Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 24 aprilie 2013

Judecata, dependentele si reprogramarea

 
 
Este momentul sa va focalizati pe ceea ce vreti sa creati in Acum!
Alegerile voastre creeaza realitatea Noului Pamant!
 

Bine v-am gasit, preaiubitilor!
Este un an extraordinar, daca priviti tabloul de ansamblu, daca observati din perspectiva celui care vede lucrurile dincolo de aparente.
Va reamintim ca in aceasta perioada de schimbari, atat personale, cat si la nivel global, este foarte important sa nu mai judecati, asigurandu-va ca vorbele, gandurile si actiunile voastre nu ameninta sau nu dauneaza expresiilor vietii!

Deasemeni, va reamintim sa nu va mai judecati. Adesea, va judecati pentru ca aveti sisteme vechi de credinta referitoare la cum arata o fiinta iluminata, cum ar trebui sa se comporte, incat ajungeti sa va spuneti ca nu sunteti suficient de buni. Acest lucru este posibil deoarece pe Pamant exista o scala extinsa de vibratii, incat puteti accesa diverse energii. Astfel, uneori, va simtiti foarte centrati, conectati, iubitori, plini de claritate, ca in momentul urmator sa actionati cu furie, chiar. Aici intervine judecata … n-ar trebui sa actionez astfel … am crezut ca am trecut de asta … nu asa se comporta o fiinta iluminata …!!!

Preaiubitilor, nu exista reguli, cu atat mai mult acum cand este de eliberat trecutul, dualitatea. Fiecare dintre voi are calea lui, alegerile lui si, reamintiti-va, functionati si evoluati pe planeta separarii si contrastului.
Intelegeti ca va faceti rau atunci cand va comparati cu idealul de fiinta iluminata pe Pamant. Acest sistem de credinta este foarte marginit si va impiedica sa mergeti in ritmul propriu, care este natural.
Acceptati faptul ca nu exista fiinta umana perfecta. Acceptarea imperfectiunii fiintei umane reprezinta adevarata perfectiune. Iubiti-va si acceptati-va partea umana, pentru a va ridica deasupra fluctuatiilor vibrationale prezente!

Este momentul sa va relaxati si sa permiteti ca totul sa se desfasoare, stiind ca totul este perfect, este asa cum trebuie sa fie!
In momentul in care permiteti lucrurilor sa se dezvaluie, veti vedea ca totul vine la voi in mod gratios. Fiti blanzi cu voi si bucurati-va in aventura explorarii noului!
Creatorul nu greseste! Toti sunteti perfecti exact asa cum sunteti!

Pornind de la aceasta declaratie, adevarata voastra esenta iese la suprafata din nenumaratele sisteme de credinta pe care le-ati acceptat si care acum sunt doar bagaje inutile. Debarasati-va de ele!
Este adevarat ca veti mai simti dureri personale si colective, insa constientizati ca aceasta este calea de a fi transmutate. Acum este timpul pe care l-ati asteptat si pentru care ati venit! Este timpul inimilor curajoase si puternice pentru a fi exemple si a sustine procesele tranzitiei in noua era.
Pentru cei care ati sarbatorit sau veti sarbatori Pastele, va reamintim ca in esenta este vorba despre exemplul oferit de marele invatator Isus referitor la ceea ce se poate realiza cand deveniti expresia iubirii neconditionate. In plus, Isus a adus mesajul vietii eterne, prin transcenderea mortii.
Mesajul poate fi privit astfel: traiti-va viata fara frica, deoarece sunteti nemuritori, sunteti fiinte ale Luminii care doar isi schimba forma, insa sufletul vostru continua sa se exprime in mod etern!
Invataturile lui Isus si ale altor mesageri au fost distorsionate. Este timpul sa iesiti din conditionarile sistemelor de credinta promovate de biserici, deoarece ati intrat in era omului imputernicit prin sine. Luati-va puterea inapoi! Cautati in interior, eliberandu-va de bagajele inutile de care v-am vorbit! Reveniti la simplitate!
Pornind de la standardele pe care vi le prezinta media, ati inceput sa va ascundeti defectele si sa va fie rusine de acestea. Multi dintre voi va ascundeti petele de pe piele, părul, ridurile, decolorarea pielii, grăsimea, temerile și, cel mai grav din toate, va inchideti inimile. De ce aceste lucruri au ajuns sa fie etichetate ca fiind ceva greșit si de care sa va simtiti vinovati, rusinati?! Cum s-a întâmplat asta? Va simtiti rusinati de toate acestea, iar focalizarea pe aceste lucruri va ia enorm de mult timp din pretioasa voastra viata si va epuizeaza energetic.
Este momentul sa eliberati sistemul de credinta ca trebuie sa va ascundeti defectele si sa va fie rusine ca le aveti!

Puteti face un mic ritual, notand pe o hartie acest sistem de credinta pe care apoi sa o rupeti si sa o ardeti. Respirati si umpleti locul ramas gol cu esenta voastra! Transmutati orice urma ramasa, cat si acordurile similare!
Reamintiti-va ca aveti liber arbitru, iar calea spre Ascensiune consta din experiente legate de descoperirea de sine si implica asumarea responsabilitatii fata de realitatea pe care v-o doriti!
Ascensiunea este un proces natural si, asa cum deja stiti, ati ascensionat! Acum doar mergeti pe calea experientelor Ascensiunii. Puteti participa activ la devenirea voastra, avand abilitatea de a alege experientele, a va ajusta alegerile, pentru a va crea realitatea dorita.

Sunteti aici sa ancorati energiile proprii, energiile de Acasa! Este vorba despre Lumina Voastra care poate fi privita ca si coduri de frecvente. Acestea reflecta nivelul constiintei pe care o exprimati prin sistemul vostru.
Constiinta noua pe care ati ales sa o exprimati in aceasta dimensiune permite expansiunea in multidimensionalitate, prin iesirea din liniaritate.
Pana acum ati fost invatati, inca din copilarie, sa exprimati calitatile corespunzatoare aspectului fizic, respectiv, feminine sau masculine. Fiind nascut in corp de barbat ati fost instruiti si ati acceptat sa va comportati ca atare si ati suprimat calitatile feminine inerente oricarei fiinte umane: blandete, creativitate, intuitie, ingrijire, protectie etc. Invers, daca v-ati nascut in corp de femeie ati fost invatati sa ascundeti calitatile masculine: spirit practic, logic, activ, agresiv, dispus spre control, hotarare etc.
Toate acestea sunt atributele fiintei umane si este de dorit ca toate sa fie cultivate, pentru a echilibra natura umana si a alege in mod constient cum sa actionati in anumite circumstante. Nu e nimic de ascuns, nimic de care sa va fie jena!

Acum, mai mult ca oricand, este necesar sa va imbratisati latura feminina si sa permiteti fuziononarea cu energia masculina. Iesirea din Era Mentala, caracterizata de controlul masculin, si intrarea in noua era necesita revenirea la energia inimii, la o constiinta inalta, care sa aiba in vedere protejarea vietii, sanse egale pentru toti, stimularea creativitatii etc.
Onorarea, recunoasterea si exprimarea energiei feminine din fiecare fiinta umana reprezinta o necesitate in era noua.

Este de dorit ca inca din copilarie sa fie cultivate ambele naturi, atat cea feminina, cat si cea masculina, pentru ca fiecare fiinta umana sa se comporte ca intreg, constienta de abilitatile sale si de capacitatea de a-si alege caile de exprimare potrivite. Doar astfel se poate construi o societate echilibrata si armonioasa.
Stim ca este posibil si stim ca va veti angaja in propria devenire, oferind potentialul care sa poata fi accesat si de ceilalti. Unii dintre voi ati integrat cele doua energii si va manifestati ca intreg. Marea majoritate a oamenilor inca se confrunta cu exprimarea uneia sau alteia din aceste energii divine.
Acest proces de fuzionare a celor doua energii este un proces care tine de fiecare.
Gasiti-va timp si observati-va!
Ce calitati exprimati?
Ce calitati ati dori sa exprimati?
Ce va impiedica sa va acceptati energia dominanta si sa permiteti fuziunea celor doua energii?
Ce sisteme de credinta va limiteaza dorinta de a fi intregi, constienti de sine?
Apoi, alegeti in mod constient si exprimati-va maretia!
.
Am dori acum sa aducem in atentie subiectul dependentelor. Multi dintre voi va simtiti vinovati ca nu puteti renunta la fumat, la alcool in special, la droguri si medicamente psihotrope. Altii mancati mult, pe un fond emotional mai putin sau mai mult dezechilibrat. Toate acestea au la baza sisteme de credinte foarte vechi:
  • credeti ca celulele au nevoie de acea substanta si ca acestea va dicteaza comportamentul;
  • credeti ca trebuie sa nu renuntati la dependente, pentru a avea ceva in comun cu ceilalti oameni;
  • va simtiti vinovati si va este frica sa renuntati la dependentele comune familiei biologice, ale altor oameni care sufera de diverse dependente;
  • va simtiti vinovati ca daca ati renunta la dependente ati fi considerati superiori, detasati, diferiti.
Sunt si alte aspect legate de dependente, insa nu vom intra in detalii. Este necesar sa stiti ca exista programari in toate celulele si in subconstient.
Va invitam sa lucram impreuna ca sa eliberati vechile programari si sa va reprogramati cu ceea ce doriti sa experimentati.
Va rugam sa va asezati confortabil si sa fiti constienti de corpul vostru, de ganduri si de mediul inconjurator. E de preferat sa fiti singuri, sa nu fiti deranjati.
Doar respirati profund, rar, constientizand si urmand respiratia, inspir, expir, rar, cu blandete, in propriul ritm.
Inspirati, expirati, constientizand ca sunteti o holograma si ca fiecare celula detine toate informatiile, incepand de la prima manifestare in corp fizic.
Prin urmare, puteti elibera toate programele vechi si le puteti inlocui cu unele noi, cu cele pe care doriti sa le manifestati.
.

Respirati profund, rar, de trei ori, si repetati in interiorul vostru, sau cu voce tare:

Comand celulelor mele sa elibereze sistemul de credinta ca sunt dependent de……. ceva.
Comand eliberarea fricii si indoielii ca as putea sa indepartez programarile vechi, cat si indoiala ca am abilitatea de a reprograma celulele prin alegere constienta!
Comand subconstientului sa elibereze credinta si nevoia de a avea dependente sau ceva asemanator, ca astfel sa apartin, sa am ceva in comun cu familia ancestrala sau cu omenirea!
Aleg sa inlocuiesc aceasta nevoie si acest sistem de credinta, pentru totdeauna, din fiecare celula a corpului meu si din subconstient!

Comand inlocuirea lor cu energia noua si aleg o noua programare, care imi permite sa ma eliberez de dependentele altora, sa ma eliberez total de depedentele omenirii! Imi permit sa ma reprogramez, sa imi creez tiparele si comportamentele noi, alese de mine, in aliniere cu divinitatea mea si binele meu cel mai inalt!
Acum, respirati profund, rar, de cateva ori, si repetati, daca alegeti, urmatoarele:
Aleg viata, in mod constient! Aleg sa fiu acum in forma umana!
Comand eliberarea confuziei privitor la a fi o fiinta umana, a ma manifesta in forma fizica; comand eliberarea sentimentului ca a fi in forma umana este disconfortabil si nefiresc!
Eliberez pentru totdeauna tot ceea ce ma impiedica sa ma bucur de viata, sa am o perspectiva atotcuprinzatoare despre aventura interesanta si distractiva a expansiunii constiintei, din care fac parte.

Eliberez acum confuzia, frica, indoiala legate de a fi in forma fizica in aceasta dimensiune!
Le inlocuiesc cu claritate si constientizarea faptului ca ma aflu aici la alegere, ca sunt o fiinta intreaga si ca pot si stiu cum sa ma bucur de viata, ca stiu de ce ma aflu aici.
Nimeni si nimic nu imi conduce viata!
Eu sunt constient de mine si de alegerile mele!
Aleg reprogramarea AND-ului meu si activarea celorlalte parti din AND, ca sa ma pot manifesta la intregul potential de fiinta multidimensionala!
Aleg sa raman in forma umana si sa ma manifest ca fiinta divina!
Comand ca vechile sisteme de credinta care m-au limitat sa fie eliberate ACUM, pentru totdeauna, atat din celulele mele, cat si din subconstient!
Comand ca noua programare de fiinta constienta de sine, constienta de abilitatea de a se reprograma, constienta de alegerea de a avea claritate, de a avea o perspectiva extinsa asupra vietii si a se bucura in aceasta aventura sa intre in actiune acum!
Si asa este!
.
Respirati profund, rar, bland, devenind constienti de voi, de mediul in care va aflati. Respirati si asigurati-va ca sunteti prezenti si ancorati in realitatea voastra!
Vedeti voi cate frici si indoieli subtile va impiedica sa va traiti alegerile?
Va recomandam sa consumati multe lichide si, daca simtiti ca este potrivit, puteti repeta acest mic exercitiu de reprogramare.
Este timpul sa va luati puterea inapoi, sa va asumati responsabilitatea crearii unei vieti pe care o meritati, de care sa va bucurati! De ce v-ati dori sa ramaneti pe Pamant, daca nu v-ati bucura de fiecare noua zi?

Schimbarile pe Pamant continua. Energii noi si intense inunda planul fizic. Corpul si mintea fac cu greu fata la integrarea noilor frecvente ale luminii.
Va recomandam sa mancati mai putin si mai usor, pentru a ajuta corpul, eliberandu-l de sarcina de a procesa cantitati mari de alimente dificil de digerat.
Evitati alcoolul, cafeaua, bauturile energizante, pe pe cat posibil, cateva zile la rand. De voi depinde sa va sustineti corpul in procesul de integrare si ancorare a noilor frecvente ale luminii.
Intrebati-va si ascultati-va corpul! Va va spune de ce are nevoie si ce este de evitat pentru o buna functionare. Nu este vorba de a renunta definitiv la unele alimente, ci doar de ajustari temporare. Veti trece astfel mai usor prin aceasta etapa de tranzitie.
Va multumim, pentru ca ramaneti pe Pamant! Este nevoie de voi, mai mult ca oricand.
Suntem alaturi de voi, stand la picioarele voastre, in semn de recunostinta, si apreciere fata de dedicarea voastra de a face parte dintre cei care ancoreaza energia noua in acest colt de univers, permitand manifestarea unei constiinte in expansiune.

Stim ca uneori treceti prin momente dificile si ca uitati ca suntem alaturi de voi, ca va simtiti singuri si abandonati. Dar, preaiubitilor, noi am fost mereu alaturi de voi!
Amintiti-va, nu sunteti niciodata singuri!
Va inundam cu iubirea noastra! Va iubim nespus de mult si va reamintim:
Fiti constienti si creativi in fiecare moment Acum!
www.iamthatiam.ro
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)