Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 9 iulie 2011

In urma deceselor a patru copii, Japonia opreste utilizarea vaccinurilor provenind de la companiile Pfizer si Sanofi

Rapoarte ale deceselor vin de peste tot din lume: copiii intră în comă si apoi mor, la doar câteva minute dupa ce au primit doze de vaccinuri combinate care au fost comercializate in mod inselator drept “sigure”. Anul trecut, Australia a interzis temporar vaccinurile împotriva gripei la copii dupa ce s-au dovedit a fi cauzat varsaturi, febra si convulsii (sursa: http://www.naturalnews.com/029586_Australia_vaccines.html).


Astazi, vatamarile produse de vaccinuri sunt în continua crestere în Japonia, unde ministerul sanatatii a suspendat utilizarea de vaccinuri de la Pfizer si Sanofi-Aventis dupa decesele a patru copii care au murit la câteva minute dupa ce au primit aceste doze de vaccin


Dozele de vaccinuri isi asteapta victimeleDozele de vaccinuri isi asteapta victimele iar companiile BigPharma isi freaca mainile in asteptarea de noi profituri


Toti cei patru copii au primit vaccinuri combinate, mai multe doze combinate într-o singura injectie de înalta potenta. MMR este un alt exemplu de vaccin combinat, care pune impreuna vaccinurile împotriva pojarului, oreionului si rubeolei. Exista dovezi puternice ca vaccinurile sunt mult mai periculoase atunci când sunt administrate în asociere, decât atunci când sunt injectate separat.

(sursa 1: Natural News TV)

(sursa 2:
Natural News)



Marea musamalizare a vatamarilor cauzate de vaccinuri



Ce se va întâmpla acum în Japonia, este faptul ca un grup experti in ceea ce priveste siguranta vaccinurilor se vor întâlni pentru a discuta despre vaccinuri, si fara îndoiala cea mai mare parte a membrilor acestui grup va fi platit de catre Big Pharma. În termen de o zi sau doua, o declaratie va fi emisa cum ca nu exista “nici o relatie cauzala între vaccinuri si decesele copiilor” si programul de vaccinare va continua ca de obicei. Decesele [altor copii] care vor urma vor fi ignorate sau explicate mai departe ca “simpla coincidenta“.


De cât de multe coincidente este nevoie pentru a face un model? Daca esti unul dintre fanaticii vaccinarii cu creierul deja spalat [de propaganda pro-vaccinare], nu exista niciodata un model. TOATE decesele sunt considerate automat “coincidenta”, indiferent cât de multe sau cât de des apar aceastea. Un adevarat om de stiinta, desigur, ar observa modelul si ar realiza ca exista un fenomen cauza-efect. Dar, repetam, fanaticii pro-vaccin nu sunt deloc asemenea oamenilor de stiinta adevarati. Ei sunt propagandisti.


Acesta este modul în care industria vaccinurilor functioneaza în fiecare zi: spune minciuni publicului cum ca vaccinurile sunt 100% sigure si eficiente, neaga apoi orice indiciu cum ca vaccinurile provoaca vatamari (sau decese) oricui. Este un dublu-strat de înselaciune. În primul rând, exista înselaciunea ca vaccinurile sunt sigure (nu sunt, si industria vaccinurilor refuza sa le supuna la studii stiintifice clinice comparative [cu copii nevaccinati], cu scopul de a preveni acest adevar sa iasa la iveala), si în al doilea rând ca vaccinurile nu dauneaza nimanui. Aceasta este înca o minciuna: Vaccinurile provoaca daune nespuse in ceea ce priveste neurologia la copii si adulti deopotriva.


Copiii sunt frecvent ucisi de vaccinuri, dar campaniile de vaccinare sunt continuate în contextul fals care presupune ca vaccinurile sunt singura modalitate de a proteja copiii de boli infectioase. Nutritia de fapt functioneaza mai bine, si nu ucide copii. Dar asta nu e alegerea prezentata parintilor. Alegerea este fie vaccinarea sau non-vaccinarea. Alegerea nu este niciodata prezentata ca vaccinarea sau suplimentarea cu vitamina D, nu-i asa?


Costul real în suferinta umana


Daca vaccinurile sunt atat de sigure, atunci de ce atât de multi copii mici perfect sanatosi brusc colapseaza în autism, la numai cateva ore sau zile dupa vaccinare? De ce este acest leziuni neurologice sunt un fenomen global, care aproape intotdeauna apare la copii care sunt vaccinati? De ce sunt copiii nevaccinati cu mult mai sanatosi, mai energici, mai inteligenti si mai imuni la boli infectioase?


Industria Vaccinurilor nu vrea sa va puneti aceste intrebari. Voi ar trebui doar sa acceptati propaganda lor, sa va luati dozele de vaccin, si va intoarceti regulat pentru mai mult, an dupa an. În cazul în care copilul dumneavoastra se imbolnaveste de autism, aceasta vina vi se datoreaza, si nu este a lor (asa dupa cum afirma ei insisi). Daca copilul dumneavoastra intra într-o coma si apoi moare, nu aveti la indemana nici un fel de recurs legal, deoarece Curtea Suprema a SUA a facut ilegala actionarea în judecata pentru daune a companiilor producatoare de vaccinuri (…).


Întregul sistem medical a fost configurat pentru a suprima procesele anti-vaccin si de a nega dovezile care arata relatia de cauzalitate intre vatamari grave ori decese si vaccinuri. Sistemului judiciar neaga justitia pentru toate persoanele ai caror copii au fost afectati sau ucisi de vaccinuri. Iar parintii care pun la îndoiala siguranta vaccinurilor sunt ridiculizati de catre medici si chiar numiti “ucigasi de copii” de catre Bill Gates, care a canalizate zeci de miliarde de dolari în campanii de vaccinare în masa în ciuda faptului ca vaccinurile sunt vinovate de uciderea copiilor.


Desigur, industria vaccinurilor proclama ca vaccinurile sale salveaza mai multi copii decât ucid (pretinzand in fapt ca vaccinurile lor ucid exact zero copii; apropo – un numar care este o minciuna in mod evident). Dar chiar si acest argument cade atunci când consideram faptul ca utilizarea alimentatiei pentru a consolida functia imunitara este mult mai eficienta decât utilizarea de vaccinuri. Pana si câstigatoarul premiului Nobel, Luc Montagnier, co-descoperitor al virusului SIDA, spune ca se poate vindeca SIDA avand un sistem imunitar puternic si sanatos! (sursa: Natural News TV). Mai mult, acelasi lucru este valabil cu aproape fiecare boala infectioasa comuna: un sistem imunitar puternic ofera o rezistenta in fata infectiilor mult mai buna decat o poate face orice vaccin. Vitamina D, de exemplu, functioneaza pentru a preveni tuberculoza. CDC nu a recunoscut-o public niciodata, desigur, pentru ca CDC este o organizatie politica care protejeaza profiturile producatorilor de vaccinuri.


Când vine vorba de ceea ce este real fata de ceea ce este doar propaganda corporatiilor, un lucru este cert: faptele stiintifice nu au rezistat niciodata în calea masinariei de obtinut profituri de pe urma vaccinurilor. Industria Vaccinurilor a devenit o masina a mortii de neoprit functionand pe baza de “dovezi” stiintifice non-existente si printr-un model de escrocherie arogant. Ea a devenit un centru de profit imens pentru industria medicala, desigur, deoarece o mare parte a daunelor cauzate de rezultatele vaccinarilor sunt convertite în îngrijire medicala care asigura “hrana” si profiturile viitoare companiilor din industria farmaceutica (sursa: Natural News TV).


Ceea ce este clar din toate acestea este ca vaccinurile sunt foarte bune la un singur lucru: CONTROLUL POPULATIEI.


Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni … numar care se indreapta spre aproximativ 9 miliarde. Acum, daca am face o treaba excelenta in ceea ce priveste noile vaccinuri, serviciile de ingrijire a sanatatii si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea scadea acest numar, probabil, cu 10 sau 15 la suta- Bill Gates (sursa: Natural News)


Bill GatesFilantropul Gates: vaccinurile – o doza mica pentru fiecare copil, un pas mare pentru controlul populatiei


Incepand din aceasta saptamâna, populatia de copii în Japonia a fost redusa cu patru. Si mai multe decese induse de vaccin se întâmpla, fara îndoiala, peste tot în lume, decese care raman nedeclarate sau sunt în mod intentionat cenzurate în dosarele medicale.



Sursele pentru acest articol includ de asemenea:

Bloomberg.com: http://www.bloomberg.com/news/2011-03-07/japan-stops-use-of-pfizer-sanofi-vaccines-on-four-deaths-1-.html



Sursa (traducere, montaj, sublinieri): razbointrucuvant.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)