Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 3 aprilie 2013

Adevăr şi minciuni în politica mondială şi necesitatea dezvoltării conştiinţei superioare

Un mesaj transmis de Hathori, prin Tom Kenyon

Si asa se face ca Pamantul vostru a intrat intr-o alta etapa de transformare planetara.
Lucrul despre care dorim sa vorbim in acest moment, este aspectul interdimensional a ceea ce pare sa se iveasca la suprafata constiintei societatii voastre globale.
Ceea ce pare sa se intample reprezinta doar un joc de umbre al fortelor aflate in straturile mai profunde ale constiintei. Are loc o batalie interdimensionala – daca doriti sa folositi aceasta metafora – sau o lupta – daca preferati un cuvant mai bland – intre fortele care vor sa elibereze constiinta umana, pentru stadiul ei urmator de evolutie superioara [dezvoltarea constiintei superioare. N.tr.] si acele forte care doresc sa o ingradeasca.

Sunteti in pragul unei evolutii colective, iar presiunile se acumuleaza. Ele sunt simtite de oameni, de cei aflati in relatii, de toate aspectele societatii voastre – si de politica voastra mondiala. Puterile economice care controleaza economia mondiala manipuleaza presa si sistemele de informare de pe planeta voastra, pentru a starni frica. Frica este o metoda antica de manipulare a constiintei umane. In momentul in care un om se teme, actiunile acestuia sunt guvernate de circuitul reptilian din creierul sau. Acest lucru duce la un acces mai redus la centri superiori din creier, la o scadere a ratiunii si la incapacitatea de a sesiza noi optiuni. Puterile economice mondiale au interesul sa va mentina, pe voi si societatea in general, intr-o stare redusa de evolutie. Aici lucrurile devin foarte complexe, iar a incerca sa le simplificam, inseamna sa intram in ape foarte tulburi, ca sa spunem asa. Vom incerca insa sa facem exact acest lucru, intrucat a venit timpul.

Tinand cont de pozitia financiara pe care o detine puterea mondiala, cei care sunt la putere vor sa ramana la putere. Ei inteleg ca era informatiei urmeaza sa scoata centrul de control din mainile lor – si fac tot ce le sta in putinta, ca sa opreasca acest lucru.
Unii dintre cei ce detin controlul economic al planetei voastre nu sunt cine par a fi. Oricat de absurd le-ar putea parea unora, acest Pamant este un punct de intersectare pentru multa inteligenta galactica si intergalactica. Ceea ce se intampla pe Pamantul vostru va determina multe lucruri, multe evenimente viitoare si planuri de actiuni – nu doar in galaxia voastra, ci si in alte galaxii si chiar si in alte universuri.
Daca, la nivel colectiv, treceti peste acest prag, pastrandu-va intacta libertatea umana de a evolua, ca rasa, veti duce la bun sfarsit lucruri marete. Daca sunteti impiedicati sa evoluati, de catre cei aflati la putere si de structurile religioase, sociale si politice ale societatii voastre, rasa voastra va fi intemnitata, intr-un sens foarte real. Nu prin intermediul tribunalelor, ci prin inchiderea canalelor de perceptie. In cele din urma, va veti elibera de sub aceasta tiranie, insa, in aceasta perioada de timp, aveti o sansa de a inclina balanta in favoarea libertatii umane si de a inaugura o era de pace si renastere planetara, cum nu ati mai vazut vreodata.
Si acum, un alt nivel al intrigii: din perspectiva evolutiva, intrebarea fundamentala este daca planeta voastra va deveni un centru al cooperarii si compasiunii – sau va fi un centru al tiraniei si limitarii.
Din perspectiva noastra, unele dintre inteligentele intergalactice – cum am putea formula asta – care interfereaza cu cursul evenimentelor de pe Pamantul vostru, sunt interesate de tiranie. Ele au ceva de castigat din limitarea constiintei umane si a sufletului omenesc. Alte inteligente galactice, la fel ca si noi, cred si mentin viziunea unui destin superior pentru rasa omeneasca. Noi suntem, prin natura si decret, incapabili sa ne amestecam in treburile voastre. Pentru a va ajuta, putem doar sa va oferim perspectiva si energiile noastre.

Este ironic sa folosim o metafora militarista, dar „arma” voastra cea mai grozava, impotriva fortelor tiraniei, e activata prin intermediul energiilor armonice ale inimii voastre – si anume, ale inimii voastre deschise. Tiparele de interferenta ale fricii, manipulate de cei aflati la putere, sunt desemnate sa va mentina la o limita inferioara de evolutie. Sentimentele pozitive – acele lucruri pe care le numiti iubire, apreciere, compasiune – va aduc foarte rapid la un nivel mai inalt de evolutie. Cu cat mai multi oameni aleg aptitudinile emotionale superioare ale naturii umane, cu atat mai putin eficienta va fi interferenta fricii, asupra colectivitatii voastre.
Sugestia noastra practica este urmatoarea: invatati sa traiti in iubire, in apreciere si compasiune unii fata de altii. Oricare ar fi lucrul pe care il aflati din mass-media, traiti-l in viata voastra de zi cu zi, cat mai bine cu putinta si invatati sa va cultivati viata cu aceste emotii, ca facand parte din identitatea pe care ati ales-o. Acest lucru va avea doua efecte – unul in plan personal, iar celalalt, in plan colectiv. Va veti aduce contributia la atmosfera colectiva, ce va contrabalansa tiparele de interferenta ale fricii. Efectul personal este un efect de echilibrare asupra corpului vostru emotional, care va va aduce mai multa sanatate si progrese evolutive importante, indiferent de ce se intampla cu colectivitatea.
Dorim sa fim foarte bine intelesi in aceasta privinta. Calea maestrului spiritual impune alegerea caii superioare, chiar daca colectivitatea se indreapta in jos. Si, indiferent ca recunoasteti sau nu ca sunteti un maestru spiritual, chiar sunteti un maestru spiritual – cel putin din perspectiva noastra. Intrucat voi ati ales sa va intrupati in aceste vremuri de evolutie extraordinara. Sunteti in primele linii. Sunteti cei care au avut curajul sa fie aici. Si ne inclinam in fata voastra. Chestiunea nu e daca va traiti sau nu va traiti viata asa cum va doriti ca ea sa fie. Faptul ca sunteti in viata, intr-un trup localizat in timp si spatiu, in aceste vremuri de presiune enorma de a evolua, va arata calitatea de maestru. Caci doar un maestru ar indrazni sa-si asume o astfel de sarcina.
Si mai intelegeti ca aceia pe care i-ati putea numi tirani sunt si ei maestri. Iar intr-un sens foarte real, ceea ce se intampla pe Pamant in acest moment, este o confruntare intre maestrii vietii (prin viata vrem sa spunem evolutie nelimitata) si maestrii mortii (prin moarte intelegem evolutie limitata). Conflictul dintre cei care traiesc si lupta pentru destinul uman superior si cei care traiesc si lupta pentru limitarea si intemnitarea rasei umane este un factor de evolutie.
Este important sa intelegeti acest lucru, astfel incat sa nu ii demonizati pe cei care incearca sa va limiteze spiritul, pentru ca, daca ii demonizati, atunci ati cazut in mainile lor; ati devenit victima lor. Privit din perspectiva aspectelor dimensionale mai inalte ale constiintei, „raul” aparent este un stimul evolutiv, intrucat in lumea dualitatii in care traiti, atunci cand aveti lumina exista intuneric, umbra.
Pe masura ce fiecare dintre voi se inalta spre o expresie mai deplina a maiestriei sale spirituale, va veti simti capabili sa fiti in armonicele sincere ale iubirii, aprecierii si compasiunii, chiar si fata de acei tirani. Iar atunci voi ati invins. Sa nu o interpretati gresit, caci capacitatea umana de a iubi, de a aprecia este una dintre cele mai puternice forte din acest univers.

V-am spus mai devreme ca acest lucru e foarte complex si, ca sa marim doza, iata un alt element. E ceea ce ati putea numi factor imprevizibil. Acest factor imprevizibil vine sub forma copiilor vostri. Puteti spune ca sunt cateva tipuri de suflete care s-au intrupat si continua sa se intrupeze pe aceasta planeta. Multe dintre ele au ceva diferit. Ele isi pastreaza sensibilitatea din copilarie si la varsta de adult tanar [20-40 de ani. N.tr.]. Unii dintre acesti copii sunt deosebit de evoluati, in timp ce majoritatea celorlalti nu sunt cu mult mai avansati decat restul omenirii.
Multi dintre acesti copii manifesta probleme ciudate – atentie deficitara crescuta, incapacitate de-a invata. Ca de obicei, societatea voastra cauta raspunsurile in locul nepotrivit; si anume, ea cerceteaza cum poate castiga bani din aceasta situatie. Insa problema este de fapt o consecinta a deconectarii de Pamant – un loc de vid energetic, care este un rezultat direct al atitudinilor voastre religioase si sociale, fata de planeta voastra.

Este ca si cum acesti copii nu ar avea cablul de legare la pamant, pentru sistemele lor electrice. Ne referim la acest aspect, in sens metaforic. Prin comportamentul lor, ei exprima marele disconfort cultural si deconectarea de Pamantul in sine. Contrar asteptarilor, va exista un val de interes din partea multora din generatia noua, pentru domeniul ecologiei, deoarece ei vor simti in intelepciunea sufletului lor, ce anume lipseste: o reconectare cu Pamantul. Iar pe masura ce acesti copii se maturizeaza, ei nu vor tolera ca puterea economica mondiala sa le distruga planeta.
Mai exista un alt factor imprevizibil in aceasta afacere, ca sa spunem asa. Si el are de-a face cu Pamantul, insa intr-o armonica diferita. Unii il numesc „intoarcerea Mamei Cosmice”. Dar noi il numim echilibrarea Soarelui si Lunii – Soarele simbolizand energia masculina expansiva, care se manifesta in mod predominant in prezent, in societatea patriarhala de pe Pamant. In sens metaforic, Luna reprezinta conexiunea feminina, receptiva si intuitiva, atat cu Pamantul, cat si cu cosmosul. Se produce o transformare evolutiva, ce va duce la echilibrarea acestor doua aspecte, intr-o noua maniera, iar Clubul Good Old Boys* va avea, in final, tot mai putini membri.

[*Good Old Boys Club se refera la discriminarea barbatilor la adresa femeilor. Barbati care refuza sa vorbeasca, sa faca afaceri sau sa lucreze cu femeile. De obicei, acestia sunt barbati in varsta, grasi, de rasa alba, care considera ca femeile ar trebui doar vazute si nu ascultate. Ei mai cred ca locul femeilor este în bucatarie, oferindu-le barbatilor tot ce ei au nevoie. N.tr.]

Acestea sunt doar cateva dintre elementele unei drame evolutive complexe, ce se desfasoara pe planeta voastra. Sunteti actorii si regizorii, insa scenariul are o vechime de multe zeci de mii de ani. Vor domni din nou pe Pamant, viata si libertatea de evolutie? Va veti implini destinul vostru genetic cel mai inalt? Sau veti fi impiedicati de cei care aleg sa profite de pe urma limitarii voastre?
Aceste complexitati ii pot parea coplesitoare individului, dar noi va spunem ca in interiorul vostru se afla forta voastra cea mai extraordinara. Ea este o forta care, la nivel colectiv, poate schimba in favoarea voastra, curentul de evolutie. Dar, indiferent de modul in care omenirea merge mai departe, acest curent va inalta spre niveluri superioare ale iluminarii. Aceasta putere este puterea de a iubi, de a aprecia si de a ierta. Faceti din ele o parte integranta a vietii voastre cotidiene. Am folosit mai devreme expresia „cultivati-va viata” cu aceste atitudini. Este interesant sa va imaginati faptul de „a cultiva o viata”, insa este exact ceea ce faceti, in fiecare clipa a fiecarei zile; chiar si atunci cand dormiti si sunteti in faza de visare. Va creati si va cultivati viata, în permanenta, prin atitudinile voastre fata de ea si fata de voi insiva.

In Templele Hathor, noi tinem uneori o cutie imaginara. Ne imaginam ca ea contine ceva pretios si de o valoare extraordinara. Spunem ca ea contine viitorul rasei umane si incercam sa ne imaginam care ar putea fi acesta, dar nu il putem ghici – nici macar cei mai intelepti dintre ai nostri nu il stiu. Doar voi puteti sti care este el. Insa nici voi nu puteti sti cu certitudine, pentru ca este viitorul vostru. Iar viitorul vostru nu e predeterminat. El este un ansamblu turbionar de incertitudine si posibilitati inimaginabile, pana in clipa in care faceti o alegere si urmati un plan de actiune. Atunci, fortele cosmosului se aliniaza cu voi, caci trebuie sa se alinieze cu voi, intrucat voi sunteti cu adevarat dumnezei si dumnezeite creatoare. Aflati ca voi va creati acum viitorul – atat la nivel individual, cat si colectiv. Va rugam staruitor sa va preluati rolurile de maestri spirituali si sa faceti alegerea de a va misca ascendent, peste pragul evolutiv. Va rugam staruitor sa faceti aceasta alegere, indiferent de felul in care omenirea alege sa se miste. Pe aceasta planeta sunt indeajuns de multi dintre voi, pentru a inclina balanta. O lume fermecatoare, de noi posibilitati este in asteptarea voastra.

— Hathorii

Perspectivă personală

de Tom Kenyon

Permiteti-mi sa expun in acest mesaj, felul in care inteleg eu situatia. In principiu, sunt un pragmatic. In intreaga mea activitate „non-conformista”, pe care o desfasor, daca ea nu are implicatii practice, nu ma intereseaza. Nu stiu daca viziunea Hathorilor este sau nu, o realitate plauzibila. Sunt zile in care privesc spectacolul uman si ma intreb daca ne vom depasi vreodata sau nu mintile inguste, teritoriale si egoiste de maimuta. Iar apoi, sunt zile in care ma simt incurajat de bunatatea celorlalti, de licărirea din ochii copiilor sau de curajul semenilor mei, in fata necazurilor.
Mentin o viziune a unei lumi eliberate si mai plina de compasiune, dar nu sunt o persoana excesiv de optimista, care considera ca „unitatea" este imediat dupa colt. Prin urmare, ce faci atunci cand simti ca te afli intr-o ceata de lemingi* care se indreapta in masa spre ocean? Ei bine, datorita acestui comportament de leming, voi continua sa traiesc intr-o stare de apreciere, pe cat de mult va putea inima mea mentine aceasta stare. Si mai stiu ca, indiferent de ce se intampla in lumea din jurul meu, ii voi fi astfel mai de folos.
[*leming: mamifer rozator, din regiunile (sub)arctice, asemanator cu hârciogul; un membru al oricarui grup vast care se indreapta inconstient spre o distrugere in masa. N.tr.]

Gânduri radicale

Am ajuns sa inteleg ca unele ganduri sunt mai puternice sau mai catalitice decat altele. Aceste ganduri radicale strica planurile, ca sa zic asa. Ele le provoaca adesea indignare sau isterie, celor care nu le impartasesc.
Uneori, fundamentele automultumirii noastre pot fi zdruncinate de astfel de ganduri, de astfel de confruntari pentru ratiunea noastra. Cei care se simt amenintati, au tendinta sa considere ca astfel de ganduri sunt oarecum periculoase, prin insasi natura lor. Poate ca exista, adanc cuibarita, o frica primordiala de-a nu fi molipsiti, ca, intr-un fel, gandirea creativa ne va ameninta atasamentul nefondat fata de realitate. Ne amintim de Galileo si Copernic, care au fost excomunicati de Biserica romano-catolica, pentru gandurile lor absurde si eretice – si anume, ca in centrul universului se afla Soarele si nu Pamantul.
Istoria noastra abunda in exemple de alte victime ale societatii colective – unele dintre ele fiind mutilate, torturate si ucise, doar pentru ca au gandit diferit de cei din jurul lor.
De-a lungul anilor, am devenit chiar foarte interesat de gandirea creativa, nu intr-atat pentru ca ea ar putea sau nu ar putea fi ceva real – ci pentru ca ne provoaca sa privim la noi insine si la viata, in maniere noi.
Puteti afla daca ati intalnit un gand radical, daca, dintr-odata, va simtiti agitati, amenintati sau chiar extrem de iritati. Acestea sunt reactii primitive fata de perceptia si credinta amenintata. Ele sunt vechi de cand lumea, iar reactia reflexa a unei constiinte umane amenintate este sa „adopte o pozitie defensiva si sa impuste”.
Eu, unul, am gasit o alta strategie mai utila, atunci cand ma confrunt cu un gand sau cu o idee pe care o simt deosebit de tulburatoare. Nu cred ca e o idee buna sa nu fiu receptiv la eventualele informatii noi. Dar nici sa devin adeptul lor, nu e neaparat o idee buna. Ma retrag, ca sa zic asa si cercetez dovezile pe care le pot gasi. Reflectez asupra lor, ca sa gasesc un raspuns. Si sunt atent la locul in care ma simt nelinistit. Locul in care ma simt neplacut, imi releva mai mult despre mine, decat despre ideea suparatoare.
Eu cred ca, in viitor, ne vom simti tot mai mult asaltati de ganduri radicale (gandire creativa), decat am cunoscut vreodata, ca societate. Lumea veche se naruie, iar semintele noilor realitati, incoltesc. Ne-ar fi mai bine sa ne obisnuim cu acest lucru.

Atenţie, cititori

Am rugamintea sa remarcati ca informatiile de mai jos ar putea fi tulburatoare pentru anumite paradigme obtuze. Daca sunteti deranjati de opiniile care difera de ale voastre, va sugerez sa va opriti aici din lectura.
Eu cred ca trecem printr-un test de inteligenta planetara, iar rezultatul final ar putea foarte bine decide daca suntem sau nu suntem in stare sa continuam sa evoluam.
Un test de inteligenta este capacitatea de a tine cont de posibilitatea de noi informatii, fara a regresa in stari de furie, frica sau intristare.
Considerati orice stire noua ca pe o posibilitate, nu ca pe o certitudine. Amanati sa judecati o noua paradigma, pana in momentul in care ati strans date despre ea.

Programul Hathorilor

Conform Hathorilor, atmosfera emotionala a societatii noastre e manipulata de cei care reprezinta, in prezent, puterea financiara mondiala. Dupa spusele lor, cauzele acestui lucru sunt legate de programe secrete si de o batalie interdimensionala pentru libertatea de-a evolua, a omenirii. Unora dintre noi, ideea ca inteligente straine ar putea sa se joace cu noi, li se pare absurda. Si mie mi s-a parut la fel. Iar tuturor celor care pun sub semnul intrebarii astfel de lucruri, le sugerez cu tarie sa citeasca lucrarile eminentului erudit si cercetator, Zechariah Sitchin. Marturii despre „joc" se afla in trecut, cel putin din perioada sumerienilor. Consemnarile lor detaliate, despre interferenta straina, sunt deosebit de fascinante si revelatorii.
Eu, unul, nu pot spune daca versiunea Hathorilor asupra lucrurilor este exacta sau nu. Eu doar o transmit. Dar pot spune ca pare intr-adevar sa existe un efort conjugat, de a baga spaima in poporul american. Unii ar putea spune ca acest lucru este un rezultat al faptului ca „tipii de treaba" incearca sa ne protejeze. Da, da, corect. Ei sunt aceiasi tipi care au permis, in urma cu multi ani, sa fie raspanditi agenti biologici „usor activi”, in regiunea Golfului San Francisco, ca un „experiment” de a observa cum ar afecta vanturile, dispersarea agentilor bioteroristi. Ei sunt aceiasi tipi care au lasat, in mod intentionat, sa se scurga substante radioactive din centrala de energie nucleara Hanford, de langa Spokane, statul Washington, ca sa vada ce efecte ar putea avea asupra oamenilor, radiatia emisa.
Ei bine, si-au primit raspunsul. In acea zona, exista mai multe cazuri de cancer, decat in oricare alta zona din tara. E adevarat; guvernul SUA a orchestrat acest lucru impotriva propriilor lor cetateni, fara stirea sau acceptul lor. Si ei sunt aceiasi tipi care au permis sa se faca experimente pe propriul lor personal militar, in numeroase ocazii.

Intrucat suntem la capitolul bioterorism, Statele Unite ar putea chiar avea onoarea dubioasa de a fi prima tara din istoria consemnata a omenirii, care foloseste agenti biologici. Guvernul nostru a oferit, cu buna stiinta, pături infestate cu variola, tribului Cheyenne, atunci cand acesta a fost alungat din tinuturile sale natale, marsaluind spre rezervatii aflate in zone foarte indepartate. A fost o decizie premeditata, pentru a reduce populatia de indieni si amenintarea revoltelor lor ulterioare.
Avand in vedere istoria noastra politica, ma intreb daca chiar avem dreptul sa numim vreo tara, axa raului. Odata, cineva mi-a semnalat ca daca scrii invers cuvantul ‘rau’ [in engleza, evil. N.tr.], el devine cuvantul ‘viu’ [in engleza, live: viu; a trai, s.a. N.tr.]. Poate ca raul este, pur si simplu, ceea ce ne impiedica sa traim. Pentru mine, a trai nu e acelasi lucru cu a supravietui. A trai inseamna a evolua. Si ori ne vom trai valorile spirituale si vom influenta rezultatul final de pe aceasta planeta, ori nu vom face acest lucru.

Revenind la subiectul despre manipulare – una dintre cele mai vechi cai de a ne manipula pe noi, mamiferele, este sa ni se inoculeze frica in inima. In acel moment, ratiunea si diversitatea zboara pe geam. Atunci cand suntem amenintati, strangem randurile, iar partile cele mai primitive din creierul nostru preiau conducerea, facandu-ne sa devenim, tot mai mult, niste automate. Acest lucru inlesneste controlarea mintii – iar prin controlarea mintii, nu ma refer neaparat la indivizii obscuri, care se joaca cu aparatura electronica ascunsa. Nu trebuie sa va ganditi decat la televizorul vostru. Mass-media este realmente detinuta de cateva corporatii. Iar stirile noastre de seara nu sunt altceva decat publicitate abila, care-si umareste propriile interese (spalarea creierului).
Acest material nu era menit sa fie un articol despre politica, insa, la modul serios, devine tot mai dificil sa separam spiritualitatea noastra, de alegerile noastre politice. Iar prin politica, nu ma refer doar la politica nationala sau la cea de stat. Birourile in care muncim si autoturismele folosite in comun, cu care calatorim, sunt si ele institutii politice asemanatoare. Atunci cand vedem ca un lucru este prezentat drept adevar, dar noi stim ca acel lucru e o minciuna, spiritualitatea noastra ne poate impune sa luam atitudine (sau nu, in functie de valorile noastre spirituale).
Consider ca problema dificila pentru multi dintre noi (inclusiv pentru mine) este sa nu ii demonizam pe cei pe care ii socotim a fi tipii rai. Daca ii urâm in mod activ (adica, daca proiectam asupra lor energia mentala/emotionala a urii), au invins ei. Iar in acest scenariu, ei vor invinge, pentru ca noi vom alimenta exact iluzia pe care ei si-au faurit puterea. Si care este aceasta iluzie la care ma refer? Separarea.

Ma gandesc ca lucrul pe care Hathorii incearca sa mi-l arate este ca intregul cosmos este profund interconectat. Intelegerea acestei interconectivitati reprezinta un standard al evolutiei. Si, daca dobandim aceasta intelegere, ca si colectivitate, vom putea sa ne influentam in mod constient destinul, in ciuda manipularii facute de cei care ar dori sa ne tina in robie.
Suntem, cred eu, la inceputul Bataliei Armaghedonului. Totusi, aceasta batalie nu este data atat de mult in realitatea exterioara, cat este data in realitatile noastre interioare. In fiecare clipa a fiecarei zile, chiar si in timp ce visam, noi facem alegeri. Alegem interconectivitatea sau alegem separarea. Sa nu interpretati gresit acest lucru – fiecare persoana de pe aceasta planeta contribuie la rezultatul final al acestei batalii extraordinare. Si facem acest lucru, prin modul in care ne traim viata si prin modul in care ne consideram unii pe altii. Separare sau interconectivitate – e atat de simplu.

Daca continuam, la nivel colectiv, sa alegem separarea, vom ramane blocati in lumea veche si in grozaviile profetice, ale viziunii apocaliptice. Daca suntem capabili sa urcam pe calea evolutiva si sa ne recunoastem interconectivitatea, vom lasa in urma noastra vechea lume (si pe cei care o guverneaza), pasind intr-o noua lume de posibilitati ce ne depasesc imaginatia.
Puterea de a face fata acestei batalii a constiintei exista in interiorul inimii noastre, caci putem simti si cunoaste adevarul interconectivitatii noastre, cu ajutorul inimii deschise. Atunci cand un numar indeajuns de mare dintre noi cunoaste si traieste acest adevar in viata noastra, agentii puterii vor fi nevoiti sa isi faca bagajul si sa se intoarca acasa.
Aceasta e mesajul Hathorilor, asa cum il inteleg eu acum.
Alegerile noastre politice si spirituale sunt chestiuni personale, iar ei nu au nimic de spus, cu privire la aceste alegeri. La urma urmelor, ei sunt neinterventionisti.
Ei chiar spera, totusi, ca tot mai multi dintre noi vom alege sa cream o coerenta mai puternica in viata noastra personala si in cea interpersonala, ca un antidot la frica si furia colectiva uriasa, care sunt in prezent manipulate, intr-un mod atat de abil. Ei cred cu sinceritate ca, daca suficient de multi oameni aleg sa traiasca in octavele de frecventa mai inalta, ale aprecierii si bucuriei, balanta poate fi inclinata. Optimismul lor se bazeaza pe intelegerea pe care o au despre fizica hiperdimensionala si despre armonicele energiei emotionale. Acesta este, pe scurt, programul lor. Pe masura ce tot mai multi oameni aleg o realitate interioara, a aprecierii si bucuriei, indiferent de ce anume se petrece in realitatea exterioara, destinul nostru colectiv va urma o cale ascendenta. Hathorii m-au invatat sa privesc in sus.
Ana Nicolai
Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner
www.TheReconnection.com

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38

"BUCURIA este starea de Unime cu Dumnezeu, starea de a fi centrat. Traieste Bucuria si simte Bucuria. Traieste viata ca pe o capodopera a BUCURIEI." ~ Arhanghelul Metatron

"JOY is that state of Oneness with God, of being in your center. Live Joy and feel Joy. Live life as a masterpiece of JOY. " ~ Archangel Metatron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)