Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 1 iulie 2011

Luna Noua in Rac, Eclipsa de Soare: 1 iulie 2011







Analiza astrologica de Barbara Hand Clow

A sosit Luna Noua în Rac, activarea pe care Luna i-o aduce Solstitiului din 21 iunie, care, pentru cei din emisfera nordica, inseamna maturitatea emotionala a energicului Soare. In analiza de solstitiu, m-am distrat sa ma joc cu vibratiile campului sau magic – care seamana cu un madrigal medieval. Pentru mine, Solstitiul din acest an a fost absolut revelatoriu, iar pe durata lui am descarcat o serie de intelegeri cosmice fascinante; vi le impartasesc acum, intrucat aceasta lunatie activeaza mijlocul Ciclului Universal. Totodata, dupa solstitiu, am remarcat ca unii oameni care imi sunt apropiati isi indreapta atentia spre profetiile apocaliptice. Pe neasteptate, grupuri din miscarea Noua Era devin obsedate de cometele Honda si Elenin, care intra în vara aceasta în sistemul nostru solar; unii sugereaza chiar ca ele sunt implinirea profetiilor despre sfarsitul timpului din Apocalipsa. Auzim povesti delirante despre grindina, foc, trei zile de intuneric si despre dumnezeul razbunator, Iehova, care cere cu insistenta pocainta! Intre timp, m-am lafait în constiinta plina de bucurie a dumnezeitei, imaginandu-mi ca Pamantul atrage în faldurile sale comete, asteroizi si meteoriti, asemenea unei iubite care e inseminata.


Cei care sunt obsedati de profetiile vechi si mucegaite ar putea rata noile revelatii cosmice, din sistemul nostru solar. De exemplu, la inceputul lui iunie, Voyager I (dupa prima lansare de pe Pamant, din 1977) a reusit în sfarsit sa ajunga cu bine la marginea sistemului nostru solar (heliosfera). Acolo, Voyager a detectat bule magnetice spongioase, avand un diametru de 160 milioane de kilometri, ce inconjoara sistemul nostru solar! (NASA Science News, 9 iunie 2011.) Campul magnetic al Soarelui se intinde pana la limita interioara a heliosferei, iar suprafata lui exterioara este o cantitate nedefinita de bule de sine statatoare, acesta fiind modul în care comunicam cu Galaxia Calea Lactee! Poate va mai amintiti ca am spus ca, in noiembrie 2010 - cand a inceput Ziua a Saptea a Ciclului Galactic - NASA a anuntat ca din Centrul Galactic au erupt pe axa verticala doua bule simetrice, ce contin o energie echivalenta cu cea a 100.000 de supernove? (Astrophysical Journal, 10 noiembrie 2010). În loc sa incep cu starea de frica si incordare, incep cu aceste exemple minunate despre roadele Ciclului Galactic, care ne ajuta sa ne intelegem resedinta noastra galactica. Traim intr-un univers de bule ale dumnezeitei si nu intr-o inchisoare plina de profeti ce anunta sfarsitul timpului, nenorocire si catastrofa.


Aceasta Luna Noua e a treia si ultima eclipsa care invaluie trezirea noastra din vara, astfel ca ea concentreaza si intensifica campul insufletit, inspirat si promitator de armonic, care a sosit pe 21 iunie. Totusi, cei care sunt in asteptarea apocalipsei, sunt infectati de ceea ce pleiadienii numesc otrava apocaliptica – „Esti un pacatos fara speranta, care are nevoie de pocaire si iertare pentru toate pacatele savarsite, pentru ca esti intepenit intr-o luma bazata pe frica." Prin urmare, la sosirea celor doua comete din 2011, oamenii veninosi ataca fanatismul fundamentalist iudeo-crestin. Din nefericire, acest lucru ne distrage atentia de la inaltarea noastra anevoioasa si plina de bucurie spre iluminare, de pe parcursul anului 2011. Aceasta dogma, imbibata de vinovatie si nevoia de mantuire personala, a dominat în perioada de inceput a Bisericii Romano-Catolice, din timpul secolului al IV-lea, cand teologii patriarhali au denaturat invataturile cosmice si centrate pe inima ale lui Iisus. Aceste crezuri au devenit principiile fundamentale ale religiilor din Ciclul National, care au fost dezvoltate in Roma, pe linia mediana. In orice caz, asemenea tuturor sistemelor Ciclurilor National, Planetar si Galactic, care distrug Pamantul, în prezent, controlul religios, predominant masculin ia sfarsit. Putem fi siguri de acest lucru, deoarece a fost demascat abuzul sistemic de copii, desfasurat in locasurile sfinte. Aceasta intoarcere reflexa la nenorocire ar putea fi ultimul spectacol pentru cei care au nevoie sa mai spumege si sa mai gafaie o data, în timp ce asteapta sa vina apocalipsa, insa puteti de asemenea alege sa nu participati la asa ceva. Indiferent ce se intampla, majoritatea dintre noi se va trezi pe 28 octombrie 2011 si va reveni la pretuirea planetei noastre.

Aceasta nebunie a fricii apocaliptice (catastrofobia) a izbucnit în timpul Noptii a Treia din Ciclul Universal. Acum, in timpul etapei de crestere a Zilei a Patra, putem folosi fortele acestei eclipse de Soare în Rac, pentru a elimina intentionat aceste ultime ramasite ale otravii apocaliptice. Intr-o carte abia publicata, David Ian Cowan ofera o conceptie fundamentala buna: „Fricile starnite de discutiile despre schimbarea planetara si transformarile fundamentale in timp si spatiu sunt inradacinate în programarea pentru supravietuire a corpului nostru fizic, bazata pe ego. Unii antropologi afirma ca egoul s-a dezvoltat initial din nevoia noastra de a supravietui intr-un mediu ostil, iar în mare parte el inca functioneaza în acest mod. Egoul vrea, de fapt, ca voi sa ganditi ca sunteti corpul vostru si ca pastrarea acestui corp ar trebui sa fie principala voastra preocupare." (Navigating the Collapse of Time/Navigand prin disparitia timpului) Sunteti cu mult mai mult decat corpul vostru – cu exceptia momentelor în care sunteti coplesiti de frica; atunci cand depasiti frica si sunteti în vibratia curajului, nu va nelinistiti din cauza pierderii corpului vostru fizic. In mod inteligent si seducator, teologia iudeo-crestina ii ademeneste pe adeptii ei în corpurile lor, propovaduind despre supravietuirea Poporului Ales – cei Ramasi la Sfarsitul Timpului. În mod interesant, aceasta Luna Noua exprima puterea sufletului si spiritului nostru. Ea ne aduce energia de a ne elibera de ego si de atasamentul de vreun rezultat, inclusiv de orice forma de sfarsit. Haideti sa patrundem chiar in inima curajului, reintoarcerea dumnezeitei odata cu Luna Noua în Rac.


In timpul solstitiului din 21 iunie, Soarele ce se indrepta spre Rac a facut opozitie cu Pluton din Capricorn si cuadratura cu Saturn din Balanta în opozitie cu Uranus din Berbec – o mare cudratura cardinala (initiatoare) si influenta. Acum, dupa zece zile, în care mai exista acest aspect de mare cuadratura, Luna din Rac se indreapta spre Soare. In consecinta, dorinta noastra de ingrijire (Soarele in Rac), ce se manifesta în mijlocul transformarii radicale (Pluton in Capricorn), în cadrul campurilor fractal schimbatoare (Uranus in Berbec în opozitie cu Saturn din Balanta), devine o criza emotionala, exprimata de Luna în Rac. Astfel, simtim cum toate aceste elemente se schimba în campurile fractale. Dupa ce am studiat marea cuadratura, eu zic ca e timpul sa coboram de pe cruce si sa revenim la vietuirea pe Pamant. Stim acest lucru, pentru ca simbolul Sabian pentru 10° Rac [citit intotdeauna cu un avans de un grad] este un „diamant mare, incomplet taiat." (Marc Edmund Jones) Acesta e momentul în care suntem pregatiti sa ne desavarsim, slefuind ultimele fatete ale sufletului nostru, pentru a ajunge la sensul cosmic a vietii, la scopul real al Ciclului Universal. Intrucat zodia Racului e mama noastra, sustinatoarea noastra, trebuie sa indepartam judecata si critica de pe fatetele sufletului nostru de diamant.


Asa cum stim din studierea Calendarului Mayas, pentru fiecare dintre noi, 2011 reprezinta perioada în care sa depasim toate sistemele de credinta ale ultimilor 5.125 de ani, care nu sunt in rezonanta cu Pamantul. Asta include sa ne indepartam de religiile dominate de aspectul masculin, care sustin ca Dumnezeu a facut cu oamenii un Legamant de a invinge natura, de a exploata Pamantul. Sosirea Lunii in aceasta cuadratura mare ne inspira sa simtim cu adevarat iubirea pe care o nutrim fata de Pamant, astfel incat sa ne putem indrepta inima si mintea spre natura si sa ii simtim suferinta. Cei care in prezent sunt obsedati de pedeapsa Dumnezeului razbunator, care azvarle cu comete în planeta noastra, rateaza ocazia de a simti bucuria Pamantului de a se exprima în sincronicitate cu evenimentele cosmice din timpul Ciclului Universal. Oricare ii va fi expresia, ea va fi incantatoare si frumoasa.

E posibil ca unii sa se intrebe ce simt eu cu adevarat despre religie si spiritualitate? Pentru mine, spiritualitatea inseamna experiente incantatoare, cu natura Divina launtrica si cu tot ce exista dincolo de ea. Pentru mine, Divinitate inseamna acel ceva ce ii da viata universului şi care este, prin urmare, vesnica, cu toate ca ea strabate lumea noastra, pana acolo încat sa creeze ciclurile de accelerare a timpului, caracterizate de Arborele Lumii. Nu cred ca as sti acest lucru, daca nu as fi simtit personal aceasta forta. De multe ori, simt energia Divina in timpul creatiilor cosmice, cum ar fi meteoritii, cometele, asteroizii, sincronicitatile planetare si chiar cutremurele. Pentru mine, aceste expresii creative nu au nicio legatura cu Dumnezeul manios si necrutator, din religia iudeo-crestina, care nu e nimic altceva decat o proiectie a emotiilor omenesti, neprocesate si dualiste, care face din egoul uman, o zeitate. Dat fiind ca simt atat de intens aceste forte Divine, ma intreb uneori daca agnosticii, ateii si fundamentalistii iudeo-crestini simt vreo emotie sau vreun freamat in inimile lor? Dobandirea Constiintei Unimii, in acest an, trebuie sa se produca în inima, astfel incat imi exprim nelinistea, atunci cand vad ca cele doua comete care ne vor impodobi cerurile în acest an sunt folosite pentru a induce frica, precum si pentru a face bani.

Haideti sa ne inveselim si sa ne concentram pe astrologie. Jupiter sta tolanit mai departe, la 5° in Taur, simtindu-se minunat, intr-un trigon strans cu Pluton la 6° in Capricorn. Acest trigon pamantesc si puternic ne sustine eforturile personale si colective; el ne incurajeaza cu urale, atunci cand avem de-a face cu o munca grea – ceea ce, în momentul de fata, e valabil pentru atat de multi oameni. Urmarind inundatiile din Minot, Dakota de Sud, imi simt inima miscata de curajul si increderea oamenilor. Dar sa nu omitem faptul ca efectele acestor inundatii au fost grav inrautatite de proiectele de controlare a inundatiilor, pe care Army Corps of Engineers* le-au impus în zona, în urma cu ani. In atat de multe cazuri, daunele anticipate, provocate de natura, sunt marite de interferenta omului, asa cum am remarcat ca s-a intamplat în Japonia. Acum, in timpul Ciclului Universal, natura se elibereaza de aceste obstacole introduse în sistemele ei.

[*The United States Army Corps of Engineers (USACE) este o agentie federala si o autoritate militara importanta, fiind cea mai mare agentie din lume pentru constructii civile, proiectare si management în constructii. N.tr.]

Jupiter mai face sextil cu Chiron-în conjunctie cu-Neptun din Pesti, aspect ce aduce o sustinere spirituala puternica, pentru cei care sunt afectati personal de dezlantuirea fortelor naturii. Pot simti aceasta putere în unele povestiri venite de la oamenii din Minot si am senzatia ca, în acest an, cei mai multi dintre noi vor face parte din acest proces. Sextilul dintre Jupiter si Luna Noua amplifica forta marii cuadraturi, care energizeaza noile sisteme, pe masura ce vechile drumuri se scufunda literalmente. Luna Noua din Rac, din aceasta mare cuadratura formatoare, va stimula în regiunea afectata de inundatie o mare deschidere a inimii. In analizele anterioare am subliniat ca, in timpul Ciclului Universal, criza nucleara va continua sa ia amploare – si, de indata ce a inceput Ziua a Patra, doua uzine nucleare din Nebraska se afla în pericol, din cauza inundatiilor; un incendiu imens ameninta Los Alamos, New Mexico, locul în care a fost fabricata Bomba si unde sunt depozitate materiale fisionabile; iar canalul ABC News a anuntat (pe 27 iunie) ca, in trecut, la o treime din uzinele nucleare ale SUA s-au inregistrat scurgeri de Tritium - situatie ce continua sa se agraveze. Punctul de mijloc al Ciclului Universal este în zilele de 3 – 4 iulie, cand multi se vor simti plini de recunostinta pentru siguranta sau ingrijirea de care se bucura; oamenii vor fi recunoscatori pentru ajutorul familiilor, prietenilor si comunitatilor. Aceasta eclipsa activeaza punctul de mijloc al Ciclului Universal, care va propaga importante deschideri ale inimii, ce ne vor insufleti adevaratele valori, spiritul si curajul. Aceasta energie ar putea chiar sa le faca pe SUA sa inceteze sa se mai joace de-a imperiul, astfel ca tara si poporul sa poata fi pretuite din nou, ca cetateni.

Marte la 7° in Gemeni, în trigon cu Saturn la 11° în Balanta, ne motiveaza sa ne rostim adevarul si sa cautam dreptatea si armonia: „Coborati de pe crucea suferintei si faceti ceva de folos, în lume." Marte, aflat în inconjunctie apropiata cu Pluton la 6° in Capricorn, reprezinta o influenta formatoare si fascinanta. Aceasta alianta dificila favorizeaza accesarea cu usurinta si amplificarea puterilor mentale, în vederea trierii elementelor complexe ale lumii vechi, care trebuie sa dispara. Ea exprima incercarea de a intelege, momentul in care vedem, cu adevarat, lumina. Aceasta ar putea fi o luna efectiv proasta pentru predicatorii fundamentalisti, pentru ca atat de multi oameni le-au auzit peroratiile - de mult prea multe ori ca sa ii mai asculte. Daca v-ati pierdut caminul in inundatiile din Minot, asteptati cumva sa vina apocalipsa? Daca traiti in apropierea unei uzine de energie nucleara, cum va simtiti in momentul de fata? Cu alte cuvinte, se intampla un lucru bizar, pe care eu cu siguranta nu l-as fi prezis vreodata: Acum, cand atat de multi oameni trec prin propriile lor apocalipse, nu mai este deloc captivant sa asteptati sfarsitul, de vreme ce el este deja aici. Avand noi perspective ce depasesc religiile bazate pe ego ale Ciclului National, multi oameni au cultivat, în liniste, o noua relatie cu Christos – ca Divinitate de natura universala. Atunci cand ai o relatie sincera si inaltatoare cu gratia unei divinitati umane incarnate în plan fizic, vechea dogma pare dezgustatoare, sufocanta si manipulativa. Cu alte cuvinte, multi cred în miracole si in invatatori Divini - si chiar nu mai au nevoie de religie si profeti.

Fireste ca Venus este acum atat de importanta, pentru ca avem atat de multa nevoie de sprijin si iubire. Ei bine, frumoasa noastra zeita se afla chiar pe Centrul Galactic, la 27° in Gemeni, iar Centrul Galactic în conjunctie cu Venus este chiar pe ascendentul lui Washington, DC, în timp ce toti fac trigon cu Neptun din Pesti, aflat la mijlocul cerului. Iar Nodul lunar Sud din Gemeni (ce ne aduce intelepciune din partea spiritualitatii stravechi) se afla chiar deasupra ascendentului lui Washington, DC. Elementele feminine din lumea noastra au mare nevoie de respect, putere, calauzire si libertate. În momentul în care este eclipsata lumina Soarelui, Luna din Rac implanteaza lumina feminina noua, astfel incat aceasta configuratie neobisnuita si puternica din Gemeni, a carei intensitate creste, sugereaza ca, în aceasta luna, urmeaza sa se intample ceva semnificativ si remarcabil in Washington. Imi imaginez ceva cum ar fi faptul ca, în sfarsit, Congresul sa le dea ascultare primarilor din orasele din SUA, care au cerut incheierea razboaielor, astfel incat sa poate primi unele resurse, pentru a-si reface comunitatile. Oamenii isi pierd rabdarea sa vada construindu-se drumuri si poduri in Irak si Afganistan, în timp ce acasa la ei nu se mai poate traversa orasul. In final, Mercur la 29° în Rac face trigon cu Uranus la 5° în Berbec, prin urmare, mintea umana si cea superioara se afla intr-un aspect bun; inspiratia curge, in timpul atingerii culmii Ciclului Universal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)