Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 2 august 2013

Activarea Corpului de Lumina

Sunt sigura ca fiecare dintre voi care citeste aceste randuri simte, in momentul de fata, ca se intampla ceva absolut MARET. Astrologic vorbind, astazi este o zi de foarte bun augur… una la care inca mai fac conexiuni, ca sa inteleg imaginea mai de ansamblu, intrucat are legatura cu ceea ce receptionez… insa, in cea mai mare parte, stiu asta: se apropie schimbarea. Derulez filmul inapoi, in urma cu 4 zile… am fost trezita la ora 4 dimineata, dintr-un vis plin de viata, despre Christos si, cand mi-am deschis ochii, am vazut plutind in fata mea, in intuneric, numeroase forme geometrice reflectorizante. Am stiut ca era un fel de descarcare energetica… in general din cauza migrenei ingrozitoare a ochiului 3D, care a insotit-o… asa ca am stat intinsa acolo, pana pe la 5 dimineata, primind ceea ce numesc in mod obisnuit codul luminii, care reprezinta mai mult pachete de informatii, cu date codificate in mod specific (telepatice).

Pe parcursul acestei ore de constiinta tranzitorie, am putut distinge ca integram intr-un ritm rapid (in ADN-ul meu) unele informatii necesare (referitoare la noua noastra biologie) despre viitor si am putut vedea cum aceste concepte zboara prin ochiul mintii mele, insa odata cu asta a venit intelegerea ca informatiile se vor „activa” intr-o secventa temporala codificata, astfel ca sa o inteleg pe etape. De atunci am putina intelegere sau amintire – pana la niciuna – despre ce le-a fost transmis, cu exactitate, celulelor mele, in afara de a spune ca in mod sigur avea legatura cu „vindecarea”… dar nu in sensul caracteristic, bazat pe separare, cu care suntem obisnuiti, ci mai mult ceva similar cu eliberarea de conceptul 3D despre vindecare sau faptul ca suntem pe punctul de a transcende ideea de „vindecare”, in totalitate si ca un intreg. In timpul acelei descarcari de informatii, mi s-a spus ca adevarata vindecare, la nivelul de inviere/regenerare/intinerire are loc via… atentie… calatoria in timp!… ceva in sensul de a ne intoarce in timp, in „punctul de inceput” al bolii si de a ne desprinde amprentele miasmelor genetice/celulare (karmice), pentru a atinge o stare de perfectiune fizica.

Sper foarte mult ca mai multe dintre aceste informatii sa mi se dezvaluie pentru urmatorul meu raport 5D, dar ceea ce este uimitor cu privire la tot acest concept de „vindecare prin calatorie in timp”, este faptul ca astazi (29 iulie) are loc primul din cele doua aspecte de Sextil Mare, pe care multi astrologi le numesc „Steaua (portalul stelar) lui David, activarea Merkabei”. (Circula atat de multe articole uimitoare, referitoare la aceasta aliniere rara, incat va incurajez in mod categoric sa le cititi pe cele care va atrag.) Potrivit lui Tara Faulkner… „un sextil mare este o stea cu sase varfuri – sau hexagrama – extrem de rara, care se formeaza pe cer, atunci cand se aliniaza sase planete, fiecare la o distanta de aproximativ 60 de grade. Atunci cand un astfel de simbol arhetipal, de bun augur, se fixeaza pe pozitie (asa cum se imbina mecanismele de la usa unui seif de banca), pe masura ce se produce la inceputul dupa-amiezii zilei de 29 iulie (EST), el semnaleaza deschiderea unei ferestre de o imensa oportunitate (poate ca oportunitatea a unui milion de vieti) – o perioada cu un potential de evolutie deosebit de accelerata – pentru noi insine, planeta noastra, sistemul nostru solar si chiar pentru galaxia noastra.” Simone Matthews, de la Universal Life Tools spune… „

Sinergia acestei alinieri va activa Steaua lui David, formand o Merkabah energetica contra-rotitoare… aceste formatiuni ne ajuta sa transcendem sciziunea dintre personalitate si Suflet, intrucat ele creeaza o punte catre Spirit, prin intermediul Inimilor noastre… ajutandu-ne in final sa instauram un Rai, aici, pe Pamant. Pleiadienii imi spun ca activarea deplina a Corpului nostru de Lumina sau a Merkabei este necesara in aceasta perioada… dat fiind ca este vehiculul nostru pentru inaltare… si ca, odata ce e activata, aceste campuri electromagnetice care se rotesc în sens invers acelor de ceasornic si se invart si se intrepatrund, au in vedere: 1. Manifestarea fizica a corpului Adam Kadmon, in timpul inaltarii 2. Revenirea la furnizarea nostra naturala de energie vitala, prin care forma noastra originala (eterna) divin-umana este umpluta, in permanenta, prin respiratia vietii (hranire cu prana) 3. Viata vesnica, prin incetarea ciclurilor de nastere, moarte si renastere 4. bilocatia, dematerializarea, teleportarea, telepatia si calatoria in timp (!) Si mai captivant (daca e posibil acest lucru) este faptul ca acum 3 saptamani, am primit un mesaj incantator de la corpul meu elemental, care m-a trezit ca sa imi spuna: „Intri intr-o perioada de reaprovizionare nelimitata.

Dupa orice standard, reaprovizionarea inseamna innoirea a ceva… potrivit acestei definitii, corpul tau intra intr-o etape de reinnoire.” De buna seama ca am sarit imediat din pat, ca sa notez aceasta transmisiune despre ceea ce corpul meu elemental numeste „schimbarea radicala, intre un om 3D care se dezintegreaza si un om 5D care se autoaprovizioneaza”: Capacitatile noii tale biologii sunt atat de avansate, incat chiar si noi (corpurile noastre elementale) nu suntem la curent cu intreaga anvergura si intelegere a potentialului ei. Acestea fiind spuse, dorim sa te facem constienta de faptul ca ajungi la un punct de destinatie – tranzitia de la paradigma si perspectiva umana limitata despre autouzura, la noua paradigma si perspectiva umana despre autoaprovizionare. Chiar daca ai pastrat aceasta constienta in consiinta ta, timp indelungat, trezirea are loc acum la nivelul celular, iar rezultatul ei va da nastere cooperarii armonioase dintre toate straturile fiintei tale, pentru a te aduce la o aliniere din ce in ce mai deplina, cu divinitatea ta. In momentul in care se incheie aceasta tranzitie, vei fi adunat roadele intregului tau potential biologic de la acest nivel si din aceasta faza de integrare a Corpului de Lumina – moment in care noi, (corpurile noastre elementale) ne vom fi incheiat contractele, indeplinindu-ne misiunile de slujire.

NOTA: Intr-o conversatie mai timpurie cu fiinta corpului meu, mi s-a spus ca „primul val de fiinte inaltate se vor desparti de corpul lor elemental, la incheierea integrarii corpului nostru Adam Kadmon, despre care mi s-a mai spus ca va avea loc prin toamna (in emisfera nordica). De acum si pana atunci, vei continua sa ai o miscare de reflux, intrand si iesind din noile energii, pana ce corpul tau va atinge ceea ce noi numim, punct de saturatie. Punctul de saturatie apare atunci cand corpul atinge maximul de aliniere necesara pentru inviere. Acesta va fi atat un efort constant, cat si un punct de cotitura definitiv… o combinatie de ameliorare continua, in care vei inceta sa cazi in vechile energii si in care corpul tau va incepe sa-ti ofere caracteristici umane noi, mai avansate… precum si incheierea definitiva a unei ciclu.

Momentul de incheiere apare atunci cand corpul si-a atins potentialul biologic deplin si nu se mai bazeaza pe reteaua 3D, care sa il sustina. Un alt lucru fascinant… am primit de curand o vizita din partea mamei mele (care a parasit lumea fizica, in ianuarie) si, chiar daca am putut discerne ca ea a incercat sa comunice cu mine, multe zile la rand, am fost prea obosita ca sa imi deschid canalele si sa ii receptionez mesajul. In mod evident, ea nu avea nicio astfel de problema, deoarece acum doua-trei zile, Sarah – vecina mea liceeana/ajutorul meu prin jurul casei/si ucenica de samanta stelara – a trecut pe la mine si mi-a spus, cu nerabdare…

„Mmmm… cred ca e posibil sa o fi intalnit pe mama ta noaptea trecuta, iar ea mi-a spus ca are un mesaj pentru tine. Am avut senzatia ca este urgent.” Nu ca am fost surprinsa – caci mama mea are o vointa la fel de puternica ca a mea, este la fel de insistenta ca mine si va face orice e necesar, ca sa transmita un mesaj – insa, chiar in timp ce Sarah isi aduna curajul de a-mi impartasi cu neliniste talentele ei recente extrasenzoriale in devenire, mama mea si-a facut aparitia langa ea, ca sa confirme ca era, intr-adevar, ea. Sarah aproape ca a lesinat. Inutil sa mai spun ca mama avea de impartasit cateva informatii oportune, relevante si adeveritoare, cu privire la aceasta tranzitie foarte sacra, in care ne aflam… mai ales despre faptul ca eu/voi/noi urmeaza sa trecem printr-un fel de transformare majora, a carei finalizare va dura restul verii, dar care va aduce cu ea si noi „daruri de beatitudine”, cum le-a numit ea.

Asemenea corpului meu elemental, ea mi-a spus ca doreste ca eu sa ma pregatesc (indiferent ce inseamna asta) pentru aceasta schimbare majora, ca sa pot reconcilia (mental) diferentele dintre locul in care eu/voi/noi suntem si locul in care eu/voi/noi mergem. (cititi: DEVENIM) Ea a comparat aceasta schimbare apropiata, cu experienta mortii sale fizice, spunand ca va fi similara propriei ei tranzitii, numai ca INTR-UN corp fizic. (Prima mea intalnire cu mama, dupa ce a parasit lumea fizica, a fost atat de frumoasa, incat nu poate fi descrisa in cuvinte. Ea era mai fericita, mai radianta si mai exuberanta decat eu (sau ORICINE altcineva) am vazut-o vreodata, fiind si aratand mult mai tanara. Adevarul este ca, in prezenta bucuriei ei pure, luminozitatea ei era atat de puternica, incat m-am intrebat daca am facut alegerea gresita, de a ramane pe planeta… desi ea m-a asigurat in acea clipa, ca si eu voi trai in curand experienta prezentei lui Dumnezeu, in viata si in corpul meu.) Ea a continuat sa-mi spuna ca acesta va fi un proces incredibil de eliberator si ca munca grea e aproape terminata.

Ea chiar a spus ca vor mai fi cateva luni de a DEVENI într-un mod linistit, ca va fi o „perioada de ajustare”, cum i-a spus ea… dar ca nu se va compara cu restul calatoriei de a ajunge aici. In general, a vorbit despre faptul ca acum crestem in mod constant in Lumina si ca se apropie „o lume lipsita de frica”… ca visurile voastre/noastre urmeaza sa devina realitate. Ea a continuat, spunand ca viata nu numai ca se va schimba, dar va fi de nerecunoscut, dupa standardele voastre/noastre actuale… ca va fi o perioada in care energia se va misca foarte rapid – aceeasi senzatie pe care o ai, atunci cand toate vitezele s-au aliniat, pentru a sustine intreaga miscare de inaintare. (Care sa speram ca da credibilitate tuturor alinierilor uimitoare, produse in/de/pentru Marele Sextil de astazi!)

Dar, in toate acestea, cel mai de impact lucru pe care ea mi l-a spus este ca, desi urmeaza sa ne extindem intr-un ritm foarte rapid, eu/voi/noi vom avea capacitatea de a inainta prin aceste schimbari cu gratie si avand ca Lumina care ne/vă calauzeste, bucuria. La despartire, mama a facut cea ce facea intotdeauna… mi-a spus sa-mi „tin fruntea sus”, sa raman pozitiva si sa stiu ca august va canta o melodie diferita… ca va fi o perioada in care toate lucrurile vor incepe sa se imbine si ca ne va fi usor sa ajungem la stele. Ea a mai spus ca vom avea senzatia ca oriunde ne intoarcem eu/voi/noi va fi o lumina verde – asa ca, in ultima instanta, asta va cere ceva deprindere si vor trebui facute ajustari, mentinand un echilibru, folosindu-ne in mod adecvat focalizarea atentiei, intelegandu-ne capacitatea de a crea intr-o clipa etc. Ea a spus ca, atunci cand a trecut dincolo, a trebuit sa invete sa lucreze cu energia intr-o maniera noua… nu chiar intr-o maniera noua, ci intr-o alta maniera decat fusese obisnuita sa o faca pe Pamant… si ca, in curand, va fi la fel pentru mine/voi/noi.

Mama spune ca avem multe de invatat la acest nivel nou – si se pare ca ea inca are multe de predat! In final, a spus ca nici macar nu poate incepe sa descrie ce urmeaza sa se produca si sa nu ne pierdem rabdarea… ca a mai ramas foarte putin timp din aceasta etapa de pregatire si m-a asigurat din nou, ca ceea ce este in „partea cealalta” va merita cu prisosinta tot efortul. Sentimentul meu este ca, indiferent ce rezulta din aceasta etapa urmatoare, este MULT mai monumental decat putem intelege in momentul de fata – si probabil ca asta e bine. Conceptul de nelimitare adevarata detine multe lucruri de digerat… dintr-odata. Din fericire, niciodata nu a fost cazul. Pentru un august fructuos!

NOTA: Pentru aceia dintre voi care au incheiat programul meu electronic Cell Speak™, veti recunoaste simbolul de deasupra. Consiliul Pleiadian mi-a cerut sa impartasesc acest simbol cu voi toti, ca o modalitate de a va ajuta sa va ancorati/inlesniti/focalizati/deveniti una cu aceasta poarta stelara puternica, pe durata lunii urmatoare… al carei rezultate, spun ei, „se vor naste din inima”. Hexagrama din cerc este simbolul IUBIRII unificate. Ea reprezinta unirea fortelor polare, care transcend iubirea karmica (polarizata) si nasterea (rezonanta) IUBIRII divine, in starea de unitate. Ea este simbolul principal asociat cu chakra inimii (Anahata), care este sediul echilibrului din corp si centrul de comanda care mentine toti centrii energetici aliniati, ajustati si pulsand odata cu ritmul cosmic, respiratia vietii.

Trunghiul (alb) cu varful in sus reprezinta principiul masculin si corespunde aspectului yang/masculin al inimii. Triunghiul (rosu) cu varful in jos reprezinta principiul feminin si corespunde aspectului yin/feminin al inimii. Impreuna, cele doua triunghiuri interconectate reprezinta echilibrul divinitatii (feminine) si formei (masculine), ce se unesc pentru a crea lacasul sfant al IUBIRII universale, pe care il numim centrul (superior) al inimii, portalul catre co-creatie, in care Cerul se intalneste cu Pamantul. Pentru a-l folosi, puteti pur si simplu sa meditati asupra lui – sau, ca sa-i amplificati efectele, plasati simbolul deasupra centrului superior al inimii (zona timusului) si respirati IUBIRE prin hexagrama, in corpul vostru. Mai puteti folosi acest simbol impreuna cu Respiratia IUBIRII universale sau il puteti folosi impreuna cu intentia pozitiva de a va asista pe durata acestui portal foarte special. 

Editura For You pe Facebook  http://www.facebook.com/people/@/106288586121904

3 comentarii:

  1. peste tot sunt doar lucruri generale,sti cum e la noi teoria ca teoria dar practica ne omoara.ce ar trebui sa se intimple vizibil cu noi?sa vedem ingeri sa ne luam zborul ,sa ne vindecam miraculos de toare bolile?de ce nu scrie nimeni din ceea ce i se intimpla in mod real,sa descrie ce simte in loc sa teoretizeze despre tot felul de lucruri?sau evolutia asta ii priveste numai pe uniii ,iar marea masa suntem doar spectatori?CRED IN EXPERIENTA PERSONALA NU IN LITERATURA ALTORA.Daca lor li se intampla asa ceva cred ca mai sunt si printre noi unii care au experiente de impartasit.Curaj.LYA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LYA , eu cred ca inca nu a vent momentul, dar e aproapre ! Traim inca intr-o lume plina de etichete , iar unele sunt greu de purtat ! Dar un lucru clar si cert e ca ai dreptate, cei ce sunt la fel se atrag iar intre iei isi impartasesc tot felul de experiente de necrezut pentru altii... Cand nivelul de constiinta va ajunge la toti la fel atunci cu siguranta vei vedea postari in acest sens si de la ai nostri, nu doar de la ei ! Te imbratisez cu drag !!!

      Ștergere
    2. De ce nu pui experientele personale ca si cand ar fi povestea altcuiva?doar tu o sa stii adevarul.Spune ca si cand ar apartine altora de pilda americanilor,ca tot e plin de specialisti acolo.Daca ii dai o aura de autor de peste ocean lumea care ia de bun doar ce spun altii,te va lua in serios,cred ca mai ai si prieteni cu experinte extraordinare.ce sa mai astepti sa li se inalte constiinta.e clar ca aici se uita doar cei care nu se conformeaza .nu accepta limitarile si pentru cei din alte lumi.stapanii pamantului stau strans uniti in vreme ce poporul cerului este dezbinat si slab,cand vom fi o singura voce?ca doar nu am venit aici sa plecam cu coada intre picioare invinsi?e vremea sa iti asumi adevarul tau chiar si sub masca anonimatului,apropo de curaj ai citit povestea doamnei de la blogul ,spirit liber si,familia celesta?ea si-a spus propriul adevar fara sa se mai gandeasca la urmari.poate ai si tu curajul.cu multa speranta LYA

      Ștergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)