Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 29 martie 2012

Un important mesaj de la extratereştrii care se adresează oamenilor ce trăiesc pe planeta Pământ (2)



Care este la ora actuală situaţia voastră?
Toate intervenţiile noastre de până acum au avut, întotdeauna, o neînsemnată influenţă asupra capacităţii voastre de a hotărî, atât colectiv, cât şi individual, propriul vostru viitor. Acest aspect este motivat de cunoaşterea de către noi a mecanismelor psihice profunde.
Noi am ajuns deja la concluzia că libertatea lăuntrică se trezeşte şi se desăvârşeşte aproape în fiecare zi, pe măsură ce o fiinţă devine din ce în ce mai conştientă de ea însăşi, de ambianţa ei exterioară şi de anturajul ei, transformându-se şi perfecţionându-se pe măsură ce se eliberează în mod progresiv de obiceiuri rele, de limitări şi de inerţii, oricare ar fi acestea. În pofida uriaşei influenţe benefice ce este generată de numeroase conştiinţe umane, voluntare şi curajoase, aceste inerţii înlănţuitoare sunt menţinute adeseori în mod artificial pentru profitul unei puteri centralizatoare, aflate în plină creştere. Până nu demult, omenirea manifesta un control satisfăcător asupra deciziilor sale importante. La ora actuală – din nefericire – umanitatea pierde din ce în ce mai mult controlul asupra destinului ei, prin folosirea pe scară largă a tehnologiilor aşa-zis avansate, ale căror consecinţe nefaste asupra ecosistemului planetar şi uman devin pe zi ce trece ireversibile. Se poate spune că actualmente vă pierdeţi, încet dar sigur, extraordinara voastră putere de a vă face viaţa cât mai plăcută, frumoasă, armonioasă şi profund împlinitoare. Capacitatea voastră înnăscută de rezistenţă va scădea, mai ales datorită acestor artificii, independent de voinţa proprie. Astfel de tehnologii malefice ce sunt utilizate în mod intenţionat la ora actuală vă afectează atât trupul, cât şi psihicul. Un număr şi mai mare de astfel de proiecte rău intenţionate este deja în desfăşurare pe planeta voastră.
Datorită ignoranţei în care vă complaceţi, cei mai mulţi dintre voi nici măcar nu bănuiţi răul care vi se pregăteşte.
Este necesar şi urgent să vă daţi seama că această situaţie în care vă aflaţi se poate transforma în bine, atâta vreme cât aveţi fiecare dintre voi această imensă putere creatoare cu care vă puteţi opune întunecatelor proiecte (planuri) ale autointitulaţilor voştri stăpâni care acţionează din umbră. Tocmai de aceea, noi rămânem deocamdată invizibili. Trebuie să ştiţi că această putere creatoare individuală pe care o deţineţi fiecare este posibil să dispară în viitorul apropiat dacă un supraefort, care va fi urmat de un salt colectiv de mare amploare, nu survine cât mai repede. Trebuie să ştiţi încă de pe acum că, dacă nu se va realiza acest salt colectiv profund transformator şi de mare amploare, va urma pentru voi o perioadă de dezbinare şi ruptură.
Trebuie însă să vă daţi cât mai repede seama că nu este necesar să aşteptaţi ultimul moment pentru a găsi soluţii optime în această direcţie. Nu credeţi că deja a venit momentul să fie prevenită şi chiar vindecată suferinţa în care vă menţineţi?
Istoria voastră nu a încetat să fie jalonată de întâlniri între popoare care trebuiau să se descopere în condiţii ce erau adesea conflictuale. Cuceririle au fost aproape întotdeauna înfăptuite în detrimentul cuceriţilor. În ultima vreme, Pământul a devenit pentru voi întocmai ca un sat în care toată lumea se cunoaşte, dar cu toate acestea conflictele continuă să existe, iar ameninţările de tot felul se agravează pe zi ce trece, atât ca durată, cât şi ca intensitate.
Privită individual, fiinţa umană, cu toate că este înzestrată cu numeroase capacităţi potenţiale profund benefice, chiar uimitoare, nici măcar nu bănuieşte, cel mai adesea, că este înzestrată cu astfel de puteri extraordinare şi, mai ales datorită faptului că nu este îndrumată şi ajutată să ajungă să şi le trezească, tocmai de aceea nu ajunge să le descopere şi să le exercite aşa cum ar trebui. Aceasta este, din nefericire, situaţia în cazul marii voastre majorităţi şi trebuie să ştiţi că voi sunteţi în mod intenţionat menţinuţi în această stare de ignoranţă mai ales din motive geopolitice. Voi ştiţi că sunteţi la ora actuală pe această planetă câteva miliarde. Atât educaţia copiilor voştri şi condiţiile voastre de viaţă, cât şi existenţa nenumăratelor creaturi animale şi vegetale se află la ora actuală la cheremul şi sub jugul unui mic număr dintre reprezentanţii voştri politici, financiari, militari şi religioşi care, în marea lor majoritate, sunt rău intenţionaţi. Marea majoritate a dorinţelor, a gândurilor şi a credinţelor voastre vă sunt modelate cu viclenie şi abilitate în conformitate cu anumite interese partizane, pentru a vă aservi şi înrobi, dându-vă totodată iluzia că sunteţi stăpânii destinului vostru, ceea ce, în realitate, nu este deloc adevărat.
Nu trebuie să pierdeţi din vedere că este o mare diferenţă între o dorinţă care se trezeşte în voi şi înfăptuirea ei efectivă, mai ales atunci când, datorită ignoranţei în care vă complaceţi, nici măcar nu bănuiţi care sunt adevăratele reguli ale jocului.
Atunci când veţi ajunge să cunoaşteţi în totalitate adevărul, vă veţi putea da seama că, de fapt, nu voi sunteţi cuceritorii. O anumită orientare sau modificare a informaţiei este o strategie milenară, ce persistă chiar şi în ziua de azi la fiinţele umane. A induce în structurile invizibile ale fiinţei voastre gânduri, emoţii sau chiar organisme care nu vă sunt utile şi nu vă fac deloc bine, prin intermediul anumitor tehnologii specifice, este o altă strategie, încă şi mai veche, ce se foloseşte din plin la ora actuală. Actualmente, multe dintre tehnologiile care prezintă extraordinare oportunităţi de progres slujesc, deocamdată, doar unor mari ameninţări de subjugare şi chiar de distrugere a fiinţelor umane. Toate aceste oportunităţi şi toate aceste ameninţări, ca şi altele care vor apare în viitorul apropiat, sunt şi vor fi o crudă realitate.
Datorită ignoranţei şi inerţiei în care cei mai mulţi dintre voi vă complaceţi, nu percepeţi cel mai adesea decât partea lipsită de însemnătate, singura care a fost hotărât, de către cei ce monopolizează la ora actuală puterea, să vă fie arătată.
Actualmente epuizarea resurselor este programată, tot aşa cum este programat ca niciun proiect benefic colectiv pe termen lung şi care ar fi de un mare folos pentru umanitate, să nu fie nici început şi nici realizat.
Puţini dintre voi ştiu că procesul de epuizare al ecosistemului vostru a atins deja limite ireversibile. Secătuirea anumitor resurse, care deja se manifestă tot mai pregnant, cât şi repartizarea lor haotică, inechitabilă, va face ca preţul lor de cost să crească din ce în ce mai mult şi va implica în viitorul apropiat confruntări fraticide, ce vor apare la scară mare (în masă), iar toate acestea vor avea loc atât în inima oraşelor, cât şi în satele voastre. În viitorul apropiat ura şi răutatea vor creşte, dar odată cu toate acestea va creşte mult şi iubirea. Iubirea amplificată va fi aceea care vă va permite să vă păstraţi speranţele în eficacitatea voastră de a găsi soluţii înţelepte la problemele cu care vă confruntaţi. Dar trebuie să ştiţi că masa critică este deocamdată insuficientă, iar o activitate de subminare de mari proporţii, ce este inteligent, dar malefic instrumentată din umbră, operează deja la ora actuală pe planeta voastră.
Marea majoritate a comportamentelor umane ce sunt aproape împietrite de obişnuinţele rele şi de prejudecăţile greşite ale trecutului fac să existe o asemenea stare de inerţie, încât această perspectivă este pe cale să vă conducă în impas. Aceia dintre voi care v-aţi dat deja seama de aceste aspecte, atribuiţi toate aceste dificultăţi unor reprezentanţi a căror conştiinţă a binefacerilor comune ce sunt utile pentru umanitate se şterge treptat în faţa intereselor corporatiste criminale. Chiar dacă la ora actuală sunt numeroase dezbaterile lor de formă, rare sunt în realitate dezbaterile lor de fond.
De multe ori, în momentul trecerii la acţiune, întârzierile nu încetează să se acumuleze şi apar o mulţime de tergiversări, până când ajungeţi mai degrabă să fiţi forţaţi să acceptaţi, decât să alegeţi. Acesta este motivul pentru care, mai mult ca oricând în întreaga voastră istorie de până acum, deciziile voastre de astăzi vor avea un impact direct şi semnificativ asupra supravieţuirii voastre pe viitor.
Ce eveniment ar putea să modifice radical această stare de inerţie care este specifică civilizaţiei voastre? Merită să vă puneţi întrebarea: oare de unde va veni pentru noi priza de conştiinţă colectivă şi profund unificatoare care va fi capabilă să stopeze această accelerare a răului?
Dintotdeauna, în decursul istoriei, triburile, popoarele şi naţiunile omeneşti s-au descoperit în mod reciproc, s-au întâlnit şi au interacţionat. În faţa ameninţărilor din ce în ce mai mari ce apasă actualmente din greu asupra familiei umane, mai mult ca niciodată, a venit vremea ca o interacţiune înţeleaptă, la o scară mult mai mare, să se manifeste fără întârziere.
Trebuie să vă daţi seama că la ora actuală un val puternic este pe punctul de a apărea. În acest val uriaş sunt amestecate de-a valma atât aspecte foarte pozitive, binefăcătoare, cât şi aspecte foarte rele, dintre care unele sunt chiar îngrozitoare.
Cine este „cea de-a treia parte”?
Există două căi principale pentru a stabili un contact cosmic constructiv cu o altă civilizaţie:
a) prin reprezentaţii ei care se află atunci la putere sau
b) în mod direct, prin intermediul unor indivizi neînsemnaţi. Prima cale face să apară anumite lupte de interese, iar cea de-a doua cale face să apară o priză superioară de conştiinţă.
Prima cale a fost deja aleasă de un anumit grup de rase extraterestre ce sunt motivate de menţinerea umanităţii în stare de servitute (supunere). Acest grup de rase urmăreşte să controleze în felul acesta atât resursele planetare, cât şi patrimoniul genetic şi vizează să influenţeze din plin şi chiar să controleze într-un mod malefic energia umană emoţională care se manifestă la nivel planetar.
Cea de-a doua cale a fost aleasă de un grup de rase extraterestre ce sunt aliate cauzei divine a Spiritului. În ceea ce ne priveşte, noi am trecut în totalitate de partea acestei cauze dezinteresate, prezentându-ne deja, acum câţiva ani, unor reprezentanţi ai puterii umane de pe această planetă care au refuzat această mână pe care le-am întins-o, sub pretextul că aceste interese erau incompatibile cu viziunea lor strategică.
Tocmai de aceea am hotărât ca, actualmente, cât mai multe fiinţe umane să fie chemate să realizeze în cunoştinţă de cauză această alegere, fără a fi nevoie ca vreun reprezentant al puterii să mai interfereze. Tot ceea ce le-am propus atunci, în trecut, acelora pe care îi credeam în măsură să contribuie din plin la fericirea voastră, vă propunem acum în mod nemijlocit vouă, pentru viitorul apropiat!
La ora actuală voi nu ştiţi că, din nefericire, unele creaturi non-umane (extraterestre) au luat şi iau într-o foarte mare măsură parte la exercitarea puterii care centralizează şi monopolizează dominaţia ce se exercită pe planeta voastră, fără ca aceste aspecte grave şi tulburătoare să fie în mod evident accesibile simţurilor voastre comune. Chiar dacă multora dintre voi nu o să vă vină să credeţi, trebuie să ştiţi că este perfect adevărat că aceste creaturi non-umane (extraterestre) aproape că au preluat controlul, într-un mod ocult, asupra destinelor acestei planete. Trebuie să mai ştiţi că aceste creaturi non-umane (extraterestre) nu trăiesc în mod necesar în lumea voastră materială şi acest aspect este cu siguranţă ceea ce îi va putea face să fie teribil de eficienţi în rău şi chiar de temut pentru întreaga voastră umanitate într-un viitor apropiat.
Date fiind aceste condiţii, în care vă aflaţi, şi pe care voi nici măcar nu le bănuiţi, se pune întrebarea cum aţi mai putea să vă folosiţi într-un mod creator şi benefic liberul vostru arbitru, când acesta este manipulat într-o mare măsură?

-Va Urma -

Sursa : Aici

4 comentarii:

  1. Auziti, adica buna ziua mai intai, chiar nu pricep, de ce e nevoie de asa mesaje lungi, aceste vorbe de "duh", oare acesti din spatiul extraterra nu stiu deja dat fiind dat faptul ca sunt asa de bine informati despre "cum o duc pamantenii", nu stiu, adica ei nu pricep ca de parole ne-am cam saturat, astea nu ne aduc cu siguranta pacea, linistea si fericirea mult visata. altii, in schimb spun ca fericirea o gasim inlauntrul nostru, prin meditatii,rugaciuni, s.a.m.d., mi se pare corect acest aspect, ca atunci intelegem mai bine, ajungem sa constientizam unde salasluieste cu adevarat Dumnezeu... in fiinta noastra! asadar, pe Dumnezeu nu-l cautam pe dinnafara ci il "primim" cu toata sfintenia in templul trupului nostru.
    Imi poate spune cineva , daca pun intrebarea in mod civilizat(pamantesc) cine semneaza aceasta scrisoare? n-am retinut dar cred ca nici nu era mentionat,ori e pura fictiune, literatura fantastica)... va rog frumoos! am pus si eu o intrebare pertinenta.
    cu drag si dragoste , simona

    RăspundețiȘtergere
  2. spune-ne te rog frumos si noua,de unde ai tu aceste 2 scrisori?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara

    revin nelamurita si nedumerita, daca, asa cum ni se spune, de insasi accei ce survoleaza universul infinit, exista atatea turbulente, neantelegeri si toate de-al de astea adica in acele dimensiuni elevate s-ar fi crezut ca ei se pot intelege nemaipomenit de bine, admitand faptul ca ei sunt deja la un nivel de constiinta mai elevata, atunci ce nevoie au de noi? daca ei intre ei, "inaltatii" nu ajung sa se inteleaga "binisor" atunci stau si ma intreb din nou, ce nevoie au de noi?doar pentru ca suntem spirite mai docile? ori? am pus si eu o intrebare, la fel de pertinenta ca cea din mesajul anterior, poate cineva sa imi raspunda, civilizat, omeneste? caci alta cale n-am aflat, daca nu-i timp si loc, atunci tot omeneste inteleg, si ma abtin.
    cu drag si dragoste pentru toate fiintele din acest univers. Un cald suras de "acasa", chestia asta mi-a placut si dealtfel cred, asa este.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scz, pentru sursa, la primul mesaj am plublicat, am rectificat si aici.
    Eu inca nu stiu care e adevarul, primim doar informatii pe care le digeram si le stocam.
    Vorba cuiva drag mie : "E bine sa stim mai multe variante, pentru ca atunci cand vom afla adevarul sa nu inebunim"
    Eu pe acest blog, postez tot ceea ce descopar si tot ceea ce-mi prezinta interes, ma repet, nu stiu care e adevarul, dar sunt sigura ca-l vom afla, si sper cat mai repede, ...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)