Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 14 august 2013

Dăscălirea părinților voștri

Mesaj de la Jeshua, prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua. Eu sunt aici cu voi. Nu sunt vizibil ochilor voștri fizici pentru că eu vin spre voi dintr-un spațiu interior, direct din inimă. Simțiți-mi prezența! Vă salut pe fiecare individual. Simțiți cum energia mea se mișcă prin această cameră. Simțiți îmbrățișarea mea așa cum și eu o simt pe a voastră. Noi suntem prieteni, suntem ca și rădăcinile aceluiași copac. Este scopul nostru comun să ne înrădăcinăm puternic în acest Pământ, pentru a crea un copac puternic și frumos care să ofere adăpost și umbră pentru ceilalți. Sărbătoresc această zi cu voi, iar acest lucru îmi umple inima de bucurie. Noi suntem o familie, o familie spirituală care transcende veacurile, iar acest lucru nu depinde de timp și spațiu.

Vă puteți oricând acorda la sursa noastră comună, la rădăcinile noastre comune atunci când aveți nevoie să faceți acest lucru, pentru că eu știu și văd că viața pe Pământ poate fi singuratică pentru voi. Dar văd, de asemenea, și curajul vostru și vă iubesc profund pentru acest lucru. Sunt aici ca prieten și frate, nu ca învățător. Nu mai vreau să fiu acel învățător, pentru că acum a venit timpul ca voi să vă ridicați și să fiți propriul vostru învățător. Aceasta este misiunea voastră în această viață. Știu că această misiune, uneori, vă aduce durere și singurătate, dar atunci când o să vi-o îndepliniți, când veți deveni un învățător în această nouă eră, ea vă va oferi o profundă împlinire și va face cu adevărat completă călătoria voastră pe Pământ. Veți deveni voi înșivă asemeni unui mare copac, înrădăcinat în Pământ și ajungând până la cer. Veți observa în această imagine cu copacul că voi stați singuri. Pentru că sunteți un copac atât de mare încât aveți nevoie de mult spațiu.

Acest lucru este ceva ce trebuie să învățați și să acceptați în această viață: că sunteți aici pe Pământ pentru a ajuta la aducerea unei noi energii și, din această cauză, voi veți ieși adeseori din marșul societății. Voi creați căi noi, deci va trebui să creați spațiu în jurul vostru astfel încât copacul vostru să aibă loc să crească. Și voi toți vă veți confrunta cu fricțiuni și rezistență în indeplinirea misiunii voastre. Haideți să ne întoarcem la copilăria voastră. Simțiți din nou frumusețea și puritatea sufletului vostru din momentul intrării în această viață. Sufletul vostru a fuzionat cu un nou corp. A fost ca un salt în întuneric și în necunoscut.Trebuie să înțelegeți că sufletul vostru nu este o ființă perfectă și finită. Fiecare salt într-o nouă viață presupune riscuri. Sufletul vostru este o realitate deschisă și dinamică, el vrea ca în fiecare viață să exploreze noi teritorii. Iar nașterea fiecărui copil este un miracol care se manifestă pe sine însuși. Când vorbim în sens mai larg, un copil aduce întotdeauna o nouă energie umanității.

Sufletul individual nu dorește numai să exploreze noi teritorii, ci și să aducă energia sa unică societății umane. Dar, deoarece fiecare copil aduce cu sine ceva nou, el nu va fi înțeles pe deplin de către părinții sau familia sa. În mod instinctiv, părinții vor încerca să-l facă pe copil să se adapteze propriei lor viziuni asupra lumii. A deveni părinte vă dă un sentiment de responsabilitate amestecat cu teamă și îngrijorare. Atunci când oamenii au copii, adeseori ies la suprafață propriile lor mecanisme psihologice de supraviețuire. Într-un anumit sens, cele mai întunecate părți ale lor, iar prin asta vreau să spun părțile cele mai inconștiente ies la suprafață pe măsură ce își cresc copiii. Ei fac acest lucru în mod inconștient – nu o fac cu un scop.

Adeseori, părinții își forțează copiii într-o structură pe care ei o simt corectă și sigură, iar copilul se poate pierde pe sine în această structură. Totuși, undeva în adâncul sufletului, copilul își amintește: ”Acesta nu sunt eu”. Dar înainte ca copilul să-și poată da seama pe deplin de semnificația acestei amintiri, el trebuie să renunțe la structura parentală pentru a se elibera de ea, iar în timpul acestui proces el va experimenta emoții profunde de înstrăinare, singurătate și disperare. Într-un anumit sens, aceasta este soarta fiecărui copil uman. Prin urmare, vă cer să respectați profund saltul pe care sufletul vostru l-a făcut în această viață. Sufletul vostru a fost conștient de riscul ce și l-a asumat, riscul de a vă pierde emoțional și a vă înstrăina de sufletul vostru. Când vă uitați la un copil, s-ar putea să vedeți o ființă inocentă și jucăușă, dar fiți conștienți de călătoria profundă și, adeseori, plină de încercări prin care acesta trece. Și voi ați fost copii și vă cer să vă conectați cu copilul care mai trăiește și acum în voi. Vă cer să vă conectați cu voi înșivă, cu copilul care erați la vârsta de aproximativ doisprezece ani, când erați pe punctul de a deveni adolescent și o ființă independentă. Doar lăsați ca o imagine a copilului vostru interior să vină spre voi și nu trebuie să vă amintiți cu exactitate ce se întâmpla în acel timp.

 Copilul pe care îl simțiți și îl vedeți acum nu mai este nou și inocent. El a absorbit fricile și emoțiile familiei sale, precum și ambițiile familiei. Încercați acum să vedeți și să simțiți cum v-au afectat acestea ca și copil. Simbolic, le puteți vizualiza ca pe un fel de rucsac pe care copilul îl duce în spate, așa că încercați să simțiți greutatea energetică a acelui rucsac. Pentru a se elibera de acest rucsac, una dintre cele mai mari dificultăți pe care le experimentează un copil în timpul creșterii sale este faptul că el își iubește părinții și simte o profundă loialitate față de ei. Fiecare copil vrea să fie un vindecător pentru părinții săi. Prin urmare, el va tinde să se încarce și să care el poverile lor. Îmbrățișați acest copil și spuneți-i că se poate elibera acum de aceste poveri, de aceste rucsacuri. O mare parte din energia grea cărată de copil nu este propria lui energie, povara este plină de frica, anxietate, îngrijorare și negativitate, ce izvorăsc din energia familiei.

 Cel mai important lucru pentru acest copil, și pentru voi, este să-și dea seama că prin eliberarea de această povară deveniți cu adevărat un învățător și un vindecător pentru familia sau părinții voștri. Apoi vă puteți elibera de structurile limitative care mai au așteptări atașate de ele și astfel îi învățați, prin propriul vostru exemplu, cum să se elibereze și ei de aceste structuri. Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți distincție între adevărata și falsa loialitate. Falsa loialitate apare atunci când acționați din vinovăție, rușine sau frică. Trebuie să vă amintiți că familia voastră vrea să vă țină în sfera sa de influență. Este o nevoie inconștientă, instinctivă de a face acest lucru, deoarece părinții voștri au nevoie ca voi să fiți ”unul de-al lor”. Există un fel de posesivitate parentală, născută adeseori din frică, care dă naștere unui fals sentiment de loialitate din partea copilului.

Trebuie să vă eliberați de acest tip de loialitate, iar atunci când o faceți puteți dezvolta un sentiment de loialitate adevărată, de la nivelul sufletului, față de părinții și familia voastră. Adevărata loialitate presupune să vă eliberați de structurile limitative date de setările mentale ale familiei voastre. Adeseori aceste structuri limitative s-au format în urmă cu câteva generații și este nevoie de mult curaj și claritate a minții pentru a vă putea deconecta de la ele. Vă rog să rețineți că nu vă puteți deconecta de la ele atunci când sunteți furioși și supărați pe familia voastră. Este în regulă ca pentru o vreme să fiți furioși și supărați, dar trebuie să vă dați seama că atunci când sunteți într-o astfel de stare emoțională voi nu v-ați eliberat încă de energia familiei în care v-ați născut. Numai atunci veți cu adevărat liberi când veți fi capabili să vă îmbrățișați pe voi înșivă ca pe o ființă independentă și să vă priviți familia în care v-ați născut de la nivelul sufletului.

Dacă vă ridicați la nivelul sufletului și priviți cu ochiul compasiunii, vă veți elibera de furie și frică și vă veți distanța emoțional de familia voastră. În mod paradoxal, spațiul care se deschide în acel moment vă permite să-i iubiți într-un mod mult mai detașat și totuși mult mai loial. Aș dori să accentuez faptul că iubirea de la nivelul sufletului nu este o iubire emoțională. Când vă ridicați la nivelul sufletului, s-ar putea să conștientizați faptul că între voi și familia în care v-ați născut există o diferență care nu poate fi ușor depășită. Dar acest lucru nu vă mai deranjează, îl acceptați, pentru că v-ați eliberat cu adevărat. Vă puteți onora și respecta părinții biologici și totuși să mențineți limite foarte clare în ceea ce-i privește. Aceasta este o cale pe care foarte mulți dintre voi, lucrătorii în lumină, trebuie să o parcurgeți. Vă invit să priviți acum la copilul de doisprezece ani din voi care s-a eliberat de rucsac. Cum credeți că se simte acest tânăr atunci când acel rucsac nu mai există? Simțiți eliberare sau un sentiment de bucurie? V-ați întors Acasă la voi înșivă.

Vă invit, ca fiind copilul de doisprezece ani, să vedeți cum un ghid vine spre voi. Ghidul care se apropie de voi este mai vârstă decât voi și vă ia de mână. Acest ghid este pentru voi un părinte spiritual și energia lui este foarte diferită de structurile limitative ale familiei în care voi v-ați născut. Simțiți cum acest ghid vă urează bun-venit. Acesta recunoaște noua energie din interiorul vostru pe care voi vreți să o aduceți pe Pământ. El vrea să vă invite să vă exprimați energia sufletului vostru. Simțiți energia și susținerea acestui ghid care face parte din familia voastră spirituală, familia sufletului vostru. Acest ghid vă încurajează să faceți ceva anume cu viața voastră. Ce este ceea ce chiar acum voi vreți să exprimați și să experimentați? Energia unică a sufletului vostru este necesară aici pe Pământ! Fiecare generație nouă are menirea de a duce un nou tip de conștientizare. Aș vrea să închei prin a spune câteva cuvinte despre cea mai tânără generație de acum de pe Pământ. Vedeți acum pe Pământ o nouă generație de copii care sunt foarte mult cu un picior în noua energie a inimii. Adeseori ei se nasc în familii în care părinții sunt conștienți și înțeleg acest fapt, dar este posibil ca acești părinți să nu știe cum să se descurce cu noua energie și senzitivitate a acestor copii, care nu se potrivesc în rămășițele vechilor structuri.

Voi sunteți cei care s-au deschis și au demolat vechile structuri, dar noii copii sunt complet pe dinafara acestor structuri, iar acest lucru creează probleme în zonele tradiționaliste cum ar fi școala și munca. Cel mai important sfat pe care aș dori să-l dau părinților în această eră este să asculte sufletul copiilor lor. Puteți observa că ei se comportă ciudat sau că nu sunt bine adaptați la mediile extrem de structurate, că sunt adeseori conștienți de sine și intuitivi și știu ce vor chiar dacă nu pot exprima acest lucru în cuvinte. Priviți dincolo de comportamentul lor ciudat sau ”rău” și conectați-vă cu ei de la nivelul sufletului, acolo unde voi sunteți egali, și unde ei pot fi mai degrabă învățătorii decât elevii voștri. În mințile și în inimile lor ei poartă o flacără de lumină, un nou tip de energie, și au nevoie de ajutorul vostru pentru a-și putea canaliza energia în societatea umană. Ei au nevoie ca voi să-i ajutați să-și exprime și să-și manifeste pe Pământ energia lor unică în moduri noi și flexibile.

Adevăratul sens al parentalității este de a păstra în tradiție ceea ce este bun și înțelept, fiind în același timp complet deschis la ceva nou, astfel încât să fiți deschiși la înțelepciunea sufletelor copiilor voștri. Ei pot fi mai dezvoltați spiritual decât voi.

© Pamela Kribbe, www.jeshua.net/ro Traducerea Póka Monica Luminița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)