Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

luni, 13 august 2012

Mesaj de la Matei - 2 august 2012

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tutror sufletelor de pe aceasta statie. Combinatia dintre emisiile vibrationale de pe Pamant si planurile energetice prin care trece planeta, pe calea inaltarii sale, produc o multitudine de efecte foarte puternice.
Va vom vorbi despre aceste efecte dar, pentru inceput, dorim sa mentionam cel maI minunat efect – miliarde de stelute care tasnesc de pe Pamant, fiecare dintre le simbolizand un suflet care s-a trezit si cauta sa inteleaga ce se petrece in lumea voastra. Chiar daca populatia nu stie ca armele de razboi nu mai functioneaza si ca, de exemplu, multe mii de ajutoare, membri ai familiei noastre, va cutreiera cerurile, exista un sentiment foarte puternic ca urmeaza sa se intample ceva foarte important si multi simt ca este vorba despre ceva de bun augur pentru lume.
Intr-adevar, asa este si am dori ca intreaga lume sa stie asta! Chiar daca au aparut deja unele dovezi, acestea sunt foarte bine acoperite de un noian de evenimente senzationale, cum ar fi, mai recent, Jocurile Olimpice. In saptamanile de dinaintea ceremoniei de deschidere, internetul si principalele mijloace de comunicare in masa au fost inundate de tot soiul de relatari cu privire la posibile acte de terorism planificate pentru Londra – Iluminatii mai fac inca sa circule informatii ce induc frica. Acest lucru nu inseamna ca nu aveau si intentia sa duca la bun sfarsit orice fel de actiuni sinistre, numai ca au vrut sa capete un avans si sa creeze frica, spunandu-va despre ce aveau de gand sa faca.
Chiar stiind ca Fiinte de Lumina din civilizatii inaintate de deasupra si de pe planeta au zadarnicit comploturile „operatiunilor negre”, intunecatii nu se lasa. Nu vor avea mai mult succes in timpul Olimpiadei, decat pana acum, dar insistenta lor este de inteles. Ei se hranesc cu energia fricii si singurul mod in care pot mentine in viata ramasitele dominatiei lor anterioare este prin crearea pe scara larga, a fricii care ii tine in viata.
Onorand alegera libera a Pamantului, ca voi sa nu mai fiti loviti de atacuri teroriste de amploare, familia voastra spatiala este autorizata sa preintimpine asemenea incercari, ei fiind la curent cu tot ceea ce fac Iluminatii sau alte grupari abjecte. Timp de multi ani, echipajele navelor s-au aflat intr-o permanenta comunicare cu grupele lor de spionaj de pe teren si cu inaltul consiliu universal, astfel incat toti cei implicati sunt la curent cu ceea ce se intampla, atat in ceea ce priveste Olimpiada, cat si toate celelalte afaceri mondiale.
Intr-un mesaj recent, am declarat ca acest consiliul a considerat recomandabil sa astepte pana aproape de sfarsitul anului, pentru ca echipajele sa aterizeze in numar mare si pentru ca membri ai familiei noastre universale, care traiesc printre voi, sa se identifice. Am mai spus si ca nimic nu este batut in cuie, asa ca se poate ca lucrurile sa se intample mai devreme, iar potentialul ca asa sa fie este in crestere.
Dar nu pe 4 august, in timpul Olimpiadei – asta ar cauza panica! Daca consiliul decide ca sunt intrunite toate conditiile, pentru o aparitie uluitoare in acea zi, este foarte posibil sa fie vorba despre o survolare extraterestra de netagaduit si nu de o plasmuire a Iluminatilor, care sa arate ca o invazie din spatiu. Oricum, sa nu fiti dezamagiti daca va trece data respectiva, fara sa se intample nimic.
S-ar putea sa credeti ca specificarea datei si a locatiei este temerara deoarece le permite Iluminatilor sa stie unde si cand sa creeze o iluzie inspaimantatoare sau conditii periculoase, amanand astfel orice planuri ale fortelor Luminii. Din moment ce antenele „telepatice” ale intunecatilor sunt intotdeauna in functiune – ca si cele ale fortelor Luminii – ei ar sti orice plan al Luminii, chiar si daca acesta nu este facut public. Momentul potrivit pentru prezentarea dovezilor de netagaduit, ale prezentei extraterestre pe planeta, este legat de problema fricii.
Scopul final al intunecatilor este acela de a captura sufletele, iar frica reprezinta cea mai eficienta unealta a lor, deoarece frica formeaza o bariera intre suflet si constiinta – mentinand astfel, literalmente, persoana inspaimantata “in intuneric”. Din acest motiv v-am cerut, iar si iar, sa nu cadeti prada previziunilor sau pretentiilor sumbre, deoarece ati vazut singuri ca toate acele date care s-au vehiculat au venit si au trecut, fara sa se intample nimic din catastrofele prezise.
Majoritatea populatiei nu stie insa in ce masura o afecteaza frica, in mod personal, sau despre faptul ca sentimentele colective creeaza bolile lumii, sau ca intunecatii au nevoie de energia fricii, pentru a putea da nastere la distrugere si moarte. Puterea fricii si imensa cantitate de negativitate pe care o produce a fost intotdeauna principala preocupare a consiliului, in legatura cu stabilirea momentului la care sa isi faca aparitia pe planeta.
Evolutiile sau lipsa acestora – datorita celorlalte efecte ale combinatiei vibratiilor planetei, cu planurile energetice prin care calatoreste, pun in mod serios in discutie reconsiderarea asteptarii pana la sfarsitul anului.
Un numar tot mai mare de oameni, inclusiv lucratori neabatuti intru Lumina, traiesc o multitudine de simptome dureroase, fizice, emotionale si mentale – toata aceasta energie are o incarcatura negativa. Numai vibratiile planului energetic, singure, pot da nastere la anomalii, atunci cand corpurile persoanelor receptive la Lumina se modifica, pentru a trece de la celule carbon, la celule cristaline. Este important sa beti mai multa apa si sa mancati mai usor decat de obicei, sa va odihniti suficient si sa dormiti bine, sa petreceti cat mai mult timp intr-o singuratate pasnica sau intr-un mediu natural.
Mai mult decat atat, deoarece totul este energie ce fluctueaza la o anumita frecventa sau alta, dispozitivele sau sistemele electrice si electronice sunt si ele afectate – un exemplu foarte recent fiind pana de curent, foarte extinsa, din India. Chiar daca acest eveniment ar putea sa fi fost ajutat si de Iluminati, o pana de curent nu poate fi considerata un rezultat neasteptat, atunci cand negativitatea intra in contact cu alinierea planetara, atat de aproape de cea de-a patra densitate.
Combinatia acestor efecte da nastere la o frica larg raspandita, la nemultumire, furie si greutati financiare, iar vibratiile negative emise de aceste reactii colective se ciocnesc cu frecventele planului energetic pe care il traverseaza planeta. Pe masura ce Pamantul isi continua cursa, aceasta ciocnire se va intensifica si la fel si efectele ei.
Tenacitatea inimilor si mintilor intunecate da nastere la aceasta situatie. Daca si-ar fi tinut promisiunea de a se alatura fortelor Luminii, la un anumit moment dat, cu zece ani in urma, atunci cand planeta se afla la frecvente mult mai scazute, actuala ciocnire ar fi putut fi evitata. Si asta ne conduce la lipsa evolutiei
Nu trebuie sa va reamintim ca, incepand cu sfarsitul anului, toata intunecimea de pe planeta va disparea si ca au ramas numai cinci luni in care sunt foarte multe de realizat. In timp ce s-au facut progrese incurajatoare in negocierile dintre unii dintre conducatorii vostru si extraterestrii, membrii de varf ai Iluminatilor sunt la fel de recalcitranti ca intotdeauna.
Razboaiele civile sint inca in desfasurare si tiranii se afla inca la conducerea catorva tari. Continua inca divizarea incapatanata intr-un numar aparent infinit de probleme, noile guverne sunt dezorganizate si vechile guverne sunt pline de mahalagii. Saracia determina multa suferinta si moarte, pare sa nu existe niciun sfarsit al coruptiei si multe economii nationale sunt in situatii grele. Pe scurt, la suprafata se pare ca lucrurile merg ca intotdeauna si perceptia creeaza oameni lipsiti de Lumina, care se tem de ceea ce le poate aduce viitorul.
Asadar, frica si dualitatea sunt inca active si ele impiedica initierea unor reforme majore. Este lumea voastra si voi sunteti raspunzatori pentru preluarea conducerii, astfel incat sa obtineti tot ceea ce va doriti, este insa nevoie sa se faca atat de multe, intr-un timp atat de scurt, incat trebuie sa se intample ceva socant si care sa atraga atentia lumii. Sosirea altor civilizatii ar putea face asta. Nu va putem spune cand pentru ca nu a fost inca hotarat putem insa sa va asiguram ca se va intampla intr-un moment stabilit cu foarte multa prudenta si in cel mai sigur si mai simtit mod posibil.
Se ascunde mai mult in impuscaturile inexplicabile din Colorado, din Statele Unite, decat ceea ce este vizibil. Toata lumea implicata – atentatorul, persoanele care au fost ucise sau ranite si toate familiile lor – au trait ceva ce au ales in contractele sufletelor lor sau prin modificari rapide ale acestor contracte, stabilite prin intelegere colectiva si, pana la urma, faptele vor lega incidentul de Iluminati.
Inimile noastre sunt alaturi de persoanele ranite si de familiile acestora, precum si alaturi de familiile si prietenii celor ucisi. Cat de mult am vrea ca ei sa stie ca dragii lor sunt bine si fericiti in Niravana si ca toti cei care au convenit la nivel de suflet, sa indure aceasta povara traumatizanta, au facut un mare salt in evolutie.
Dorim ca fiecare persoana care deplange pierderea unui membru al familiei sau a unui prieten sa stie ca acele persoane duc o viata activa, diversa si captivanta, in Nirvana. Nu stiu asta si din aceasta cauza sufera atat de mult pentru pieredera celor dragi si au inima franta.
Va spunem din nou ca, desi Pamantul a primit un ajutor masiv in inaltare, din partea extraterestrilor si desi acestia previn atacurile teroriste pe scara mare, voi sunteti cei care se ocupa de tot restul, mai putin de stabilirea momentului in care acestia vor aparea pe Pamant. Daca va exista o schimbare in aprinsa controversa cu privire la disponibilitatea armelor si la mentalitatea razboinica a societatii voastre, ea trebuie sa vina de la Lucratorii intru Lumina. Nu e o coincidenta – nu exista coincidente! – ca tragedia recenta a avut loc in acelasi oras in care a mai avut loc un incident similar, cu cativa ani in urma. Este un semn de netagaduit, ca trebuie actionat daca vreti ca violenta sa inceteze.
Nu spunem nicidecum ca sunteti neglijenti nici pe departe! Va tratam cu cea mai mare onoare si cel mai mare respect. In spatele acestei probleme a armelor si a altor instrumente de ucidere ca si in cazul oricarui lucru care presupune ura, dispret, violenta, nedreptati si moarte se afla formidabilele tentacule ale intunericului. Lumina este mult mai puternica si actiunile puse in serviciul Luminii sunt, prin urmare, mai puternice – de aceea ati castigat pozitia superioara, in aceasta batalie dintre Intuneric si Lumina. Ganditi-va la toata coruptia si minciuna pe care le-ati expus lumii si la progresele pe care le-ati facut intr-o multitudine de probleme umane si ale mediului inconjurator continuati aceasta munca, plina de realizari!
Ne vom bucura alaturi de voi, atunci cand toate adevarurile vor iesi la iveala, impreuna cu dovezile progreselor facute in nenumarate domenii ascunse vederii publicului. La fel cum toti cei implicati in aceste domenii, trebuie sa aiba rabdare pana cand vine momentul potrivit, asa trebuie sa avem si noi si voi. Si putem avea cu totii rabdare, stiind ca, odata cu scurgerea timpului, vor aparea, foarte curand, revelatii si schimbari benefice.
In schimb, pregatiti-va pentru viata in Epoca de Aur a Pamantului. Va sugeram sa nu va cramponati in a afla care politician este onest sau ce sfat sa urmati, pentru a va investi banii – destul de curand, veti avea aceste raspunsuri. Eliberati-va de interesele banale si de standardele superficiale ale societatii. Ori de cate ori este posibil, evitati intalnirile cu oameni certareti, dar daca acest lucru nu este posibil, nu va lasati atrasi in cearta – cheltuirea energiei cu astfel de probleme conduce, de cele mai multe ori, numai la negativitate sau frustrare sau desertaciune. Incredeti-va in intuitia voastra si onorati-va sinele vostru suflet.
Traiti din inima! Dupa cum a spus Dumnezeu, Inima este lacasul sufletului. Imaginati-va ca va aflati intr-o lume a pacii, a respectului reciproc, a cooperarii, cinstei si abundentei pentru toti, a vietii in armonie cu imparatia Naturii. In continuum, aceasta lume minunata pe care ati co-creat-o exista deja, iar in timp linear, sunteti aproape acolo!
Timp de multi ani v-am oferit iluminare spirituala, indrumare si incurajare si a fost privilegiul si bucuria noastra sa o facem. Seviciile noastre de impartasire nu va vor mai fi necesare mult timp – comunicarea dintre sufletul si constiinta voastra va va furniza toata informatia de care aveti nevoie. Poate veti zambi, atunci cand va veti da seama ca tot ce v-am v-am spus stiati deja dintotdeauna – tot ce am facut a fost sa impingem usor informatia, in amintirea voastra.
Scopul fiecarei vieti este auto-descoperirea – a lasa aceasta aventura a implinirii sa se desfasoare la vremea ei, reprezinta calea spre infinita voastra capacitate de a iubi. Puterea iubirii neconditionate, forta suprema a cosmosului, reprezinta cheia catre toata gloria sublima a Epocii de Aur si a tot ce ii va urma.
Acum, va infasuram in iubire neconditionata si va insotim, alaturi de miliarde alte Fiinte de Lumina, catre pragul celei de-a patra densitati.
IUBIRE SI PACE
Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)