a pământului vostru, nu este cu mult diferită de înrolarea în armată crezând că țara voastră merită efortul și durerea.
Poate că sunteți îngroziți că folosim o analogie militară pentru a descrie tranziția voastră către Noua Eră/Noul Pământ. V-ați alăturat acestei mișcări de tranziție pentru a găsi pacea și iubirea. Este acest gând atât de diferit de cel al soldaților care au luptat pentru același lucru atunci când Pământul a fost în dimensiunea a treia? Ați ”luptat” în multe bătălii similare în trecut, numai în tărâmul fizic.
Este timpul să renunțați la analogiile voastre militare.
Această tranziție nu mai este o activitate de grup! Este o mișcare solitară către ceea ce simțiți că este cel mai bine pentru voi. Nu mai este nevoie ca voi să antrenați noile trupe sau să duceți luptele lor.Singurul vostru rol este să continuați să vă mișcați în bucurie și iubire!
Am făcut declarații dramatice, deoarece mulți se alătură acum ”titulaturii” de lucrător în lumină. Și ei se așteaptă ca voi să aveți grijă de ei în timpul traumelor, fricilor și, da, bătăliilor lor. Pentru că voi sunteți ”băieții buni” care-i vor lua de mână și îi vor conduce prin ceea ce-i mai rău – pe seama epuizării voastre! Voi nu mai aveți energie să aveți grijă de alții!
Nici nu aveți nevoie să fiți o victimă. A vă opri aproape completa voastră tranziție pentru a-i ajuta pe cei ce se află pe cale sună nobil, dar voi nu mai aveți energia de a face acest lucru. Nici cei care vin în urma voastră nu au nevoie de cineva care să-i salveze de ei înșiși. Pentru că asta este ceea ce ați face. Ei au nevoie să-și descopere propria ființă. Iar acesta nu este rolul vostru. Și, la fel de important, voi nu aveți energia pentru a instrui sau a avea grijă de cineva acum.
Voi, lucrătorii în lumină avansați, sunteți epuizați. Voi aveți nevoie să experimentați bucurie – nu durerile altora, pe măsură ce ei evoluează prin cele mai profunde temeri ale lor!
Unii dintre voi ar putea dori să-i instruiască sau să-i învețe pe proaspeții lucrători în lumină. Dacă simțiți bucurie să faceți acest lucru, faceți-o prin toate mijloacele!
Majoritatea dintre voi aveți alte piese pe care doriți să le explorați. Nu mai aveți nevoie să vă mai explorați în continuare propriile voastre dureri, temerii, furii – sau cele ale cuiva drag. V-ați săturat. Și pe bună dreptate! Ați trecut prin propriile voastre frici și aveți nevoie de o perioadă de odihnă înainte de a vă decide să vă mutați în noul vostru tărâm de explorare. Iar acesta nu include să treceți în spatele liniei așa cum prietenii și cei dragi vă roagă ca să-i ajutați pentru că ei nu au experimentat ceea prin ce voi ați trecut deja.
Ei nu vor intra în Noua Eră/Noul Pământ până când nu-și vor explora propriile lor frici, dar voi știți asta deja. Ei se așteaptă ca voi să le arătați scurtăturile – să aveți grijă de ei.
Rolul vostru ca lucrători în lumină avansați este să mergeți tot înainte – lăsând poate o dâră de energie și înțelepciune în urma voastră, dar, cu siguranță, nu să vă întoarceți pe câmpul de luptă pentru a duce luptele în locul lor.
Dâra voastră de înțelepciune și lumină poate include materiale scrise sau permisiunea acordată celorlalți de a fi în frică, pe măsură ce ei trec prin propria ”noapte neagră a sufletului”. Nu o puteți face în locul nimănui – tot așa cum nu puteți învăța să citiți în locul altcuiva!
Este timpul ca voi să vă mutați în bucurie fără să vă faceți griji că ceilalti, fratele, mama, prietena/ul sau iubita/ul, nu o vor face, prin tranziția lor. Aceasta sa fie preocuparea lor – nu a voastră!
Vom încheia acum cu cuvinte de iubire și vindecare pentru voi, lucrătorii în lumină care v-ați dus cu curaj lupta. Permiteți-vă să vă odihniți, știind că cei care vă urmează dispun de mult mai multă informație și, da, de mai multe modele de roluri decât ați avut voi. Odihniți-vă un pic înainte de următoarea voastră mare aventură, știind că nu mai trebuie să vă întoarceți niciodată înapoi în tranșee!
Așa să fie! Amin!
.
.
Traducere Monica Poka
.
.
.

Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman.
Toate drepturile rezervate http://www.LifeTapestryCreations.com. Simțiți-vă liberi să împărtășiți acest conținut cu alții, să-l postați pe blogul vostru, să-l adăugați la newsletter-ul vostru, etc. Dar vă rugăm să păstrați integritatea acestui articol prin includerea autorului: Brenda Hoffman & link-ul sursă al website-ului: http://www.LifeTapestryCreations.com.

4 comentarii:

Multumesc ca esti alaturi de mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)