Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 16 aprilie 2013

Mesaj De la Matei - aprilie 2013

Cu salutari pline de iubire, de la toate sufletele de pe aceasta statie, eu sunt Matei. In primul rand, dorim sa potolim orice nelinisti cu privire la activitatea rachetelor din Coreea de Nord. Crescut sa se astepte la aceeasi adulare si supunere, pe care nord-coreeni i-au dat-o tatalui sau, Kim Jong Un este lipsit de bun simt si, cu atat mai mult, nu ofera un sentiment de siguranta in pozitia sa de conducere. Nu numai ca retorica lui este o cacealma, dar fara sa stie cum sa-si guverneze tara, el arata fata de cetatenii sai si lumii intregi, puterea militara care se afla sub comanda sa.

In functie de reactiile altor lideri nationali, la motivele sale indoielnice in pozitionarea rachetelor, asa cum a facut-o, el poate decide sa lanseze una sau mai multe dintre ele. Daca este asa, el va fi facut de rusine de esecul lor in a functiona, datorita interventiei tehnologiei familiei noastre spatiale. In cazul in care acesta este rezultatul, nu se stie cum va salva aparentele, asa ca spunem ca ar fi in interesul tuturor sa se inlocuiasca sanctiunile cu discutiile.

Multi ne-au cerut sa comentam despre Papa Francis, care este in milioane de ganduri din intreaga lume, si suntem fericiti sa facem acest lucru. Nu, smerenia lui nu este "un joc", si el nu poate fi "salvarea Bisericii Catolice." El nu a fost clonat, iar nu va fi – centrele de clonare ale Illuminati au fost inchise de catre voluntari din alte civilizatii, care traiesc printre voi.

Ca si colegii sai de la Vatican si a unor persoane din afara, Papa Francis stie de situatii ascunse de ochii publicului, iar el are bunatatea innascuta sa se simta obligat sa puna capat celei mai mari nelegiuiri – sediul international al satanismului, in inima Vaticanului. Pe masura ce lumina continua sa se intensifice, sfarsitul va veni intr-adevar, dar ramane de vazut daca Papa are capacitatea de a-i sfida pe cei care sunt hotarati sa nu lase lumea sa stie ca aceasta situatie diabolica a existat vreodata, in interiorul zidurilor Vaticanului.

Alta informatie pe care nu o vor revelata este ca au tinut ascunse inregistrarile vechi care arata ca rastignirea si invierea si alte parti ale Bibliei sunt fabricate si ca alte sectiuni ale inregistrarilor au fost omise strategic. Ei nu doresc ca lumea sa stie ca "regulile lui Dumnezeu" au fost concepute de catre liderii bisericii timpurii, pentru a controla masele si pentru a dobandi avere personala si, mai tarziu, alte dogme au fost adaugate, pentru a servi stilului opulent in care au trait locuitorii din Vatican. Ei, de asemenea, doresc sa tina ascunsa averea lor masiva, formata din opere de arta furate in timpul celui de al doilea razboi mondial.

          Papa Francis are curajul moral de a incerca sa dezvaluie aceste informatii, dar, din nou, avand in vedere opozitia puternica, ramane de vazut daca el poate reusi sa faca acest lucru. Cand aceste adevaruri apar, speram fervent ca devotatii religiosi vor fi absorbit suficienta lumina, pentru a realiza ca multitudinea de fapte bune ale bisericilor se bazeaza pe spiritualitate, nu pe dogma religioasa.

Un cititor i-a scris recent mamei mele, despre ceva din ultimul nostru mesaj, iar comentariile sale sunt, pe scurt, acestea: Ai spus ca gandurile si sentimentele negative, cu privire la o situatie oribila, o pastreaza in functiune. Cum este posibil sa avem ganduri pozitive despre acest lucru? Ea a scris despre traficul de fiinte umane, dar raspunsul nostru se refera la toate situatiile odioase, din lumea voastra.

        Cele mai multe probleme despre care am vorbit in ultimul nostru mesaj sunt de natura controversata, dar nu exista nici un fel de controverse, cu privire la situatii cum ar fi traficul de fiinte umane, sclavia sexuala! Desi contractele sufletului si karma sunt implicate, dorim sa subliniem intrebarea cititorului.

Mesajele anterioare au inclus recomandarea noastra pentru a vizualiza Pamantul in lumina alb-aurie, pentru ca pur si simplu "aduce la lumina" conditiile foarte deranjante care, anterior, au fost ascunse de publicul larg. Numai atunci cand acestea sunt expuse, pot fi luate masuri pentru a le pune capat si a incepe vindecarea traumelor provocate de ele.

Nu se poate „sa anulati” cunoasterea voastra despre conditiile marsave si niciodata nu am sugerat sa incercati sa le ingropati, intrucat, in cele din urma, ar putea afecta negativ corpul, mintea si spiritul. Mai degraba, noi va indemnam sa vizualizati Pamantul cufundat in lumina alb-aurie, apoi sa-l vedeti incepand sa se roteasca incet, plin de fete vesele care apar si transmit mai departe sentimente de dragoste. Energia imaginii voastre, senzatia iubirii si intentia vor intra in lume.

Sistemul de distributie a energiei al lui Dumnezeu, cum l-ati putea numi, asigura ca energia Luminii-Iubirii din toate sursele de pe si din afara planetei, atinge sufletele care au cea mai mare nevoie de ea, pe cei care sunt oprimati si pe asupritorii lor. Energia voastra, impreuna cu Lumina din nenumarate alte surse, este ceea ce se va pune capat tuturor felurilor de opresiune in societatea voastra.

Acum, dorim sa facem o declaratie: In cele din urma, toata lumea va sti ca homosexualitatea este un stadiu avansat de dezvoltare spirituala, in care energiile feminine si masculine sunt mai echilibrate decat la persoanele heterosexuale.

O situatie complexa declarata atat de concis – mai ales ca homosexualitatea este una dintre problemele de dezbinare care afecteaza lumea voastra – m-a facut s-o rog pe mama mea sa copieze cateva paragrafe dintr-o carte, care sunt relevante. Desi includ, de asemenea, informatii care se refera la locuitorii din Nirvana – lumea spiritelor Pamantului – credem ca o veti gasi edificatoare.

[Urmatorul fragment este din capitolul "Relatii" din cartea „Matei, vorbeste-mi despre Rai” [Editura For You], care a fost transmis la inceputul anului 1994.]

Matei, pot partenerii homosexuali de aici, sa-si continue legatura lor, in Nirvana, daca doresc?

Da. Mama, homosexualitatea nu este inteleasa pe Pamant, iar acesta este un context bun, in care sa-l explic. Homosexualitatea este o etapa evolutiva a spiritului, chiar mai mult decat aspectul fiintei fizice si nu trebuie condamnat sau onorat mai mult decat orice alt stadiu fizic sau spiritual de dezvoltare.

  Amintiti-va ca avem de-a face cu suflete cumulative aici, nu cu personaje unice. In cadrul fiecarui suflet cumulativ sunt, probabil, multe mii de vieti de experimenta ca fiinte de sex masculin, de sex feminin si androgin, in corpuri intrupate si neintrupate. Cu toate acestea, viata imediata trecuta este cea care afecteaza cel mai categoric statutul evolutiei incepute din nou aici.

 In cazul in care, pe durata ultimei vieti pe Pamant, cineva era homosexual in orientare, va intra aici in acelasi mod. Din moment ce corpurile noastre nu sunt concepute pentru activitatea sexuala, doar aspectul mental de orientare insoteste sufletul care soseste.

        Ultima viata traita pe Pamant are si un alt impact asupra acestui subiect. Oamenii care denunta cel mai vehement homosexualitatea, sunt cei ale caror suflete au trait o ultima viata, ca un personaj cu o astfel de orientare.
        – Matei, nu are sens pentru mine. M-as gandi ca intelegerea si acceptarea ar fi mult mai de dorit.         – Este o situatie complexa si confuza psihic, mama. Energia personajelor este inca divizata din experienta lor din viata anterioara imediata. La extrem, homosexualii au fost torturati fizic si chiar omorati si cel putin rau care li s-a facut a fost sa fie barfiti de multe ori, chiar de familiile lor, in asemenea masura incat psihicul lor a fost grav avariat. Poate ca au trait cu durerea negarii sau rusinii, sau cu vinovatia inselaciunii.

Indiferent de experienta lor, energia lor nu s-a vindecat suficient, ca ei sa vada aceleasi tipuri de situatii traumatice cu care s-au confruntat – si astfel, sa simta empatie. Mai degraba, ei vad oportunitati de razbunare.

Ciclul de experiente se intampla atat de repede, incat durerea amintirilor mai recente cunoscute, dar ascunse de constiinta, este prea mult in ei, pentru vindecarea care va veni in timpul vietii ulterioare.

Durerea persistenta in amintirile suprimate ale acelor suflete care, in aceasta viata, au ales natura heterosexuala, produce atitudinea lor extrem de dusmanoasa fata de homosexuali. Acele sentimente dureroase nu vor iesi la iveala in forma de amintiri ale experientelor lor de viata homosexuala, ci in atitudinea de a inabusi acele amintiri.

Acesta este principiul atractiei universale. Cand sentimentele rezultate din tratamentul dur sau nedrept in orice situatie sunt recente si intense, sentimente similare sunt atrase de acel suflet. Amintiri suprimate subconstient stiu sursa si le recheama, atragandu-le. Cu toate acestea, psihicul vietii actuale nu poate sti constient ca este vorba despre atractia de sentimente comune si senzatiile dureroase ale amintirilor suprimate preiau controlul.

         Mergand mai departe din acel punct in labirintul psihic, apare procesul de revizuire a planului vietii, identificarea lectiilor karmice inca de invatat, care aleg viata urmatoare, si progresul in constiinta spirituala.

Oamenii care au fost homosexuali in timpul vietii lor trecute, trec intotdeauna prin ceea ce ai descris – ceea ce ar parea doar ca perpetueaza lucrurile, sau exista unele nivele de echilibrare, la care fiecare dintre noi ne vom accepta unii pe altii, asa cum suntem?

        Este sigur ca "Echilibrarea" e parte din planul divin, intrucat prejudecatile, ura si aplicarea de cruzime emotionala si fizica sunt impedimente pentru evolutia spirituala. Cu toate acestea, chiar si cu accelerarea Luminii transmisa planetei, pentru a risipi negativismul care este din plin in omenire, nu va asteptati ca aceasta schimbare sa fie finalizata in generatia urmatoare.

– Este homosexualitatea mai raspandita acum, decat oricand in istoria Pamantului?
– Nu, dar sunt mai multi oameni acum, decat oricand in istoria voastra, astfel incat acelasi procent inseamna un numar mai mare. De-a lungul istoriei voastre cunoscute, maestri bine cunoscuti si foarte respectati intr-un domeniu sau altul au fost homosexuali si multi au produs creatiile lor stralucitoare si inspirate, din cauza mintilor lor chinuite cu privire la acest aspect al naturii lor.

Ai putea spune ca, fara acest element al personalitatii lor, nu ar fi fost posibil sa creeze marimea si splendoarea, pe care le-au creat.

     – De ce este homosexualitatea o experienta necesara?
        Cum sa invete mai bine echilibrul intre cele doua extreme ale energiei sexuale masculine si feminine, decat in mod integrat? Idealul este androginul, care nu are nimic de-a face cu natura sexuala umana, ci mai degraba cu cele doua contrarii ale atributelor energiei sexuale umane. Sufletele androgine sunt mult mai avansate spiritual, datorita echilibrului energiei sexuale masculine si feminine, pe care l-au atins.

La fel cum energia masculina nu este atribuita numai oamenilor de sex masculin, energia feminina nu se limiteaza la sexul feminin. Energia de sex masculin este dura, adesea productiva prin mijloace nemiloase, care au nevoie mereu de a dovedi ceva sau de a atinge succesul intr-o imprejurare. Energia feminina este blanda, dar cu o putere mai mare, linistita, la baza sa. Interconectarea, care e finalul in realizarea constienta, este energia feminina.

         In relatiile in care unul dintre parteneri are doar trasaturi de energie sex masculin si celalalt are doar trasaturi de energie de sex feminin, partenerul de energie feminina nu poate rezista dezechilibrului, pe tot parcursul vietii – sau viata sa nu va fi lunga. In cunoasterea mea de astfel de relatii, cei care au ramas in acest dezechilibru si-au incheiat viata in tranzitii timpurii ale sufletului de energie feminina. Supravietuitorul nu are, de multe ori, nici un cadru de referinta a implicarii sale, in moartea partenerului.

Voi spuneti "Cutare – sau tu – vei fi moartea mea”. Ca multe alte expresii comune pe care le utilizati, asta poate fi o declaratie corecta – dar putini inteleg adevarul din cuvintele lor. Nici o vina nu-i este atribuita aici, nici unui partener intr-o astfel de relatie, pentru ca, in multe cazuri, acest lucru nu este mai mult decat karma indeplinita, in conformitate cu acordurile dinainte de nastere. Dizolvarea acestor parteneriate prin divort, poate fi de asemenea in conformitate cu lectiile alese prin acordurilor lor.

         Orice echilibru in timpul vietii este ceva de dorit. Cu toate acestea, deoarece energia sexuala este unul dintre cele mai esentiale aspecte ale psihicului uman, echilibrul energiilor masculine si feminine este, probabil, cel mai de dorit. In acest domeniu conteaza amestecul energiilor masculine si feminine, in ceea ce priveste tendintele, sensibilitatea si ceea ce ne afecteaza. Starea ideala a realitatii echilibrate a existat odata pe Pamant, dar a fost corupta.

Comportamente care decurg din pervertirea fluxului energiei sexuale au proliferat negativitatea pe Pamant, in proportii aproape de neimaginat. In nici un caz energia sexuala nu este limitata la ceea ce in mod obisnuit numim "a dori sex" sau "a face sex."

          Desi se extinde dincolo de intentia initiala a sexualitatii, care era procrearea, o relatie sexuala satisfacatoare aduce armonie in viata partenerilor iubitori, iar eu cu siguranta nu ma pronunt impotriva unei uniuni sexuale reciproce placute, benefice.

          Mai mult decat atat, este posibil de a transmuta energia sexuala in alte moduri productive, si multi dintre cei care si-au pierdut parteneri iubitori sau nu i-au avut niciodata, fac acest lucru. Dar eu nu ma refer la utilizarea pozitiva a acestei energii, ci doar la negativitatea agresiva creata de pervertirea intregului flux de energie sexuala.

  Acest lucru a fost cauza principala a tot ceea ce credeti ca sunt atribute rele in natura umana. Nu exista nici o crima – considerata astfel, la standardele voastre civile, religioase sau filozofice – care sa nu porneasca de la o cauza principala de pervertire a energiei sexuale.

De exemplu, cultul satanic care implica tortura si sacrificiul de vieti omenesti si animale si activitatile sexuale brutale, predomina pe o scara de care nu ne vine sa credem, dar este real. Acest lucru este ascuns sub masca "religiei", si guvernul vostru il recunoaste oficial ca atare! Nu faceti nicio legatura intre aceste practici pagane si statutul lor religios, cu folosirea pervertita a energiei sexuale, ceea ce sunt ele, de fapt.

Nu ar trebui sa va surprinda ca, de multe ori, crima este energie sexuala ce sufera o deviatie grosolana sau ca violul si incestul sunt alte exemple in avest sens. Relatiile sexuale promiscue sau obsesia – fie de a face sex sau abtinerea cu rigiditate de la cerintele naturale – sunt benigne, dar tot distructive pentru psihic.

          Fortele intunecate se afla in spatele tuturor acestor comportamente care rezulta din energia sexuala pervertita. Nu este ceva neobisnuit ca activitatile cele mai corupte sa conduca la cea mai ticaloasa energie densa, si nici un alt aspect al naturii umane nu a fost atat de esential, in instrainarea unei persoane de Dumnezeu.

La nivel de suflet, exista inseparabilitatea – dar in viata fizica, cu cat mai corupta si devianta este energia sexuala, cu atat mai multi oamenii se angajeaza in aceste activitati, care ii distanteaza de Dumnezeu. Din pacate pentru voi si Pamant, aceste alegeri de bunavoie fac ravagii in civilizatia voastra si sunt departe de misiunile alese in cele mai multe intelegeri dinainte de nastere, ale sufletelor voastre.

Mama, oricum ar fi privit de multi de pe Pamant, un parteneriat homosexual iubitor nu este o pervertire a energiei sexuale si aceasta ne aduce inapoi la intrebarea ta despre uniunile homosexuale in acest taram.

Deoarece aici nu exista nici o condamnare a fostei orientari sexuale a oamenilor, in mod clar nu exista nici o judecata cu privire la care suflete sunt atrase unul de altul, ca parteneri. Experimentarea aici, pe fiecare nivel, este proiectata pentru evolutia spirituala a sufletelor si include toate genurile de uniuni. Fie heterosexual sau homosexual in natura sa, nivelul de energie sufletului si angajamentul de unire a tuturor cuplurilor este in totalitate respectat.

– Multumesc, mama. Pe masura ce veti continua calatoria spre constienta spirituala si constienta, in evolutie, aflati ca sunteti ajutati de catre cele mai inalte vibratii ale planetei de multe milenii. Și aveti iubirea neconditionata, respectul si admiratia tuturor fiintelor iluminate, din acest univers.

  IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)