Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 20 iulie 2011

Inceputul Noptii a Patra din al Noualea Val din sistemul Calendarului Mayas






Dragii mei,
Desi as fi fericita sa se poata altfel, uneori mesajele ajung la noi cu o mica intarziere. Traducerea lor presupune un proces care ia timp. Dar intotdeauna ingerasii le aseaza astfel incat acest lucru sa fie, intr-un fel sau altul – in folosul nostru. Asa se intampla si cu mesajul de astazi. Iata ca o mana nevazuta a facut ca sa poata fi distribuit intr-o zi speciala, in zi de Ahau de ton 4. Pentru mine – si sper ca si pentru voi – asta inseamna mult, pentru ca imi arata ca, oricat de nefavorabil ar arata, la prima vedere, un proces al transformarii (si ma refer aici la ceea ce ne spune Calleman in acest mesaj), el este intotdeauna in binele nostru cel mai inalt, este aducator de pace si bucurie, de implinire a unui Plan mult mai maret decat poate percepe mintea noastra limitata.
AHAU, cel care astazi isi arata frumusetea, este simbolul Portii Luminii si Iubirii Christice, care ne lanseaza ca pe niste pasari Phoenix catre Cerul Iluminarii. Este al 20-lea simbol mayas, cel ce incheie fiecare dintre cele 13 uinale ale Tzolkinului, incununand de fiecare data, apoteotic, o unda intretesuta de energii de tonuri si simboluri mayase, este cel care ne poarta pe toti in spirala sacra a timpului, a Planului Divin.
Astazi se revarsa peste noi o energie creativa, de aliniere cu ciclurile naturale, de pace si liniste sufleteasca, prin care se extind spre cele patru zari, valorile si virtutile semanate in noi de-a lungul existentei. Tonul zilei, patru (cel ce ne aminteste de piramida cu patru laturi, de conectarea cu energia venita din Sirius) ne aduce stabilitate perfecta, ne indeamna sa devenim arhitectii viselor noastre. In zi de Ahau de ton patru, suntem ajutati sa folosim canalul de energie creatoare, constructiva, generatoare de putere spirituala, pentru a culege – cu ajutorul noilor abilitati ce si-au facut loc in fiinta noastra – acele valori ce ne conduc spre implinirea viziunii, a viselor celor mai indraznete.
Daca ne dam voie sa fim centrati in axa Arborelui Cosmic, in energia inimii, vom rezona la amplele vibratii ce se propaga intre Cer si Pamint si vom atrage in viata noastra, Darurile Divine ce ne implinesc destinul luminos. Ahau este Avatarul, el este un memento al continuitatii ciclice al Timpului Sacru, este cel ce ne propulseza spre urmatorul pas, ce ne deschide spre a deveni constienti de esenta Divina a fiintei, cel ce ne arata calea spre Sinele nostru Suprem/Total.

Faptul ca acest mesaj ajunge la voi astazi, ma determina sa va indemn inca odata: Culegeti din fiecare mesaj ceea ce va este de folos, fara sa lasati in vreun fel ca frica – sau orice alt sentiment asociat – sa se cuibareasca in sufletele voastre. Aveti incredere in Planul Divin, aveti incredere in voi, urmati-va Calea Inimii, pentru ca rasplata va fi mult mai mare decat putem noi, acum, intelege.
Cu drag,
Monica si Elena





http://www.calleman.com/
Inceputul Noptii a Patra din al Noualea Val din sistemul Calendarului Mayas,

de C. J. Calleman, autorul cartii Calendarul mayas, publicata de Editura For You, pe care o gasiti aici

http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=84

(Ii multumim Anei Nicolai)

Astazi, 13 iulie 2011 – dupa calendarul gregorian – incepe Noaptea a Patra din cel de-al Noualea val. Mie mi se pare ca aceasta noapte este cu adevarat ultima perioada de timp pe care o avem la dispozitie, ca sa ne pregatim pentru scenariul relativ dramatic ce va conduce la incheierea calendarului mayas, din 28 octombre 2011. Am scos in evidenta cateva dintre opiniile mele de baza, referitoare la ceea ce a adus aceasta transformare în vederea constiintei unimii, prin al Noualea val - transformare care are consecinte simultane în multe planuri ale Universului, pe care le-am descris intr-o serie de articole, ce pot fi gasite pe www.calleman.com si www.mayanninthwave.com. Asadar, în aceasta a patra noapte ar fi timpul sa ne intrebam intuitia daca ne aflam în locul potrivit ca sa participam la punctul culminant al acestui plan de actiune. De asemenea, este important sa ne intrebam daca ceea ce facem acum, ne pregateste pentru ceea ce trebuie sa facem în „lumea de dupa sfarsitul timpului” (un concept destul de paradoxal). Din nefericire, pentru ca atat de multi oameni au fost indusi în eroare, de „cercetatorii” New Age, sa creada ca acest calendar mayas se incheie în data de 21 decembrie 2012, pare sa fie limpede ca doar o mica minoritate de oameni din lume va intelege urgenta acestui lucru.

In urma cu doua luni, am spus ca ma astept ca Ziua a Cincea - care incepe pe 31 iulie 2011 - sa aduca o prabusire economica globala, care va reprezenta inceputul acestui scenariu de sfarsit al timpului. Referitor la acest lucru, ceea ce se intampla in prezent este ca bancile europene continua sa incerce sa gaseasca pana la sfarsitul lunii iulie, o solutie pentru recesiunea din Grecia, iar cateva zile mai tarziu, pe 2 august, în SUA va fi stabilita o decizie daca sa se ridice sau nu plafonul datoriei de stat. Intre timp, o atentie crescuta este indreptata asupra Italiei, a carei datorie nationala raportata la PIB este aproape la fel de ridicata (120%) ca cea a Greciei (140%), dar a carei economie este de sapte ori mai dezvoltata, o imposibilitate a achitarii datoriilor avand consecinte potentiale mult mai numeroase. Asadar, la inceputul zilei a cincea apare deja o situatie foarte delicata, ramanand de vazut daca pot fi tipariti mai multi bani, pentru a impiedica o prabusire financiara.

Din cauza ca un dezastru financiar ar putea fi ceva atat de dificil, acest lucru li s-ar parea multor oameni un eveniment distrugator si, prin urmare, improbabil sa se produca intr-o perioada de lumina – de zi [din calendarul mayas. N.tr.]. Cu toate acestea, sistemul economic mondial este, probabil, cel mai mare obstacol existent pe planeta noastra, în calea dezvoltarii constiintei unimii. Consider ca s-ar putea chiar spune ca o prabusire a structurii financiare mondiale constituie o conditie prealabila, pentru ca noi sa avem aptitudinea de a fauri relatii de unime intre noi. Din aceasta ratiune, nu este improbabil ca o astfel de prabusire sa aiba loc in timpul unei zile, în special in ziua a cincea - care este ziua exacta din valurile calendarului, ce aduce energia dezvoltarii noului cadru al constiintei. Asadar, Constiinta Unimii are sansa de a fi perceputa ca o amenintare, de multe persoane aflate în pozitii de conducere în plan economic - iar acesta este o parte din motivul pentru care interesele atat de mari ale mass-mediei au cautat sa ii induca în eroare pe oameni în privinta calendarului mayas, amanand data reala de incheiere a lui, din 28 octombrie 2011.

Prin urmare, este relevant sa cercetam un pic mai indeaproape ce inseamna constiinta unimii. Uneori, unimea sau constiinta unimii este descrisa ca un simplu concept mental, de parca ea ar fi ceva pe care noi trebuie sa il intelegem în mintea noastra, pentru a-l vedea manifestandu-se. Unii instructori argumenteaza ca, dat fiind faptul ca suntem interconectati din punctul de vedere al mecanicii cuantice, suntem toti unul. Eu simt ca astfel de afirmatii sunt atat de triviale, incat e lipsit de sens sa fie facute. Fireste ca suntem toti unul, in sensul ca toti oamenii sunt produsul aceleiasi realitati si sunt total interconectati in cadrul ei. Cu toate acestea, intelegerea mentala a unui concept sau a unei viziuni spirituale nu ne este suficienta ca sa simtim ,cu adevarat, unimea si sa o ancoram în realitate. Constiinta unimii este ceva pe care noi trebuie sa il faurim si cu care trebuie sa lucram, pentru a o vedea manifestandu-se, cu sprijinul acestui al Noualea val si, repet, e posibil ca acest lucru sa fie realizat dupa o prabusire monetara mondiala. Lucrul care trebuie inteles este acela ca unimea nu este un atribut al nostru, ca indivizi, ci al relatiilor noastre cu ceilalti si cu Divinitatea.

Pentru a vedea rolul pe care il are sistemul monetar în acest proces, haideti sa cercetam modul in care functioneaza el în mod curent: în principiu, în lumea moderna exista locuri numite „banci”, ce detin computere în care multi oameni au asa-zise „conturi”. In conturile din aceste computere exista numere, care sunt evaluari (in SUA fiind facute în dolari) a cat de multi „bani” aveti. In realitate, o mare parte din omenire nu are niciun astfel de „cont”, în timp ce unii oameni ar putea avea 10.000 (de dolari) în el. Altii ar putea avea 10.000.000 sau chiar 10.000.000.000 (de dolari) asociate cu numele lor din aceste computere din banci. Mai mult decat atat, pentru un mare numar de oameni, aceste cifre sunt pe minus, pentru ca bancile le-au „imprumutat “ bani. Prin urmare, exista diferente uriase intre aceste cifre, pentru diferiti oameni, in pofida faptului ca pretutindeni oamenii muncesc aproximativ acelasi numar de ore. Uneori, cifrele ar putea avea legatura cu un serviciu pe care cineva i l-a facut planetei - insa, de cele mai multe ori, este exact invers. De fapt, cei care ii provoaca cele mai mari daune planetei noastre au adesea cele mai mari cifre în aceste computere din banci. Oricum ar fi, ceea ce trebuie inteles este ca, mai mult decat orice, cifrele din aceste computere din banci definesc o structura de putere, în care cei care au cifre mari ii domina pe cei care au cifre mici sau pe minus. Banii nu au o existenta reala, insa definitiile legale ale unei societati mentin un sistem de dominare, intemeiat pe aceste cifre din computere.

Aceste cifre din computerele din banca (evident, acelasi lucru este valabil si pentru burse, fonduri etc.) definesc structurile de putere ale societatilor noastre si determina aproape toate relatile umane, ceea ce facem noi, ca specie, si lucrurile asupra carora ne concentram, in decursul vietii noastre pe Pamant. Exista, desigur, cateva exceptii minore, insa, în tabloul de ansamblu, este adevarat ca evaluarile facute fiecarui individ din aceste computere din banci determina viata umana, în totalitatea ei. Avand un astfel de sistem monetar, pare sa fie evident ca aceasta constiinta a unimii nu poate exista intr-un sens real, pur si simplu deoarece aceia care au cifre mari în computerele din banci stapanes si hotarasc ceea ce altii au de facut si cum trebuie ei sa isi petreaca timpul - iar o astfel de dominare este în dezacord cu unimea. Sistemul monetar actual pur si simplu nu e compatibil cu constiinta unimii, dezvoltata de valul al Noualea si de zilele lui, iar acesta e motivul pentru care banuiesc ca o prabusire financiara globala s-ar produce într-o zi – si în special în aceasta a cincea zi din al noualea val.
Am mai putea intelege ca, daca acest sistem monetar se prabuseste, pentru prima oara vom fi suflete pe deplin suverane si total responsabile pentru ceea ce cream. Daca structura de putere definita de aceste computere din banci va disparea, nu va mai fi nimeni pe care sa il acuzam si asupra caruia sa ne proiectam negativitatea. Rezultatul va fi ca toti vom deveni complet responsabili de cursul evenimentelor - nu numai in legatura cu ceea ce facem ca indivizi, ci si ca o colectivitate. Pentru cei care urmeaza un astfel de drum, un curs de actiune atat de responsabil va izvori din constiinta unimii cu Divinitatea si cu toate manifestarile ei de viata.

Carl Johan Calleman, Seattle, 13 iulie 2011 (10 Trestie) --
Ana Nicolai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)