Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 30 aprilie 2013

Atac premeditat asupra vieții!!! Pericolul este uriaș și iminent



RĂSPÂNDEȘTE ACESTE INFORMAȚII!
Pe 6 mai, a doua zi de Paște, desi Cristos va învia, Comisarii Europeni întruniți la Bruxeles vor încerca să-l omoare din nou votând un Regulament European Privind Semintele si Materialele de Multiplicare care va pune sub obroc semintele noastre traditionale, vechi si ancestrale, moștenite de noi din tata in fiu de-a lungul generatiilor de la inceputul timpului si vor lasa loc semintelor mortii, modificate genetic si hibridate.

Privind acest fapt fara precedent mă gandesc la 3 mari întrebari care se pun si la raspunsurile ce se cer date:

1-De ce un regulament European si de ce acum?

Pentru ca samsarii mortii si-au dat seama ca lumea incepe sa se trezeasca incepand din vest de acolo de unde au inceput si ei atacul asupra semintelor oamenilor, pentru ca șpăgile au fost date, oficialii trebuie să-si facă treaba acum ca dupa alegerile europene de la anul conform calculelor lor vor trebui date mult mai multe spagi si unse mult mai multe usi din cauza unei alte configuratii a locurilor in noul parlament.

Pentru ca si-au facut calculele si au constatat ca in ciuda ofensivei fara precedent a semintelor lor majoritatea covârsitoare a patrimoniului semincer al umanitatii este la noi si este liber.

Pentru ca si-au dat seama de imensa placinta pe care o reprezinta aceasta mostenire si pentru ca nu pot ajunge la ea atunci s-o distruga si sa puna rahatul lor in loc ca pana la urma lumea se va obisnui neavând incotro.

Pentru ca prea a inceput lumea sa se prinda ca fiecare samanta de-a lor e insotita de un intreg pachet tehnologic de insecticide, pesticide si fungicide si cand se renunta la o samanta de-a lor se renunta si la acestea si atunci ia sa-i lasam noi fara alternative.

Pentru ca un regulament ii scuteste de bataia de cap a unor dezbateri si unor modificari si amendamente in parlamentele nationale si atunci ce atata bataie de cap si alti bani cheltuiti ca sa mituiasca si parla mentele tuturor tarilor din Europa cand un regulament le rezolva ele gant problema.

2-Care este impactul pe care il va avea acest regulament odata adoptat?

Primul si foarte devastator va fi distrugerea tuturor afacerilor ce tin de semintele traditionale si anume producatorii de seminte traditionale, pastratorii de seminte traditionale, cultivatorii de seminte traditionale si se pare si bancile nationale de gene si institutele nationale de cercetari.

Va urma incet incet disparitia de pe piata a oricarui aliment gustos si hranitor a oricarei legume si oricarui fruct parfumat si apetisant si inlocuirea lor cu legumele si fructele gen plastic.

Distrugere traditiilor de targuri si oboare unde se fac schimburi si se daruiesc seminte si material saditor.
Inrobirea taranilor catre multinationalele ce le vor vinde din ce in ce mai scump semintele odata ce-si vor fi pierdut semintele proprii.

Disparitia treptata a albinelor datorita pachetului chimic ce insoteste fiecare samanta de-a multinationalelor si care omoara acesti lucratori gratuiti, apropo tot prin grija multinationalelor s-a blocat un proiect de regulament ce interzice niste insecticide daunatoare albinelor urmand ca sa se mai incerce o data votarea luni 29 aprilie 2013.

Si in fine cireasa de pe tort este ca vor fi atat de multi oameni bolnavi datorita hranei nesanatoase provenita din aceste seminte ale mortii ramase singure pe piata ca nici oamenii care sunt constienti ca ce mananca îi face sanatosi sau bolnavi nu vor mai avea alternetive.Atunci, paianjenii puterii oculte ce stau in ascunzisurile lor vor jubila cercul fiind de acum inchis frumos si elegant: Am mancat hrana lor, am baut apa lor, am primit emotiile pe care ei ni le induc prin media lor si ne-am inbolnavit, acum urmeaza ca banii lor sa nu ramana cumva la noi asa ca ii vom da pe medicamentele lor, ne vom trata in spitalele lor unde ne vom deveni dintr-odata bolnavi cronici si vom deveni sclavii lor avand nevoie de banii lor ca sa cumparam obiectele lor si tot asa.

Tonul profund pesimist adoptat a fost pentru a va arata gravitatea problemei iar acum odata cu intrebarea:

3-Ce e de facut?

si raspunsurile la ea sa devenim din nou optimisti cand vom vedea cat de usor se pot demonta masinatiunile lor.

Pentru inceput, aduceti la cunostinta tututror oamenilor acest fapt si cereti de urgenta socoteala celor pe care i-ati ales. In functie de locul unde va desfasurati activitatea constientizati in jurul dumneavoastra gravitatea problemei.

Dati o sansa agriculturii taranesti fiind constienti ca de fiecare data cand cumparati un produs alimentar alegeti intre ei si marile concerne multinationale intre hrana sanatoasa pe care v-o dau ei si cea nesanatoasa oferita de ceilalti.

Duceti o lupta de rezistenta adoptand gradinaritul urban asigurandu-va in acest fel un minim de hrana sanatoasa iar sfaturi primiti de la noi ECORURALIS - www.ecoruralis.ro si de la alte organizatii neguvernamentale.

Daca sunteti la tara intocmiti-va propria gradina de legume si plante aromate precum si cativa pomi fructiferi, cresteti cateva pasari si evitati folosirea chimicalelor adoptand ceaiurile si maceratele de plante sfaturi gasind de saptamana viitoare tot pe site-ul nostru.

Cereti seminte traditionale in mod gratuit de pe site-ul nostru inmultiti-le pastrati-le si oferiti-le la randul vostru in dar.

Deveniti gardieni de seminte si intrati intr-o retea nationala de pastratori in situ de seminte traditionale in asa fel ca patrimoniul nostru national sa nu se piarda.

Cautati metode de vindecare alternative, medicina alopata asa cum s-a transformat ea in ultimul timp devenind o medicina a fricii si mortii.

Deveniti constienti ca mancand sanatos, bând apa din izvoare sau din fantani in panza freatica pe care va trebui sa le gasiti si renuntand la apa din peturi care e o apa moarta si nociva si experimentând doar emotii pozitive lasand la o parte ura, supararea, neiertarea, osândirea, invidia etc este o chestiune de timp si chiar scurt pana cand veti deveni perfect sanatosi.

Isus Cristos poate fi aflat doar in inima noastra, nicăieri altundeva asa ca haide-ti sa Îl asteptam cu speranta si bucurie, sa zicem cu totii Cristos A Înviat duminică de Paste si sa ne rugam ca luni 6 mai Dumnezeu sa le dea gandul cel bun celor ce vor vota.

Nicolae Lalu - Eco Ruralis

http://www.ecoruralis.ro/
 si
 
Dragii mei, dupa ce am primit acest mail, am lasat totul la o parte si am inceput sa scriu acest text, pe care doream de multa vreme sa-l trimit prin Newsletter, dar acum pare a fi mai mult decat necesar. La acest pericol exista mai multe rezolvari, pe unele le gasiti in linkurile de mai sus si de mai jos, iar pe celelalte vi le prezint acum. Daca mai aveti idei, va rog sa le spuneti, ca sa le impartasim tuturor. Daca suntem uniti, vom reusi! Iar de data asta, a reusi este vital atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri.
1. Sa cumparam din piata si din orice magazin, NUMAI produse romanesti. In acest fel, ajutam productia romaneasca si blocam importul care ii face concurenta neloaiala. Alte doua motive pentru a face acest lucru este ca legumele si fructele noastre sunt MULT MAI GUSTOASE, iar Edgar Cayce, domnul care a trait in Satele Unite si facea profetii si punea diagnostice, a spus ceva extrem de important: SA MANCAM NUMAI PRODUSE CRESCUTE PE PAMANTUL PE CARE NE-AM NASCUT. La inceput nu am inteles de ce a spus acest lucru, dar cand am citit studiul despre apa, am priceput exact. Va promit ca il caut si vi-l retrimit. (daca cineva il are, il rog sa mi-l trimita, ca sa nu mai pierd vremea cautand)
2. Sa ne ducem la tara - pentru ca multi avem bunici, parinti, rude care au gradini cat de mici si sa cultivam acolo legume. Revine foarte ieftin (rasaduri, seminte etc) si avem ocazia sa mergem mai des, ca sa le udam, sa le plivim si ... sa le culegem, bucueandu-i, in acelasi timp, pe cei ramasi acolo, cand noi am plecat la "oras" si i-am lasat singuri. Nici nu va imaginati (cei care nu ati trait aceasta bucurie) cat e de fantastic, ce implinit te simti, ce iubit de Dumnezeu, cand culegi roade ale plantelor pe care tu le-ai ingrijit. Nu voi uita niciodata ochii bunicii mele cand lua un castravete, il stergea de sort si il manca. Era atata bucurie, implinire, satisfactie FERICIRE in acei ochi! Incercati si veti intelege ce vreau sa spun. Rasadurile de castraveti, rosii, vinete sunt suficient de ieftine, ca sa vi le permiteti. Uite ce frumos si VALOROS cadou de Pasti puteti face - atata voua, cat si familiei voastre.
3. Tot la tara putem creste gaini si, astfel, sa avem oua proaspete. Nu merg mai departe, ca sa va spun ca intr-o gradina mai mare si daca aveti si teren pe care creste iarba - oriunde ar fi el - si daca rudele de la tara au forta necesara, puteti cumpara o caprita. Produsele din lapte de capra sunt cele mai sanatoase, iar capra este considerata vaca saracului - deci, oricine o poate creste.
4. Stiu. Mai e de lucrat cu modul de a gandi, nu-i asa? Priviti si va minunati cat de perfect lucreaza Dumnezeu si ingerii! Uite ce fac! Sunt atat de multi oameni care au plecat de acasa, care nu mai vor sa lucrerze pamantul, care considera ca e mai usor la oras ... si uite ce se intampla! La oras, cumparand mancare din magazine, suntem OTRAVITI! Lucrurile devin clare, acum. Suntem otraviti cu ajutorul unor legi clare! Si atunci, ce alegem? Sa mancam otrava pe care ne-o pregatesc, cu grija, cei care se ocupa de asta, sau sa ne intoarcem acolo unde e totul curat, bun, sanatos si sa ingrijim pamantul pe care il avem si pe care atata timp l-am lasat in paragina? Nu fac apologia intoarcerii la tara (desi nu e nimic rau in asta), ci pun o intrebare VITALA pentru supravietuirea fiintei noastre umane. Ce alegem? E primavara si inca e timp pentru alegerea de a ne cultiva singuri hrana. Ce alegem? Credeti ca mai e timp de mofturi si false aere de "doamne", de genul... eu nu-mi murdaresc mainile si unghiile! Nicio problema. Cu otravurile pe care le mancam din magazine exista sansa ca ele sa cada singure de boli - si atunci sa ne para rau ca nu le-am ingrijit... muncind pamantul.
O forma extrem de importanta de dragoste de sine este sa fim atenti la ce bagam in gura.
Ajuta-te singur si Dumnezeu te va ajuta.
IMPREUNA VOM REUSI!
 
Si eu fac asta ! E minunat !!!

3 comentarii:

  1. Imi place foarte mult acest articol, si ar trebui sa gasim in mediul online mai multe de acest tip. Mai asteptam articole de acest gen, si nu ramane decat sa zic Bravo, si sa iti promit ca o sa citesc in continuare articolele postate pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun acest articol, si se refera la un subiect interesant si in acelasi timp pe gustul cititorilor. Mai asteptam articole de acest gen, la fel de bine scrise si nu ramane decat sa iti spun ca te voi citi in continuare, pentru ca imi plac articolele de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, totusi ar trebui tras cumva un semnal de alarma si mai trebuie scrise astfel de articole

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)