Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 19 august 2013

Un mesaj de la Kryon, transmis prin Lee Carroll

 
 
Salutari dragilor, sunt Kryon din Serviciul Magnetic. S-ar parea ca in acest moment, in aceasta camera, are loc o schimbare sau o transformare a energiei. Aceia care stau si asculta, s-ar putea sa nu isi dea seama de profunzimea a ceea ce s-a intamplat din punct de vedere corporal, cu partenerul meu, pentru a putea transmite mesajul. In acest moment, toate celulele corpului sau recunosc starea in care se afla si au suspendat toate procesele corporale care nu sunt necesare.
Ele au suspendat imbatranirea, digestia si chiar si durerea. Au suspendat toate aceste lucruri, astfel incat sa poata asculta si sa poata fi pregatite pentru energia glandei pineale. Este o deschidere care se face cu cat mai putine filtre posibil si ea ii va permite vocii, despre care stiu ca exista in ele, sa iasa la iveala. Vocea este cea de acasa. Asta se intampla.
Asadar, aici este o energie cooperanta si ea e noua, deoarece, intr-o energie mai veche, daca ati fi stat de vorba cu cineva care intra atunci in transa, la iesirea din stare v-ar fi spus ca e vorba despre o experienta foarte obositoare. S-ar putea sa va fi spus: Sunt stors de energie! Sunt obosit. In orice caz, atunci cand partenerul meu va termina de transmis acest mesaj, s-ar putea sa danseze! (daca ar sti cum). Intr-adevar, energia este minunata si grozava si el nu va fi obosit la sfarsit.
Asta, pentru ca in cele cateva minute in care se afla intr-o stare multi-dimensionala alterata, el nu este infuzat doar cu informatie, ci si cu forta vitala. El se afla intr-o stare in care majoritatea Fiintelor Umane nu isi permit sa fie. Este o stare de deschidere completa si totala, in fata energiei „partii dumnezeiesti” a Fiintei Umane. In aceasta stare, exista vindecare si permisiunea schimbarii. Asadar, va dau o informatie mult mai personala decat un simplu mesaj, venit de pe partea cealalta a valului. Ea se adreseaza partii de Dumnezeu din voi! Este interactiv.
Anul acesta e un an dificil si va vom explica mai mult despre asta, peste cateva momente. Acum insa, vreau sa va spun, din nou, ca nu ma aflu aici ca o constiinta izolata. Ceea ce auziti acum este o transmisiune succinta si lineara, in limbajul vostru, pe care il puteti intelege. Partenerul meu a practicat asta, timp de 23 de ani. I-a luat patru ani doar sa deschida gura si sa incerce. I-a mai luat inca trei, pana cand informnatia a inceput sa curga sub forma de propozitii, deoarece ceea ce am iscat in el reprezenta un pod pe care a trebuit sa-l inteleaga si sa-l traverseze.
El a inceput cu grupuri de ganduri care nu aveau linearitate. Totul era conceptual. In curand, aceste ganduri au inceput sa ii fie furnizate cu mai multa linearitate, dar nu putea sa si le aminteasca, pentru ca veneau prea rapid. In acele vremuri, nu exista o interactiune cu sinele sau constient si mesajele ii erau, pur si simplu, livrate spre a le memora si a le transmite audientei. Era aproape ca si cum ar fi depozitat ganduri, pe care apoi le transmitea prin limbaj.
Acelea au fost primele zile ale deprinderii modului de transmitere prin channeling. Tin minte cand a spus: Renunt. E prea greu! De ce nu puteti voi, cei de pe partea cealalta, sa fiti mai lineari? Luati-o mai incet si dati-mi informatia astfel incat sa o pot transmite mai departe. Deschizand acest dialog, el a deschis poarta raspunsurilor. Noi am spus: De ce nu poti tu, ca Om, sa fii mai multi-dimensional? Si asa, intre doua concepte, partenerul meu si-a dezvoltat capacitatea de a deschide cutia sa liniara si de a elimina structura. El s-a deconstruit – si astfel ne-a permis sa ne potrivim in locul pe care l-a creat pentru noi, in procesul sau. El avea nevoie ca partea innascuta a corpului sau sa intervina si sa ajute la structurarea mesajelor multi-dimensionale, intr-un limbaj care sa poata fi transmis si inteles in timpul vostru real. Tocmai v-am prezentat istoria channeling-ului.
Asadar, ceea ce auziti ca spunem acum, prin el, este transmis in timp real, el interpretand informatia cat poate mai bine, prin corpul sau fizic tridimensional. Acest lucru este valabil si pentru ceea ce simte din partea mea a valului – asa ca, in aceste momente, el cunoaste Akasha fiecaruia dintre voi. El cunoaste dificultatile care v-au adus aici pentru a asculta. In aceste momente, el stie ceea ce stiu eu. Cunoaste circumstantele si sincronicitatile care va permit sa fiti acolo unde sunteti in constiinta – si sa traiti acolo unde sunteti.
El vede ceea ce voi nu vedeti si noi vedem. Vede scenariul din viata voastra, indiferent de varsta, care sa va permita dezvoltarea urmatoarei etape din viata. El vede lucrurile care v-au adus in aceasta camera, care v-au indemnat sa ne ascultati sau sa aveti un moment aha sau ingaduinta de a intelege un pic mai mult despre voi insiva. Deviza zilei este gasiti minunatia din launtru. Aici este incurcatura. Asa ca vreau sa vorbesc pe scurt despre asta.  
De ce este acest an, atat de greu?
Oricat de mult as vorbi despre asta si oricat de mult ar vorbi partenerul meu despre asta, exista inca o parte a creierului vechiului suflet, care spune: dar chiar e nevoie de asa ceva? Si raspunsul este, da. Chiar este. Omenirea a facut trecerea de la vechea energie, la noile potentialuri. Diferenta consta, cu adevarat, in echilibrul dintre intuneric si lumina si in ceea ce se intampla, atunci cand expuneti lucrurile intunecate la o lumina pe care nu au cunoscut-o niciodata. As putea folosi toate metaforele, dar as vrea, in schimb, sa va dau unele elemente la care probabil ca nu va asteptati. Voi incepe cu cele mai grele.
Plecarea unora dintre profesori
Cum sa va explic asta dragilor, astfel incat sa aiba sens? Vom incerca. Inainte de 2012, lucrati la un puzzle diferit. Nu exista nicio asigurare, nicio sansa absoluta, 100% sigura, ca puteati face aceasta schimbare. Asa este liberul arbitru si Spiritul va poate da doar informatii bazate pe potentialuri. Noi va dam informatia pe care o vedem in fata si care reprezinta momentul acum. Nu putem prezice ce veti face, dar putem in schimb sa va dam potentialurile a ceea ce s-ar putea intampla, pe baza a ceea ce ganditi si faceti in acest moment.
Va putem oferi oricand o perspectiva mai ampla decat puteti avea voi, deoarece noi stam si observam totul. Avem o vedere de ansamblu, pe care voi nu o puteti avea si aceasta vedere de ansamblu indica faptul ca va miscati intr-o directie care este mai pozitiva decat puteti voi vedea. Chiar daca nu puteti avea vederea de ansamblu a potentialelor, la fel de clar ca si noi, realitatea din jurul vostru striga ca se intampla! Totul decurge insa lent. Si toate acestea se pot si schimba instantaneu, datorita liberului arbitru. Asadar, nu este nicodata vorba despre ceva absolut.
Este ca si cum te-ai uita la ceas. De fapt, nu poti vedea limba ceasului miscandu-se, nu-i asa? Dar atunci cand arunci o privire, putin mai tarziu, ea s-a miscat. Urmaresti o planta crescand si este acelasi lucru. Stii ca ea creste dar, e mult prea dificil sa urmaresti cresterea, in timp real. Si astfel, Fiinta umana face fotografii instantanee si apoi face anumite ipoteze, pornind de la ce a vazut, in loc sa masoare complet in minte, incotro s-ar putea indrepta energia. Se intampla multe lucruri pe care Oamenii le pot vedea si este derutant. Par sa fie deplasate, fata de ceea ce se asteptau acum.
Toate acestea inseamna ca unii dintre voi isi pierd prietenii prin moarte – si asta pare sa fie desincronizat, in aceasta noua energie promisa. Stiu cine este aici, cine asculta si cine citeste si ar parea nepotrivit sa va pierdeti un prieten sau pe cineva drag, in acest moment. Exista oameni in aceasta sala care au pierdut recent pe cineva drag si se pare ca a fost foarte dureros, pentru ca acei oameni dragi nu pareau sa „fie gata de plecare” inca. In cazul partenerului meu, el a pierdut un membru al echipei Kryon si imi amintesc ca, atunci cand a aflat acest lucru, s-a infuriat pe mine.
Mi-a spus atunci: E nedrept, incorect si nepotrivit! Omul asta era un Lucrator intru Lumina care facea bine. Aveam nevoie de el! Era un vindecator. Ceilalti aveau nevoie de el. Parea sa mai aiba atatia ani de trait si acum s-a dus.” Cu doua saptamani in urma, partenerul meu a mai pierdut inca un prieten. El nu este singurul, pentru ca multi din jurul sau, incluzandu-i pe cei de fata, au trait acelasi lucru.
Pentru unii, este anul pierderilor. Asa ca as dori sa va dau unele explicatii. As vrea sa sa va spun clar ce vedem acum si nu am putut sa va spunem inainte. Exista un viitor maret, despre care nu am spus nimic, care incepe sa se construiasca chiar acum. Este un viitor despre care nu am putut sa va spunem, deoarece nu ajunseserati inca in punctul in care potentialul schimbarii sa fie atat de puternic. L-ati atins acum, in 2013. Ati trecut de jalonul punctului median al precesiunii echinoctiilor. (N.tr: Precesiunea echinoctiilor = miscare foarte lentă de la răsărit spre apus, a punctelor de echinoctiu ale Pământului, care face ca anotimpurile să revină înaintea îndeplinirii revolutiei aparente a Soarelui.) Si a existat cu adevarat un punct de demarcatie, pe care populatiile indigene il stiau si ele. Este un fractal temporal, dar ei nu l-au numit asa. In orice caz, le-a fost atat de clar, incat, in felul lor spiritual, si-au construi calendarele si profetiile in jurul lui. Acum va putem vorbi despre asta si de aici incepe, din partea voastra, o anumita planificare care va implica pe voi toti.
Exista suflete vechi, care au trebuit sa plece, aparent inainte sa le vina vremea, astfel incat sa poata ajunge acum de partea mea a voalului. Ei aveau nevoie sa se reimprospateze, inainte de a se intoarce repede, literalmente in cursul acestui an, ca si nou nascuti pe planeta. Asta, pentru a putea fi aici ca sa va invete ce aveti de stiut. Ei sunt echipa avansata a pacii pe Pamant.
Asadar, acum intelegeti incotro se indreapta lucrurile. Ei au trebuit sa plece, pentru a se putea intoarce repede. Au trebuit sa se alinieze in locurile corespunzatoare in care va veti afla voi data viitoare, dragilor. Drag suflet batran, ei aveau nevoie sa fie catalizatorii, pentru ca tu sa te trezesti data viitoare si sa faci lucrarea pe care ai ales sa o faci. Asadar, atunci cand te vei incarna in urmatoarea ta expresie, ei vor fi acolo, fiind profesorii tai si cei care te vor impresiona cel mai mult si pe care ii vei asculta. S-ar putea sa relationezi cu ei, la fel ca in aceasta viata sau asemanator – si ii vei recunoaste.
S-ar putea ca nimic din toate acestea sa nu ti se para bine – si noi stim asta. Unii dintre voi sufera. Asa ca am vrut sa va impartasim un sistem care respecta ceea ce creati. Sadirea acestor seminte ale viitorului a necesitat ca unele suflete sa vina aici mai devreme, pentru a incepe mai repede cresterea. Voi veti intra mai tarziu. Unii dintre voi vor ajunge aici mult mai tarziu – dar vor ajunge. Lasati aceste lucruri sa va diminueze, intr-un fel, frustarea si supararea si sa va faca sa intelegeti mai bine. Exista un scop spiritual pentru toate astea si el s-a materializat asa cum trebuie, in iubire. Acesta a fost primul aspect.
Anul solutionarilor
Al doilea aspect este ca acest an este anul pe care il vom numi inceputul solutionarii si nici asta nu pare sa fie bine. In limbajul vostru, solutionarea ar trebui sa fie un cuvant foarte pozitiv si drept, care inseamna acord si echilibru, avand insusirea ca toata lumea castiga. Dar noi nu vedem lucrurile chiar asa. Solutionarea inseamna pentru noi un dezechilibru care aduce solutia. Imaginati-va ceva aflat in echilibru, pe o placa, cu un singur punct de sprijin. S-a balansat intr-una, cand intr-o parte cand in cealalta, fara sa cada niciodata cu totul, intr-o anumita directie sau alta. El oscileaza si ramane indecis, timp de ani si ani de-a randul. Poate ca se roteste putin, dar nu merge cu totul in niciuna din directii. In anul acesta s-ar putea sa o faca.
Asadar, daca aveti o cumpana a gandului, acesta poate fi momentul in care ea sa se rezolve, intr-un fel sau altul. Omenirea incepe sa simta asta si veti incepe sa vedeti cum dezechilibrele mentale se rezolva. Daca cineva este dezechilibrat, s-ar putea sa se indrepte catre dezechilibru total. Multi dintre ei vor ceda in acest an – si ati vazut deja asta, in jurul vostru.
Un om intra intr-clasa si impusca copii. Stiti ca nu este in regula. Violeaza valoarea intuitiva morala si constiinta Umana si, cu toate acestea, vedeti prea multe astfel de situatii, in acest an. Veti vedea si mai multe si e dureros, dar aceasta este solutionarea. Aceasta rsolutionare reprezinta rezolvarea unui dezechilibru care nu mai poate exista in forma in care este astazi sau in gradul sau cantitatea de acum. Nu poate exista in energia pe care o creati.Trebuie sa se rezolve – si veti vedea acest lucru intamplandu-se si in anumite tipuri de sisteme.
Orice se afla in cumpana si a tot oscilat, timp de ani, in conflicte nerezolvate sau in situatii inadecvate, va porni acum pe calea rezolutiei. Unele dintre aceste lucruri se vor solutiona in mod pozitiv si multe altele nu. Din aceasta cauza, energia acestui an vi se pare atat de ciudata. De aceea sunt atatia nebuni (cum ii numiti voi) care apar in acest moment. De aceea trebuie sa fiti atat de atenti acum, ca si cum ati merge pe oua. Acest an al lunilor pline isi merita numele!
Acum, sa va mai spun si un alt aspect al acestor lucruri, care poate fi diferit pentru unii dintre voi, deoarece unii dintre voi asculta toate acestea si spun: Nu e vorba despre mine, Kryon. Anul acesta este un an bun si lucrurile imi merg destul de bine. Am, in sfarsit, solutii pentru lucrurile care au fost dificile in trecut. Acum se rezolva. Exact! Bine ati venit la solutionare. Pentru unii, anul acesta este cel in care lucrurile se aduna. Asta, din mai multe motive – unul dintre ele fiind acela ca energia celor din jurul lor este atat de diferita, incat vechile atribute negative, care inainte blocau calea, s-au dizolvat. Asta este solutionarea.
Dupa cum am mai spus si inainte, exista viitoruri care le-au fost aratate multora dintre voi si despre care ati simtit ca sunt ale voastre, dar apoi le-ati incercat si nu au mers. Acum, insa, ele se afla intr-o energie care e perfecta pentru succes si solutionare. Pentru unii dintre voi, aceste lucruri se materializeaza si se rezolva intr-un mod in care toate se aseaza la locul lor. Dar, pentru majoritatea, nu acesta este cazul. Fiecare cale, a absolut fiecarei Fiinte Umane – in special a sufletelor vechi – este complet unica. Nu poate exista un manual pentru toti sau un singur set de reguli, care sa functioneze pentru toata lumea. Asa ca, unii se vor afla in punctul solutionarii pozitive, dar, pentru majoritatea dintre voi, acesta nu este un an tocmai bun.
Instructiunile pentru a depasi toate acestea sunt aceleasi ca si pana acum. Indurati. Fiti circumspecti.Odihniti-va. Nu este un an bun sa incepeti lucruri de la zero, pentru ca multe dintre cele ce va inconjoara sunt in curs de rezolutie si nu si-au gasit echilbrul, inca. Ati putea spune ca totul arata ca fiind sub influenta unui Mercur retrograd tot anul si unii dintre voi chiar simt asta (rasete). Asadar, nu va temeti de aceste lucruri, ci vedeti in ele mai degraba ajustarea pe care o reprezinta. Priviti-le ca facand parte dintr-un puzzle profund, pe care voi l-ati creat si prin care treceti acum.
Imaginati-va ca batalia secolelor s-a incheiat. Imaginati-va un camp de batalie tri-dimensional, de pe care fumul se ridica si trupurile sunt aruncate, unele peste celelelalte. Pentru a putea pleca acasa, trebuie sa treceti prin acest camp de batalie si sa le vedeti pe fiecare. Trebuie sa simtiti durerea, sa vedeti chipurile lor descompuse si sa intelegeti ca, fiecare dintre ele, a fost copilul cuiva. Va dura tot acest an, sa strabateti campul – si nu va va fi deloc bine. Va veti trezi noaptea, gandindu-va la asta. Este cea mai buna metafora pe care am gasit-o, pentru a descrie ce se intampla.
Nu e usor sa schimbi energia, intr-o asemenea masura. Indrumatorii si profesorii care lucreaza in aceasta cladire, lucreaza la acest puzzle in fiecare zi si ei va vor spune ca au oameni care vin la ei si care, inainte, nu ar fi venit niciodata la un terapeut spiritual. Asta, pentru ca au ajuns la capatul puterilor. Ei intreaba: Ce se intampla?” De ce eu? De ce acum? Multi vor avea tendinta de a se victimiza, de a se invinovati si de a gandi ca totul se intampla atat de urat, din cauza unui lucru pe care l-au facut ei.
Puteti vedea asta, la stiri
Ultimul aspect este: pretutindeni in jurul vostru, dragilor, exista dovezi a ceea ce va spun. Aveti doua tari care se afla in plina criza, chiar acum – si o a treia, care urmeaza. Toate trei au fost stabile multa vreme. Cine s-ar fi gandit ca Egiptul va face parte dintre ele? Egiptul parea, de decenii, sa se afle in echilibru, nu-i asa? Siria se conducea singura, cu o mana de fier si a creat o stabilitate a puterii, care era absoluta. Atunci, ce a determinat aceste tari sa izbucneasca asa cum au facut-o? Daca va intrebati de ce si de ce acum, veti vedea ca, in toate cazurile, lucrurile s-au intamplat in 2012 si 2013. Si ca totul este legat de constiinta Umana, care incepe sa fie mai transparenta si spune: Nu mai vrem ceea ce acum intelegem si vedem ca este un continuu dezechilibru in tara noastra. Vedem ca lucrurile nu vor fi niciodata mai bune si vrem sa inceteze, vrem o soultionare. Despre asta este vorba.
E urat de vazut, pentru ca e vorba despre moarte si suferinta, parere de rau si framantare. E si frustrare, iar solutionarea intregii situatii s-ar putea sa dureze mai mult decat ati vrea voi. Intr-o buna zi insa, veti privi in urma si veti vedea cu claritate, rezultatele. Constiinta Umana de masa incepe sa se schimbe si sa ceara ceea ce asteapta din punct de vedere al integritatii. Guvernele vor deseori sa pastreze vechile cai ale puterii, dar oamenii vor scoli, spitale, strazi si parcuri sigure si pace cu vecinii lor.
Asadar, asteptati-va la mai multe de acest fel – mai ales in acest an. Cu cat este mai mare agitatia pe care o vedeti, cu atat mai mult se rezolva puzzle-ul. Asa ca, incheiem acest mesaj, asa cum l-am inceput. Eu stiu cine esti, fiinta magnifica. Iti stau la picioare, plin de veneratie. Nu pierde asta! Sufletele vechi s-au aflat aici, in toate tranzitiile omenirii. Intelegeti asta? De patru ori ati ajuns aproape de acesta trecere pe care o traiti astazi – si de patru ori ati ratat-o. Ati murit de patru ori, incercand. Nu si de data asta. 
Nu pierdeti asta. Exista ceva in Akasha voastra, un buton al amintirii, care atunci cand este apasat, declanseaza o emotie ce spune am mai simtit asta inainte si nu a iesit bine. Nu lasati aceasta energie sa va defineasca. Butonul dualitatii si al fricii este cel care spune ca lucrurile sunt intotdeauna cum sunt si ca se vor repeta mereu, pentru ca asa e viata. Nu este asa! Sunteti magnifici si aveti capacitatea, in acest punct, de a incepe, in sfarsit, sa vedeti si de a arunca toate fricile si vocile pe bancheta din spate a vietii, spunandu-le ca acum voi sunteti cei aflati la volanul vietii, in realitatea voastra. Acesta este mesajul zilei.
Sunt Kryon, indragostit de omenire, pentru ceea ce facut in ciuda lipsei sanselor.
Si asa este.
Kryon
Lee Carroll
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)