Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 31 martie 2012

Un important mesaj de la extratereştrii care se adresează oamenilor ce trăiesc pe planeta Pământ (4)



Ce este şi cum se manifestă efectul colosal şi nebănuit de pârghie al credinţei colective ce acţionează la unison şi poate să transforme totul pe această planetă?

(ATENŢIE!!! Noi considerăm că în cele ce urmează este dezvăluit un secret fundamental care este cunoscut de marii iniţiaţi - Nota redactorului)

În cazul unui răspuns afirmativ („DA!”), care este de natură să ne determine să apărem pentru voi toţi în lumea voastră fizică, trebuie să nu pierdeţi din vedere că această decizie trebuie să fie manifestată de un număr suficient de fiinţe umane, chiar dacă unora dintre voi care sunt sceptici sau pesimişti aceasta ar putea să li se pară o acţiune neînsemnată. Ştiind aceasta, este tocmai de aceea recomandată difuzarea către un număr cât mai mare de fiinţe umane a acestui mesaj (atât în forma scrisă, cât şi în forma audio ce ar putea fi înregistrată pe un CD sau pe o casetă) în aproape toate limbile care există pe planeta voastră. În felul acesta, un număr cât mai mare de fiinţe umane vor putea fi îndemnate să aleagă o alternativă, iar în cazul în care răspunsul unui anumit număr de fiinţe umane va fi „DA!”, aceasta va putea transforma radical destinul pe această planetă. Nu este nicio problemă în cazul în care acest mesaj va fi difuzat chiar şi într-o manieră jucăuşă sau vădit hazlie, căci difuzat chiar şi în felul acesta, mesajul nostru, care are o importanţă covârşitoare pentru întreaga umanitate, va ajunge să fie cunoscut şi apreciat de cât mai multe fiinţe umane care, după aceea, în deplină cunoştinţă de cauză, vor putea să opteze şi multe dintre ele vor răspunde la întrebarea noastră printr-un „DA” ferm şi hotărât. În situaţia în care acest mesaj ajunge prin nu contează ce modalitate la voi, este necesar să îl citiţi cu multă atenţie de 2 - 3 ori şi în final este necesar să optaţi printr-un răspuns clar şi ferm. Este util să aveţi în vedere că niciodată acest mesaj care va ajunge deloc întâmplător în posesia voastră şi pe care îl veţi citi cu suficientă atenţie nu trebuie să vă lase în final să rămâneţi indiferenţi. Este tocmai de aceea necesar să vă daţi seama că prin răspunsul clar şi ferm pe care îl oferiţi în cele din urmă la această întrebare ce este expusă în cadrul acestui mesaj, deveniţi totodată conştienţi de existenţa energiei formidabile a liberului vostru arbitru. În cazul unora dintre voi, ACEASTA AR PUTEA FI CHIAR PENTRU PRIMA OARĂ ÎN VIAŢĂ CÂND RECURGEŢI ÎN MOD CONŞTIENT LA LIBERUL ARBITRU. Chiar şi numai pentru o astfel de experienţă, care poate o să vă îmbogăţească şi o să vă facă totodată să deveniţi conştienţi de potenţialităţile nebănuite care există în fiinţa voastră, merită să sacrificaţi câteva minute din timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. Experienţa pe care o veţi trăi atunci vă va face fără îndoială să vă convingeţi că aţi procedat cu înţelepciune.

Aceasta va fi un pas care vă va ajuta să vă convingeţi într-un mod indirect că acest mesaj pe care vi-l trimitem este autentic. Mai mult decât atât, nu trebuie să pierdeţi nicio clipă din vedere că o asemenea experienţă, ce va fi realizată într-un mod direct de oricare dintre voi, vă poate oferi ulterior o surpriză lăuntrică de mari proporţii, ce este cu putinţă să genereze un puternic ecou binefăcător în cazul unui răspuns afirmativ („DA!!!”). Dată fiind tainica însumare a răspunsurilor voastre afirmative în timp, dacă vor răspunde cu „DA” un număr sulficient de fiinţe umane, aceasta va genera un cumul nebănuit care va fi cu putinţă să declanşeze o transformare uimitoare la nivel planetar. Dat fiind faptul că existenţa fiecărui om pe această planetă este foarte preţioasă, este tocmai de aceea important ca fiecare dintre voi să răspundeţi într-un mod clar şi ferm la această întrebare, fiind convinşi că răspunsul vostru va contribui la o posibilă transformare acum nebănuită, dar totuşi de mari proporţii care va putea să apară la momentul oportun pe planeta voastră. Trebuie în acelaşi timp să vă daţi seama că, în cazul unui răspuns afirmativ („DA”) pe care îl veţi formula într-un mod clar şi ferm, întreaga umanitate de pe planeta voastră va putea în final să beneficieze de pe urma lui, printre aceşti beneficiari fiind şi toţi aceia care nu au ştiut nimic despre existenţa acestui mesaj şi tocmai din această cauză nu au putut să facă nicio alegere. În cazul unui răspuns clar şi ferm afirmativ („DA!”), veţi avea posibilitatea să descoperiţi în fiinţa voastră existenţa tainică şi surprinzător de puternică a liberului vostru arbitru. Este însă foarte important să reţineţi că, indiferent de răspunsul pe care îl veţi oferi la întrebarea noastră (fie „DA”, fie „NU”), prezenţa acestui mesaj al nostru în mâinile voastre nu trebuie să vă lase niciodată indiferenţi. De îndată ce vă pregătiţi să formulaţi un răspuns clar şi ferm, este necesar să uitaţi de falşii profeţi şi de toate opiniile mai mult sau mai puţin distorsionate ori fantasmagorice ce vi s-au transmis în decursul timpului despre noi, extratereştrii. Consideraţi că este cu putinţă ca acest mesaj să fie totuşi unul dintre cele mai importante şi cele mai directe care v-a fost pus la dispoziţie până în prezent pentru ca întreaga umanitate să intre în legătură cu o civilizaţie extraterestră avansată.

Trebuie totodată să vă daţi neîntârziat seama că a decide singuri un aspect precum este acesta (care este atât de important pentru întreaga umanitate), fie ca indivizi izolaţi, fie ca grup unitar, este atât dreptul vostru din naştere, cât şi responsabilitatea voastră! Fiecare dintre voi, cei care citiţi cu atenţie acest mesaj, trebuie să vă daţi seama că, în situaţia de faţă, atât indiferenţa, cât şi pasivitatea pe care o veţi manifesta nu vor duce nicăieri, decât la absenţa libertăţii. Exprimarea puterii tainice pe care fiecare dintre voi o poate manifesta cu folos pentru întreaga umanitate prin intermediul liberului arbitru poate să declanşeze unele efecte nebănuite, atât în fiinţa voastră, cât şi pe planeta pe care acum trăiţi cu toţii. Trebuie să fiţi totodată conştienţi că indecizia voastră va avea şi ea urmări, deoarece chiar şi atunci când vă manifestaţi indecizia, în realitate manifestaţi în mod paradoxal HOTĂRÂREA DE A NU INTENŢIONA CEVA BUN, CONSTRUCTIV ŞI CREATOR CARE AR PUTEA SĂ TRANSFORME RADICAL TOTUL, ATÂT ÎN PROPRIA VOASTRĂ FIINŢĂ, CÂT ŞI ÎN AFARA VOASTRĂ, PE PLANETA UNDE EXISTAŢI.

În cazul în care alegeţi să rămâneţi prizonierul închistat şi fanatic al credinţelor voastre, aspect pe care noi îl putem înţelege, atunci puteţi să răspundeţi printr-un „NU!” clar şi ferm. Vă rugăm însă ca, în situaţiile în care nu sunteţi cu adevărat capabili să alegeţi într-un mod clar, ferm şi cu adevărat responsabil, nu rostiţi un „DA!” formal şi superficial care este motivat de o banală stare de curiozitate. Vă rugăm ca în prealabil să vă daţi seama că noi, cei care intenţionăm să vă ajutăm, dacă şi voi veţi dori în mod ferm aceasta, nu dorim să ne manifestăm întocmai ca într-un spectacol, ci chiar existăm într-un anume mod şi într-o realitate obiectivă în care ne trăim existenţa.
Nu pierdeţi niciodată din vedere că acolo, în lumea în care noi toţi trăim, NOI CHIAR EXISTĂM CU ADEVĂRAT, AŞA CUM TOTODATĂ ŞI VOI EXISTAŢI ÎN LUMEA PE CARE O AVEŢI LA DISPOZIŢIE! Nu vă lăsaţi nicio clipă acaparaţi de pesimism, considerând că numărul acelora care vor spune „DA” într-un mod ferm şi hotărât va fi până la urmă foarte redus.

Amintiţi-vă că istoria voastră a cunoscut numeroase episoade în care un grup relativ restrâns de bărbaţi şi femei care au fost ferm hotărâţi, solidari, plin de avânt şi eroici, au ajuns totuşi să modifice într-un mod uimitor cursul evenimentelor, în pofida numărului lor redus. Noi suntem siguri că la ora actuală cunoaşteţi cu toţii astfel de exemple. Atunci când indiferenţa, blazarea şi inerţia vă acaparează şi au tendinţa să vă paralizeze iniţiativele creatoare, gândiţi-vă cu luciditate şi discernământ că, la fel cum un număr relativ mic de oameni rău intenţionaţi ce reprezintă elita care acţionează din umbră au fost totuşi capabili să preia puterea temporală asupra planetei Pământ, reuşind în felul acesta să influenţeze în rău viitorul unui număr foarte mare de oameni care trăiesc pe această planetă, tot aşa este posibil ca numai două-trei sute de oameni ferm hotărâţi, care acţionează de fiecare dată la unison, fiind uniţi şi solidari, să transforme totuşi în bine tragicul destin colectiv al acestei planete! Un asemenea grup fratern puternic unit şi eroic, care în plus este ferm hotărât şi animat de nobile idealuri, poate contribui totodată, cu ajutorul imens pe care noi suntem dispuşi să-l oferim, la naşterea umanităţii celei noi care va fi integrată în marea Fraternitate a Civilizaţiilor Galactice. Prin unirea voastră într-un tot organic şi armonios poate să rezulte o imensă putere supranaturală care este de natură să transforme în scurt timp starea tragică în care se află la ora actuală planeta voastră. Dacă un grup ce va alcătuit fie chiar şi din 200-300 de oameni va acţiona de fiecare dată la unison, fiind însufleţit de fiecare dată de intenţii clare şi puternice, având la bază înalte idealuri, el va putea determina manifestarea unor transformări uluitoare pe planeta pe care vă aflaţi!

De îndată ce un asemenea grup va începe să acţioneze cu putere, veţi descoperi că sunt posibile transformări rapide şi surprinzătoare pe care marea majoritate a oamenilor de pe planeta voastră le consideră deocamdată imposibile. Veţi putea constata cu uşurinţă că, prin unirea voastră ce va fi realizată pentru a duce la îndeplinire scopuri bune, o gigantică putere manifestatoare va apare imediat în voi şi, în felul acesta, veţi duce la bun sfârşit cele mai dificile proiecte care li se par a fi imposibile celor apatici sau celor care sunt măcinaţi de îndoieli. Uniţi-vă pentru a duce la îndeplinire scopuri care se bazează pe idealuri sublime elevate şi grupaţi-vă pentru astfel de acţiuni fie câte 3, fie câte 5, fie câte 10, fie câte 100, fie câte 1000 şi îndrăzniţi să acţionaţi întotdeauna în slujba binelui, fiind de fiecare dată animaţi de intenţii puternice clare şi ferme. Atunci când acţionaţi în cadrul unor astfel de grupuri, mai mici sau mai mari, care sunt unite şi solidare, puteţi fi siguri chiar înainte să începeţi acţiunile voastre că atunci când manifestările voastre vor fi realizate într-o stare de unison deplin, ele vor fi până la urmă încununate de succes. Deplina voastră unire cât mai profundă atât în intenţie, cât şi în gândire, în simţire şi în acţiune cu alţi oameni care sunt însufleţiţi întocmai ca şi voi de aceleaşi intenţii va fi suficientă pentru a face să apară o imensă putere realizatoare benefică, ce vă va uimi.

Amintiţi-vă că unul dintre gânditorii voştri a spus cândva:
„DAŢI-MI UN PUNCT FERM DE SPRIJIN ŞI VĂ PROMIT CĂ ATUNCI VOI RIDICA CU AJUTORUL LUI TOT PĂMÂNTUL”.
Pe de altă parte, un alt gânditor al vostru a afirmat:
„O VERITABILĂ IDEE FORŢĂ SAU O PUTERNICĂ ASPIRAŢIE CARE LA UN MOMENT DAT ÎNCEPE SĂ SE RĂSPÂNDEASCĂ ŞI SE ÎNMULŢEŞTE (SPOREŞTE) DEVINE LA UN MOMENT DAT O PUTERE COLOSALĂ PRIN INTERMEDIUL UNUI PROCES OCULT DE MULTIPLICARE ŞI APOI ENERGIA EI IMENSĂ AJUNGE SĂ ANIME MASELE UMANE, PROVOCÂND TRANSFORMĂRI CORESPONDENTE ŞI DE LUNGĂ DURATĂ PE PĂMÂNT.”

Mai ales aceia dintre voi care veţi fi capabili să înţelegeţi ceea ce v-am dezvăluit aici, noi, cei care vrem să fim fraţii voştri, vă veţi da seama că v-am pus la dispoziţie un MARE SECRET care, în cazul punerii lui în aplicare într-un mod sistematic şi perseverent, va putea atrage la scurt timp după aceea transformarea completă a destinului umanităţii şi totodată aceasta va atrage în simultaneitate modificarea destinului planetei pe care trăiţi. Fiecare dintre voi, cei care citiţi cu atenţie aceste informaţii, trebuie să vă daţi seama că difuzarea ce va fi neîntârziat urmată de punerea în aplicare a sfaturilor ce sunt conţinute în acest mesaj va fi şi va rămâne (dincolo de aparenţe), PUNCTUL CEL TARE DE SPRIJIN care este necesar să fie folosit de fiecare dată la momentul oportun, iar noi, fraţii voştri, care existăm într-un anumit tărâm al realităţii universului, vom fi şi vom rămâne întotdeauna pentru voi BRAŢUL CEL LUNG AL PÂRGHIEI CARE SE ÎNTINDE LA MAI MULŢI ANI LUMINĂ, iar voi veţi fi ajutaţi să deveniţi artizanii elevării pe o nouă treaptă a planetei Pământ, ca urmare a apariţiei noastre în lumea voastră, care are o mare nevoie de ajutorul nostru plin de bunăvoinţă.

(va urma)

Sursa : Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)