Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 9 martie 2012

Desecretizari si agentii oficiale OZN (2)

Prima parte din  desecretizari se gaseste AICI
- Continuarea-



India.
In materie de desecretizari OZN India este un caz special, in care din pacate exista mai mult zvonuri decat dovezi. La sfarsitul anului 2004 ziarele din New Delhi erau pline de stiri privind o presupusa baza subterana a extraterestrilor in regiunea Ladakh din muntii Himalaia; aici ar fi fost aduse forte armate, limitand accesul civililor si al turistilor. In Bangalore, un ofiter, recent pensionat din fortele aeriene indiene, spunea la o intalnire cu o clasa de elevi ca nepamantenii au contactat deja oficialitati guvernamentale de nivel inalt din India. Un alt ofiter a declarat unei ziariste din New Delhi ca extraterestrii viziteaza India (ca si restul lumii) de mii de ani. Ei iau legatura cu pamantenii prin statiile de radar de la sol...

Titlul unui articol din numarul din 6 ianuarie 2005 al ziarului India Daily News, era: "India ar putea fi prima tara care sa ofere o explicatie a contactelor cu extraterestrii si cu OZN-urile". Se mai spunea acolo ca toate marile puteri sunt in contact cu extraterestrii, ca protocoale secrete internationale interzic sa se vorbeasca despre aceste contacte s.a.m.d. New Delhi ar fi fost, conform aceluiasi ziar, in mijlocul unor dezbateri aprinse daca India ar trebui sa pastreze toate aceste informatii secrete, asa cum fac alte tari, sau nu. Secretul ar fi fost stiut si de cativa reprezentanti ai opozitiei, pe langa cei de la putere. Ziarul se mai intreba ce se va intampla daca, dupa dezvaluirea secretului, va izbucni panica, ori daca se va schimba partidul de guvernamant si cei ce au tinut secretul vor fi acuzati ca au ascuns adevarul fata de popor.
Interesant ca, dupa atatia ani, aceste stiri inca mai au ecou pe anumite site-uri de pe internet, completate insa acum cu precizarea ca dezvaluirea adevarului se va face (sau macar va incepe) in anul fatidic 2012...

Irlanda de Nord
Pe 2 august 2007 ziarul Belfast Telegraph anunta desecretizarea, prin efectul legii accesului la informatii, a unui fisier cu 11 observatii OZN, din ultimul deceniu, in Irlanda de Nord. Acest pas a fost facut inainte de desecretizarea generala a fisierelor OZN in Regatul Unit.
Cel mai activ a fost anul 1999 cu cinci observatii in comitatul Antrim in doar 48 de ore. Alte rapoarte vorbesc despre 18 lumini traversand cerul ori despre un obiect "ca o bila de popice, cu dungi rosii pe ea", care "se misca repede, dupa care a disparut", ori despre doua obiecte in forma de ou, cu lumini rosii, albastre si verzi, cu partea de jos plata.

Mexico
Autoritatile mexicane si-au schimbat radical atitudinea fata de fenomenul OZN dupa un incident, din 5 martie 2004, in care a fost implicat un avion militar mexican, piloti si personal militar. In urma incidentului, armata a solicitat ca o echipa de ufologi sa participe la interpretarea inregistrarilor facute. S-a spus atunci ca s-a deschis astfel o era de colaborare intre ufologii si militarii mexicani, bazata pe respect reciproc si interesul comun de a afla adevarul privind activitatea OZN.
Incidentul a avut loc in spatiul aerian al orasului Ciudad del Carmen, aflat pe malul golfului Mexic, in statul mexican Campeche. Aici, pe 5 martie 2004, un bimotor militar isi facea zborul de rutina pentru a descoperi avioane ale contrabandistilor cu narcotice.

Aparatul tip Merlin C26A era pilotat de maiorul Magdaleno Jasso Núñez, iar doi locotenenti de inalta calificare operau senzorii, radarul si echipamentul performant pentru detectare si inregistrare, atat in spectrul vizual cat si in infrarosu.

Acest gen de aeronave a fost conceput doar pentru proceduri de supraveghere si detectie, nu pentru interceptare sau manevre de lupta. Daca identificau un zbor de contrabanda, se raporta imediat la baza, de unde erau ridicate avioane de vanatoare pentru interceptare.
Pe la ora 17:00 echipajul a observat pe radar un obiect aflat la circa 3000 de metri deasupra orasului Ciudad del Carmen. Conform protocolului, s-au apropiat de el, pentru a avea o mai buna vizibilitate si a inregistra tinta cu echipamentele de la bord. Concomitent maiorul Jasso a raportat prin radio detectarea unui posibil suspect, cerand ca interceptoarele sa fie puse in alerta. In timp ce inca nu exista un contact vizual, dar aparatura o inregistra clar prin radar si infrarosu, tinta a facut o manevra surprinzatoare departandu-se cu o viteza extraordinara. Maiorul Jasso a incercat s-o urmareasca dar in zadar.

Dar dupa numai cateva momente, obiectul s-a intors si a inceput sa urmareasca el de data asta aparatul Merlin C26A. Acum insa nu mai era singur ci avea si un insotitor identic, ambele obiecte detectate, dincolo de orice indoiala, atat de radar cat si de camera cu termoviziune. Timp de cateva minute avionul a facut manevre pentru a avea o mai buna vizibilitate, totusi, in mod inexplicabil, tinand cont de marimea si claritatea tintelor si de distanta redusa, echipajul tot nu reusea sa stabileasca un contact vizual cu ele.
Iata insa ca in timpul acestor manevre s-a intamplat ceva si mai uluitor. In cateva secunde, spre deruta echipajului, au aparut de nicaieri alte obiecte necunoscute, de aceeasi marime si caracteristici, fiind acum in total unsprezece. Maiorul Magdaleno Jasso a raportat prin radio noua situatie, cerand instructiuni. Cel mai infricosator, pentru echipajul cu lunga experienta in domeniu, era ca obiectele, ale caror intentii erau imprevizibile, se aflau foarte aproape, asa cum aratau aparatele, dar nu puteau fi zarite cu ochiul liber, ceea ce nu se mai intamplase niciodata inainte.
In mijlocul confuziei si descumpanirii echipajului, obiectele necunoscute au format un cerc in jurul avionului militar mexican. Maiorul Magdaleno Jasso a raportat catre baza ca este intr-o stare de alerta rosie, inconjurat de unsprezece obiecte misterioase, camuflate printr-o tehnologie avansata necunoscuta, care permitea evitarea contactului vizual. Maiorul si-a pastrat totusi calmul, la fel si echipajul care continua sa masoare si sa inregistreze toate detaliile acestui incident iesit din comun.
La un moment dat, pilotul a decis sa stinga toate luminile avionului. Dupa cateva minute stresante, cele unsprezece obiecte au disparut. C26A s-a intors apoi fara probleme la baza militara, iar maiorul Magdaleno Jasso, impreuna cu echipajul sau, au facut un raport complet asupra incidentului.
Secretarul Apararii a declansat o ancheta, care sa studieze si sa evalueze fiecare element al intamplarii: afirmatiile facute de echipaj, imagini, masuratori inregistrate de echipamente, ca si evaluarea completa a datelor meteorologice. Cazul a fost luat foarte in serios de personalul Departamentului Apararii, iar dupa cateva saptamani de investigatii, generalul Clemente Vega Garcia, secretar al apararii si comandantul tuturor fortelor armate din Mexic, a decis sa-l invite pe ufologul si jurnalistul mexican Jaime Maussan, pentru o colaborare complementara, punandu-i la dispozitie, pe 22 aprilie 2004, cópii dupa toate inregistrarile facute pe radar si prin termoviziune, ca si datele colectate in cursul incidentului. S-a apelat la el si la echipa sa de experti, atat pentru o opinie avizata privind cele intamplate, cat si pentru a elucida motivele aflate in spatele lor si posibilele consecinte.
Generalul Vega si colabora-torii sai s-au aratat foarte deschisi in discutarea subiectului cu ufologii si si-au manifestat clar interesul in continuarea investigatiilor, pentru a stabili adevarul in cele intamplate. A fost autorizata intervievarea echipajului Merlin C26A de catre Jaime Maussan, fara nicio cenzura, oferind de asemenea toate facilitatile pentru a prezenta cazul populatiei mexicane.
Din studiul si analiza elaborate de Rodolfo Garrido Cotham, rezulta ca in zona nu exista activitate vulcanica sau miscari tectonice, care sa explice eventual fenomenul. Nu au fost semnalate nici fenomene electrice in atmosfera. Situatia meteo era optima, vant de maximum 35 km pe ora, umiditate 72%, temperatura de 34ºC la sol si -27ºC la 3000 de metri, vizibilitatea de 96% in medie.

Nu existau conditii pentru producerea fulgerelor globulare. Nu au fost semnalate eruptii solare in acea perioada, deci si posibilitatea unor efecte luminoase de tipul Focului Sf. Elmo era inlaturata.
Pe 11 mai 2004 in Mexico City a fost organizata o conferinta internationala de presa, la care s-au prezentat rezultatele investigatiilor realizate de Departamentul Apararii, ca si de echipa de specialisti condusa de Jaime Maussan. Conlucrarea pe marginea incidentului a fost calificata drept istorica, deschizand o era de colaborare intre ufologii si militarii mexicani, o colaborare bazata pe respect reciproc si interesul comun de a afla adevarul privind activitatea intensa OZN din Mexic, manifestata mai ales dupa un faimos val de observatii din 11 iulie 1991.

Noua Zeelanda.
Pe 23 decembrie 2010 presa anunta ca structurile militare neozeelandeze au facut publice sute de rapoarte, anterior clasificate, detaliind observatii OZN si pretinse întalniri cu extraterestri. Rapoartele, datand din anii 1954 pana în 2009, au fost desecretizate ca efect al legilor accesului la informatii dupa ce fortele de aparare ale Noii Zeelande au înlaturat din ele numele martorilor si alte date de identificare. În circa 2000 de pagini de documente, oameni simpli, personal militar sau piloti comerciali descriu, în majoritatea lor, lumini care se deplasau pe cer, dar si întalniri mai stranii.
Unele relatari includ desene ale unor farfurii zburatoare, descrieri de nepamanteni purtand "masti de faraon" sau pretinse mostre de scriere extraterestra. Unul dintre cele mai cuprinzatoare fisiere se refera la doua observatii ale unor lumini stranii în zona orasului Kaikoura din Insula de Sud, în anul 1978, înregistrate si de o echipa de televiziune aflata la bordul unui avion. Incidentul a fost mediatizat international la vremea respectiva, dar raportul Fortelor Aeriene afirma ca el putea fi explicat prin fenomene naturale, precum lumini ale unor nave maritime reflectate de nori sau... planeta Venus...

Peru
Fortele Aeriene Peruane au înfiintat în anul 2000 un "Birou de investigatii", pentru "a urmari pretinsele OZN-uri ale caror fulgerari de lumina distrag pilotii si operatorii radar de la îndeplinirea îndatoririlor lor".

Pe 28 septembrie 2002, comandorul de aviatie militara Julio Chamorro, seful acestui birou, declara, într-un interviu dat, la Lima, ziarului The Miami Herald, ca structura are sapte angajati ce studiaza "anomaliile care pot cauza probleme aviatiei".
Biroul investigheaza în primul rand avioanele care se abat de la traiectorie sau deltaplanele cu motor care se apropie prea mult de bazele militare. Dar din o suta de apeluri primite lunar, Chamorro recunoaste ca jumatate sunt observatii de OZN-uri, dintre care multe credibile.
Interesul guvernului peruvian în investigarea fenomenului OZN-uri dateaza de cateva decenii; exista însa dovezi arheologice ca si vechile civilizatii peruane puteau face observatii similare si erau foarte interesate de fenomenele nepamantene. Imaginile, avand lungimi de kilometri, din desertul Nazca, la sud de Lima, sau un zeu cu aripi în nord, sunt pentru Chamorro dovezi ca vechile culturi nu doar ca au stapanit stiintele si matematicile, dar banuiau ca în spatiu ar putea exista si altceva decat Soarele si Luna.
"Exista mai multe mistere care, credem noi, sunt foarte importante si care merita toata atentia" - adauga. "Daca vom ajunge la niste concluzii definitive, munca noastra va fi extrem de benefica pentru Peru si pentru întreaga umanitate. Ganditi-va doar la avansul tehnologic daca am putea dovedi fara tagada existenta acestor nave spatiale".
Chamorro vede OZN-urile ca o posibila amenintare la adresa securitatii nationale. El estimeaza ca 60 la suta din populatia Perului a vazut ceva inexplicabil pe cer. Majoritatea apelurilor pe care le primeste comisia pot fi explicate, dar cam o duzina în fiecare luna, desi credibile, sunt greu de explicat. El a dat ca exemplu o înregistrare video din Chulucanas, Piura, facuta la sfarsitul anului 2001, înfatisand o nava imensa care a stat pe cer aproape doua ore. "Nava nu facea zgomot si nu se misca. Puteai sa-i vezi forma, care includea chiar si hublouri".

Urmatorul "Roswell"
În Chilca, la 40 kilometri sud de Lima, pe coasta Pacificului, numarul de observatii OZN este atat de mare încat maiorul Numa Rueda spera ca locul ar putea deveni "urmatorul Roswell". El povestea ca într-o noapte de februarie 1998, în timp ce discuta cu fratele sau langa casa lor, au vazut un obiect în forma de bumerang aparand de dupa o creasta, miscandu-se încet si fara zgomot, însotit apoi de sase obiecte similare dar de mai mici dimensiuni. "Nava mama si celelalte sase vehicule au plutit cateva minute, dupa care s-au îndreptat spre largul marii" - spunea Rueda - "Auzisem despre OZN-uri, dar aceasta a fost prima mea observatie. Pentru mine a fost o dovada incontestabila ca exista viata în afara planetei noastre".
O figura stranie, cu antene, pe care el însusi a gasit-o pe un fragment textil din antichitate este si ea, pentru Rueda, "o dovada ca nu suntem primii care vedem OZN-uri aici. Vechii peruvieni, care au locuit în Chilca, au avut si ei întalniri si un posibil contact".
În Peru exista si o veche traditie ufologica. În 1955 Carlos Paz a pus bazele Institutului peruan pentru relatii interplanetare, dedicat studierii fenomenului OZN. Dupa moartea lui, în 1999, activitatea aceasta este continuata de fiica lui, Rose Marie, care declara: "Noi nu suntem un grup filosofic. Facem o activitate stiintifica. Pretindem dovezi concrete ale observatiilor OZN".
Ufologul Dr. Mario Zegarra este convins ca fortele armate peruviene, mai ales aviatia militara, ascund informatii privind OZN-urile observate în diferite zone ale tarii si raporteaza aceste informatii nu guvernului national ci unor agentii din SUA interesate în acest sens. "Afirmatiile potrivit carora fiinte extraterestre exista nu doar în alte galaxii ci chiar si aici pe Pamant înseamna sfidarea teoriilor privind evolutia umana; cu alte cuvinte, stramosii omului nu ar fi maimutele ci extraterestrii" argumenta Zegarra. El adauga: "Recunoasterea existentei unei civilizatii superioare, care poseda cunostinte mult avansate, ar demonta puterea SUA. Militarii au vazut OZN-uri din avioanele lor, dar ei trebuie sa-si tina gura, întrucat aceste informatii sunt clasificate si e bine sa fie ascunse fata de public".
Zegarra observa ca în ultimii 40 de ani OZN-urile si-au facut aparitia în "valuri" periodice. Unul dintre documentele strict secrete prezentate de Zegarra arata ca pe 9 mai 1980, în timp ce un grup de militari de la baza aeriana Mariano Melgar din districtul La Joya (regiunea Arequipa) începeau instructia zilnica, ei au detectat prezenta unui OZN la capatul pistei de aterizare, la o altitudine de 550 de metri deasupra solului. Obiectul semana cu un balon meteorologic. Oscar Santa Maria, pilotul unuia dintre avioanele de vanatoare, a primit ordin sa decoleze si sa intercepteze obiectul. Dupa a treia trecere în dreptul sau, pilotul a deschis focul asupra sferei; aceasta, fara a parea afectata, s-a îndepartat rapid.
În 1966 se spunea ca o nava de provenienta extraterestra ar fi aterizat la baza militara Talara, iar în 1979 un obiect cu trei picioare în Chachapoyas. Ufologii Mario Zegarra si J.J. Benitez pretind ca exista sute de astfel de observatii OZN în preajma bazelor militare, a silozurilor nucleare, a navelor de razboi, a avioanelor de transport sau militare. Documentele privind toate aceste incidente ar fi în posesia militarilor si a serviciilor de informatii, care a considerat ca publicul înca nu este pregatit sa afle tot adevarul.
Politicianul Richard Amiel, fost secretar general al Partidului Popular Crestin si fost candidat la postul de primar al orasului Lima, o persoana cu un prestigiu dincolo de orice dubiu, spunea ca si el a avut "privilegiul" de a vedea un OZN. Amiel, prin formatie inginer geolog era în 1964, împreuna cu soferul masinii, pe la ora 7 dimineata, pe o sosea în platoul Quruvilca, districtul Santiago de Chuco, în zona miniera Alto Chicama, cand a zarit deasupra varfului andin Cerro Aguja plutind un OZN.

Asa cum a declarat ulterior: "executam o prospectiune pentru carbune în beneficiul unei termocentrale în constructie, cand nava gigantica a aparut fara vreun sunet. N-am fost în stare decat sa o privim, fiind într-un mod straniu incapabili sa ne mobilizam si s-o fotografiem".
"Am raportat situatia managerului companiei pentru care lucram. Mi-a raspuns ca mai multa lume a vazut acelasi lucru, dar n-au facut publica informatia întrucat, dat fiind caracterul controversat al subiectului, s-au temut ca vor fi catalogati drept nebuni". Dupa opinia lui Amiel, marile puteri, cum ar fi SUA sau Rusia, au cunostinta de existenta extraterestrilor pe Pamant, dar tin secret aceste date.

Sursa : Aici si Aici

- VA URMA-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)