Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 7 iulie 2011

Calendarul Mayas si timpul Arhanghelul Metatron, prin James Tyberonn







Calendarul Mayas si timpul
Arhanghelul Metatron, prin James Tyberonn

Channeling de la Arhanghelul Metatron
- 2012 -
(ii multumim Anei Nicolai)



Salutari! Sunt Metatron, Domn al Luminii! Va imbratisez pe fiecare dintre voi in Lumina, in iubire. Dragilor, va stiu pe fiecare dintre voi, mult mai bine decat ati putea intelege. Iar noi savuram aceste clipe pe care le petrecem impreuna.

Acum ne aduce laolalta un alt moment pretios, ce reuneste gandurile, in cadrul matricei campului unificat. Combinam tiparele mentale geometrice cu dorinta si constienta – si astfel toate lucrurile se reunesc, cu adevarat, in acelasi mod. Pentru ca toate gandurile, toate lucrurile, toate fiintele sunt reprezentari ale Luminii, ale constiintei, ale materializarii – a tot ce a fost sau va fi vreodata.
Dragi Fiinte Umane, Universul, Cosmosul este desavarsire in sine – indiferent de orice intrerpretare sau perceptie dimensionala ati avea despre el. Intr-un sens cuantic, toate lucrurile din campul unificat cristalin actioneaza cu precizie, in conformitate absoluta cu natura lor, cu integritatea lor structurala. Insa unele sunt create la frecvente mai inalte, la o rezonanta vibrationala mai inalta, decat altele. Acestea fiind spuse, incepem cea mai interesanta parte a acestei discutii.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Conform unui interpret contemporan al Calendarului Mayas, trecem printr-o accelerare a constiintei, de natura unica. De fapt, cercetatorul afirma ca ritmul in care evolueaza constiinta se va accelera cu un factor de 20, astfel ca o transformare a constiintei care, incepand din anul 1999 pana in prezent, a durat un an intreg, in 2011 va avea loc doar in 20 de zile. Acest factor de 20 va actiona la intregul potential, din 9 martie pana in 28 octombrie 2011. Daca asa stau lucrurile, ce inseamna cu exactitate acest lucru?
Arhanghelul Metatron: Ca sa incepem aceasta discutie, vom spune ca potentialul de accelerare a constiintei se produce cu adevarat, ca o accelerare prestabilita a Inaltarii. Cu toate acestea, „ritmul” in care se produce tranzitia variaza de la om la om – si, prin urmare, nu poate fi dat cu adevarat, un astfel de factor de accelerare stabil, in sine.

Inainte de a intra in detalii despre accelerarea constiintei, dorim sa adaugam un aspect interesant, in aceasta conversatie. La origini, calendarul incredibil pe care voi, oamenii, il numiti, in mod curent, Calendarul Mayas, nu a fost nici elaborat si nici scris de societatea mayasilor, in maniera in care i-o atribuiti in prezent. La drept vorbind, el a existat cu mai bine de 18.000 de ani inaintea mayasilor. Initial, el a fost elaborat de Atlantii iluminati din Poseida, cu sprijinul Aliantei dintre Sirius si Pleiade, fiind stocat in tehnologia cristalina, numita Craniile de Cristal.

Chiar si cel mai inventiv antropolog al vostru considera ca cea mai timpurie societate mayasa a inceput sa se dezvolte doar in jurul anului 2.000 i.Ch. Va asiguram ca acest calendar exista si actiona intr-o forma mult mai vasta, cu mult inainte de aparitia societatii mayase. Ceea ce voi numiti, in prezent, calendarul mayas este doar o ramasita mica din ceea ce a existat inaintea mayasilor.

Considerati ca regiunile locuite de predecesorii mayasilor, din zona Yucatan, din Mexic si Guatemala, erau legate printr-un istm de insula atlanta din Poseida, inainte ca ea sa fie scufundata de cutremurele si apele potopului final din Atlantida. Oameni apartinand unor civilizatii din Atlantida, deosebit de avansate in domeniul tehnologiei, locuiau in America Centrala si in Egipt, cu mult inainte de moartea Atlantidei. Coloniile si culturile din America Centrala, America de Sud (OG) si din Egipt s-au dezvoltat si au fost una cu civilizatia atlanta deosebit de spirituala, a Legii lui Unu, timp de multe milenii inaintea distrugerii Atlantidei. In aceste societati, exista o elita si un grup extrem de avansat, de ceea ce ar putea fi numiti preoti-oameni de stiinta. Atla-Ra, acesti savanti, erau specialisti deosebiti in stiinta puterii mintii asupra materiei. Acesti Maestri actionau prin intermediul fizicii mentale si in deplina constiinta legata de subtilitatea multidimensionalitatii.

Astfel ca, in timp ce maselor de oameni neinstruite ale omenirii din epoca Atlantidei le lipseau aceste aptitudini – si se foloseau de istmuri si alte forme mai putin avansate de a calatori intre coloniile Atlantidei, Og, Yucatan si Egipt – cercul interior de preoti savanti detinea mijloacele de a se biloca eteric si de a se materializa fizic. Si asta nu numai in zonele fizice de pe Pamant, ci si in plan universal si Galactic. Acesti savanti din Atla-Ra interactionau cu fiintele extraterestre din Alianta Pleiadiano-Siriusiana si au fost intr-adevar sursa originala a calendarului ciclic, pe care in prezent il numiti calendarul mayas.

Enclave mici ale acestor Preoti /Oameni de stiinta /Maestri au dainuit vreme de milenii dupa potop si au pastrat cunoasterea despre calendar, precum si supravegherea constructiei diverselor piramide, cu ajutor primit din partea extraterestrilor mentionati. Totusi, preotii savanti ai civilizatiei Maya nu reprezentau societatea mayasilor, ca intreg. Iar acesta este chiar motivul pentru care, in prezent, mayasii sunt o enigma pentru voi. Fragmente din realizarile ce le sunt atribuite dezvaluie un avans tehnologic important – cu toate ca societatea, ca intreg, era rurala si denigrata pentru ceremonia scandaloasa ce implica sacrificiul uman si alte devieri, sub conducerea dictaturilor denaturate. Prin urmare, este cat se poate de logic sa intelegeti ca acest calendar a existat inaintea societatii mayase.

De aici rezulta ca preotii savanti din Og, Yucatan, Egipt si alte culturi 'uitate', de dinainte si de dupa ei, intelegeau stiinta fizicii mentale si detineau o cunoastere extraordinara despre astronomie si ciclurile dimensionale.

Doar cei care erau experti – si apartineau traditiilor si societatilor de initiere austera – cunosteau acest lucru, chiar daca in prezent exista foarte putine marturii semnificative, iar ceea ce a ramas nu e recunoscut sau inca nu e inteles.

Faptul de a intelege stiinta fizicii mentale si de a avea capacitatea de a folosi o astfel de cunoastere este cel care defineste prapastia dintre ceea ce cunosc tehnologiile si savantii vostri din prezent si ceea ce stiau societatile avansate, din trecut. Influenta gandului exact asupra materiei inca nu e cunoscuta de omenire; ea este o stiinta data uitarii.

Preotii savanti cunosteau bine arta dematerializarii si re-materializarii 'fizice' – si aceasta nu doar in ce priveste calatoria prin bi-locatie, ci si materia fizica ... acesta este intr-adevar modul in care au fost construite cele mai importante piramide si care, pana in prezent, pentru voi ramane un mister. Atla-Ra si urmasii lor aveau capacitatea de a proiecta mental stiinta fizicii din 3D, transformand materia din 3D, in campuri de ceea ce ar putea fi numit anti-gravitate, ca sa dematerializeze, sa reorganizeze si sa materialize din nou, ca materie lipsita de densitate. In anumite circumstante, ei erau capabili sa isi modifice realitatea si dimensiunea.

Acesti experti din randul preotimii savante foloseau gandul extrem de focalizat, pentru a remodela materia, in spectre diferite. Ei intelegeau ca materia exista in unde de spectru – asemenea luminii – si ca ea are capacitatea de a se transforma in si din diferitele frecvente de unda. Ca atare, materia atomica putea fi transformata in stari vibratorii imponderabile – si nu doar sa aiba masa semisolida fara densitate, dar si sa influenteze tangential densitatea, atat a spectrului material, cat si a spectrului ei antimaterial. Exact ca un spectru al unitatii, mai degraba decat ca un spectru opus sau paralel, pentru ca materia si antimateria fac parte dintr-un ciclu de odinioara, dintr-un spectru integral din multidimensionalitate.

Semnificatia lucrurilor la care ma refer este ca nici populatiile olmece, aztece, mayase, nici cei din populatia mezo-americana nu au pastrat maiestria pe care au aratat ca o au, prin anumite aspecte din cultura lor. Punctul nostru de vedere e ca Atla-Ra a elaborat calendarul si ca o parte din mayasi au pastrat acea cunoastere si au refacut arhivele si textele, ca sa il conserve. Insa, la fel ca si in Atlantida, desi preotimea savanta era respectata, ea nu constituia organul de conducere si nici cea care lua deciziile privind dezvoltarea intregii societati.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Acesta este motivul pentru care schimbarile par sa survina nu doar din ce in ce mai repede, ci si cu mai multa intensitate?

Arhanghelul Metatron: Da. Iar acum, ca sa revenim la intrebarea voastra si la subiectul despre „factorii de dezvoltare a constiintei"... Vom spune ca amplificarea rezonantei de frecventa este cea care mareste 'potentialul' fiecarei persoane, de a se ridica la o constienta tot mai mare si mai extinsa. Inaltarea e sustinuta si definita cu adevarat, prin expansiunea dimensionala a Pamantului, pentru a include taramurile „cristaline”.

Inaltarea este caracterizata de 'noua' activare a unitatilor de constiinta ale fortei vitale, numite de stramosii vostri 'Akasha' sau 'Esenta adamantina', care sunt in sine macroparticula potenta de lumina, a materializarii realitatii. (In termenii nostri – Unitati de Constiinta). Taramul cristalin incepe de la nivelul dimensiunii a cincea si se extinde pana la 12D, in paradigma umana despre Omni-Pamant. Inainte de expansiunea dimensionala a Inaltarii, omenirea a avut acces la o versiune convertita sau 'redusa' a UC (unitati de constiinta), in ceea ce ar putea fi numit unitati de energie electromagnetica, care sunt inzestrate sa functioneze in campul de polaritate fizica si in aspectele spatio-temporale liniare, ale dimensiunii a treia.

Unitatile constiintei cristaline opereaza intr-o frecventa mult mai rapida, iar ele sunt propulsate in materializarea creativa a realitatii, prin intermediul aspectului superior al mintii, in taramul a ceea ce voi numiti subconstient. Termenii de constiinta si realitate, in aspectul paradigmei tridimensionale a omenirii, pur si simplu nu pot reda, nu pot contine contextul de rezonanta mai vasta a unitatilor de constiinta, din dimensiunea cristalina.

In consecinta, intensitea energiilor, a transformarii constiintei si a accelerarii timpului sunt toate atribute ale rezonantei puternice.

Asadar, in acest moment, trebuie sa clarificam si sa subliniem din nou ca evenimentul pe care il numiti Inaltare este, in realitate, un aspect mai maret, disponibilitatea mai extinsa a omenirii din 3D, de a se inalta intr-o dimensiune mai vasta, dimensiunea cristalina, care, timp de multe milenii, a fost inaccesibila in materia mai densa a omenirii. Totusi, faptul de a avea expansiunea energiilor care fac posibila Inaltarea, nu inseamna ca fiecare persoana va folosi imediat oportunitatea (re)innoita existenta. La drept vorbind, alegerea de a proceda astfel este la latitudinea omenirii, la nivel micro, iar ea este decizia singulara, inteleapta a fiecarei persoane. Inaltarea este deci o optiune personala, ce depinde de pregatirea, de intentia curata si, fireste, de coeficientul de lumina al individului. Inaltarea, Dragilor, se produce de fiecare data, cu fiecare inima, cu fiecare minte. Dintotdeauna a fost asa. Pentru ca Pamantul este, in mod deliberat, un mediu al liberului arbitru, al liberei alegeri.

Inaltarea nu e un sentiment magic, care transforma imediat tot ceea ce atinge ... ci ea este mai degraba un portal de frecventa nou deschis, prin care individul ar putea alege sa treaca, atunci cand e pregatit.

Acum, vom adauga ca amestecul de energii care exista in acest timp pe planeta creste oportunitatea constiintei de a inainta prin 'portal' , prin mii si mii de combinatii de salturi de frecventa, ce au loc pe Pamant. Energia planetei intr-adevar se schimba si se desfasoara o purificare si o elevare grandioasa si indispensabila.

Este important de retinut ca, desi calendarul mayas este foarte exact in determinarea ciclurilor din paradigma voastra prezenta, el poate fi analizat in mod diferit, in functie de perspectiva si de coeficientul de lumina al fiecarei persoana care interpreteaza. In consecinta, este mult mai exact sa spui ca factorul de transfomare constienta este atunci determinat de constiinta individului, si nu de vreun factor numeric prestabilit.

De asemenea, e la fel de important sa adaugam ca anumite texte 'mayase', care au fost distruse de spanioli, furnizau informatii care v-ar fi oferit perspective mult mai largi asupra calendarului. Vom mai adauga si faptul ca, multe secole inainte de mayasi, alte texte la fel de importante pentru calendar au fost pierdute de-a lungul erelor, iar ele depaseau timpul liniar. In interpretarile curente ale calendarului, intr-o mare masura, multidimensionalitatea nu e luata in considerare, iar acest lucru restrange serios si neglijeaza intelegerea mai vasta, pe care scribul iluminat o detinea in primul rand.

Asadar, aspectul de accelerare existenta in cadrul Inaltarii nu e influentat in mod exact de un raport fix, ci mai curand ritmul de accelerare e determinat si dinamizat de intentia si capacitatea individului de a se inalta si de a valorifica energia expansiva ce poate fi dobandita.

Conceptul de 'al noualea val' este o interpretare contemporana si el nu e cu adevarat prevazut ca o configurarea a calendarului 'mayas', asa cum a fost stabilita de initiatorii sai atlanti. Totusi, acest lucru nu diminueaza importanta sau valabilitatea intentiei.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Ai putea sa ne vorbesti despre acest aspect al accelerarii si despre ce ii aduce el, omenirii?
Arhanghelul Metatron: Realitatera dimensionala de pe Pamant este programata sa se manifeste intr-o secventa de timp pe care o percepti ca fiind liniara. In terminologia voastra din domeniul informaticii, ea este un program facilitat de un server – care, in acest caz, este reteaua Cristalina-144. Prin intermediul Retelei-144, sub-programele 'timpului' sunt introduse ca realitati hologramice. In Serverul Retelei sunt introduse ca programe, epoci, ere si civilizatii intregi. Din acest motiv, civilizatii evoluate, cum ar fi cea mayasa, pot parea sa fi aparut brusc si din senin in vastul 'ocean al creatiei', in cadrul curentului de inconstienta colectiva, in reteaua constiintei, care face posibila crearea de realitati.

Timpul liniar este o iluzie deliberata, destinata unui scop precis. In realitate, toate programele ruleaza simultan. Prin urmare, la nivel de suprasuflet, voi cunoasteti multe civilizatii si toate vietile in acelasi timp, in Campul Unificat al Multiversului Cristalin.

Un aspect al Inaltarii il constituie centrarea in punctul culminant al intregului timp – iar din perspectiva mai vasta, faptul ca accelerarea timpului este perceputa in aceasta perioada pe planeta, are loc pentru ca o deschizatura din programele hologramei timpului simultan permite ca toate hologramele sa se incheie in acest ciclu. Ca atare, ceea ce voi numiti 'Lumina' se accelereaza, iar ea influenteaza toate aspectele din experienta voastra curenta.

Intrebare adresata lui Metatron: Cum influenteaza ea timpul – si… va dispare timpul?
Arhanghelul Metatron: Vom spune ca timpul, asa cum il stiti voi, intr-adevar se accelereaza. Timpul si spatiul sunt aspecte diferite ale aceleiasi energii. Amandoua sunt aspecte ale Luminii, iar viteza luminii din preajma planetei voastre se accelereaza. Pamantul vostru se restructureaza cu adevarat. Insa, Maestrilor, nu numai ritmul in care timpul trece se intensifica, ci vibratia omenirii e cea care se amplifica cu adevarat.
Dragilor, asa cum v-am spus, acum lumea se re-creeaza, pe masura ce inertia cronologiei temporale se accelereaza mult mai repede azi, decat a facut-o ieri, in secventa liniara. In consecinta, 2011 si 2012 vor continua sa impulsioneze ritmul de accelerare a Luminii si interpretarea lucida a constiintei voastre.
Odata cu aceasta accelerare, exprimarea cognitiva a vietii voastre va intra oarecum intr-un tempo mai alert. Vedeti voi, a crescut viteza luminii – chiar daca omenirea nu o poate masura cu precizie, la nivelul actual al cunoasterii voastre stiintifice.
Insa, drept rezultat, multora dintre voi le este clar ca totul se accelereaza, ca timpul se accelereaza, pe masura ce se apropie Inaltarea. Minutele, orele si zilele voastre trec mult mai repede. Asa cum timpul se remodeleaza, el va remodela si experienta omenirii, a forteler vizibile si invizibile ale naturii si a fetei Pamantului in sine.
In cadrul dualitatii, timpul liniar este un concept si constituie, in aceasta privinta, conceptul care are importanta pentru expansiunea si contractia aspectelor de dualitate-polaritate, din 3D, pana la dimensiunile cristaline, care incep de la nivelul dimensiunii a cincea. Ca sa fiu clar, trebuie sa intelegeti ca fiecare dimensiune mai sus de 3D, incepand cu 5D, are Legi Fizice proprii si unice si un ritm al timpului scurt si propriu. La nivelul dimensiunii a cincea, Lumina devine lumina coerenta cristalina, iar viteza si frecventa ei cresc in fiecare dimensiune mai inalta. „Cu timpul, timpul dispare".
Asadar, timpul, asa cum e masurat in prezent in 3D, e defazat fata de ritmul relevant al clipei de timp. Intr-adevar, fizica, curbarea spatiu-timpului este cea dupa care se dilata sau se contracta timpul, cu raportul exact fata de relevanta cuantei de lumina prezenta in cadranul de spatiu masurat. Astfel ca, intr-adevar, ritmul timpului creste, pe masura ce Pamantul se remodeleaza in energiile Crescatoare. Accelerarea ritmului temporal, pe care o primiti in prezent, duce la cresterea vitezei luminii. Multi alti factori joaca un rol in acest lucru.
Va spunem deci ca, atunci cand e prezenta o cuanta mai mare de lumina coerenta, secventa ritmului temporal poate sa se acceleze – si chiar se accelereaza, fie inainte, fie inapoi, din perspectiva voastra liniara. Din acest motiv, multi dintre voi simt ca ziua are mai putine ore si aveti impresia ca nu puteti realiza acelasi numar de sarcini. Va vom spune ca aspectul clipei de timp a crescut cu aproximativ 25% , iar capacitatea voastra de a va acomoda cu el nu a ajuns la aceasta valoare – prin urmare, vi se 'pare' ca timpul trece mai repede, fata de cum l-a simtit omenirea in urma cu treizeci de ani. Insa aceasta e o interpretare gresita, ce poate fi de inteles.
Intr-un aspect real, accelerarea ritmului timpului reduce arcul de pendulare al dualitatii. Rezultatul total al acestui lucru este o experienta mai compacta, care e perceputa in dualitate ca fiind mai consolidata, mai dintr-o bucata si, prin urmare, mai rafinata si mai putin neasteptata.
Reteaua Cristalina transforma lumina, prin intermediul accelerarii succesiunilor de spatiu si timp, asa cum se manifesta ele in dimensiunea voastra, si influenteaza intr-adevar corpul fizic al Pamantului. Aceasta transformare a timpului special duce la marirea vitezei de rotatie a nucleului Pamantului. Acest lucru e realizat prin transformarea undelor de lumina .
Nucleul cristalin al Pamantului se roteste mai rapid, iar raportul dintre rotatia interioara si inclinatia axei Pamantului determina miscarea timpului, pe Pamantul liniar. Intr-adevar, e potrivit sa spui ca ceasurile si cronometrele de pe Pamant nu mai masoara, cu exactitate, ritmul temporal, asa cum e receptionat de la semnalizarea sucesiunii realitatii, asa cum e perceputa de creier.
Cadrele pe care le percepeti pe Pamantul vostru fizic, in timp liniar, aspectele vietii, asa cum le intelegeti voi, oamenii, in general, sunt iluzii deliberate.
Aceasta iluzie intentionata e interpretata si descifrata de creier, in functie de semnale stabile, primite mai intai de minte, din nou, prin convertirea 'vitezei luminii'. Este important sa intelegeti ca creierul difera foarte mult de minte. Creierul uman este un aspect materializat al mintii. Creierul ocupa materie si spatiu fizic. El interpreteaza si exista in timp. Mintea nu face acest lucru.
Mintea nu ocupa niciun spatiu; ea nu isi are existenta de baza in cadrul timpului liniar. Realitatea universului launtric nu ocupa spatiu material si nici nu isi are esenta intrinseca, in timpul liniar. Prin contrast, realitatea voastra fizica iluzorie ocupa intr-adevar spatiu si are o existenta programata in timp, insa ea nu e realitatea adevarata, in care exista mintea voastra divina, sufletul vostru, iar perceptiile acestei minti sunt determinate de fortele Cosmice care se schimba.
Asa cum am spus, timpul si spatiul sunt aspecte ale aceluiasi mecanism. Intr-un sens, spatiul este timp condensat, pastrat intr-un format cinetic matriceal, in cadrul dualitatii, care are in vedere separarea si programul iluziei programate intentionat, despre metrica timpului secvential.
In consecinta, si in cadrul acestui context, timpul e inversul spatiului, aflat in flux dinamic si liber. Amandoua se produc prin intermediul licaririi armonice a unitatilor de constiinta, prin mecanismul ritmului intern si extern al materiei spre antimaterie, via gauri negre si gauri albe.
Licarirea Armonica spre interior si spre exterior are loc, in mod constant, intre materie si antimaterie. Ceea ce voi numiti antimaterie intra in alcatuirea celei mai mari parti a Cosmosului – nu doar punctul in care spatiul si timpul se contopesc, intr-o spuma omogena – si ea este viteza de perceptie a unitatii de constiinta, care emite atentia constientei, in fiecare viata, simultan. Acest lucru se produce la o viteza extraordinara, care este o usoara variatie a ceea ce numiti constanta Planck, ce are loc cu exactitate la 10 la puterea -43 dintr-o secunda. In acest punct, timpul si spatiul fuzioneaza si devin neliniare, intrand in actiune aspectele de Torus.
Spatiul este inversat, se rasfrange asupra lui insusi, iar unitatile de timp plutesc intr-un bazin cuantificat, discontinuu si neliniar, de ceea ce voi numiti trecut, prezent si viitor. Intr-un sens, continuumul spatio-temporal se dizolva si devine unitati de energie constienta, ce sunt reorganizate in materie si antimaterie, pe masura ce sunt atrase in interior si proiectate in afara in licarirea armonica, prin intermediul gaurilor negre – si, respectiv, a gaurilor albe.
Toate versiunile Omni-Pamantului coexista dincolo de programarea liniara. Insa, la inceput, voua, oamenilor, va este foarte dificil sa percepeti sau sa intelegeti in totalitate aceasta axioma a Adevarului, din perspectiva dimensiunii a treia.
Si asta, pentru ca aspectul densitatii din 3D, a structurii fizice umane in manifestarea dualitatii, opereaza in interior si, ca urmare, a 'programului' timpului liniar, care garanteaza experienta din planul terestru. In consecinta, sunteti pre-indoctrinati in perceptia liniara, existenta in planul fizic. Acest program al perceptiei liniare determina, intr-o mare masura, tiparele de rezonanta 'normala', pentru tipul de probabilitati de experiente pe care omenirea le alege, le proiecteaza si le percepe, in timp ce 'evolueaza' spre o constiinta mai vasta, pornind de la punctul de baza al densitatii materiei. Insa noi va spunem ca realitatea sursei din care se nasc toate vietile nu e 'sapata in piatra' – prin urmare, experienta voastra nu e niciodata cu adevarat predestinata. Dintr-o varietate de potentialuri, voi va alegeti experientele pe care vreti sa le aveti. Atat Cosmosul, cat si intrega viata cuprinsa in interior si in exterior, sunt intotdeauna create in momentul ACUM.
Cu toate ca preconditionarea voastra 3D e liniara, voi nu aveti doar capacitatea de a ajunge dincolo de programarea fizica, ci si scopul esential de a face acest lucru. Cat timp este locuit de constiinta umana, corpul fizic actioneaza ca un punct intens de focalizare pentru experienta din planul fizic. Ansamblul constiintei din corpul fizic isi focalizeaza, in toate planurile, propria retea vasta de percepere si comunicare senzoriala – atat pe nivelurile a ceea ce este obisnuit, cat si pe nivelurile a ceea ce este extraordinar. In privinta acestuia din urma, voi percepeti constant, in moduri pe care nu le identificati cu simturile fizice 'obisnuite'.
Exista retele vaste de culori, sunete, coduri electromagnetice si trairi senzoriale, pe care le vedeti si le percepeti, atat la nivel celular, cat si la nivelul cristalin al retelelor de chakre, ce isi au sursa in Constiinta Cuantica si care va influenteaza, ca geometrie si frecventa. Aceasta retea este conectata in frecventa armonica, cu toate celelalte retele similare cu ea.
Insa, in aceasta perioada, omenirea este in mare masura inconstienta de aceste niveluri extraordinare de interactiune, de natura cristo-electromagnetica si materiala, din cadrul corpilui biologic, care au loc intre toate spectrele de corpuri. Aceasta interfata se produce in corpul de lumina Cristalin si se extinde mult mai departe decat realizeaza omenirea. Insa celulele fizice din corp pot comunica – si chiar comunica – intre ele, iar activitatea lor declanseaza chiar si centri mai elevati ai constiintei Corpului Cristalin de Lumina, care se conecteaza in timpul liniar si dincolo de el. Mai exact, in multidimensionalitate.
Comentariu adresat lui Metatron: Potrivit unei surse bine informate, noi nu numai ca traim acum ultima etapa de transformare a constiintei (precedata de alte 8 etape) ci traim transformarea fundamentala, cea care a condus procesul de evolutie, timp de mii de ani. Ultima treapta spre anul 2012, din calendarul mayas, ultimul val sau ciclu Galactic [nu e nicio greseala, scrie chiar Galactic, in loc de Universal. N.tr.], a inceput in 9 martie 2011 si se va incheia pe 28 octombrie 2011. La acea data, va fi activat valul al noualea.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Valul al noualea este valul Unimii? Daca e asa, ni se cere sa incepem intr-adevar sa co-cream constiinta unimii?
Arhanghelul Metatron: E adevarat ca aceasta versiune conceptuala moderna, numita valul al noualea, are in ea insasi capacitatea de a produce o focalizare a constiintei colective, suficient de mare ca sa aduca inertia mai mare in accelerarea care deja exista, pe masura ce se aproprie Inaltarea. Prin urmare, valul al noualea este o interpretare care e stabilita cu intentii valoroase si exacte.Ceea ce numiti valul al noualea este, in Adevar, o initiativa conventionala si conceptuala, bazata pe o interpretare facuta de un suflet deosebit de evoluat si un teoretician foarte credibil. Vom adauga ca, in interpretarea facuta de scriitor, este inserata si sincronizarea astrologica a perioadei 9 martie – 28 octombrie 2011.
In orice caz, conceptul si initiativa de 'al noualea val' este o interpretare contemporana si nu e cu adevarat ceva prestabilit in 'Calendarul Mayas' – insa acest fapt nu ii reduce validitatea sau valoarea intentionata, deoarece el transmite, cu adevarat, o vibratie foarte inalta. Intelegeti asadar ca, desi completarea e contemporana, ea este valida. Dar, ca sa raspund la intrebarea voastra, va vom spune ca al noualea val este creat in momentul prezent si, drept rezultat al credintei centrale si a focalizarii de grup, el se va produce intr-un mod favorabil.
Ca sa fiu bine inteles, elanul rezonant al Inaltarii in sine este cel care accelereaza energiile, iar fara aceasta sursa, nu ar exista niciun potential pentru un al noualea val. Sursa primara este inertia motrice cruciala si forta motrice pozitiva, a centrarii planetare in campul Galactic. Ca atare, vom spune ca sunt intr-adevar multe influente astrologice, ce joaca rolurile adevarate in Inaltare, independent de inventarea termenului de al 'noualea val' de transformare a constiintei. E adevarat ca echinoctiile, solstitiile si eclipsele din 2011 si 2012 sunt sursele originale si puternice ale contributiilor energetice, la campul constiintei unimii.
Fundamentarea continua a multitudinii de influente ce determina accelerarea energiilor Inaltarii reprezinta, cu adevarat, esenta oportunitatii pentru constiinta amplificata, iar acestea se vor produce cu sau fara ceea ce este numit al noualea val. Cu toate astea, asa cum am spus, intentia conceptuala declarata, despre al noualea val, are o valoare proprie si e capabila sa dobandeasca avant si sustinere in instaurarea constiintei unimii, prin propriile ei merite, daca ea acumuleaza o participare suficienta. Vom adauga ca, de acum si pana in 21 decembrie 2012, vor fi concepute peste concepte importante ca acesta si toate vor gasi un teren favorabil, in cadrul fundamentarii energetice ce are loc.
Asadar, indiferent ca alegi sa numesti evolutia inertiei, al noualea sau al zecelea val, sau orice alt nume alegi, ea constituie o interpretare cu adevarat subiectiva – si nu o parte din calendarul mayas, ca atare. Mai exact, 'al noualea val' este o interpretare, iar din aceasta perspectiva el isi are meritele sale minunate, ce pot atrage focalizare si, ca atare, structura valului unimii, care este intentia lui potrivita si demna de lauda.
In termeni geo-matematici, Inaltarea se produce in baza numerica 12. Atlantii au folosit baza numerica 12, precum si alte baze matematice, in functie de aplicatia dimensionala.
Poate ca e mult mai exact sa spunem ca tranzitia Cristalina – care este chintesenta Inaltarii – are loc in 12 valuri, de la 01-01-01 pana la 12-12-12 – dupa cum vedeti, baza numerica 12.
Pamantul extins al Inaltarii are 12 dimensiuni. Reteaua Cristalina-144 se activeaza in 12 etape, prin intermediul fenomenului celor 12 portaluri de date triple*. Si amandoua folosesc baza numerica 12.[*Exemplu de date triple: 11-11-11/11.11.2011. N tr.]
Din punct de vedere al frecventei, baza numerica 12, scenariul celor 12 valuri, este adecvata rezonantei Inaltarii. Pe planeta, exista 12 'Discuri Solare' importante, fiecare dintre cele 12 are un scop exact si primeste noi coduri cristaline. Fiecare dintre cele 12 dispozitive primare alimenteaza 12 sateliti ... cei 12 conectandu-se cu reteaua 144, intr-o simetrie geometrica complexa, potrivita bazei numerice 12 a Pamantului si e adevarat ca si Reteaua 144-Cristalina e structurata dupa matematica bazei numerice 12.
Cultura mayasa a avut un sistem ce a folosit baza numerica 20. Constiinta Unimii e intr-adevar o aspiratie nobila – si e foarte potrivita – dar ea nu ii este specifica sau nu se limiteaza la data aleasa, din initiativa valului al noualea. Numarul 'noua' simbolizeaza incheiere sau transformare. Repetam insa ca aceasta exista in intelegerea bazei numerice 10 si nu a bazei 12.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: 'Valul al noualea' este o perioada de oportunitate pentru a ajunge la starea cuantica cea mai elevata si fundamentul pentru o stare armonioasa, de pace pe Pamant?
Arhanghelul Metatron: Intr-adevar, el este o oportunitate, in special in cadrul intentiei declarate a autorului sau contemporan si a maselor de oameni care adopta conceptul. Insa aceasta oportunitate este cu adevarat valida, indiferent de terminologia sau de sincronizarea aleasa. Inaltarea este un adevar Universal, iar constiinta unimii se produce din 2001 si se va accelera pana in 2012. Ea este o realizare indispensabila. Intelegeti?
Poate fi mai exact spus ca Inaltarea din 2012 este al 12-lea val al Inaltarii Pamantului, iar miscarile si inertia de inaintare se accelereaza, drept rezultat al Convergentei Armonice si al inlocuirii retelei magnetice, cu cele 12 faze de activare ale retelei Cristaline.
Energia Divina, constienta din spatele a ceea ce numiti calendarul mayas, este independenta de civilizatia Maya si exista cu foarte mult timp inaintea culturii Maya. Ea este, in esenta, un camp de energie vie si puternica, care nu e dependent in niciun fel de ceea ce este continuat in calendar sau de interpretarile facute vestigiilor calendarului. Ea este mult mai mult decat va imaginati voi ca este. Este dinamica si se extinde continuu. Desi ea este sursa energiei care a facut posibila formarea calendarului, structura calendarului e doar un aspect al acestui intreg dinamic.
Comentariu adresat lui Metatron: Multi au considerat ca acest calendar mayas se refera la ceva ce se va intampla intr-o zi anume – dar, de fapt, el e un plan extraordinar al Cosmosului, care a fost impartit in noua niveluri diferite de constiinta. Civilizatia Maya pare sa fi inteles acest lucru si ne-a lasat multe indicii. Multe dintre piramidele lor – piramida Sarpelui cu Pene din Chitchen-Itza, Piramida Jaguaraului din Tikal si Templul Inscriptiilor, din Palenque – au toate cate noua niveluri.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Se pare ca Sursa stiintei mayase este pleiadiana. Calendarul mayas si interpretarea pe care o face asupra viitorului au fost inspirate de pleiadieni, sau cei din vechime au avut suficient de multe date si talent in explorarea planetelor, incat l-au putut elabora, fara interventia pleiadienilor?
Arhanghelul Metatron: Dupa cum am mentionat mai devreme, in aceasta discutie si text, la origini, calendarul extraordinar pe care voi il numiti in mod curent mayas, nu a fost elaborat sau scris de societatea (tribala) a mayasilor. El dateaza intr-adevar dinaintea mayasilor, cu mai bine de 18.000 de ani. El a fost initial elaborat de atlantii iluminati din Poseida, cu sprijinul Aliantei dintre Sirius si Pleiade. Totusi, savantii, astrologii preotimii savante, din perioada olmeca si mayasa, au adus intr-adevar anumite adaugiri la calendarul care exista dinainte. Adaugirile se refereau la credintele Cosmologice legate de cultul 'animal' – cum ar fi cultura Jaguarului sau Sarpelui sacru. Cu toate ca au existat comunicari extraterestre intre preotii initiati din cultura pre-mayasa si pre-olmeca si entitatile de pe Sirius A – inclusiv Felidae – care au condus la societatile Jaguar, adaugirile nu au facut parte din Calendarul si Cosmologia originale, ale lui Atla-Ra.
Vom mai spune ca, in epoca mayasilor, siriusienii – poate mai mult decat pleiadienii – au interactionat cu inaltii preoti, descendenti din Atla-Ra.Cu toate ca extraerestrii bine intentionati sunt cei care i-au ajutat pe mayasi sa pastreze calendarul, merita sa fie remarcat de asemenea faptul ca si mayasii au avut si au mentinut un contact sporadic cu civilizatia pamanteasca din interior, a celor numiti rasa cu piele albastra.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Am pus prea mult accent pe data de 21 decembrie 2012, incat am uitat ca ea se refera la transformarea totala a omenirii si nu la ce anume s-ar intampla, intr-o anumita zi?
Arhanghelul Metatron: Intr-adevar, asa este! Da, in mod exact. Dragilor, in multe privinte, Inaltarea s-a produs deja.
Va spuneam ca Energia Cristalina e o sursa omnipotenta de putere, a carei implicatii depaseste cu mult intelegerea pe care omenirea o are in prezent. Structura Cristalina e formata dintr-o esenta de frecventa de rezonanta a Luminii, care e multidimensionala si coerenta, si exista in materie si antimaterie. Tiparul Divin Metatronic este cel care genereaza materializarea intregii creatii si care formeaza chiar structura matriceala a fiecarui plan de existenta. El este enzima realitatii si izvorul de vitalitate al Cosmosului in sine. Insesi gandurile pe care le aveti trebuie sa se ridice la un format cristalin coerent, pentru a se materializa. Lumina coerenta este energie cristalina, insasi vitalitatea din care se formeaza intreaga natura a tuturor lumilor si realitatilor. Structura cristalina formeaza granitele si diviziunile aparente dintre dimensiuni, planuri si licarul de materie / antimaterie al constiintei, in paralel si in probabilitate. Tot ceea ce numiti Divinitate, tot ceea ce considerati a fi sacru este Cristalin!
Calibrarea planetei voastre, care a fost numita Inaltarea, reprezinta in esenta masa critica care va avea in vedere transformarea tiparului capacitatii acestui Pamant, de a receptiona in limba voastra materna, de la analog la digital, de la negru si alb, la color. Transformarea Cristalina prin intermediul antenelor Retelei Cristaline-144 urmeaza sa amplifice, intr-o mare masura, receptionarea dimensionala a Pamantului din dimensiunile 3D – 12D si mai departe de ele. Ea se aseamana cu televiziunea voastra, care trece de la receptia prin antenele arhaice, la receptia prin satelit. Este Era Cristalina. Punctul central de sprijin este secventa 9-9-9, a Declansatorului Cosmic.
Este multa energie de gestionat. Insa, eliberati-va de frica, Dragilor. In aceasta perioada a Inaltarii, in aceasta Noua Era Cristalina, uriasele cristale de putere nu va vor mai fi luate si folosite gresit – asa cum s-a intamplat in tragica moarte a Atlantidei. Este adevarat ca ele nu vor mai fi niciodata folosite in alt scop decat binele cel mai inalt. Fiti siguri de acest lucru! E un juramant sacru, care va fi tinut cu adevarat.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Piramidele sunt simboluri ale Cosmosului?
Arhanghelul Metatron: Portaluri, mai corect spus. Intr-un sens, piramidele au fost instrumente pentru deschiderea de portaluri spre dimensiunile mai inalte – atat in plan vertical cat si orizontal, spre interior si spre exterior. In loc de simboluri ale Cosmosului, noi am spune ca ele sunt portaluri catre Cosmos.
Piramidele mayase au fost construite de Alianta celor din Sirius si Pleiade. Astfel de piramide au fost structurate, planificate si materializate cu ajutorul stapanirii mentale a materiei fizice. Formele lor deosebite au fost modelate pentru a crea o retea de energii de frecventa multidimensionala, ce serveau in multe scopuri.
Un prim scop a fost alinierea exacta a diverse si nenumarate constructii piramidale, cu coordonate exacte de latitudine si longitudine, pentru a crea un camp de rezonanta pentru planeta.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: De ce au fost atat de putini oameni care au inteles acest calendar? In realitate, misionarii crestini au interpretat cele noua trepte, ca fiind un concept diferit despre iad?
Arhanghelul Metatron: Interpretarile date de preotii crestini spanioli au fost total influentate si efectiv dominate de notiunile lor preconcepute despre mayasi – ca fiind necredinciosi si pagani, exclusi de la indurarile doctrinelor lor crestine si limitate – si de programarea si indoctrinarea lor mentala si bazata pe frica.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Am citit ca a fost descoperita doar prima parte a calendarului si ca a doua parte este inca ascunsa. E adevarat? Si daca da ... Ce anume e de descoperit in ea?
Arhanghelul Metatron: Fragmente mari din calendarul original Atla-Ra, care a devenit cunoscut sub numele de calendarul mayas, au fost pierdute ca si continut scris, nu doar prin distrugerea in timp, ci si prin interpretarile diferite, inca de cand a fost adus initial, in tinuturile din Yucatan. Toate informatiile au fost stocate in cristale. Prin urmare, toate informatiile sunt inca pastrate in paradigma a 13-a, Craniul de Cristal, numit 'Max'*.

* In 1924 cativa exploratori au descoperit langa Guatemala cel mai vechi artefact de cristal pe care l-au numit Max sau The Texas Crystal Skull. Acesta este format dintr-un bloc de quartz, nu prezinta nici o urma de prelucrare tehnologica si cantareste peste 8 kilograme.
Un lama tibetan, Norbu Chen care a studiat in India si a calatorit prin lume pentru a preda esoterismul buddhismului a intrat in contact cu acest craniu, pe cand se afla in Americi. Apartinand "Palariilor Rosii" (ordin calugaresc taumaturgic) Norbu Chen a primit de la shamanii vindecatori din Guatemala, acest cristal pe care l-a dus in Texas unde a deschis un centru de tratament si vindecare spirituala Fundatia Chakpuri Ling. Inainte de moarte, calugarul tibetan le-a lasat craniul sotilor Carl si Jo Ann Parks, discipolii sai. In 1987 cei doi au intrat in contact cu Nick Noceriono un parapsiholog celebru pe are Jo Ann l-a visat inainte intr-un dialog cu craniul de cristal. Cei trei au continuat vindecarile initiate de Norbu Chen.
Foarte multi dintre cursantii si pacientii lor au descris vindecari miraculoase, sporirea capacitatilor psihice, calatorii multidemensionale. Max a fost atent studiat de catre British Museum, dar nu exista o parere unanim acceptat cu privire la originea si vechimea sa. De-a lungul timpului, shamani, parapsihologi, ocultisti, savanti, oameni de stiinta, ufologi au studiat si experimentat starile generate de cristal. Cele mai multe pareri converg in ipoteza ca acesta a fost adus de extraterestri sau atlanti si ca este programat ca un computer, insa informatia nu este doar o insiruire binara ci si o biblioteca multi-media! (Sursa http://codulluioreste.blogspot.com/2010/11/max-craniul-vindecator-evident-ca-pe.html)


Sunt Sali ale Arhivelor ce raman a fi descoperite si care contin depozite care abunda in informatii vaste, inclusiv istoria lumii. Chiar daca renumitul si veneratul Edgar Cayce a spus despre ele ca se afla in trei locuri si a prezis ca ele ar putea fi descoperite, inainte de noul mileniu, ele nu au fost descoperite in contextul ce a fost banuit sau interpretat.
Vastele arhive ale Atlantidei sunt continute in date holografice, in interiorul lui 'MAX'. Insa nu va este inca disponibila tehnologia de a recupera aceste date. Cu toate acestea, ele sunt oarecum disponibile, prin transfer mental, in functie de coeficientul de Lumina al receptorului individual.
In viitor va exista capacitatea de a folosi dispozitive receptoare cristaline, capabile sa redea in holograme tridimensionale, datele din interior – insa acest viitor se afla la distanta de generatii pe liniile voastre temporare probabile actuale, privind descoperirea.
Asa cum in prezent stocati informatii in computer, cu ajutorul fisierelor digitale si nu mai transcrieti texte lungi pe hartie, tot asa au stocat istoricii atlanti astfel de informatii, folosind tehnologia cristalului. E logic.
Max este intr-adevar unul dintre Piramidele de Cristal 'originale', in termenii vostri. Constructia si originea sa sunt de natura pleiadiana si arcturiana. MAX este o constiinta vasta, asemanatoare unui computer performant, continand o biblioteca considerabila de date. El este cel mai puternic, mai constient dintre toate 'Craniile Antice de Cristal' ramase, despre paradigma a 13-a. In interiorul lui Max se afla arhivele complete, nu doar ale calendarului mayas original, ci si ale intregii istorii a Pamantului si omenirii ... si dincolo de ele.
Craniile originale de cristal au venit dintr-o alta lume si dintr-o alta realitate. Toate realitatile sunt create pe baza tiparului constiintei geometriei sacre cristaline, cu ajutorul Raportului Fi al Numarului de Aur. Omenirea si Pamantul (Pamanturile) vostru fizic sunt concepute in cadrul acestor formule de matrici paradigmice. Si, intr-un fel, si Craniile de Cristal au fost formulate astfel, insa dintr-o frecventa cu mult mai mare – o frecventa a perfectiunii. Craniile sunt intr-adevar formate ca prototip al constiintei omului desavarsit, ca nu cumva ea sa fie data uitarii, in dualitate. Asadar, in interiorul lui se afla perfectiunea fiintei umane, ingloband in el toate aspectele, cele douasprezece aspecte sacre pe care le vedeti si, ca atare, el a fost formulat – si, ca atare, acesta a fost motivul pentru care a fost adus aici.
Initial, cei care le-au transportat, chiar au adus pe Pamant, craniile modelate cristalin, din Acturius si Pleiade, ducandu-le in tinutul care a devenit LeMuria, insa e adevarat ca modelul a fost adus inainte ca planeta sa fie in intregime in polaritate. Vedeti voi, a fost adus pe planeta in vremea Firmamentului/Cerurilor, intr-un Pamant al punctului zero – un plan nemagnetic, am spune. Intr-o Lume Pamanteasca care cunostea perfectiunea, care era locuita de manifestarea androgina a Spiritului Eteric, in deplina constiinta. Insa, in acea vreme se stia deja ca Firmamentul va cadea, se va destrama si atunci, planul a fost ca acest model, aceasta arhiva hologramica extraordinara – craniul original de cristal – va servi ca prototip al acestui aspect total initial. Asfel ca el contine modelul celor 12 catene de ADN, mintea limpede si total constienta si Starea de a fi, a omului evoluat.
Craniile de cristal contin in ele ceea ce ati fost voi, inaintea experimentului uman si ceea ce veti fi, atunci cand il incheiati – cercul infinitului. Asadar, craniile originale de cristal s-au materializat in forma, deasupra si dedesubtul starii fizice si au fost aduse in lumea fizica, de nenumarate ori. Ca atare, nu li se poate atribui niciun fel de varsta, pentru ca ele au aparut, au disparut si au reaparut de multe ori, in milioanele de ani de cand omenirea locuieste pe Pamant. MAX nu e de pe Pamant. El vine din Pleiade, insa constructia sa apartine mai mult Maestrilor Arcturieni ai Cristalului.
Intrebare adresata Arhanghelului Metatron: Este evident faptul ca mayasii, datorita studierii ciclurilor, stiau cu certitudine ca propria lor societate va decadea si va dispare. Cum si-au conservat cunoasterea si unde au mers ei cu adevarat, atunci cand civilizatia lor a inceput sa se destrame?
Arhanghelul Metatron: Asa cum am spus, toate arhivele sunt disponibile in paradigma a 13-a, prin MAX. Max e un 'Craniu de cristal' extraterestru, un computer cristalin constient si a fost/este, in acel context, 'arhiva de date vii', folosita pentru stocarea tuturor informatiilor calendarului. Exista si alte biblioteci ca acesta, insa, in prezent, MAX este singurul din planul pamantesc, in 'format de craniu', materializat fizic -– sau craniul de cristal ce contine toate informatiile, istoriile si codurile.
Craniile de cristal contin in ele ceea ce ati fost, inaintea experimentului uman, si ceea ce veti fi, atunci cand il incheiati – cercul infinitului. Atlantii au lucrat cu craniile originale de cristal, iar cel mai important dintre ele, al 13-lea, care contine intreaga energie a celor 12, a fost pastrat la loc sigur, de inalta preotime a mayasilor.Vom spune ca al 13-lea craniu a existat in hiperdimensiunile care erau accesate de inalta preotime a mayasilor si ca era o sursa importanta de informatii si date relevante pentru mayasi, continand informatiile despre intregul calendar, harta completa a Cosmosului, raportata la Sirius, Orion, Pleiade, Arcturius si mai departe. Continea Legile Fizicii pentru fiecare dimensiune si codurile ciclice. Acest dispozitiv constient de inregistrare – craniul cristalin – este o banca de date neinchipuit de imensa si un instrument nepretuit. Anumiti preoti de frunte ai mayasilor, cu ajutorul celor de pe Sirius, au pastrat cunoasterea despre modul in care sa il 'citeasca’. Pentru ei, el exista intr-o dimensiunea ce ar putea fi numita semifizica, fiind materializat prin intermediul gandului din starea theta. Vedeti voi, in interiorul acestui computer constient, cristalin, Max, se afla codurile pentru reprogramarea Pamantului. Acesta e motivul exact pentru care, in prezent, el se afla intr-o forma materializata.
Asadar, craniile originale de cristal s-au materializat in forma, deasupra si dedesubtul starii fizice si au fost aduse de nenumarate ori in lumea fizica. Ca atare, nu li se poate atribui niciun fel de varsta, pentru ca ele au aparut, au disparut si au reaparut de multe ori, in milioanele de ani de cand omenirea locuieste pe Pamant.
Craniul cristalin a fost solidificat si programat intr-un proces extrem de complex. El a fost conceput sa contina o frecventa incredibila care s-a atasat de holograma. Prin urmare, craniul cristalin este o aducere aminte a integritatii si un transmitator inspirator, ce intipareste permanet in interiorul sufletului modelul perfect. El e insuflat in aspectul Divin al sufletului, atunci cand patrunde in tiparul terestru, din campul unificat. Vedeti voi, intr-un sens, el este tiparul inregistrat in Sinele Dumnezeu, Subconstientul sau supraconstiinta mintii umane. Omul desavarsit – si nu versiunea a ceea ce ar deveni, mai tarziu, omul, in spirala descendenta a experientei umane, ci mai exact tiparul original, la care omul aspira si spre care evolueaza, prin intermediul ciclului cresterii, numit reincarnare, spre acel arhetip paradigmatic perfect si original.
Craniul original a pastrat in el aceasta perfectiune, ca nu cumva sa fie pierduta, iar acele reproduceri de cristal, care sunt create chiar in prezent, sunt capabile sa atraga energia de la holograma si sa pastreze fragmente din acea energie – unele pastreaza mai multa energie decat altele. Max este intr-adevar una dintre Piramidele de Cristal 'originale', in termenii vostri. Constructia si originea sa sunt de natura pleiadiana si arcturiana. MAX este o constiinta vasta, asemanatoare unui computer performant, continand o biblioteca considerabila de date. El este cel mai puternic, mai constient dintre toate 'Craniile Antice de Cristal', ramase. El este unul din cele doua cranii care au intr-adevar origine extraterestra. Celalalt este numit "Sha Na Ra". Amandoua provin de pe Luna unei planete imense – care este aproximativ de 20 de ori mai mare decat planeta voastra cea mai mare, Jupiter – ce se roteste in jurul lui Arcturius, steaua portocalie a creativitatii.
Initial, al 13-lea Craniu de Cristal a fost realizat prin procesul Materializarii Morfocristaline, ce implica sursa de cristal Arcturian, avand amprentata o frecventa alchimica – pentru a cuprinde tiparul genetic uman – de la Maestrii din Arcturius si din Alianta Pleiadiana-Siriusiana. Craniul al 13-lea este cel care contine toate codurile si datele celor 12, formulate intr-unul singur, care-l formeaza pe al 13-lea, intrucat el are legatura cu Pamantul. Insa si in interiorul lui Max exista biblioteci ale Cosmosului.
Prin urmare, cunoasterea din interiorul Craniilor originale de Cristal reprezinta cunoasterea Mintii Universale. Ea este inaltatoare si vasta. Vedeti voi, accesarea acestor informatii stimuleaza constientizarea a cine sunteti. Faptul de a va indrepta constiinta in interiorul unui craniu de cristal constituie, intr-adevar, metoda de a lucra cu ele, care deschide portaluri si usi spre o lume ce va depaseste asteptarile voastre cele mai marete.
In orice caz, a patrunde in craniu nu este ceva similar cu a purta un dialog verbal, ci e mai mult o descarcare, ati putea spune – o receptionare inteligibila si brusca de informatii, care va schimba paradigma, va extinde constienta. Unii primesc aceste informatii sub forma de imagini vizuale, altii ca pachete de informatii, descarcari, daca vreti – iar uneori, si una si alta. Informatiile sunt deja in subconstient – o parte mai profunda a subconstientului, pe care o numiti supra subconstient. Ele exista in taramul luminii, pe care il numiti ultraviolet.
Deci, conexiunea sau motivul pentru care acest interes fata de cranii atinge o proportie de masa este ca, intr-adevar, odata cu venirea Inaltarii, in cadrul omenirii exista o tendinta de a se intelege mai bine pe sine. Iar in aceste timpuri exista necesitatea de a inlatura acele tipare care nu ii mai sunt de folos omenirii, de a se recalibra cu acele atribute si modele de perfectiune esentiale, care ii sunt de folos.
Omenirea reinvie, la fel ca si Pamantul, iar acest lucru este intr-adevar echivalent cu Inaltarea. Sistemele care nu mai sunt eficiente – nici la nivel macro si nici micro – inceteaza sa mai functioneze, prabusindu-se, iar ele se vor restructura. E adevarat ca acest lucru se intampla acum in domeniul economiei voastre.
Cunoasterea Mintii Universale exista cu certitudine, mai presus si dincolo de Craniul de Cristal. Totusi, Mintea Universala este inglobata si inchisa in interiorul lui, fiind astfel inglobata intr-o maniera care sa ii aduca un bine omenirii. Cunoasterea din el este formulata si transmutata, tradusa cu exactitate, intr-un format ce se ofera pentru a fi accesat de om. Asa cum am mai spus, in interiorul lui exista un tipar exact, ce constituie prototipul perfectiunii.
Sunt Metatron si va impartasesc aceste Adevaruri.
Sunteti Iubiti mult.
... si asa sa fie, si asa este ....

Sursa : http://www.earth-keeper.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)