Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 11 iunie 2013

Mesaj de la Matei - 11.iunie.2013

Channeler Suzanne Ward

Turcia, Siria și alte țări din Orientul Mijlociu, China, SUA, Agenția de Securitate Națională; Monsanto Protection Act, președintele Obama, eliberarea negativității, facilități nucleare, arme nucleare, conferința Bilderberg, ministrul canadian al Apărării, extratereștrii, comentarii ale lui Hatonn.

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor entităților aflate pe această stație. Sunt Matei.

Vom aborda în acest mesaj problemele despre care cititorii sunt interesați să cunoască amănunte. Înainte de a începe, vă rugăm să rețineți că sfârșitul "negativității" aflat în spectrul dualitatii este acum la apogeu, și că energia, odată pusă în mișcare, trebuie să-și urmeze cursul. Vedeți cum diverse persoane cu tendințe violente simt nevoia de a escalada această atitudine, indiferent că sunt persoane obișnuite ale societății sau lideri în guverne, parlamente, formațiuni politice etc. Tendința aceasta agresivă se observă în toată lumea planetei voastre.

Tulburările din Turcia, declanșate aparent pentru a proteja un parc, au fost încurajate de "agențiile secrete" ale CIA, care au tot interesul să ”pună paie pe foc” în relațiile antagoniste dintre șiiți și suniți, speranța lor fiind ca aceste altercații se vor transforma într-un război civil virulent. La fel ca toate celelalte țări din lumea voastră, Turcia are politici care nu satisfac dorința fiecărui cetățean, deși țara aceasta se dezvoltă bine în plan economic și a obținut rezultate notabile în ultimii ani. Tocmai această prosperitate nu este pe placul Illuminati, care încearcă să pună piedici acestei relative prosperități. Mai mult ca sigur că NU se va întâmpla o escaladare a evenimentelor și lucrurile se vor liniști în Turcia, mai ales după ce se vor lua unele măsuri și se vor introduce unele reforme. Calea ascendentă din această țară va continua să se consolideze.

În țările Orientului Mijlociu, unde populația și-a alungat conducătorii despotici sau dinastici, libertatea este o noutate și este firesc să existe o anumită confuzie în legătură cu conducerea țării și forma de guvernământ. În cele din urmă, va apărea un consens la nivel național și vor fi elaborate unele reguli democratice, care să corespundă fiecărei națiuni.

În Siria situația este oarecum diferită, din cauza existenței unor grupuri separate și va fi dificil să se obțină un consens. Scopul lor comun este înlăturarea lui Assad dar fiecare grupare vede diferit modul în care să-l izgonească, pecum și cum să arate viitorul acestei țări. Când victoria va veni, va exista un moment de acută neînțelegere creată de cel mai radical grup anti-Assad. În final, însă, va prevala înțelepciunea și se va forma o coaliție acceptată de toți, după care, țara se va îndrepta spre stabilitate și pace. Interesul Chinei nu este cucerirea din punct de vedere economic a SUA căci, în prezent, este ocupata cu rezolvarea serioaselor probleme interne.

Printre națiunile cele mai puternice ale lumii voastre, China și Statele Unite se confruntă cu cele mai mari provocări interne.

Datorită naturii sale autoritare temperată de o viziune clară, guvernul chinez caută soluții pentru rezolvarea zonelor cu probleme apărute ca urmare a unor libertăți democratice acceptate, tot așa cum existența în SUA a unor libertăți democratice prost înțelese crează situații dramatice în societate. Este un moment potrivit pentru a răspunde unor întrebări pe care mulți cititori ni le pun:: ”Cum poate președintele american Barack Obama să apere politica de strângere de date, dusă de Agenția Națională de Securitate, date obținute prin interceptarea unor convorbiri telefonice private, ale cetățenilor sau existente pe rețeaua de internet?” ”De ce a semnat Obama Legea privind protecția Monsanto?” Publicul cunoaște acțiunile din Congres care se dau publicității, dar nu și pe cele care se produc în spatele ușilor închise. Am să vă spun ceea ce este relevant pentru aceste două situații.

Președintele Obama a apărat colectarea de date NSA, care a fost autorizată prin Patriot Act, introdus în timpul administrației lui George W. Bush, și care a permis descoperirea și contracararea a numeroase planuri teroriste. Ceea ce președintele nu poate spune - și Bush n-ar fi făcut-o niciodată, - este că actele teroriste cele mai extinse, care s-au soldat cu un eșec, au fost cele elaborate de către fracțiunea CIA de sub controlul Illuminati. Obama nu va putea recunoaște, în acest moment, că extratereștrii lucrează la NSA și în alte agenții din țară sau străinătate.

Colectarea și analizarea informațiilor cu privire la toate activitățile Illuminati în întreaga lume este folosită pentru a depista și preîntâmpina operațiunile lor și pentru obținerea dovezilor necesare pentru urmărirea penală. Când se va obține destructurarea completă a rețelei Illuminati, Patriot Act și Homeland Security vor fi desființate.

În ceea ce privește Legea privind protecția Monsanto, purtătorii de cuvânt Illuminati au afirmat că dacă președintele și-ar folosi dreptul de veto, Congresul ar ignora acest act. Mai mult, s-ar intensifica eforturile lor de a răsturna Legea Healthcare, legislația bloc privind prețurile accesibile, care ar putea ameliora unele probleme de imigrație, și ar torpila rezolvarea conflictelor internaționale prin tratative și discuții raționale împingând lucrurile spre confruntare și beligeranță. Acesta este motivul pentru care, plasându-se "cu picioarele pe pământ", Obama a semnat proiectul de lege, dar nu există o altă fațetă a acestei chestiuni.

În ciuda amenințărilor lor, președintele nu avea de gând să semneze acel act însă a acceptat aceasta la recomandarea reprezentanților extratereștri. Soluția aleasă se bazează pe o perspectivă mai largă care mizează pe creșterea indignării cetățenilor față de acest proiect de lege insidios, până la limita la care, ținând cont de indignarea generală, președintele va putea justifica și forța anularea acestuia. Un rol important în obținerea acestui rezultat revine populației pe care Illuminații nu-l vor putea ignora, căci nu vor risca să piardă un număr mare de alegători la alegerile viitoare. Oricum, acest gen de joc politic se practică în majoritatea țărilor lumii voastre, nu numai în SUA.

Guvernele din fiecare țară trebuie să înceapă satisfacerea într-o măsură tot mai mare a nevoilor populației deoarece aceasta este calea pe care s-a înscris omenirea când și-a ales ca țintă edificarea Epocii de Aur pe Pământ și evoluția sufletului uman. După cum s-a menționat în mesajele anterioare, Pământul și populația lui se află în a patra dimensiune, în ceea ce privește locația, dar mulți nu au atins încă această densitate, conștient sau spiritual.

Așa cum ascensiunea Pământului a fost predestinată (deci calea către Epoca de Aur), realizarea condițiilor colective necesare depinde de sentimentele și acțiunile umanității, percepută ca o colectivitate. Nu putem sublinia suficient cât de mult este nevoie de lumină pentru a ajuta la avansarea societatii în conștientizare și spiritual!

Legea universala a atracției este o parte esențială a progresului. Prin concentrarea pe nemulțumirea față de nedreptățile sistemelor care susțin activitățile nefaste, populația nu face altceva decât să amplifice aceste energii care vor perpetua starea de nedreptate și nemulțumire, deși lumea, în sinea ei, dorește tocmai opusul acestor stări de lucruri. Soluția este ca oamenii să cunoască adevăratele stări de lucruri, să și le explice și să aibă încredere în viitorul lor luminos, refuzând să se facă trambulină pentru propagarea stărilor de lucruri negative.

Noi am vorbit pentru prima oară despre Barack Obama, înainte de alegerile din 2008 și am declarat că el va fi ales președinte. Despre el am vorbit de mai multe ori de atunci, inclusiv înainte de alegerile din 2012, când am spus că va rămâne în funcție și de ce. În toate aceste ocazii, și nu numai, mama mea a fost, pur și simplu asaltată de mesaje din partea cititorilor. Mulți dintre ei și-au exprimat speranța iar alții teama de ceea ce ar putea urma. Avocații ideologiei Partidului Republican vor denuța vehement și se vor opune afirmației mele că, în ciuda opoziției formidabile cu care se confruntă, Obama va ieși învingător din această confruntare dură. Alții mă întreabă: ” Mai este Obama o ființă plină de Lumină divină?” Da, este! Voi mai adăuga ceva la această afirmație, dar, mai întâi, am să spun că politica pe care au dus-o generațiile succesive ale planetei s-a bazat pe moarte și distrugere prin războaie și tot felul de conflicte generate de repartiția neechitabilă a bogățiilor. Și la aceasta, biserica a avut, poate, cel mai important și nefericit rol.

  Pentru lungi perioade de timp, la baza sistemelor politice pământene a stat nebunia de a cuceri prin orice mijloace, cu predilecție prin vărsare de sânge nevinovat, corupție și înșelăciune. În cele din urmă s-a creat o masă enormă de negativitate care în multe momente a pus sub semnul întrebării viața pe Pământ. Permanentizarea acestei tendințe a dus la înglobarea în ADN a formulei morții corpului fizic. Nu vreau să insist asupra unor evenimente cunoscute, doresc doar să vă amintesc că starea deplorabilă în care se afla planeta și sistemul vostru planetar, a determinat-o pe Gaia să ceară, în urmă cu câteva zeci de ani, ajutor lui Dumnezeu și Universului. Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, multe ciuvilizații evoluate au infuzat planetei cantități uriașe de Lumină, în baza unui Plan Master care se va definitiva cu ajungerea planetei Pământ și a sistemului său planetar în dimensiunea a 5-a, moment denumit Epoca de Aur a omenirii. Pentru realizarea acestui program, civilizațiile care-l implementează, cu aprobarea lui Dumnezeu, au solicitat unui suflet foarte evoluat să se încarneze pe Pământ și la maturitatea fizilolgică, să preia conducerea celui mai puternic stat din lumea voastră. Acel suflet se află în cel care se numește acum Barack Obama și este președintele SUA. El va fi personalitatea care va transcende politica la nivel mondial. Da, cu siguranță, Barack Obama este la fel de plin de lumină, ca și atunci cînd a fost de acord să accepte înalta misiune care i s-a încredințat de către cele mai Înalte Foruri ale acestui Univers.

De-a lungul timpului, din spatele Biroului Oval, el a lucrat pentru destructurarea rețelei creată de către forțele Illuminati, prin care era condusă lumea voastră. Eforturile depuse de această entitate venită să ajute Pământul sunt departe de a putea fi evaluate de către voi. În Congres există încă o puternică opoziție față de politica și măsurile pe care le ia Obama, dar despre ele veți afla la timpul potrivit.

Acum, haideți să punem negativitatea în contextul vremii și evenimentelor geofizice, între care, în general, voi nu faceți nicio legătură. Lumina intensă care vi s-a trimis și care a salvat viața Pământului, a dus la eliberarea unor mari cantități de negativitate, dar fără a se produce evenimente ”naturale” drastice, precum cutremure, inundații, taifunuri, erupții vulcanice. Desigur, evenimente din aceste categorii au avut loc, dar ele s-au manifestat pe arii destul de restrânse și cu pagube mult mai mici decât cele care s-ar fi produs fără infuzia de lumină pe care ați primit-o.

Ultima dintre aglomerarea de negativitate produsă de ”vechea” energie, a fost eliminată în urmă cu aproximativ șase luni de zile, ceea ce a permis planetei să acceadă în dimensiunea a 4-a. "Noua" negativitatea care s-a creat ca urmare a actelor recente de violență și nedreptăți, va fi eliminată printr-o serie de cutremure zonale, erupții vulcanice minore, ceva inundații (în zonele în care este nevoie de purificare) sau alte manifestări mai dure ale vremii, ceea ce va provoca unele distrugeri materiale și un număr limitat de victime. Mare parte din această negativitate ”nouă” va fi dispersată prin precipitații torențiale, sau incendii, în unele zone destul de limitate ca arie. Să nu uitați că apa și focul sunt mijloacele cele mai des utilizate pentru curățarea naturii. Dacă în zona voastră se produc asemenea fenomene, bine ar fi să vă amintiți că există o legătură intrinsecă între faptele, gândurile și atitudinea voastră și producerea acestor intemperii. Pe viitor, nu se va mai permite acumularea de mari cantități de energie negativă pe planetă. Destul de repede de la producerea acestei negativități se vor declanșa acele fenomene care să o anihilize. Aceasta va face ca amploarea măsurilor de purificare să fie în limite suportabile. Niciodată nu va mai fi permisă acumularea de mari cantități de negativitate pe planetă și, ca urmare, niciunul dintre cataclismele anticipate cândva nu vor mai avea loc.

Întunericul, care de-a lungul timpului a învăluit Pământul, se află departe de planetă dar eliminarea negativității va continua din orice colț planetar, până când planeta și voi veți ajunge în acele dimensiuni în care nu există violență și nedreptate. Desigur, asta nu se va întâmpla săptămâna sau luna viitoare dar, ajutat și de forțele Luminii, sistemul vostru planetar înaintează în mare viteză spre acel spațiu unic al universului.

Pe parcurs, fenomene precum intemperiile, cutremurele, inundațiile, incendiile, erupțiile vulcanice, vor diminua în intensitate și ca număr. Să trecem acum la alte subiecte de interes pentru cititori. Cu ceva timp în urmă, emanațiile radioactive de la instalațiile nucleare avariate din Japonia au fost neutralizate astfel că, în prezent, nu mai reprezintă un pericol pentru sănătate. În plus, sunt într-un program care se derulează, toate centralele nucleare, deșeurile radioactive și alte forme de poluare toxică, în sensul că se vor procesa toate substanțele periculoase pentru a fi neutralizate. În același timp, echipajele navelor spațiale care înconjoară, la diferite înălțimi, Pământul, folosesc tehnologia de la bordul navelor lor pentru a superviza și proteja instalațiile nucleare de pe planetă, care încă mai sunt în uz.

De asemenea, există preocupări ale prietenilor noștri care vă monitorizează, legate de supravegherea țărilor care dețin arme nucleare și care acționează pripit, precum și a altor țări care doresc să-și dezvolte sau să achiziționeze tehnologii nucleare. Printr-o supraveghere atentă, lansarea de arme cu focoase nucleare este făcută inutilizabilă ori de câte ori se încearcă un asemenea demers. Sunt avute în vedere și lansările accidentale.

Vă reamintesc că, prin decretul Creatorului, forțele autorizate ale lui Dumnezeu și civilizațiile agreate au abiltatea de a preveni orice atac nuclear deliberat sau accidental. În timpul conferinței Bilderberg, Illuminati ar putea ascunde cu greu grijile lor crescânde cu privire la cât de puțin mai pot controla activiatea băncilor de creditare și de investiții din întreaga lume, care aproape au epuizat mijloacele prin care acestea au fost în măsură să-și păstreze averile intacte. Așa cum am menționat anterior, persoane din cadrul și din afara ANS au strâns dovezi că gruparea Illuminati a achiziționat aceste averi ilegal și imoral. Momentul acestor dezvăluiri este aproape căci toate documentele incriminatoare vor fi trimise, într-o deplină siguranță, diferitelor instanțe care vor putea demonta și proba orice nelegiuire. Ne-a produs o reală bucurie faptul că fostul ministru canadian al Apărării a recunoscut în mod public prezența altor civilizații pe Pământ! Nu se știe încă cât de mult acest fapt va influența calendarul de debarcare și când extratereștrii care trăiesc printre voi se vor deconspira. În legătură cu aceasta, Mamă, te rugăm să introduci răspunsul Hatonn la întrebarea cititorilor despre acest lucru.

"O recunoaștere a prezenței noastre printre voi este încurajatoare dar nu este suficientă pentru a efectua debarcarea imediat. Am luat act de această recunoaștere dar, înainte ca aterizarea și dezvăluirea să se producă, este necesar ca voi să vă faceți ordine în societate, în relația dintre voi, în concepția despre celelalte lumi. Nimeni nu se așteaptă ca asta să se poată întâmpla peste noapte. Oricum, noi am fost și suntem aici în acest scop. Suzy, prietena mea, tu știi că noi nu avem de gând să apărem înainte de a se fi creat toate condițiile necesare în lumea voastră și fără ca voi să ne-o cereți cu deplină convingere. Lumea voastră este curioasă, dar noi suntem convinși că dacă am ateriza acum, puțini ar fi cei care nu s-ar pierde cu firea și nu ar intra în panică. Mai întâi, este necesar ca marea majoritate a pământenilor să cunoască tot ceea ce am făcut pentru voi și pentru planeta voastră, de-a lungul secolelor. Mulți se mai întreabă încă, de unde acest interes ”subit” al extratereștrilor față de planeta voastră? Relațiile și contactul nostru cu planeta voastră au însă o îndelungată tradiție. Așa că trebuie așteptat până când se va crea o atitudine generală de înțelegere și acceptare. Dar, astăzi, puteți citi și voi pe internet și vedeți cât de mulți sunt cei care-și exprimă temerea și neîncrederea în scopurile pașnice și frățești ale civilizațiilor extraterestre. În acest sens, lumea încă se mai lasă convinsă de propaganda rău-intenționată a Illuminaților.” "Oricum, tendința este una încurajatoare iar Dumnezeu știe ce face și când ne va spune să acționăm. El va ști când voi sunteți cu adevărat pregătiți pentru a ne primi. Noi așteptăm semnalul ”GO!” pe care El îl va da Consiliului. Din multe motive, noi suntem mai dornici decât voi ca acest eveniment să se producă, Suzy!”

Mulțumesc, mamă, și te rog să copiezi link-ul video legat de acest viitor eveniment.

http://www.youtube.com/embed/b3RYMb9uoZ0
Sperăm că fiecare dintre cititori va avea inspirația și dorința de a sprijini eforturile acestui grup în răspândirea acestei inițiative. Dragă familie de pe Pământ, miliarde de suflete doresc la fel ca și voi, să trăiască într-o lume pașnică, în care nevoile tuturor să se îndeplinească prin belșug, unde toți liderii să fie înțelepți și onorabili și unde viața să se deruleze în deplină armonie. Dar trebuie să știți că pentru aceasta, fiecare dintre voi trebuie să-și aducă contribuția și să nu creadă că fericirea îi va umple viața, fără ca el să nu facă nimic. Vă înconjurăm cu iubirea noastră și vă încurajăm să vă continuați drumul ascendent pe care ați pornit spre dimensiunile superioare. Amintiți-vă că trebuie să fiți buni, iubitori, cinstiți, să vă respectați reciproc, dacă doriți cu adevărat să evoluați spre împlinire.

SURSA: www.matthewbooks.com   (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)