Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 19 mai 2013

Mesaj de la Matei, mai 2013

Sunt Matei si va adeuc salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Stim ca va este greu sa va entuziastmati pentru ca Pamantul a ajuns in cea de-a patra densitate, atata timp cat violenta isi are inca un loc bine stabilit in lumea voastra si ca va intrebati unde este, oare, promisa Epoca de Aur.

Planeta Pamant a trecut pragul Epocii sale de Aur, cu aproximativ sase luni in urma, atunci cand a intrat in portul linistit al celei de-a patra densitati dar, multi dintre locuitorii sai care au insotit-o, nu au atins inca aceasta densitate in constiinta lor spirituala treaza. Asa ca, este de inteles sa va simtiti descurajati de ceea ce pare sa fie un progres prea mic, in directia unei lumi pasnice.

Da, am mai vorbit despre aceste sentimente si inainte iar acum, ca si atunci, nu o facem in mod critic. Este perfect adevarat ca am simti si noi acelasi lucru, daca am vedea numai ceea ce vedeti voi. Noi avem insa imensul avantaj de a fi capabili sa vedem Pamantul, din aceasta perspectiva exceptionala.

Noi vedem diferentele uluitoare din lumea voastra de astazi, fata de conditiile de la inceputul inaltarii Pamantului, cu numai sapte ani in urma. Noi vedem portalurile energetice antice, redeschizandu-se si lumina care patrunde prin ele este ancorata pretutindeni pe planeta. Vedem miliardele de luminite sclipitoare, ale sufletelor care se trezesc pe masura ce Pamantul isi continua miscarea prin vibratii din ce in ce mai inalte si vedem si toata gloria Epocii de Aur, ca fiind un fapt implinit.

Nu numai ca v-ati simti incurajati, dar ati jubila daca ati putea vedea si voi toate acestea – msi cat de mult ne-am dori sa puteti! Din pacate, nu puteti si atunci, lasati va rugam, cunosterea noastra legata de ce s-a intamplat si se intampla in acest moment, sa va inlature orice sentiment de descurajare ati avea, astfel incat vibratiile unui astfel de sentiment sa nu va afecteze Lumina. Statornicia voastra in Lumina este vitala acum – dupa cum a fost intotdeauna, atat pentru voi insiva cat si pentru societate; voi sunteti cei care deschid calea cautatorilor proaspat treziti ai sufletului.

Oare dominatia violentei nu dovedeste faptul ca intunericul mai are inca Pamantul in gheare? Pe scurt, asta este ceea ce anumiti cititori i-au scris mamei si preocuparea lor este impartasita si de alti Lucratori intru Lumina. Va asiguram ca intunericul care a invaluit planeta, timp de milenii, a ramas in urma, atunci cand Pamantul a iesit din cea de-a treia densitate.

Pentru a explica de ce violenta continua, chiar si atunci cand planeta a trecut cu bine in cea de-a patra densitate, ne vom intoarce un pic in cronologia voastra. Pe parcursul caii de inaltare a Pamantului, planeta a trecut prin mai multe nivele energetice si, cu ceva timp in urma, a atins un nivel care a inceput sa amplifice toate caracteristicile si comportamentele. Pe masura ce aspectele aflate la captele opuse ale dualitatii s-au intensificat, actele ce reflectau partea cea mai buna a omenirii s-au inmultit – si acelasi lucru s-a intamplat si cu actele ce reflectau partea ei cea mai rea. 

Dualitatea apune si toata lumea reactioneaza la „vocea amplificata din interior” – persoanele cu inclinatii spre violenta isi urmeaza nevoia sporita, de a reactiona violent.

Oricum, nu toate sunt ceea ce par a fi. Factiunea controlata de Iluminati, a CIA, este inca activa in terorism, avand cateodata sprijinul organelor de drept care, fara sa isi dea seama, mai degraba instiga decat sa captureze infractorii. Pe langa folosirea celor cativa indivizi controlati mental, pe care i-au programat si care le-au mai ramas, factiunea are o lista de persoane care „ar putea fi” invinuite pentru activitatile lor teroriste. Ei fabrica o baza credibila, in jurul unor fapte disparate, legate de personale respective – si apoi o servesc mijloacelor de comunicare in masa.

Atacul cu bomba, de la maratonul din Boston, a fost lucrarea lor. Cei doi frati, „presupusi” autori ai atentatelor se potriveau foarte bine cu ceea ce avea nevoie factiunea, pentru ocazia respectiva. Afland despre interesul celor doi frati de a construi bombe artizanale si legand acest fapt de convingerile lor religioase „radicale” si de lunile petrecute de fratele cel mare, in Cecenia si Dagestan, factiunea a fabricat niste „suspecti”credibili pentru public.

Este trist atat, pentru voi, cat si pentru noi, ca orice fel de evenimente violente pot face inca parte din viata de pe Pamant. Ele sunt cu adevarat tragice, pentru cei care trebuie sa traiasca experienta pierderii cuiva drag sau sa sufere rani grave. Am vrea din suflet ca familiile indurerate sa poata sti ca cei dragi lor au fost intampinati la trecerea in Nirvana, de familia „plecata” si de prieteni dragi, acolo unde viata este plina de activitate, de diversitate si de constiinta vesela a faptului ca fiecare este parte din Unimea Tuturor.

In ciuda prezentarii elaborate de catre mijloacele mass-media, a acestor „acte de terorism”, precum si a altor crime atroce, energia fricii se disipeaza. La nivel de suflet, toata lumea stie ca planeta este de sute de ori mai putin „toxica” decat era cu numai cativa ani in urma si ca valurile de energie au continuat sa duca Pamantul spre vibratii din ce in mai inalte – iar aceasta cunoastere a inceput sa patrunda si in constiinta. Multi oameni care, inainte, erau profund afectati de manipularea fricii de catre mijloacele mass-media, nu mai sunt acum sensibili la ea.

Exista speculatii indreptatite si zvonuri strategice despre ce ar putea aduce razboiul civil din Siria. Nu vor mai exista razboaie internationale „de amploare” si incercarile de a folosi armamentul nuclear nu vor avea succes. In cele din urma, luptatorii pentru liberate din Siria vor invinge si, asemenea altor tari in care poporul a detronat conducatorii despotici, aceasta natiune va avea de trecut printr-o perioada de agitatie, pana la atingerea unei stabilitati sociale si a guvernarii.

Atitudinea beligeranta, continua, a Israelului este lucrarea Sionistilor – un alt grup disparat al Iluminatilor – care isi servesc doar propriul interes, de cucerire. Contrar lucrurilor pe care vor sa le credeti, miscarea Sionista nu reprezinta vointa israelienilor sau a evreilor de pretutindeni. In timp, aceasta miscare, care isi pierde sprijinul, chiar si din partea celor mai ferventi suporteri, isi va pierde complet credibilitatea si influenta.

Intr-adevar, multor suflete le sunt negate asistenta juridica si medicala, educatia, egalitatea economica si sociala si legi nedrepte, mijloace de supraveghere si alte asemenea activitati le incalca intimitatea si le ingradesc liberatile. Mai exista inca, in unele locuri, deversari de substante chimice in atmosfera precum si alte mijloace de poluare a aerului, apei si solului vostru si acelasi lucru se intampla si cu despaduririle excesive si cu modul ingrozitor in care sunt tratate animalele din mari si de pe Pamant.

Guvernele nu mai pot ignora cererile pentru reforme semnificative, in toate aceste cazuri, precum si in alte situatii daunatoare. Apar schimbari benefice, prin actiunile popoarelor, iar miscarile politice spontane din intreaga lume au din ce in ce mai multi membri si devin tot mai eficiente. Veti vedea ca toate legile, politicile, restrictiile, produsele si sistemele, care au un efect advers asupra vietii pe Pamant, vor fi treptat abrogate.

Persoanele care fac legatura intre evolutiile pozitive raportate prin publicatiile independente, pe Internet si in documentare si interviuri la televiziune, se simt incurajate. Un astfel de eveniment s-a petrecut recent in Statele Unite. Un grup de oameni s-a intalnit cu reprezentantii presei si cu cativa fosti membri ai Congresului, pentru a discuta observatiile si cunoasterea lor referitoare la dovezile clare al vietii extraterestre inteligente. [Audierea cetatenilor pentru Dezvaluirile legate de OZN-uri, la Clubul National de Presa, Washington DC, inceputa pe 29 aprilie 2013]

Cu o ceva ani in urma, grupul s-a aflat in acelasi loc, cu acelasi scop. Scurta intalnire a fost complet ignorata de presa – ca sa nu mai spunem de Guvernul Statelor Unite – si, chiar daca cele cinci zile de audieri din prezent nu au generat titluri pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume, intalnirea a fost mentionata in cateva publicatii si a fost prezentata pe numeroase site-uri de Internet.

Dar, de departe, semnificatia cea mai mare a acestui eveniment de o saptamana este ca el a avut loc. Influenta Iluminatilor in Statele Unite, ultima lor reduta, a scazut atat de mult, incat nu au putut sa mai preintampine nimic. Guvernele voastre nu pot sa mai continue sa acopere prezenta familiei noastre, dar va rugam sa nu va asteptati la strangeri de mana, cu aceia dintre noi care traiesc printre voi sau ca veti saluta aterizarea navelor, saptamana viitoare. O declaratie oficiala referitoare la existenta altor civilizatii – sau poate numai la posibilitatea ca acestea sa existe – ar constitui un prim pas facut cu mare grija si conducatorii vostri, care au fost implicati in planificarea acestui anunt, mai discuta inca despre momentul in care oamenii vor fi pregatiti sa il primeasca.   

Acei conducatori nu stiu ca decizia nu este a lor. In infinita Sa intelepciune, Dumnezeu va sti cand sa-i dea consiliului universal suprem, semnalul de pornire si atunci, unele dintre miile de nave care inconjoara Pamantul, vi se vor alatura. Ei isi vor alatura tehnolgiile, la cele dezvoltate de oamenii vostri de stiinta, cu ani in urma, dar ascunse de Iluminati si atunci cand nu veti mai avea nevoie de ajutorul lor, acei membri ai familiei voastre se vor intoarce la casele lor.

Acum este un moment potrivit sa ne adresam unei alte preocupari pe care o impartasesc multi Lucratori intru Lumina. Nu, faptul ca nu au existat aterizari in masa, NU inseamna ca binevoitorii din familia noastra universala v-au abandonat si ca locul lor a fost luat de o civilizatie care vrea sa va inrobeasca. Singurele echipaje de pe cerul vostru sunt cele ale Razboinicilor Luminii si ei va sprijina in moduri profund necesare.

Tehnologiile de pe nave reduc poluarea din atmosfera, determina defectarea armelor de razboi, previn atacurile teroriste majore, indreapta lumina catre apele voastre, pentru a sustine viata marina si explodeaza sau vaporizeaza orice elemente mici din spatiu, care i-ar putea face rau Pamantului. Mari si puternice civilizatii transmit, in continuare, lumina pe Pamant, de foarte departe si extraterestrii de aici, aflati in pozitii influente, ajuta mult in efortul vostru de promovare a reformelor.

Sa va mai spunem si despre un alt domeniu, in care discutiile din prezent nu isi au rostul. „Incalzirea globala” datorata neglijentei, ignorantei si negarii voite a oamenilor este, cu siguranta reala, dar topirea ghetarilor polari, extremele termice si alte anomalii reprezinta pasii facuti de Pamant, in directia intoarcerii sale la un climat moderat global, asa cum a fost atunci cand intreaga planeta era „o gradina a Raiului”.

Schiorii si alti adepti ai sporturilor de iarna nu trebuie sa se ingrijoreze in legatura cu disparitia muntilor acoperiti de zapada – cu siguranta acest lucru nu se va intampla! Maretele culmi muntoase ala Pamantului si minunatele defilee, create prin miscarea scoartei si efectul apelor, nu existau la nasterea planetei, dar aceste aspecte spectaculoase ale frumusetii sale naturale, care va incanta pe voi, o incanta si pe ea, in egala masura.

Mama, cred ca cititorilor tai le va face placere o parte din transmisiunea unui suflet drag din Nirvana, referitoare la clima. Te rog sa o inserezi, impreuna cu conversatia pe care ai purtat-o ulterior cu ea.

[Urmatorul este un fragment din informatiile prezentate de Grace in Epoca de Aur a Pamantului – Viata dupa 2012. Partea ei din respectiva carte consta intr-o selectie din cateva transmisiuni ale ei mai lungi si care au forma capitolul „Grace”, din „Iluminari pentru o era noua”. Informatia de mai jos reprezinta prima ei transmisiune, din 1999].

…Munca mea in acest moment este aceea de a studia mecanica dezmembrarii anomaliilor legate de vreme si de a micsora efectul lor asupra atmosferei noastre. Si spun „noastre”, pentru ca este, in aceeasi masura, si a voastra si a noastra. Nu suntem chiar atat de departe de voi, stiti, si mai mult decat atat, avem asemenea legaturi apropiate cu voi toti, incat din multe puncte de vedere, nu suntem separati. Ne despart densitatea noastra mai mica si conditiile respective de vreme, e adevarat, dar cu toate acestea, eu lucrez la atmosfera voastra SI a noastra.

Stiu ca pare prea ciudat pentru a fi crezut, dar acesta este modul cel mai simplu in care va pot spune. Nu e de loc felul in care as descrie lucrurile aici, dar voi nu aveti cuvintele noastre, asa ca nu ati avea cum intelege, daca as incepe sa folosesc vocabularul nostru. Nu exista sinonime sau expresii similare, pentru acest proces. Este ceva ce nu va poate ajuta imediat dar, in timp, ceea ce fac eu va face o mare diferenta.

...Nu este ca si cum as putea dirija vanturile Pamantului sau as putea functiona ca o umbrela uriasa, in cazul unor mari furtuni. Eu studiez modul de abordare a  energei, astfel incat sa poata fi disipata mai usor, in loc sa se adune si apoi sa explodeze. Ar fi trebuit sa spun, sa se disperseze intr-un mod obisnuit, lent si usor, in loc sa stea pe loc o vreme si apoi sa actioneze ca si cum ar stapani intreaga lume si – pazea – sa apara un uragan sau o tornada! ….

Va dura ceva pana cand asta sa aiba efect, stiti? Exista mai multe lucruri care vor urma, in functie de destinatia lor – curatare, purificare, amplificarea luminii, usurarea incarcaturii de negativitate a Pamantului, procesul inaltarii – dar toate converg spre acelasi lucru – va mai asteapta inca multa activitate geologica, ce va conduce la efecte distructive destul de mari.

Nu exista nicio cale de iesire, sa stiti. Energia este energie si nu poti spune „ Fugi, puiule si te disipeaza”. De fapt, la asta lucrez acum, cum sa ajung in starea de a putea gestiona lucrurile, astfel incat, daca e nevoie de ploaie, sa fie doar atat cat trebuie. Cand si-a facut treaba, sa plece pana cand va fi iar necesara. Ritmul si tiparul sunt stabilite.

[Urmatorul fragment face parte din conversatia mea scurta,cu Grace, din octombrie 2011.]

Echipajele din cerurile voastre devin nerabdatoare. Au fost gata de ani de zile, sa aterizeze si sa se apuce de lucrurile pe care le pot face, pentru a va ajuta cu ajutorul tehnologiilor lor. Ati facut unele progrese proprii, care au fost tinute ascunse si pe care doar cativa dintre voi le cunosc – dar stati sa vedeti tehnologia ET, in actiune!

Si vremea si dezastrele voastre „naturale” – sa va spun doar cateva cuvinte despre asta. Stiti ca, timp de secole, multe dintre acestea au fost create de tehnologii aflate sub controlul Iluminatilor – ei bine, acest lucru se va sfarsi foarte repede. De fapt, a fost deja incetinit foarte mult si niciuna dintre acele previziuni fantastice, care bantuie internetul – spun fantastice in sensul de fantezii si inventii si nu in sensul de fabuloase – legate de transformari catastrofale, nu vor avea vreodata loc. Fiti cu ochii pe lumea minunata, Epoca de Aur a Pamantului si nu va temeti de schimbarile MAJORE – ele sunt toate spre BINE!

Grace, cum stai cu „vremea viitorului”?

Minunat! Suntem pregatiti cu totii pentru momentul in care Pamantul va scapa de toata negativitatea si vom putea actiona in sensul alegerii sale pentru un climat moderat global. Nu va dura chiar atat de mult pe cat credeti, sa transformam deserturile, in gradini de legume!”

Multumesc, mama. Acum, draga familie pamanteana, stiti ca oamenii din Nirvana fac mai mult decat sa va transmita Lumina – ei ajuta in moduri pe care probabil nu vi le-ati putea imagina, din partea cuiva aflat in lumea spiiritelor.

Multe tari isi onoreaza mamele in aceasta zi si toate tarile de pe Pamant au o zi anume, in care sa onoreze indivizii care au avut contributii extraordinare, intr-un fel sau altul. Ce bucurie va fi atunci cand, in fiecare zi, va veti onora pe sine si toate sufletele din acest univers, ca fiind familia de fiinte divine a lui Dumnezeu

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward suzy@...

2 comentarii:

  1. Buna ziua. Nu am gasit mesajul lui Matei pe luna iunie 2013. Poate ma ajutati. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)