Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 15 martie 2012

Mesaj de la Matei

Frica persista in subconstientul colectiv; Gratia Divina in implinirea karmica; victoria fortelor de Lumina impotriva iluminatilor; ce urmeaza in lunile care vin; Sionism; dualitate si separare; intelegerile dinainte de nastere ale familiilor; copiii care locuiesc in Nirvana.


1. Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Este o activitate atat de alerta si de diversa in lumea voastra, incat chiar si Lucratorilor intru Lumina le este greu sa uneasca toate punctele care sa arate ca lumina submineaza de fiecare data eforturile celor intunecati. Este incurajator sa vedem ca multi dintre voi au inteles corect faptul ca Iluminatii folosesc singura tactica ce le-a mai ramas – frica. Asa au aparut toate discutiile despre actiunile impotriva Iranului, cu scopul de a preintampina posibilitatea ca aceasta tara sa produca o arma nucleara, despre posibilitatea unui atac terorist asupra orasului New York, despre posibilitatea unui alt cutremur devastator in Japonia, despre posibilitatea Coreei de Nord de a deveni suficient de amenintatoare pentru a genera razboi in Asia de sud-est.

2. Din locul in care ne aflam, care permite observarea constiintei colective, stim ca putini dau crezare acestor scenarii, niciunul dintre ele nefacand parte din destinul Pamantului. Chiar si cei care inca dormiteaza in ceea ce priveste intelegerea faptului ca momentele pe care le traim ne conduc cu rapiditate catre Epoca de Aur a Pamantului, sprijina Lumina prin refuzul de a trai cu frica „posibilitatilor.”

3. Oricum, dorim sa inseram aici o intrebare a unui cititor: „Frica poate fi directionata in mod pozitiv, atunci de ce tot spuneti ca trebuie sa ramanem in afara fricii?” Spunem „stati in afara fricii”, deoarece energia sa amplificata impiedica Lumina sa ajunga la constiinta, mentinand oamenii in capcana celei de-a treia densitati, incapabili sa evolueze spiritual si intelectual. Frica impiedica gandirea sanatoasa, bunul simt, intrebarile logice si dorinta de a te ridica impotriva tiraniei si a corptiei – si, din aceasta cauza, marionetele fortelor intunericului au putut controla popoarele Pamantului, timp de atatea milenii. Intunecatii „se hranesc” cu energia fricii – fara ea, ei nu pot exista!

4. Vedem, cu mare entuziasm, cum scade frica in constiinta colectiva – dar, la nivel individual, ea ramane totusi la fel de puternica. Prin intermediul legii universale a atractiei, energia indivizilor infricosati iese in univers si atrage energii asemanatoare; se intoarce apoi, ca un bumerang, aducand cu sine si mai multe circumstante inspaimantatoare cu care sa se confrunte persoana respectiva. Oricine „se joaca” cu frica, avand credinta ca aceasta poate fi directionata pozitiv, se joaca cu focul. Este ca si cum ai confunda aceasta puternica energie negativa, cu opusul ei si mai puternica: pozitivul vietii traite statornic in Lumina, care da nastere la incredere in sine, la putere spirituala, curaj, judecata inteleapta si hotarare cu ajutorul carora pot fi depasite greutatile.

5. Este adevarat ca miliarde de oameni traiesc in conditii inspaimantatoare, care sunt mai grele sau mai de durata decat aveau nevoie pentru a-si incheia aceste aspecte ale contractelor sufletului. In astfel de situatii se modifica contractele la nivel sufletesc, astfel incat aceste persoane sa isi poata parasi vietile pamantesti, inainte de indeplinirea celorlalte prevederi karmice, acordandu-li-se, prin Gratie Divina, credit pentru incheierea completa a karmei celei de-a treia densitati. In alte situatii, contractul prevede din start o viata scurta in aceste conditii grele – aceasta fiind suficienta pentru echilibrarea celorlalte vieti, iar sufletele inainteaza astfel pe calea evolutiei spirituale. In ambele cazuri, se obtine un dublu beneficiu – pe de o parte, energia fricii, aflata initial pe planeta, dispare si, pe de alta parte, aceste suflete pot sa radieze Lumina din Nirvana, catre Pamant.

6. Pe parcursul acestor timpuri fara precedent in univers, mai exista si un alt dar oferit de Gratia Divina. Suflete evoluate se ofera voluntar sa preia o parte din experientele cele mai dure ale sufletelor mai slabe, permitandu-le astfel sa isi incheie alte prevederi ale contractelor. La nivelul sufletului, ele se misca impreuna, astfel incat sufletul mai slab sa se intareasca si sa poata evolua in afara celei de-a treia densitati. Este un lucru obisnuit pentru civilizatiile fizice evoluate spiritual, sa ii sprijine pe cei mai slabi si care cer ajutor – asta este exact ceea ce multi dintre ei, aflati in apropiere si mai departe, au facut pentru Pamant si pentru voi! Oricum, in aceasta era unica, acest gen de conlucrare la nivelul sufletului este posibila in scopul evolutiei spirituale – fiind un alt exemplu al iubirii nelimitate, pe care o poarta fiintele luminate.

7. Acum, prin aranjamente meticuloase, necesare pentru a se asigura ca totul este in conformitate cu legile voastre, membrii esalonului de varf al Iluminatilor din domeniul bancar si de creditare au fost indepartati din pozitiile pe care le detineau si vor fi supusi urmaririi penale. „Simtind pericolul”, altii pleaca de buna voie si este in desfasurare recuperarea averilor furate de catre Iluminati. Conducatorii militari coopereaza cu fortele Luminii, pentru a impiedica agresiunea din partea trupelor fidele inca Iluminatilor, iar distrugerea unora dintre zonele lor din incaperile subterane a oprit experimente odioase si alte activitati ascunse.

8. In lunile care vor urma, zguduiri ale guvernelor vor conduce la indepartarea membrilor apartinand Iluminatilor sau care actioneaza sub controlul acestora si isi vor face aparitia persoane cu integritate morala si spirituala. Guvernele in formare, ca urmare a „primaverii arabe”, se vor stabiliza si regimurile tiranice vor cadea. Coruptia agresiva din companiile multinationale isi va vedea sfarsitul bine meritat; directorii care servesc interesele populatiei vor ramane, cei care sunt lacomi si isi urmaresc propriile interese vor pleca. Economiile nationale in stare de faliment nu vor putea fi revitalizate cu succes, starea economiei mondiale va atinge minimul posibil si, la nivel mondial, va incepe sa functioneze un nou sistem onorabil. Razboaiele, violenta, minciuna, oprimarea si cenzura mass-media vor inceta treptat, pe masura ce inimile si mintile intunecate din mijlocul vostru vor parasi planeta.

9. Pur si simplu nu poate exista alta cale – acesta este mecanismul ce guverneaza viata in acest univers. Pe masura ce Pamantul continua sa treaca in planuri superioare succesive, nimic din ce are vibratii joase nu poate supravietui sub nicio forma – corpuri fizice, planuri subversive, furt, lipsa de onestitate, legi si predepse nedrepte cu inchisoarea, fanatism, obiceiuri si fapte crude.

10. Trecand mai departe – nu, nu este ca si cum in Epoca de Aur religiile vor fi „complet eliminate si inlocuite cu legile universale”. Cand vor iesi la iveala adevarurile legate de faptul ca stiinta si spiritul sunt unul si acelasi lucru si ca dogmele religioase au fost create de catre conducatorii timpurii ai bisericii si statului, pentru a controla masele, oamenii ale caror constiinte s-au ridicat dincolo de constrangerile celei de-a treia densitati, vor adera la aspectele spirituale ale religiilor lor si toate celelalte aspecte inventate, legate de control, se vor indeparta de la sine.

11. Unul dintre adevarurile care vor iesi la iveala este ca sionismul, care prin intentie intunecata a fost facut sinonim cu iudaismul, reprezinta, in realitate, o miscare politica razboinica din cadrul Iluminatilor, al carui scop, timp de mai bine de sase decenii, a fost sa creeze conflict si instabilitate in intregul Orient Mijlociu. Sionistii, care detineau o influenta puternica in cadrul si in spatele principalelor guverne si al fortelor militare ale acestora, NU reprezinta poprul evreu – nici din Israel si nici de altundeva. Si, asemenea tuturor celorlalte factiuni ale Iluminatilor, s-au dedicat telului dominatiei mondiale.

12. Chiar daca semitii au origini si religii diferite, sionistii au reusit sa ii convinga cu succes pe multi, ca „anti-semitismul” reprezinta o prejudecata indreptata exclusiv impotriva evreilor si o opozitie fata de dreptul Israelului, de a se apara de „inamicii” sai. Prin aceasta distorsionare flagranta, ei au obtinut, din partea aliatilor Israelului, nu numai simpatia lumii, ci si fonduri imense destinate apararii, in special din partea Statelor Unite, toate acestea nefacand altceva decat sa serveasca imensului profit al Iluminatilor, profit dobandit de pe urma masinii lor de razboi industriale.

13. Pe langa controlul maselor prin invataturi dogmatice, religiile au servit scopului intunecat al divizarii, intr-o asemenea masura incat au condus la secole de trauma si varsare de sange. Dovada stau cruciadele, razboaiele dintre catolici si protestanti, pogromurile impotriva evreilor, executiile „blasfematorilor”care refuzau sa se dezica de credinta lor.

14. Divizarea a constituit multa vreme o arma eficienta a intunecatilor. Deoarece nu le ajungea sa separe oamenii, prin intermediul religiilor, v-au asezat in tabere separate, aflate in conflict, prin etichetarea claselor sociale, a ideologiilor si a filozofiilor, a formei de guvernare si a partidelor politice, precum si prin etichetarea ca adept al „teoriei conspiratiei”, a oricui ar fi pus in discutie punctul de vedere oficial cu privire la orice situatie sau eveniment. Aceste separari au asigurat dezvoltarea dualitatii, timp de generatii, cufundand populatia in mentalitatea celei de-a treia densitati. Bucurati-va impreuna cu noi, pentru ca dualitatea isi joaca ultimele scene ale piesei sale foarte lungi de pe planeta!

15. Insectele daunatoare pentru oameni si animale vor mai exista in a patra densitate? Nu. Intreaga viata din univers provine, cu adevarat, de la Dumnezeu, prin intermediul esentei de Iubire-Lumina a Creatorului, fiind, prin urmare, un suflet. Cu toate acestea, intunecimea a contaminat izvoarele de energie pentru multe forme de viata, astfel incat acestea sa devina daunatoare pentru civilizatiile din cea de-a treia densitate. Viata pe Pamant sub forma de fiinta acvatica minuscula sau de insecta daunatoare poate constitui un pas inainte pe scara evolutiei, pentru persoane care altadata au avut inteligenta si capacitatea de a rationa, dar ale caror alegeri libere, pe parcursul vietilor fizice, au devenit atat de intunecate, incat au involuat catre existenta primitiva a primei densitati.

16. Au oamenii de culoare, un fel de karma aparte? Nu, nici ei si nici oamenii de orice alta rasa de pe Pamant. Cu totii ati trecut prin vieti in care ati fost de diferite rase, sexe si ati avut forme si trasaturi ale corpului, relatii, aptitudini, nivele de inteligenta, credinte si locatii in acest univers – si, pe parcurs, fiecare dintre voi a incheiat contracte ale sufletului, pentru a atinge o existenta echilibrata. Alegerea pe care fiecare dintre voi a facut-o pentru aceasta viata este unica, si la fel sunteti si voi.

17. Cum ma pot tine aproape de Lumina, atunci cand membri familiei mele se afla in cel mai profund intuneric? Gandurile, credintele si sentimentele voastre pornite din inima va sunt cunoscute numai voua si, prin intermediul lor, va puteti mentine Lumina constanta. Va poate ajuta foarte mult daca ii „dotati” pe tacute, pe membri familiei voastre inclinati spre intuneric, cu acele calitati ale Luminii pe care va doriti sa le aiba. Daca ii „vedeti” in Lumina, puteti scapa de sentimentul ca sunteti blocati de aspectele lor intunecate.

18. Va rog sa va amintiti ca un acord familial se intocmeste pe baza iubirii neconditionate a tuturor sufletelor, unul fata de celalalt. Deoarece acordul este menit sa fie benefic pentru toti participantii, unii sunt cei „rai”, care au nevoie de asta pentru a ajunge la echilibrul propriu, ajutandu-i in acelasi timp pe ceilalti sa traiasca ceea ce au ei nevoie pentru atingerea echilibrului, astfel incat sa poata inainta cu totii pe calea cresterii sufletului. Niciunul dintre participanti nu stie, in mod constient, care ii este rolul pe care l-a ales si cu totii sunt raspunzatori numai pentru deciziile si actiunile personale. Nu puteti controla actiunile membrilor familiei pe care ii simtiti ca se afla in intuneric, dar va puteti controla propriile reactii – reactionand in Lumina, permiteti-i Luminii inimii sa curga si sa radieze pretutindenea in jurul vostru.

19. Cum isi vor explica oamenii, numarul mai mare de morti asociat apropierii planetei de cea de-a patra densitate? Este destul de posibil ca oamenii blocati in cea de-a treia densitate sa atribuie aceste morti unor cauze evidente, fara sa se gandeasca la posibilitatea existentei unei „cauze superioare”, in timp ce oamenii a caror constiinta s-a inaltat prin Lumina vor vedea adevaratul inteles. Este natural sa suferi la moartea unei persoane dragi, dar daca ii poti vedea traind in splendoarea Nirvanei, vei putea sa te si bucuri pentru ei. .

20. Ce le putem spune copiilor ai caror parinti aleg sa moara in loc sa isi schimbe credintele religioase si cine va avea grija de copiii ramasi orfani? Alegerea in legatura cu momentul plecarii din aceasta viata este facuta la nivelul sufletului, in contractele initiale sau modificate si nimeni nu isi cunoaste propriul contract – cu atat mai putin pe al altuia. Tot ce puteti sti despre moartea cuiva este ca a fost determinata de un accident de masina sau de cancer, infarct, anevrism sau orice alt diagnostic medical. Asadar, este destul de indraznet sa va ganditi si, cu atat mai mult, sa presupuneti ca oamenii fervent religiosi, care mor atunci cand copiii lor sunt mici, aleg sa faca asta doar pentru ca nu vor sa renunte la credintele lor.

21. Religiozitatea ferventa, deschisa, nu e acelasi lucru cu ceea ce este in inima si in mintea cuiva. Persoane despre care ganditi ca nu ar putea crede niciodata nimic care sa contravina invataturilor bisercii lor, s-ar putea sa asculte mesaje la nivelul sufletului si, la fel de bine, unii dintre cei mai intunecati indivizi dintre voi merg la biserica si detin chiar pozitii inalte in cadrul acesteia. Va rugam sa nu incadrati pe nimeni in niciuna dintre categoriile „alegere de a pleca”, pe care le-am mentionat in mesajele noastre anterioare.

22. Daca mor ambii parinti, copii pot fi ingrijiti de catre membri familiei, de prieteni sau tutori legali, dupa cum se intampla si acum. Odata cu inaltarea constiintei, ca si a nivelelor de vibratie, copiii sunt mult mai constienti si mai rezistenti decat credeti si, atunci cand conexiunile telepatice sunt deschise, ei si parintii lor pot discuta orice doresc.

23. Sa vorbim acum despre familiile care plang pierderea unui copil. Recent, o prietena de-a mamei a intrebat daca ii pot oferi cuvinte de imbarbatare, familiei micutului Philip care, la patru ani, a pierdut in lupta sa curajoasa cu leucemia. Esmeralda, pe care o puteti numi fina mea, are grija de copiii din Nirvana si cel mai potrivit lucru a fost sa ii transmit ei mesajul din partea familiei lui Philip. Mama lui ne-a permis sa impartasim cuvintele Esmeraldei, astfel incat sa poata oferi, intr-o anumita masura, consolare familiilor ai caror copii traiesc in lumea spiritelor pamantesti.


**************************

Buna, draga mea bunica de pe Pamant. Este o bucurie pentru mine sa vorbesc cu tine si sa iti transmit un mesaj pentru familia lui Philip. Am fost sa-l intalnesc – ce baietel frumos! A fost doar o vizita scurta, de intampinare, in zona de ingrijire blanda, in care suflete grijulii se afla cu el permanent, in timp ce trupul sau se intareste dupa boala cea lunga. Deja zambeste si rade si ii sclipesc ochisorii!

In curand va veni la mine si vom vedea mai multe tipuri de case, astfel incat sa poata alege unde vrea sa locuiasca la inceput. Casele difera ca dimensiuni, culori si stil, atat la exterior, cat si in interior si peisajul care le inconjoara difera si el, chiar daca toate variantele sunt frumoase. Poate alege sa traiasca intr-un peisaj tropical sau unul cu pajisti pentru cai, vaci si alte animale, intr-unul cu case aflate langa un lac sau la munte. – orice mediu ii place lui mai mult. Il las pe el sa aleaga modul in care vom calatori in cautarea casei – cu autobuzul, masina, trenul, cu barca sau chiar cu avionul.

Trebuie sa iti spun ca exista doua grupuri principale de copii care vin – cei mici, asemenea lui Philip, care au fost iubiti si ingrijiti cu mare drag si ceilalti ale caror vieti au fost ingrozitoare, in zone de razboi, in tabere de refugiati sau ca „oameni uitati de lume”, bolnavi si muritori de foame. Cei din cel de-al doilea grup traiesc intr-o zona diferita de a primului grup si fiecarui copil i se da atat de multa iubire si atentie, incat sa poata da uitarii cat mai repede tristetea si amintirile conditiilor oribile in care a trait. Apoi, copiii din cel de-al doilea grup se alatura celor din primul grup si incep o viata sanatoasa, fericita si activa.

Ambele grupuri sunt impartite o vreme, dupa varsta, astfel incat sa poata primi ingrijirile, atentia si invataturile corespunzatoare varstei lor. Bebelusii si copiii mici, de exemplu, au nevoie de o ingrijire specializata si de mai multa atentie decat au nevoie copii de varsta lui Philip sau mai mari, neavand insa nevoie de indrumarile si grija caracteristice dezvoltarii intereselor si aptitudinilor. Fiecare copil este tratat ca o fiinta unica ce este, nefiind presati cu niciun fel de rigiditate sau asteptari cu privire la conformarea la reguli.

Toate alimentele sunt conforme cu ceea ce voi numiti „neincarnat”, corpurile noastre fiind totusi vizibile pentru noi toti! Avem o multitudine de fructe, legume si cereale – nu avem carne dar exista plante care produc arome de carne, precum si minunate sucuri si nenumarate supe, cu tot felul de condimente.

In toate caminele, cu exceptia creselor, ingrijitorii conduc o Ora a Familiei in care, pe rand, fiecare copil poate vorbi despre familia sa de pe Pamant. Masura legaturilor lor individuale de iubire este evidenta si, in cazul in care i-a fost acordata prea putina iubire sau atentie, copilul este incurajat sa inteleaga si sa ierte. Ati putea numi-o parte din Ora Familiei, rugaciune.

Toata scolarizarea se face in functie de varsta si de nivelul de intelegere. Philip va incepe intr-o clasa cu copii de varsta lui si poate avansa cu studiile, cat de repede doreste, alegandu-si subiecte care sa il intereseze.

Exista multe forme de joaca potrivite varstei – jocuri, festivaluri muzicale, filme, spectacole de comedie, o multitudine de jocuri atat in aer liber, cat si inauntru, sporturi ca inotul, tenisul, ascensiunile montane sau patinajul. Deseori, copii mai mari se ocupa de cei mai mici, invatandu-i si bunele maniere si alte forme de politete, cum sa se imbrace si sa isi lege sireturile, cum sa construiasca cu ajutorul cuburilor, cum sa inalte un zmeu, cum sa construiasca modele de vapoare si avioane, precum si citindu-le povesti – exact asa cum fac fratii si surorile mai mari, pe Pamant! Cu toate acestea, exista si supraveghetori special pregatiti, care urmaresc in permanenta activitatile tuturor, asa ca sa nu va ganditi ca acesti copii sunt lasati de capul lor, sa hotarasca ce este potrivit si ce nu!

Toata lumea poate comunica telepatic, dar celor mici le place in mod special sa vorbeasca si este o asemenea bucurie sa ii auzi razand de sunetele cuvintelor lor in atatea limbi diferite!

Privind in viitor, Philip va creste atat ca statura, cat si in cunoastere, mai repede decat copiii de pe Pamant si, facand asta, isi va aminti treptat celelalte vieti ale sufletului lui cumulat. Intotdeauna va fi insa numai Philip! El va deveni mult mai intelept si mai inteligent, mai cunoscator si mai constient din punct de vedere spiritual, decat ar fi devenit pe parcursul unei vieti lungi pe Pamant, legaturile sale de iubire cu familia de pe Pamant ramanand insa neschimbate.

Draga bunico. Iti multumesc pentru ca ai inregistrat descrierea pe care am facut-o vietii de aici, astfel incat familia lui Philip sa poata sa si-l imagineze mai usor, in conditiile pe care le-am descris.


**************************


Multumesc, mama.

24. Odata cu acest mesaj inaltator si cu iubirea noastra neconditionata ne luam, pentru moment, ramas bun de la voiIUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books
Traducere: Alexandrei - Editura For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)